Någon att höstmysa med?

En ny vecka är i full gång. En vecka där september når slutet och oktober tar sin början. Idag sken solen, men snart kommer det bli gråare, kallare och mörkare.
För det är så oktober ser ut. Vi går in i månaden då man kan tända ljus överallt i lägenheten, laga god mat och dricka te på med näsan i en bok eller framför tvn. Helst efter ett skönt träningspass.
Oktoberkvällar spenderar man helst inte ensam. Det är nu mer än aldrig tid för att mysa. Men är platsen bredvid dig i soffan tom? Läste någonstans att gymet är en utomordentlig plats att träffa en ny kamrat. För er som är sugna på detta har jag gjort lite förspaning.
Mellan klockan 18.00 och 19.00 är de flest folk på anläggningen. Det innebär stor valmöjlighet men också konkurrens. För att slippa den krävs lite planering.
Söker du en trevlig tjej är passet Zumba rätt plats. Ett välbesökt danspass där cirka 90% är av kvinnligt kön. Imponera med snygga moves eller häng diskret utanför och fånga upp någon på vägen ut. "Vad fint du dansade" kan vara en bra början till ett första möte med en ny myskompis.
Men är det en härlig kille du söker får du riktiga in dig på kvällsträning. Det är nämligen mellan 20.00 och 21.00 som anläggningen består av minst 90% män. Lite lugnare stämning och massa plats för flörtande. Föreslå en mysig kopp te efter träningen eller en kvällspromenad så är du hemma.
Det finns en kväll i veckan som kombinerar det bästa av båda världar. Torsdag. Då är det nämligen Zumba mellan klockan 20.00 och 21.00. Samma tid som vi lärt oss att killarna regerar på golvet.
Nu lite bilder tagna mellan just 20.00 och 21.00 olika kvällar. (Dock inte torsdag, får återkomma med detta.)
Sådär, våga ta för er lite nu, skippa blygheten och gör det bästa av dessa mörka tider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0