Livingrooms fyra nyheter.



Tisdagar kl 17.30: Livingroom RUN

Löpträning utomhus som varieras från gång till gång med intervall, backträning och långpass mm. Förprogram finns att hämta i receptionen. För dig som vill förbättra löpteknik och kondition. Detta är för dig som kan springa 5km på ca 27 minuter eller har en bra konditionsnivå genom annan träning.

Mån-torsdagar: CXWork:
Tuffa 30 minuters Corepass som ger en idealisk träning för mage och rygg. Du kommer förbättra din funktionella styrka och förebygga skador. Run faster, play harder & stand stronger!

Tisdagsmornar efter Yinyogan: Mindful Meditation 30:
30 minuter total närvaro i avkoppling, där du hittar lugn och ny energi. Forskning har visat att mindfulness meditation är ett av de bästa sätten för att minska stress och bli mer fokuserande i det vi gör, vilket leder till ökad prestationsförmåga och mer livskvalité. Mindfulness meditation passar alla och du behöver ingen tidigare erfarenhet.
Mindfulness inspirerad meditation.

Onsdagar kl 17.30 Kettlebells 30:
Funktionell styrketräning med Kettlebells, med SM-ettan Sandra! Du får ökad styrka, fysisk kontroll och uthållighet. Teknikerna går vi noggrant igenom vid varje pass.

Bilden nedan visar hur händerna ser ut efter ett pass;) Eller kanske inte, Sandras händer är sviterna av en Kettlebells träningshelg med stenhårda ryssar! Come and join!





Äntligen, på måndag smäller det!!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Ååååh den här våren kommer bli helt fullspäckad av träningsglädje!! Jag ser fram emot att testa alla nya pass :)))

2012-01-11 @ 14:47:36
URL: http://www.binabus.se
Postat av: Sofie

Haha oj. Jag måste alltså löpträna i ett halvår först för att ens kunna platsa på löpträningen :p Men det får väl bli mitt mål då :p Kettlebells måste provas nån gång med! Annars trivs jag ju bäst under min korkek (bland hantlarna) :D

2012-01-11 @ 18:47:31
URL: http://fiffilin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0