Livingroom hjärta IKEA

I helgen och igår åkte Malin och Peter till IKEA och fyllde på med lite saker till älskade Livingroom. Bland annat nya våriga kaffekoppar, ett avlastningsbord att ställa disk på, mysiga filtar till Yogaroom och nya roliga leksaker till Kidzroom.
Ni får alltid gärna komma med förslag på saker ni tycker saknas. Angående kommentarerna på förra inlägget så kommer duschcremé till duscharna ordnas och självklart behöver vi inte använda sköljmedel till handdukarna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

om man får gnälla lite på er heelt undebara frukostbuffé så skulle jag gärna se att det också fanns naturell yoghurt/fil och inte bara söta fruktvarianter.. men, bara en tanke :)

2011-02-08 @ 21:58:05
Postat av: Anonym

Ni skämmer bort oss med både supertrevligt bemötande, uppmuntrande beröm när man svettats sig igenom träningen och toppenservice. Det kommer aldrig gå att träna någon annan stans! :) Tack för allt ni gör för oss medlemmar.

2011-02-09 @ 07:26:54
Postat av: sissel möistad

Underbart trevligt med nya filtar, jag fick glädjen av att andvända dessa i går på ett mycket bra Bodybalance- pass med Silvia, som förövrigt är en underbar person. jag somnade nästen under denna mysfilt,Sidebordet till frukostbordet var toppen.

2011-02-10 @ 18:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0