Inspiration

Jag säger ju det, överraskningspassen är bäst! För mig som ofta jobbar kväll är det ett ypperligt tillfälle att få testa lite olika träningsformer!
Idag var det min kompis Jarina som körde Freepower! Om jag ska låta ännu mer som Blondinbella, man ska omge sig med människor som inspirerar och Jarina gör precis det!Ses vi på Livingroom imöra elle? Var där eller var fyrkantig som jag säger!

Livet handlar om val...


Tre veckor!

Hallå, herre min Jesus nu har jag vart seg med bloggen! Men jag går lite på sparlåga. Mest sover jag. Man sover ju som ett barn när man Itrimar och tränar på det här viset. Inte sen jag var tonåring har jag fått iden att lägga mig och sova några timmar på eftermiddagen. Jag tar typ igen alla år med dålig sömn just nu. Här behövs ingen concealer längre, jag har pigga ögon igen!
Imorgon är det slut på de tre första veckorna, och jag som egentligen har dålig karaktär som efternamn har klarat mig helt utan att fuska. Kilona rasar såklart. Men mest är detta en mental seger.

Eller helt utan fusk... okej om ni inte berättar något för någon så blev det ett litet glas fusk denna helg. Men inte mer och hej jag är ändå så stolt över mig själv. Så det gör inget tycker jag. Med risk för att Frida ska tycka att jag låter för mycket som Blondinbella så ska man ju vara sin egen bästa vän. Aldrig klanka ner på sig själv, det finns det så många andra som gör ändå.
Så jag säger, you go girl till mig själv!

Musik

Hallå, han som bedömmer vem som får vara veckans DJ på Livingroom tror inte riktigt på min spellista. Han, tilllika min lillebror tror inte att folk gillar att träna till Taube och Joni Mitchell.
Men jag är ju en gammal själ.Resultat

Oj, nu har jag vart slapp. Många bollar i luften hela dagarna och hård träning på sistone gjorde att jag behövde lite chilltime. Hade tankarna på träning efter jobbet, långtgående planer faktiskt. Jag hade nästan bestämt mig. Men så blev en kopp kaffe i goda vänners lag istället. Får ju erkänna att man blev lite sugen när sällskapet brevid tog in burgers med diverse sideorders. Jo, det måste ändå erkännas.
Men så jobbigt var det ändå inte med tanke på att jag var hos Beda idag för mätning. Och det kan jag berätta folkens, att allt hårt jobb har gett resultat!
Några siffror pratar vi dock inte på min blogg, inte än.

By the way, jag vill ha sommar. Därför ska jag nu dricka tomatsoppan kall, som gazpacho. Jag vet Beda, försent på kvällen. Men det har vart en upp och ner typ av dag.
Och får jag inte svensk sommar och uteservering på Pims så åker jag gärna tillbaka hit, till Mexico. Nu hade man ju känt sig lite bekvämare i bikinin också...

Kvällen avslutades
Kvällen avslutades sedan med en god Itrimcocktail. Chokladsmak.

Så här glad var jag


Såhär glad var jag efter Bodyjam, lillebror Torben fotade.

...var jag efter BodyJam och 40 min på bandet. Lillebror Torben fotade.

Sluta hänga i gäng

... en gammal hiphopdänga. Det var precis vad jag gjorde, och blev tjock. Gänget var mitt liv, det var stenhårt och inget man svek.
Nästan varje vardag och hela helgerna hängde jag i gäng. I en svettig gammal lokal i Skara kallad Idrottshallen samlades vi. Nu tror jag kanske inte riktigt att Daddy Boastin hade just den typen av gängbildningar som mitt handbollslag var i åtanke när han skrev texten. Men på något vis ändå, man ingick i ett kollektiv. Tuffa prövningar var det, men man gick igenom dem tillsammans. Det var försäsong, stukade fingar och fötter, brutna ben och ständigt värkande benhinnor. Men aldrig en tanke på att skippa träningen. Det var missade fester och festivaler, men vad gjorde det när man tyckte det var tusen gånger roligare att åka till Märsta och sova på luftmaddras.Vem behövde lera i Roskilde när man spelade utomhus i ett regningt Kungsbacka? Vad var väl en höstbal på Stadt i Skara när man kunde lira flick-sm i Linköping eller något annat kul ställe.
Men sen var det helt plötsligt inte lika kul längre, det gick inte så bra som man önskat och allt man tidigare trott att man var fick man lov att pröva om. Man fick smak på ett annat liv.
Man tänkte att man skulle fortsätta hålla sig i form såklart, människor som inte tränade hade man svårt att förstå sig på. Men helt plötsligt fanns den inte kvar, motivationen. Inga lagkompisar som förväntade sig att du skulle vara där, inga lagkompisar att dröja kvar med i omlädningsrummet och inga bestämda tider. Och tävlingen, tävlingen var borta.
Oj vad jag tror att det är många som har detta gemensamt med mig. Svårt att hitta den där kicken igen, att det är match.
Man får hitta andra matcher i livet, jag går en nu. Mot min övervikt.

Ps. Och den glädjekick som jag fick av ett härligt Body Jampass med coolaste Jarina idag gick inte av för hackor den heller. Ds.

Ni kör vi!

Oj, har varit lite segstartad med bloggandet. Man är ju inte så inne i det här med sociala medier som 90-talisterna. På måndag går jag in på min sista vecka med VLCD-kost, vilket innebär att man bara kör Itrims soppor och shakes.
Oj, oj, oj det har varit tufft för en livsnjutare som mig. I början hade ni nog inte alls velat höra något från mig, jag tänkte bara på hur gött det vore med en fet burgare. Och jag var inte särskilt glad, det ska sägas.
Men oj nu har det gått två veckor och jag mår så bra. När jag ser mig i spegeln så börjar jag sakta men säkert se lite resultat. Jag är inte alls särskilt sugen på en massa skräp längre. Men framför allt så är min blodsockernivå mycket jämnare. För någon som tidigare kunde skippa frukost, sen käka en skräpig lunch och sedan gå en hel arbetsdag utan att äta något har detta med att äta var fjärde timma varit ett uppvaknande.
Tidigare var jag så hungirg när jag kom hem från jobbet att gråten var nära, typ.

Nu är jag nyss hemkommen från ett överraskningspass på bästa Livingroom. Det är bästa tipset, helt klart att gå på överraskningspassen. På så sätt kanske man hittar just den träningsform som passar en själv allra bäst.
Man vet aldrig innan man har provat! Det gäller det mesta i livet.
Just idag var det pilates med grymma Marjo. Nyttigt för alla stressade människor tror jag. På tisdagar och torsdagar kör hon pilates.
Nej nu får det bli en shake, fortsättning följer om vilken smak det belv.

Måste sova

Ps. nu ska jag sova för imorgon ska jag upp för ett tufft (eller iaf ganska tufft) träningspass på Livingroom. Ds.
Någon som känner för att träna ihop med mig, lämna en lapp i receptionen =)

Välkommna


Hej!

Skriver ett litet kvällsinlägg. Denise heter jag och här kommer ni kunna följa mitt liv och mina förehavanden med Itrim. Berg och dalar, allt kommer jag delge er. Ska bli så himla kul! Nu har jag pga sen hemkomst just avslutat en god tomatsoppa.
Skriver mer och snyggar till det lite mer på bloggen imorgon. Då presenterar jag mig också lite närmare.

/Denise

RSS 2.0