RPM Release.


Imorses var lugnet före stormen. För herregud vilken kväll det varit! Massa folk i gymparken och fullt drag på alla pass. Är så imponerad över vad hårt ni kör på och hur mycket ni orkar.

Release veckan är igång och temat är höstmys. Idag efter RPM passet bjöd vi på Kallt grönt te, vatten med apelsinsmak, nötter, russin och trädgårdsäpplen. Tyvärr var det en hel av de svettiga deltagarna som helt missade vårt lilla uppdukade bord. Ni får ta igen det på en annan release eller nästa gång :)

Imorgon är det BodyStep release med Stefan 18.00, en riktig svett och glädjefest. Och så står även BodyCombat release 19.00 med Therese på schemat. Les Mills beskriver det passet som en blanding mellan Rocky och Mission Impossible. Dessutom är Therese helt lyrisk över den nya musiken. Så för guds skull, missa inte det!

Minns att alltid när det är ny release så bjuder vi på något drickbart och ätbart efteråt. Forever and ever. Så stanna upp en stund och varva ner tillsammans med oss och instruktörerna efter passen om ni har tid.


Lite mys efter RPM passet.

Nu blir det direkt till sängen. Fick nyss den snälla kommentaren att jag såg ut som en sliten zombie av Christopher. Så jag ska väl försöka mig på lite skönhetssömn.

Ses imorrn!

Kommentarer
Postat av: Martin

Han är alltid lika vänlig den där Christopher

2010-09-20 @ 22:12:48
Postat av: Sofie

Bodycombaten är förstås inbokad sedan länge ;) Längtar!

2010-09-20 @ 22:31:55
URL: http://sofierundlof.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0