Itrim - Snart hos oss!


Nu drar vi snart igång med viktminskningsprogrammet Itrim på Livingroom! Det är världsledande inom varaktig viktminskning och har flera egna center runt om i Sverige. Allt bygger på vetenskap och forskning, vad som är bevisat fungerar.

Programmet är uppdelat i tre olika
faser för att man ska lyckas med sin viktnedgång och, det viktigste av allt, behålla den. Läs om dem här. I Itrim ingår individuell rådgivning, gruppträffar och motionstillfällen. Alla får hjälp med vad de ska äta, hur de ska träna och alla de nya vanor som krävs för att nå ett hälsosammare och lättare liv.

Är du nyfiken, har frågor eller är intresserad att börja Itrim? Vi kommer ha en informationsträff på Livingroom den 6/12 klockan 17.05 där du får reda på allt. Ring gärna och boka in dig på träffen. Den är inte bindande på något sätt. Första Itrim gruppen kommer dra igång den 15/12 och sen kommer det starta nya kontinueligt efter årsskiftet. 

Vår underbara Beda är uppe i Stockholm nu nästan hela november och utbildar sig till hälsorådgivare och lär sig allt om Itrim. Hon kommer hjälpa, vägleda och motivera alla Itrim kunder att nå sin mål.

På vår hemsida och på www.itrim.se kan du läsa ännu mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0