Freepowerdance - total helhetsträning.


Hör upp!

I helgen har Jarina varit på en inspirerande utbildning i Freepower. Så på Onsdag 18.30 kommer hon med ny koreografi, ökad kraft och energi. Det mina vänner, kan ni bara inte missa! Efteråt kommer vi bjuda på något friskt och fräscht för att fullborda upplevlesen. Men vi har inte riktigt bestämt vad än. Kanske har du en idé?

Bakom Freepower ligger Holistic Training. Där både Anna (som har sitt pass fredagar 16.30) och Jarina är utbildade. De beskriver passet såhär:

Freepowerdance® är en fusion av olika fysiska träningstekniker som ger din kropp den optimala träningen och väcker din inre uppmärksamhet. Upptäck och balansera dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet.

Första delen FLÖDE är inspirerat av yoga där vi tar in energi och närvaro i kroppen och sinnet.

KRAFT har tekniker lånade från kampsport och afro varvat i en underbar och intensiv kombination där vi släpper taget om spänning och frigör ny energi.

Avslutande delen STILLHET undersöker ett långsamt rörelsemönster och meditativt tillstånd som tömmer huvudet och väcker hjärtat. Träningseffekten är mycket allround och effektiv tack vare de kontrastrika övningarna.

Onsdag 18.30 alltså. Släpp alla tankar och kom hit.




Bild från Annas pass i fredags.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för en riktigt bra blogg, du är duktig på mycket du Frida:-)

Bloggen får mitt alltid maxade träningssug att svämma över, snart är jag på G igen efter bebis nr 2, då får ni vara beredda i barnvakten;-) Toppen att ni utökat med Söndagar, populärt har jag hört!!

Ha det gott i höstsolen:-)

2010-10-12 @ 10:07:55
Postat av: Livingroom Frida

Åh tack Jenny! Vi saknar dig här. Du kan väl kika in snart? :)

2010-10-12 @ 11:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0