Livingroommedlem = Duracellkanin

Jädrar vilken go start på denna vecka! Massa glada och pigga medlemmar som förgyllde denna måndag. En del av er verkar outröttliga, kör träningspass efter träningspass som värsta duracellkaninerna. Vart kommer denna energin ifrån?
Av vad jag kunnat förstå har helgen också varit bra. Fullt drag på danslördag och många tränande på söndag trots inga pass. Alla instruktörer var ju då på utbildning. Eller snarare Workshop/inspirationsdag på Form i Falköping tillsammans med deras instruktörer. De tränade, hade föreläsningar, diskuterade och gjorde övningar för att utvecklas och inspireras.
Livingroom har ett samarbete med anläggningen Form i Falköping för att slippa inställda pass och byta erfarenheter. När våra instruktörer får förhinder eller blir sjuka kan vi ringa en instruktör från Form och vice versa.
Det blev dåligt med fotande när jag inte var i stan, så jag slänger upp helsida annonsen vi hade i SLA i lördags om någon missade den. Har du ännu inte gjort testet så gör det! För att få fart på träningen och hålla den uppe krävs motivation. Efter du har gjort testet kan du boka ett möte i receptionen och få tips och nya träningsprogram utformade efter din motivationskarta. Inget att vänta på :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej

vilka nya gruppträningspass ska ni ha till vårterminen? , Älskar er gruppträning

2010-09-27 @ 22:32:23
Postat av: Livingroom Frida

Vad kul att höra! Den enda nyheten som är klar inför våren är renodlade corepass som ett komplement till Bollcore. Båda kommer finnas på schemat så man kan träna mage och rygg både på boll och utan. Men chansen till fler nyheter finns. Något särskild önskemål?

2010-09-28 @ 21:09:08
Postat av: Sofie

Bodyjam, bodyjam, bodyjam! :)

2010-09-29 @ 11:06:59
URL: http://sofierundlof.wordpress.com
Postat av: Karin

Bollywood dans, beskrivs i en artikel i dagens GP - verkar skönt crazy.

2010-10-05 @ 21:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0