Vad tycker du?

Oh lord, vad mörkt det börjar bli på morgonen nu. Får snart börja köra med heljuset på till jobbet. Men nu var det inte det vi skulle prata om..
Nej, jag skulle berätta att idag börjar våra två utvärderingsveckor. Vi vill veta vad du tycker om gruppträningspassen. Vad som är bra och vad vi kan göra bättre. Därför ligger det nu formulär bredvid receptionen som vi skulle vilja du fyllde i efter varje pass du varit på och sedan stoppa i den söta brevlådan. Gå på så många pass som möjligt och skriv allt du tycker och tänker.
Vill du skriva om något annat än gruppträning så kan du göra det på baksidan av formuläret. Vi suger åt oss allt. Så skriv, skriv, skriv!
När jag ändå har er på tråden, idag är det Pilates istället för Yinyoga och imorgon är det vanlig Step up med Sara istället för Bodystep med Stefan. Passa på att gå på det, Sara är kung på brädan!
Typ världshistoriens sämsta bild, men den speglar morgonens trötthet rätt bra. Jag ser fortfarande suddigt. Kanske borde lägga in en vila på schemat idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0