Vilken söndag!


Oj, oj, oj vilket drag det har varit idag på Livingroom! Först en morgon/förmiddag med Easyline, BodyPump och Spinning. Alla passen var näst intill fulla och det kämpades stenhårt. Svetten fullkomligt sprutade från alla håll så Peter sprang med moppen i högsta hugg.

Helgerna på Livingroom betyder inte bara många tränanade utan också många ätande och drickande. Vi har mixat tusentals drinkar och diskat efter säkert hundratals frukostgäster idag. Eller ja, inte riktigt, men nästan..

Idag teckandes de sista medlemskapen i vårt 1-års erbjudande. De har flugit iväg och tog slut mycket snabbare än vi trodde. Ni som hann haffa ett kan vara evigt lyckliga. Nu går vi tillbaka till ordinarie pris på 399kr/mån med den lilla tvisten att vi fortfarande bjuder på inskrivningsavgiften på 599 kr och träningsavgiften september månad.

När eftermiddagen kom stod FunkyKidz i fokus. Idag var det säsongsstart för 2-3 år och 4-5 år. Jag och Jarina blåste upp ballonger, dukade fram fika och övade snabbt igenom koreografierna. Sen kom de små liven och lyste upp vår anläggning med ljusa stämmor och höga skratt.

Barn slutar aldrig att förvåna och imponera. Det var ett gäng riktiga små dansstjärnor vi fick möta idag. Och jisses vad de kan mycket och alltid har de roliga saker att berätta. Efter varje FunkyKidz lektion känner man sig förvisso lite utmattad men också en gnutta klokare.


Birgitta körde både EasyLine, Bodypump och Spinning. Efteråt var hon helt slut och alldeles förvirrad.
Hon funderade en lång stund på vart hon hade gjort av handduken för att sedan hitta den på sina axlar.


Anna Tervakoski var personen som knep det sista kortet i vårt erbjudande. Kl 12.19 skrev hon in sig med ett leende på läpparna.


Jarina och Nova-Li blåser ballonger så lungorna spricker.


Cirkus 40 ballonger skulle blåsas upp till de cirkus 40 barn vi snart skulle få träffa.


I 2-3 års gruppen är föräldrarna med och dansar..



..och leker hinderbana.


Efter första lektionen stod ballong och fika på schemat.


Så kom 4-5 åringarna och jag fick äntligen vara med och dansa.


Vi är de ståtligaste örnar du någonsin kommer att se..


..och krabbor med för den delen.


Med butiken kom vi inte så långt i dag heller. En del plagg var restade, men allt är åtminstone uppackat nu. Som dessa fina väskor för 499 kr.

Tack för idag! Imorgon börjar en ny vecka och nya möjligheter. Vi hörs då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0