Aktiva Seniorer.

Varje måndag, onsdag och fredag klockan 9.00 har vi träning speciellt anpassad för seniorer. Måndagar är det 30 minuter Spinning med Elin och onsdagar och fredagar är det EasyLine med Torben. Barbo och Sonja är riktiga praktexempel och går på alla tre varje vecka.
I vanliga fall brukar det vara flest på dagens pass. Runt åtta eller tio, men idag var de fyra starka kvinnor. De är riktiga stammisar och har kört en hel del, vilket man kan se på bilderna. Inga dåliga övningar Torben delat ut. Jag menar, utfall med viktplatta, knappt jag klarar det.
Efter alla seniorpass bjuder vi på kaffe och något gott till. Så sitter vi och pratar och myser lite grann. Fick veta förra veckan att de gärna skulle vilja ha lite vin ibland som omväxling till kaffet :) Vänta ni bara, när alkoholtillståndet är fixat så kör vi.
Seniorkort, alltså för de som är 65+, kostar 269kr/mån på Livingroom och just nu har vi ingen inskrivningsavgift som annars ligger på 229 kr för dem. Så dra med din vän, mamma, pappa, mormor, morfar eller farmor och farfar till oss så ser vi till att de rör på sig och har roligt.
Sonjas benmuskler är inte att leka med.
Anita är tillbaka efter en låång semester och kickstartar sitt nya liv, igan.
Kolla bara vilka fighters.
Barbo nyper sin andra kaka (som var rätt nyttiga idag bör nämnas.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0