Julpyssel i Kidzroom.

Måndag är här igen och med det går vi in i höstschemats sista vecka. Nästa måndag är det julschemat som gäller och med det lite färre pass. Men gråt inte, för det första är det bara fyra veckor vi pratar om och för det andra har vi ordnat lite överraskningar längs resans gång.
Första veckan på julschemat, med andra ord nästa vecka, kör vi nämligen fartfyllda releaser på Les Mills passen. Yeey! Extra taggade instruktörer, nya låtar och övningar och dricka och snacks efteråt. Tider och teman för dem kommer upp här och på hemsidan imorgon. Satsa på att gå på alla!
Dessutom har vi ju två härliga adventspass kvar. Den sista av dem (lördag 18 dec) kommer vara vårens stora nyhet som vi ännu inte avslöjat. Spännande! Själva adventspassen har också haft en annan speciell roll inför vårschemat, men mer om det senare. Haha. Åh, vad jag älskar att säga A men inte B.
Men nu till rubriken. I samma veva som julschemat kickar igång tar Kidzroom jullov. Det kommer alltså inte vara någon barnpassningen mellan den 13 december och 9 januari. Sista barnpassningen blir alltså nu på söndag mellan 9 - 12. Då firar vi denna underbara höst av lek och skratt med roligt julpyssel i Kidzroom. Så ta mer er småttingarna till gymmet och fira tredje advent hos oss!
När Kidzroom öppnar igen måndagen den 10 januari är det några välkomnade ändringar i tiderna. Måndag & Onsdag: 8 - 11 & 16 - 19 Fredag: 8 - 11 Lördag & Söndag: 9 - 12.

Kommentarer
Postat av: emelie

bra öppettider till Kidzroom :)

2010-12-07 @ 09:23:39
Postat av: emelie

tänkte förresten passa på och fråga hur det är med måndagens "flowyoga" med den nya yogainstruktören? det skulle väl börja kl 18? men jag hittar bara marias pass 17.30. är det den man ska boka upp sej på?

2010-12-07 @ 12:48:40
Postat av: Livingroom frida

Hej! På måndag är det Flowyoga 18.00 med vår nya instruktör Anna 18.00 i stora salen och den ska gå att boka via internet. Maria håller sin sista Yinyoga i lilla salen 17.30. Om du fortfarande inte får till det med bokningen så ring bara till oss så fixar vi det!

2010-12-07 @ 15:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0