Hälsoresan!!

I torsdagskväll var ju solresor och pratade om vår hälsoresa till Kreta. Ni som inte var där, här kommer allt som behöver vetas.
Fredagen den 20 maj klockan 09.30 lyfter planet mot Kreta från Landvetter. Och vi ses där mellan sju och kvart över sju innan incheckningen.
Väl på Kreta blir det en underbar vecka av sol, bad, spa, träning, skratt och mycket mer. Hotellet är ett 5 stjärnigt hotell med spacenter, helt nybyggt och superlyxigt. I Priset ingår stor frukostbuffé och middagsbuffé, del i dubbelrum. Träning morgon och kväll. Allt från zumba, bodybalance, intervallträning, powerwalk längs stranden och mycket mer. Det finns även ett gym där man kan träna hur mycket man vill. Det ingår också två föreläsningar, en om kost och en om mentalträning.

En heldag som är ledig då man kan följa med och vandra i Samariaravinen, ligga på playan, spela tennis, shoppa eller andra roliga aktiviteter. Livingroomgruppträffar under veckan med överraskningar ingår också ;)

Anmäl dig till Pernilla eller i receptionen och gå sen in till ticket och betala handpenning så är du garanterad din plats. Bestämmer du dig innan 15 mars får du 400 kr rabatt och priset är då 8800 kr för allt. Efter 15 mars, 9200 kr.
Vi har redan en hel drös som anmält sig och det kommer bli en helt fantastisk resa! Säger bara gemenskap, livskvalité och glädje för både kropp och själ. Vid frågor så maila [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0