Galen Måndag!


Alltså idag är verkligen en fullspäckad dag! Eller förresten, hela denna veckan kommer vara helt galen. Allt händer nu. Vårschemat börjar och med det massa nytt och roligt. Ikväll firar vi starten storslaget med releaser på de nya passen, extra festlig stämning, tilltugg och dryck! Ja ni vet. Hela konkaronget. Och imorgon fortsätter vi festen med BodyCombat release 18.00. Boka, boka.

Så har det ju kommit nya kläder till butiken (äntligen!) som vi måste få upp och göra i ordning. Kidzroom är öppet igen, Minplaylist är tillbaka, nya Itrimgrupper startar, hemsidan fortsätter förbättras, kylen är fylld. Ja gud. Dessutom börjar FunkyKidz och Bliss snart och en annan spännande nyhet som vi kallar LivingMama (berättar mer sen.)

För att inte glöma det viktigaste och roligaste av allt. Alla ni underbara medlemmar som laddat om med ny energi och redo att ta Livingroom med storm. Hos er ligger ju vårt största fokus och helst skulle jag byta några rader med varenda en av er mest hela tiden. Oj, oj. Blir svettig bra jag tänker på det.

Det är så mycket förberedelser och fix här på Livingroom så ni anar inte. Och jag ska berätta om allt, ta massa bilder och blogga som aldrig förr. Så beredd er på att det kommer pumpas ut inlägg här. Men först måste vi bara bli klara med del. Högsta växeln är i och semesterslappheten bortblåst. Svar på era frågor kommer och första delen på årsresumén är på g.

2011 börjar idag! Och det kommer bli en helt galet bra vår. Nu kör vi!


Nya kläder från Casall.


Malin har börjat fixa inför ikväll.


Vårfint i loungen.


Och äntligen lite mat igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0