"Morgontränare kan också dejta"

För er morgonpigga singlar kan jag glatt tipsa om en tripp till gymet de första timmarna på dagen. Det var fullt ös denna morgon och så verkar det fortsätta. Alltså ett bra tillfälle att stöta ihop med någon trevlig. Varför inte bjuda ett span på frukost? Alla måste ju äta. Vår lounge är en skön avslappnad miljö för en första date.
Du kan också bjuda någon på en drink. Ett väl prövat koncept ute på krogarna, fungerar säkert lika bra med ett glas protein klockan 08.00 på Livingroom. Barhäng och lite snicksnack, rätt som det är står gemensam dusch på schemat.
Om det nu är så att vi har lite blygisar där ute, finns det en lösning. Man kan nämligen skicka personliga meddelanden via sina Wellness nycklar till alla medlemmar på anläggningen. Som sms ungefär. Du kan till exempel skriva "Sett att du är så duktig på dips, vill du lära mig någon dag?" Vem tackar nej till det?
Saknar du ett namn på personen du är intresserad av kan vi i receptionen säkert vara till hjälp. Även då du får ett meddelande från någon du inte vet vem det är lovar vi att finnas till hands.
Sådär. Nu får ni klara er själva. Det var allt från Livingrooms dejtingservice.
Johanna finns att hitta på Livingroom alla tider på dygnet. Hon är dock inte singel, men däremot en stolt ägare till denna fina Freddy väska. Passar henne som handen i handsken. Grön var helt klart rätt val.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men Frida, vilken hemsk bild :P

Stolt ägare e jag absolut. I lööööv it :)

2010-09-29 @ 16:50:05
URL: http://johannaunghlarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0