Vad konstigt!?



Jag fattar inte. Det är så konstigt. Under Utmaningen fick jag till träningen utan problem, nu inte alls. Jag har bokat in mig på massa olika roliga gruppträningspass men inte lyckats gå på ett enda! Jag fatta inte. jag blir så sur och besviken på mig själv. Hur kan det vara så svårt att prioritera sig själv och sin träning:(

Okej, imorgon är en annan dag. Nya tag, nya prioriteringar!






Kommentarer
Postat av: Rebecca

Bestäm dig, och gör det bara! :) känner igen mig precis. Men jag tror det handlar om (för mig iaf) att då är man helt inställd på att klara 30 dagar! Tänk samma nu så ska du se att det går lättare! :)



Lycka till!

Kram

2012-02-07 @ 22:03:20
URL: http://www.finest.se/rebeccagustafsson
Postat av: Sofie

Tror du behöver ett nytt mål att sträva mot. Nåt som driver dig och motiverar dig. Eller så behöver du bara ge dig f*n på att träningen ska bli av även om det ibland inte känns så skoj. Vissa dagar känner jag inte alls för att dra till gymmet utan vill bara sitta i soffan, men jag gör det ändå bara för att jag bestämt mig för att skaffa mig de där musklerna jag vill ha :p Sen när man väl tränar känns det roligt och efteråt har man gott samvete och kan glädjas åt att man kommit ett litet steg närmre sitt mål :) Så "Just do it"! :D Det behöver inte vara svårare än så. Inte tänka, bara göra. Du kan ju det här! :) Kör hårt!

2012-02-07 @ 22:36:54
URL: http://fiffilin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0