Träningsväder.

Jag hoppas ni fick chans att njuta lite av solen igår, för idag ser betydligt mycket gråare ut. Men ser man det från den ljusa sidan så är dagens väder det perfekta träningsvädret.
Lite svett och en god kopp te så är kvällen gjord. Eller vad säger ni? På schemat idag står mysiga pass som BodyBalance och Pilates. Du kan släppa loss och dansa Afropowerdance, träna bålmusklerna på BollCore eller höja pulsen på Activio?
För dig som är sugen på tuffare tag bjuder kvällen på både BodyCombat och Box. Eftersom vår Instruktör Stefan är lite krasslig blir det Step Up med Sara i stället för BodyStep. Det passet rekommenderas om du vill svettas, flåsa och samtidigt ha roligt.
Känner du för en snabb genomkörare innan kvällsmyset finns såklart EasyLine 19.30. Eller varför inte helt enkelt stoppa in din favoritmusik i öronen och ta ett varv genom gymparken.
En hel del att välja på med andra ord. Så kom in i värmen på Livingroom, fyll kroppen med energi och glöm allt grått.
Igår värmde solen vår lilla uteservering och Torben drömde sig bort med en kaffe i handen. Tittar solen fram igen tycker jag du ska slå dig ner här en stund innan eller efter träningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0