Stora shoppinghelgen!

Imorgon börjar den stora shoppinghelgen i Skövde. Då bjuder stadens butiker på bra erbjudanden och massa roliga aktiviteter. Håll utkik efter de lila prickarna står det i tidningarna. Vi på Livingroom gillar både shopping och lila. Så självklart är vår lilla butik med på denna helg. Är du sugen på träningskläder och kosmetika finns det bara ett ställe att gå till.
Erbjudanden gäller mellan 1-3 oktober. (Mizue har alltid 10% rabatt på baraMinerals för medlemmar och studenter, men denna helg gäller det för alla och dessutom alla produkter från Decleór och md formulations.) Skynda att fynda!

Instruktörsutfrågning: Pernilla Stoor

Nu är det äntligen dags att lära känna våra instruktörer lite bättre. Först ut blir alla vårs egen Pernilla Stoor.
Ålder: 25 år

Instruktör i: Functional Moves, BodyPump, Spinning, Activio, Easyline

Favorit träningslåt: Final count down - Europe eller remix på den

Favorit maträtt: kycklingpasta med grönsaker parmesanost eller thaimat.

Favorit godis: Riktigt salt LAKRIS!!!

Bästa träningstips: Vad du än väljer, se till att ha roligt och lyssna på kroppen. 
Ställ dig frågan innan träning, vad behöver din kropp idag? Balans? Svettas? Skaka 
rumpa?

Bästa vilotips: Kopp te i handen, med någon go person bredvid sig i soffan eller på 
playan i en solstol någon stans i världen...

Började intressera mig för träning: efter balettkurs som 5åring, passade mig inte 
så bra, fotboll var mer min grej, sen lite friidrott, gym osv...

Utbildade mig till instruktör för att: dela med mig av min överskottsenergi och 
glädje för träning och må bra inifrån och ut!

När jag inte håller pass tränar jag helst: varierande från det jag inte kör tex 
dans, bollcore, yoga eller en promenad ute.

Mål med min träning: Har hört att man blir mer intelligent av fysisk träning, så 
jag försöker!!! Annars gör det mej såå himla glad! och jag gillar att vara stark 
och uthållig! lt;/div>
När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: Något 
rejält 2h innan passet är. Tex gröt eller pasta om du vill förbereda kroppen att köra 
riktigt hårt!

När jag inte tränar eller jobbar: Har renoverat huset mycket den sista tiden. Shoppar 
inreding. Hälsar på min familj och vänner som är lite utspridda i landet och världen.

Få vet att jag: älskar adrenalin. Som att åka karuseller uppe på ett torn 350m upp 
i luften eller drömmar om att dyka med vithajar.
Pernilla är alltid glad..
..och bjuder gärna på sig själv.

"Morgontränare kan också dejta"

För er morgonpigga singlar kan jag glatt tipsa om en tripp till gymet de första timmarna på dagen. Det var fullt ös denna morgon och så verkar det fortsätta. Alltså ett bra tillfälle att stöta ihop med någon trevlig. Varför inte bjuda ett span på frukost? Alla måste ju äta. Vår lounge är en skön avslappnad miljö för en första date.
Du kan också bjuda någon på en drink. Ett väl prövat koncept ute på krogarna, fungerar säkert lika bra med ett glas protein klockan 08.00 på Livingroom. Barhäng och lite snicksnack, rätt som det är står gemensam dusch på schemat.
Om det nu är så att vi har lite blygisar där ute, finns det en lösning. Man kan nämligen skicka personliga meddelanden via sina Wellness nycklar till alla medlemmar på anläggningen. Som sms ungefär. Du kan till exempel skriva "Sett att du är så duktig på dips, vill du lära mig någon dag?" Vem tackar nej till det?
Saknar du ett namn på personen du är intresserad av kan vi i receptionen säkert vara till hjälp. Även då du får ett meddelande från någon du inte vet vem det är lovar vi att finnas till hands.
Sådär. Nu får ni klara er själva. Det var allt från Livingrooms dejtingservice.
Johanna finns att hitta på Livingroom alla tider på dygnet. Hon är dock inte singel, men däremot en stolt ägare till denna fina Freddy väska. Passar henne som handen i handsken. Grön var helt klart rätt val.

Någon att höstmysa med?

En ny vecka är i full gång. En vecka där september når slutet och oktober tar sin början. Idag sken solen, men snart kommer det bli gråare, kallare och mörkare.
För det är så oktober ser ut. Vi går in i månaden då man kan tända ljus överallt i lägenheten, laga god mat och dricka te på med näsan i en bok eller framför tvn. Helst efter ett skönt träningspass.
Oktoberkvällar spenderar man helst inte ensam. Det är nu mer än aldrig tid för att mysa. Men är platsen bredvid dig i soffan tom? Läste någonstans att gymet är en utomordentlig plats att träffa en ny kamrat. För er som är sugna på detta har jag gjort lite förspaning.
Mellan klockan 18.00 och 19.00 är de flest folk på anläggningen. Det innebär stor valmöjlighet men också konkurrens. För att slippa den krävs lite planering.
Söker du en trevlig tjej är passet Zumba rätt plats. Ett välbesökt danspass där cirka 90% är av kvinnligt kön. Imponera med snygga moves eller häng diskret utanför och fånga upp någon på vägen ut. "Vad fint du dansade" kan vara en bra början till ett första möte med en ny myskompis.
Men är det en härlig kille du söker får du riktiga in dig på kvällsträning. Det är nämligen mellan 20.00 och 21.00 som anläggningen består av minst 90% män. Lite lugnare stämning och massa plats för flörtande. Föreslå en mysig kopp te efter träningen eller en kvällspromenad så är du hemma.
Det finns en kväll i veckan som kombinerar det bästa av båda världar. Torsdag. Då är det nämligen Zumba mellan klockan 20.00 och 21.00. Samma tid som vi lärt oss att killarna regerar på golvet.
Nu lite bilder tagna mellan just 20.00 och 21.00 olika kvällar. (Dock inte torsdag, får återkomma med detta.)
Sådär, våga ta för er lite nu, skippa blygheten och gör det bästa av dessa mörka tider.

Höstens färg är lila.


Lite nyheter från Casall ligger nu uppe i butiken. 3/4 tights och linne i fin, fin lila. Ursnyggt till svart, vitt och grått. Och massa andra färger med för den delen. Mix and match my friends. Då blir det bäst.



Linne 399 kr. Tights 599 kr.


Malins outfit idag. Casalls nya tights, tshirt från Freddy och tröja från Casall.


Ur Casalls lookbook, här med en rosa sport bh under. Den finns också att hitta i butiken.

Att känna sig snygg och lite sportig när man tränar är inte helt fel. Det ökar självkänslan, man peppar sig själv bättre och orkar mer.



The Gloria Story


God morgon alla glada.

Sväng förbi gymet idag och hämta er ett ex av The Gloria Storys singel. "Ta en skiva & Go Wild" Jag gissar att det är Malin som ligger bakom skylten. Haha. 



Livingroommedlem = Duracellkanin

Jädrar vilken go start på denna vecka! Massa glada och pigga medlemmar som förgyllde denna måndag. En del av er verkar outröttliga, kör träningspass efter träningspass som värsta duracellkaninerna. Vart kommer denna energin ifrån?
Av vad jag kunnat förstå har helgen också varit bra. Fullt drag på danslördag och många tränande på söndag trots inga pass. Alla instruktörer var ju då på utbildning. Eller snarare Workshop/inspirationsdag på Form i Falköping tillsammans med deras instruktörer. De tränade, hade föreläsningar, diskuterade och gjorde övningar för att utvecklas och inspireras.
Livingroom har ett samarbete med anläggningen Form i Falköping för att slippa inställda pass och byta erfarenheter. När våra instruktörer får förhinder eller blir sjuka kan vi ringa en instruktör från Form och vice versa.
Det blev dåligt med fotande när jag inte var i stan, så jag slänger upp helsida annonsen vi hade i SLA i lördags om någon missade den. Har du ännu inte gjort testet så gör det! För att få fart på träningen och hålla den uppe krävs motivation. Efter du har gjort testet kan du boka ett möte i receptionen och få tips och nya träningsprogram utformade efter din motivationskarta. Inget att vänta på :)

Hemma igen.


Bokmässan var fantastisk. Jag rekommenderar alla att åka dit nästa år. För egentligen spelar det ingen roll vad man är intresserad av, det skrivs ju böcker om allt.
Det fanns en avdelning för livsstil och hälsa, en scen där kockar som nyligen gett ur böcker lagade mat och gav tips. Alla stora förlag, tidningar och tidskrifter var på plats. Det fanns sagouppläsning och en seriescen. Alla möjliga olika författare signerade och pratade om sina böcker. Håkan Hellström blev intervjuad av Filip och Fredrik. Och mycket, mycket mer.
Tyvärr jobbade min hals emot mig hela helgen och igår nådde det toppen, eller ja botten kanske är bättre beskrivet. Men nu, idag, efter att ha sovit oändligt många timmar, känns det mycket bättre.
Så nu ska jag tillbaka till Livingroom och livet där. Ska bli roligt att höra hur helgen var och börja planera nya grejer. Vi hörs senare!

Ledig helg.

Gud, det var riktigt varmt i luften idag. Hoppas det är likadant i Göteborg. För nu tar jag en ledig helg och drar till bokmässan. Någon som ska dit?

På söndag är alla våra instruktörer på utbildning så därför är det varken EasyLine, BodyPump eller Spinning den dagen. Men det öppet som vanligt mellan 9 - 18 och barnpassning mellan 9 - 12. FunkyKidz barnen behöver inte heller oroa sig, för vi dansar på som vanligt.

Ha nu en fantastisk kväll och helg. Vi hörs på söndag eller måndag. Nu måste jag skynda till tåget.

Knäppte nyss denna bild. Verkligen underbart väder ute! Kom och ta en kaffe vettja.

Veckans sista releaser.


Nu kommer lite bilder från BodyBalance releasen i onsdags och BodyPump releasen igår.


Vi dukade upp inne i Meetingroom så alla som varit på BodyBalance releasen kunde prata och äta mörk choklad i lugn och ro.


Veronika och Else-Marie var harmoniska och glada efter passet.


Det var fantastiskt energi inne på BodyPumpen. Maglåten ser inte ut som en dans på rosor. 


Efteråt var det minst sagt törstigt.



Tack för denna veckas releaser! Nu dröjer det ett tag innan Les Mills kommer med nya. Men, det gör inget. För vi kommer ha fullt upp med att ordna lite happenings och mys kring alla våra andra pass tills dess.


Höstens fiende.


När man kommit
in i ett skönt träningsflow är förkylning en riktig bromskloss. Man orkar ofta göra alla vardagliga ting, men vill man bli frisk är träning a big no, no. Och som alla vet, ju längre man är borta från träningen, ju svårare är det att komma tillbaka. Därför har jag samlat ihop lite tips för att snabbast möjligast bli
av med sin förkylning.

Viktiga saker att tänka
på är självklart vila, äta bra och dricka mycket vatten. Undvik att få upp pulsen och bli anfådd. Har själv stressat efter både, tåg, spårvagnar och bussar de senaste två dagarna och det hjälper inte en redan ansträngd hals kan jag säga.

I hemmakur form finns
det några starka teman. Whiskey, vitlök, c-vitamin, stark mat och varma drycker.

Instruktör Jarina
har växt upp med vad hon kallar en riktig dunderkur som alltid hjälper mot förkylning och en ond hals. Låt mig presentera Jarinas lökdryck:

Koka upp gullök
, rödlök och vitlök tills de mjuknar. Ta bort lökarna, häll upp vattnet i en kopp och blanda i honung och lime. Drick som te. Inte särskilt gott, men väldigt kraftfullt.

Malin, som själv legat
sjuk, tycker stark mat är det bästa. Cayennepeppar på allt! Helst så starkt att hjärnan rinner ut. Så verkar hon lite konstigare än vanligt nu när hon är på benen igen förstår ni varför.

För den som inte
gillar att äta vitlök och är ett fan av sängfösare är Hanna Brages metod rätt väg att gå. "Dela en vitlöksklyfta i några bitar, skölj ner som tablett med ett glas cvitaminsbrus.. sen en god whiskey innan läggdags! ;)"
Viktigt är också att undvika för mycket kontakt med annat folk när man är förkyld, inte bara för att inte smitta, utan också för att du kommer lukta väldigt illa i och med dessa huskurer.

Här kommer lite fler härliga tips!




Hörs imorgon! Då blir det bilder från veckans sista releaser! Sov gott.

På stan.


Du har väl inte missat att vi nu finns lite här och där på stan. Så nu kan vi motivera dig även när du inte är på anläggningen. Varje gång du ser en buss åka förbi kommer du tänka "Åh, idag ska jag nog träna."

Ifall du ännu inte gjort testet som tar fram din motivationskarta kan du göra det här. Dina resultat skickas direkt till din träningsprofil i Wellness System. Sen är det bara att boka in ett möte med din instruktör och utifrån din motivationskarta får du nya träningsprogram och tips.

Vi vet vad som motiverar dig :)







Förkylningtips?


Håller på och samlar in lite hemmakurer och förkylningstips till alla oss sjuklingar därute. Har du några bra liggandes på lager? Dela gärna med dig :)

Leriga och blöta

Haffade dessa kort från Johannas blogg. Man blir inte bara genomtränad utan också redigt skitig efter Military Training. Johanna tycker jag ska vara med på ett pass. Och låt mig säga att jag funderar på det. Mest för underhållningens skull, åt deras vägnar vill säga. För jag kommer nog inte skratta så mycket..

Aktiva Seniorer.

Varje måndag, onsdag och fredag klockan 9.00 har vi träning speciellt anpassad för seniorer. Måndagar är det 30 minuter Spinning med Elin och onsdagar och fredagar är det EasyLine med Torben. Barbo och Sonja är riktiga praktexempel och går på alla tre varje vecka.
I vanliga fall brukar det vara flest på dagens pass. Runt åtta eller tio, men idag var de fyra starka kvinnor. De är riktiga stammisar och har kört en hel del, vilket man kan se på bilderna. Inga dåliga övningar Torben delat ut. Jag menar, utfall med viktplatta, knappt jag klarar det.
Efter alla seniorpass bjuder vi på kaffe och något gott till. Så sitter vi och pratar och myser lite grann. Fick veta förra veckan att de gärna skulle vilja ha lite vin ibland som omväxling till kaffet :) Vänta ni bara, när alkoholtillståndet är fixat så kör vi.
Seniorkort, alltså för de som är 65+, kostar 269kr/mån på Livingroom och just nu har vi ingen inskrivningsavgift som annars ligger på 229 kr för dem. Så dra med din vän, mamma, pappa, mormor, morfar eller farmor och farfar till oss så ser vi till att de rör på sig och har roligt.
Sonjas benmuskler är inte att leka med.
Anita är tillbaka efter en låång semester och kickstartar sitt nya liv, igan.
Kolla bara vilka fighters.
Barbo nyper sin andra kaka (som var rätt nyttiga idag bör nämnas.)

Dubbelt upp.

God kväll.
Ikväll var det fullfart som vanligt och svettigt värre. Ni är så grymma som orkar kämpa på! Det är rätt många som går på dubbla pass, alltså två timmar träning. Helt grymt måste jag säga.
Det var dubbelt upp på releaser idag, BodyStep och BodyCombat. De nya passen fick bra kritik och alla var utpumpade efteråt. Musiken gillades starkt på BodyCombaten precis som Therese hade förutspått.
Pernillas tisdags Activo stod högt på mångas prioriterings lista och var näst intill fullt. Det är ett älskat pass och borde verkligen testas av alla åtminstone en gång.
Vill ni ha tips på något att göra efter träningspasset kan jag rekommendera bion "I rymden finns inga känslor". Kom precis hem från den. Rolig och urmysig! Kommer definitivt somna med ett leende.
Sov gott.

Mycket hopp på BodyStep.
Lite releasemys efteråt.
Höga sparkar på BodyCombat.
Erika var i desperat behov av påfyllning och tryckte i sig apelsinbåtar.
Att få sparkas och boxas lite gör en glad.

Skicka in texter och bilder!

Kom på en sak.
Tänkte att det skulle vara väldigt roligt om någon av er läsare beskrev er träningsdag eller gav träningstips i ett inlägg här på bloggen. Ni kan också skicka in bilder ni tagit på Livingroom som jag kan lägga upp. Kanske inte är varje dag man tar med sig kameran när man tränar, men jag tror allt ni sitter på lite kort därute.
Maila texter och bilder till mig på [email protected]. (Samma mailadress gäller om ni vill att jag tar bort något från bloggen. T ex. ett kort ni inte vill ska ligga uppe eller något annat.)
Bild som Johanna Ungh Larsson tog på vår 1års dag :) Hämtad från hennes facebook.

Sagt om Military Training.

Hallå.
Skönhetssömnen gick sådär. Tror en elak förkylning håller på att bita sig fast. Typiskt denna årstid. Träning och sjukdom går inte hand i hand. Ska nog höra mig runt efter lite bra botemedels tips. För jag har på känn att jag är långt ifrån den enda som hostar och snörvlar just nu.
Idag är det tisdag och med andra ord Military Training för de tokar som anmält sig till det ;) Jag är inte rätt person att beskriva hur de känns eller vad de gör under passet. Så därför har jag surfat runt och samlat ihop lite kommentarer som de deltagande skrivit.
Hämtat från Johanna Ungh Larssons blogg.
Hämtat från Livingrooms facebook sida.
See you later.

RPM Release.


Imorses var lugnet före stormen. För herregud vilken kväll det varit! Massa folk i gymparken och fullt drag på alla pass. Är så imponerad över vad hårt ni kör på och hur mycket ni orkar.

Release veckan är igång och temat är höstmys. Idag efter RPM passet bjöd vi på Kallt grönt te, vatten med apelsinsmak, nötter, russin och trädgårdsäpplen. Tyvärr var det en hel av de svettiga deltagarna som helt missade vårt lilla uppdukade bord. Ni får ta igen det på en annan release eller nästa gång :)

Imorgon är det BodyStep release med Stefan 18.00, en riktig svett och glädjefest. Och så står även BodyCombat release 19.00 med Therese på schemat. Les Mills beskriver det passet som en blanding mellan Rocky och Mission Impossible. Dessutom är Therese helt lyrisk över den nya musiken. Så för guds skull, missa inte det!

Minns att alltid när det är ny release så bjuder vi på något drickbart och ätbart efteråt. Forever and ever. Så stanna upp en stund och varva ner tillsammans med oss och instruktörerna efter passen om ni har tid.


Lite mys efter RPM passet.

Nu blir det direkt till sängen. Fick nyss den snälla kommentaren att jag såg ut som en sliten zombie av Christopher. Så jag ska väl försöka mig på lite skönhetssömn.

Ses imorrn!

Wafu Hudvård & Relax

För att orka med allt vad livet innebär är det viktigt att belöna sig själv. Att njuta lite extra ibland. Nu när långa, trista höstdagar knackar på dörren är det lätt att tappa orken. Träning är ett jättebra medel mot orkeslöshet. Men ibland behöver man unna sig det där lilla extra för att komma på topp.
När jag ska göra något extra för mig själv så är någon spabehandling det bästa. Det är avstressande och energigivande. Både kroppen och sinnet får en liten renovering och efteråt känns det underbart. Eftersom vi har ett Dagspa på Livingroom så träffar jag varje dag någon som ska på behandling. Endel kör ett träningspass först och avslutar sedan med massage eller ansiktsbehandling. Och jösses, vad jag har avundats dem varje gång de gått upp för att lägga sig på den sköna sängen.
I lördags var det äntligen min tur igen. Då var det var jag som gick upp för spiraltrappan med vetskapen om att jag hade en lång stunds njutning framför mig! Egentligen är jag helt såld på ansiktsbehandlingar. Men eftersom jag är en riktig in-i-duschen-ut-ur-duschen person som aldrig varken skrubbar eller smörjer in mig kändes en helkroppspeeling behövlig. Jag valde WAFU Aromaspa som är både peeling och massage.
Behandlingen är hämtat från Madagaskar och peelingen är gjord av fruktpulver, kryddor, växtessencer och växtoljor. Så alla ingredienser är helt naturliga. Den börjar med ett litet fotbad som är hämtat från japansk tradition. Där betyder rena fötter en slags nystart om jag minns rätt. Sen var det peeling över hela kroppen. Det tar inte bara bort döda hudceller utan ökar också cirkulationen så huden blir mjuk och fräsch. Behandlingen avslutades med massage och det var rena himmelriket! Jag hade en hel del knutar som Mizue fick kämpa bort och det var befriande att bli av med dem. För att inte tala om hand, fot och huvudmassagen. Dödskönt! Jag önskar jag kunde börja varje morgon så.
Efter behandlingen kände jag mig alldeles mjuk  och huden var len som en barnrumpa. Jag bara "känn här, känn så lent."  Haha. Det sämsta med  spabehandlingar är att man bli smått beroende. Jag ville bara fortsätta, helst ligga där hela dagen och ta alla behandlingar Mizue har i sin meny.
Fick förresten denna kommentaren på förra inlägget från Pia.
"Grattis i efterskott!!
Jag har varit hos Mizue och fått ansiktsbehandling , underbart!! Ska belöna mig med en massage om nån månad igen!!
!"
För mig blir det nog en ansiktsbehandling nästa gång. Också om en månad eller så. Längtar redan.
Undrar ni något om Wafu Hudvård & Relax hittar ni allt på hennes hemsida. www.wafuhud.se
Det här är vad som används till peelingen. En blandning av bland annat olivolja, solrosolja, aprikos, druvor, apelsin ingefära och kanel.
Nu ska jag göra i ordning för RPM releasen. Ses där!

Lugn förmiddag.


Hejsvejs.

Får börja med att ursäkta den totala frånvaron av bloggande igår. Det var inte alls planerat, men tiden bara rann iväg. Hela förmiddagen spenderades i otroligt slappt tillstånd efter lördagens firande. Sen bar det av hit för att dansa loss med alla FunkyKidz godingar. Direkt efter det fick jag skynda ner till tåget mot Jönköping för att rösta. (Är skriven där.) Tillbaka i Skövde satt jag fastklistrad framför valvakan och så plötsligt var det dags att sova.

Men nog om mig. Nu är en ny vecka igång och det händer jättemycket kul. Inte minst alla releaser! På dagens schema står RPM och det är redan fullbokat! Så är du sugen på någon av de andra releaserna är det bäst att boka plats redan idag.

Dagens första timmar har varit väldigt lugna här. Jag var nog inte den ända som satt uppe och följde rapporteringarna en bit in på natten. I vanliga fall brukar det vara en hel del som tränar redan vid sju, men icke sa nicke. Idag var det först vid åttatiden som det började trilla in träningssugna själar.

Nu ska jag skicka iväg lite frågor till alla instruktörer. Ska bli spännande och se vad de svarar. Vi hörs senare!


Igår var Tuana och tog kort på de intruktörer som ännu inte kommit upp på vår fotovägg.


Tack vare Malin är butikskaoset äntligen över!


Fullt med Freddy kläder och snart kommer nyheter från Casall.




Det var tydligt att många tog sovmorgon imorses. Jag hade gärna gjort detsamma ;)


Vardagslyx.

Idag har jag njutit av en kroppspeeling och massage hos Mizue. Det var verkligen helt underbart. Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag kom och tänka på dem som körde sitt andra Military Training pass, medan jag låg och masserades och lyssnade på havets vågor. Men, men. De fick ju fint väder i alla fall.
Fler bilder och mer om vårt fantastiska dagspa Wafu Hudvård & Relax kommer imorgon. Nu måste jag nämligen kila för att fira min födelsedag! Ha en underbar lördagkväll och sväng gärna förbi gymmet imorgon. Svettas loss och njut av frukost. So loooong.
Ååh, jag längtar redan tillbaka. Vill bara lägga mig där igen och göra alla olika behandlingar hon har.

Komma till skott.

Idag har varit en springa-runt-och-inte-riktigt-få-något-gjort-dag. Kanske det man kallar fredagstrött. Någon som känner igen sig? Både jag och Malin har påbörjat lite saker här och där, hoppat mellan det ena och det andra och något som egentligen borde ta tio minuter har tagit uppemot timmar.
Konstigt det där, att få tummen ur kan vara så svårt ibland. Vi fastnade i kaffekoma flera gånger ock glömde bort det senaste vi pratade om hela tiden.
Aja, antar att man får ha sånna här dagar ibland. Det bästa med Malin när hon är virrigare än vanligt är att hon har ännu lättare till skratt. Så även om vi haft svårt att komma till skott har vi i alla fall haft roligt.
Så för er som planerar fredagsmys på Livingroom ikväll beredd er på att träna käk och magmuskler. För förutom EasyLine och Freepower står antagligen mycket tjöt och skratt på schemat.
Just det. Tack för tipsen på vad jag kan fråga instruktörerna, ska absolut använda dem! Och om ni har något mer ni vill veta, passa på att skriva det. Jag kommer skicka ut frågorna på måndag morgon. Så ni har hela helgen att fundera.
Imorgon ska jag på massage och kroppspeeling på vårt dagspa Wafu Hudvård och Relax efter jag jobbat. Längtar!
Började packa upp..
..funderar vart jag ska göra av dessa rackare.
Malin the Boss, tror hon är 25 och virrigare än vanligt ;) Chef över griffeltavan, som för övrigt tog henne 4 timmar att göra om och göra klart.
Jag tog lte kaffe, blandade drinkar, skrev funkykidz brev och massa annat. Så butiken förblev ett kaos trots att vi började packa upp två timmar innan. Jisses. Hoppas Malin fått lite bättre ordning tills imorgon. Haha.

Release Week!


Hallå alla glada.

Gud vad tiden går
fort! Idag är det redan fredag och snart helg igen. Jag hoppas faktiskt att även den går fort för nästa vecka händer det grejer. Då är det nämligen Release Week!

BodyPump, BodyBalance,
BodyStep, RPM och BodyCombat är alla förkoreograferade pass från Les Mills. De är noga utformade för att ge resultat och vara roliga samtidigt.

Les Mills är världsledande
inom gruppträning och instruktörerna i dessa klasser åker varje år på nya utbildningar och workshops för att garantera och kunna leverera en hög kvalitet på alla pass.

Var tredje månad
släpper Les Mills nya releaser på alla pass. Alltså ny koreografi och ny musik. Variation är superviktigt för ökad motivation. Nu är det dags igen!

Alltid när vi har Release Week
gör vi lite extra kring passen. Instruktörerna bjuder på sig själva och vi bjuder på något gott efteråt. Det är därför jag ser fram emot nästa vecka, för det är så roligt att fixa lite extra och minlga med er efter passen.

Här är tiderna som
gäller. Gå på alla du kan, vet ja. Och tänd träningsglöden :)

Måndag
17.30 RPM med Stefan & Linda

Tisdag
18.00 BodyStep med Stefan. 19.00 BodyCombat med Therese

Onsdag
19.00 BodyBalance med Sara & Marjo

Torsdag
18.00 BodyPump med Linda & Sara


En BodyCombat release från i våras med Pirattema.


Les Mills.


Vad motiverar dig?

Framtidens träning är här! Ta reda på vad som motiverar dig, så kan vi på Livingroom lägga upp träningsprogram som passar dig och dina mål. Underbart ju!
Gör testet.

Utfrågning!

Nu är det hög tid att krypa under skinnet på alla våra instruktörer och lära känna dem lite bättre. Dags för utfrågning! Jag kommer komponera ihop ett frågeformulär som de alla ska få svara på.
Har du något särskilt du vill få svar på eller lära känna om våra underbara, smått övermänskliga instruktörer? Skriv då din fråga som en kommentar på detta inlägget.
Puss och kram! Och ha en härlig träningsonsdag!

Sugen på nått nytt?


Hallå.

Det kan låta löjligt, men ibland när motivationen sviker hjälper det att köpa nya träningskläder. Något man tycker om och känner sig snygg i. För som alltid när man köper något nytt vill man ju använda det, och vips så är du igång med träningen igen.

Verkar som en del av er anammat detta, eller helt enkelt varit i behov av nya träningskläder för nu behövs redan påfylling. Från Freddy har det kommit en stor kartong, som vi inte hunnit packa upp.. Och imorrn blir det att beställa lite från Casall.

På listan står vattenflaskor, sport bh i svart och vitt, 3/4 tights i mörklila och gråbrunt och linnen i samma färger. Har ni några önskemål på något från Casall är det bara att säga till i receptionen, så kanske vi kan ordna det. Så länge ni gör det innan lunch imorgon vill säga. 

Casalls höstkollektion.

Ni får ha lite överseende med att butiken ser ut som ett kaos just nu. Vi ska göra om och fixa inom de närmsta dagarna. Snart, snart är den snygg igen :) Vi lovar.


En liten teaser från Freddy.


Det finns bara ett par kvar av dessa snygginar i storlek small. Tror inte vi får in dem igen så först till kvarn helt enkelt. Lite liknande byxor har kommit i svart.


Mina nya favvotights från Casall, som typ redan är slut, kommer komma in i en 3/4 modell.


Förutom kläder och träning diskuteras det även mycket politik här i sofforna på Livingroom. Sandra, Dani och Torben mitt i ett samtal om de olika partierna. Alla där ute, glöm inte att rösta på söndag.


Bootcampet är igång!


Ja, jag ska nog inte satsa på en framtid som väderflicka i alla fall. Solen tittade visst fram idag med. Och tur var väl det för i dag var ju premiären för Military Training!

Vid 17.00 samlades ett modigt gäng för att sätta igång med det första träningspasset av tio. I 75 minuter var de tvungna att lyssna till Beda och Peters varje ord. VERKSTÄLL! ekade det över parken.

Jag fångade dem på kort när de gjorde någon tokigt jobbig magövning för att senare ge sig iväg på en löprunda med varandra på ryggen. Efter passet var de helt slut, men förvånandsvärt glada. Något Peter var missnöjd med, han som hade hoppats att de skulle gråta ;)

i










Frågan är hur de kan vara så glada efter allt det där..

Och just det, trots att vädret inte blev så grått som jag hade förutspått var det tydligen många som tyckte att idag var en perfekt träningsdag.För det har varit ett härligt tryck på alla våra pass och i gym och konditionsparken kryllade det ett tag av människor. Innan jag smet in här på kontoret tog jag en bild på allt tränanade folk.


Primetime! Mellan klockan 17.30 - 19.00 är det mycket folk i rörelse inne på Livingroom.


Träningsväder.

Jag hoppas ni fick chans att njuta lite av solen igår, för idag ser betydligt mycket gråare ut. Men ser man det från den ljusa sidan så är dagens väder det perfekta träningsvädret.
Lite svett och en god kopp te så är kvällen gjord. Eller vad säger ni? På schemat idag står mysiga pass som BodyBalance och Pilates. Du kan släppa loss och dansa Afropowerdance, träna bålmusklerna på BollCore eller höja pulsen på Activio?
För dig som är sugen på tuffare tag bjuder kvällen på både BodyCombat och Box. Eftersom vår Instruktör Stefan är lite krasslig blir det Step Up med Sara i stället för BodyStep. Det passet rekommenderas om du vill svettas, flåsa och samtidigt ha roligt.
Känner du för en snabb genomkörare innan kvällsmyset finns såklart EasyLine 19.30. Eller varför inte helt enkelt stoppa in din favoritmusik i öronen och ta ett varv genom gymparken.
En hel del att välja på med andra ord. Så kom in i värmen på Livingroom, fyll kroppen med energi och glöm allt grått.
Igår värmde solen vår lilla uteservering och Torben drömde sig bort med en kaffe i handen. Tittar solen fram igen tycker jag du ska slå dig ner här en stund innan eller efter träningen.

EasyLine 07.30


Jag tror hösten är här nu. Imorse när jag vaknade var det precis kolsvart. Det tog flera blinkningar och ögongnuggningar innan jag tillslut insåg att klockan var 06.00 på riktigt och jag med andra ord behövde släpa mig upp.

Tänkte att en sådan här trög morgon, när hösten så tydligt tagit över ljuset, ligger nog många kvar i sin säng några extra minuter och förnekar det faktum att dagen har börjat.

Men tji fick jag, innanför Livingrooms väggar sprang solstrålar omkring och tränade för kung och fosterland. På veckans och dagens första pass , EasyLine Medel 07.30, var det flera hurtbullar som hoppade omkring.

På tal om EasyLine. Måndagar är en riktig EasyLine dag. Både morgon, lunch och kväll kan man få upp flåset, svettas gärnet och köra igenom kroppen på bara 30 minuter. Har helt ärligt inte pratat med någon som inte gillar EasyLine, så har du inte provat det är det mer än dags.







Pernilla manade på imorses och hon kör även lunchpasset vid 12.00. I Kväll 18.30 är det Lovisa som tar över. Roliga mellanstationer utlovas.

Vi hörs senare!


Vilken söndag!


Oj, oj, oj vilket drag det har varit idag på Livingroom! Först en morgon/förmiddag med Easyline, BodyPump och Spinning. Alla passen var näst intill fulla och det kämpades stenhårt. Svetten fullkomligt sprutade från alla håll så Peter sprang med moppen i högsta hugg.

Helgerna på Livingroom betyder inte bara många tränanade utan också många ätande och drickande. Vi har mixat tusentals drinkar och diskat efter säkert hundratals frukostgäster idag. Eller ja, inte riktigt, men nästan..

Idag teckandes de sista medlemskapen i vårt 1-års erbjudande. De har flugit iväg och tog slut mycket snabbare än vi trodde. Ni som hann haffa ett kan vara evigt lyckliga. Nu går vi tillbaka till ordinarie pris på 399kr/mån med den lilla tvisten att vi fortfarande bjuder på inskrivningsavgiften på 599 kr och träningsavgiften september månad.

När eftermiddagen kom stod FunkyKidz i fokus. Idag var det säsongsstart för 2-3 år och 4-5 år. Jag och Jarina blåste upp ballonger, dukade fram fika och övade snabbt igenom koreografierna. Sen kom de små liven och lyste upp vår anläggning med ljusa stämmor och höga skratt.

Barn slutar aldrig att förvåna och imponera. Det var ett gäng riktiga små dansstjärnor vi fick möta idag. Och jisses vad de kan mycket och alltid har de roliga saker att berätta. Efter varje FunkyKidz lektion känner man sig förvisso lite utmattad men också en gnutta klokare.


Birgitta körde både EasyLine, Bodypump och Spinning. Efteråt var hon helt slut och alldeles förvirrad.
Hon funderade en lång stund på vart hon hade gjort av handduken för att sedan hitta den på sina axlar.


Anna Tervakoski var personen som knep det sista kortet i vårt erbjudande. Kl 12.19 skrev hon in sig med ett leende på läpparna.


Jarina och Nova-Li blåser ballonger så lungorna spricker.


Cirkus 40 ballonger skulle blåsas upp till de cirkus 40 barn vi snart skulle få träffa.


I 2-3 års gruppen är föräldrarna med och dansar..



..och leker hinderbana.


Efter första lektionen stod ballong och fika på schemat.


Så kom 4-5 åringarna och jag fick äntligen vara med och dansa.


Vi är de ståtligaste örnar du någonsin kommer att se..


..och krabbor med för den delen.


Med butiken kom vi inte så långt i dag heller. En del plagg var restade, men allt är åtminstone uppackat nu. Som dessa fina väskor för 499 kr.

Tack för idag! Imorgon börjar en ny vecka och nya möjligheter. Vi hörs då.

Nyheter i butiken.


Hallå.

Fredagsmornar i alla ära, men fredagskvällar är också underbara. Då är det lite lugnare i gymparken och alltid en skön helgen-är-här-stämning. Dagens tips, börja din Afterwork på Livingroom. Ta dig ett träningspass, en lång dusch, basta och gör dig i ordning för att sedan gå ut och dricka och äta med extra energi och ett gott samvete! 

En liten uppdatering från butiken. Produkterna vi beställde från Comapgnie de Provence finns nu på hyllorna. Dessutom har det trillat in nya grymt snygga träningskläder från Freddy, både herr och dam.

Tyvärr ligger de fortfarande i sina kartonger, men jag håller på att prismärka och plocka upp dem nu. Får se hur långt jag hinner. Vi blandar ju minst lika många drinkar här som vilken krog som helst i stan (alkoholfria dock) så den mesta av min tid ägnas just nu åt mixern och att tjöta med medlemmar förstås. Men jag ska skynda mig.

Imorgon eller söndag är nog butiken uppfräschad, full med nyheter!


Duchcreme, tvål och bodylotion med doft av körsbär..


..och med doft av lavendel.


Compagnie de Provence fyller 20 år i år :)


Litet smakprov på några av de godingar från Freddy som jag håller på att packa upp.


Får det lova att vara en protiendrink med jordgubbsmak så här en fredagskväll?




Frukostfredag.

Höstens nya pass Functional Moves gick direkt upp på topplistan och blev många medlemmars nya favorit. Ett av veckans tre pass ligger idag 08.00 och det har lockat fram morgonsidan hos en hel del. Idag var inget undantag.
Tjugotvå starka personer tog sig upp och till Functional Moves passet för att ge fredagen och hela helgen en underbar start. Efteråt skrek deras kroppar efter mat och vår frukostbuffé fick utstå ett massivt tryck. Hela loungen var full av pigga, glada medlemmar som åt och skrattade.
Själv tycker jag att frukost är bland det mysigaste man kan äta ute. Inte bara för att smörgås med goda pålägg, ägg, kaffe och juice är så otroligt gott och redan står uppdukat utan också att vetskapen om att man har en hel dag framför sig är väldigt rogivande. Att dessutom ha klarat av dagens träning höjer ju njutningen ännu mer.
Jag tog fram kameran och fotade våra kära medlemmar när de njöt av dagens första mål.
Fullt pådrag.
En klok person sa "Tränande folk är hungrigt folk."
Jag skulle gärna vilja påstå att det är träningen som gjort Annliz, Per och Anna-Lena såhär glada men faktum är att de alltid har nära till skratt.
Sandra och Elin, vår senior spinning instruktör, njöt av en välbehövlig frukost. De avslutade tiden på Livingroom med lite solariumsolande.
Vår yngsta frukostätare Elis var lite småtrött efter allt lekande inne i Kidzroom..
..han hittade senare ett eget bord att avnjuta sin frukost i lugn och ro.
Dagens Functional Moves instruktör Pernilla kände sig otroligt stark efter passet.

Blod, svett och tårar.

Eller snarare skratt, svett och röda nyllen. Jag är helt slut efter dagens Gympa. Det var både roligare och jobbigare än jag hade förväntat mig.
Instruktör Karin hade så mycket energi och glädje i sig att man inte kunde annat än att le hela passet. Musiken var superhärlig och rörelserna satt som ett smäck. En stor eloge till energiknippet.
Passet varvades med kondition och styrka. Ena stunden kändes det som man körde vattengympa nivå tuff någonstans vid medelhavet där solen sken och barnen skrattade. För att sedan kastas rakt in Biggest Loser där både armar, ben och rumpan fick stryk. Det var en rolig kontrast, men jädrar vad mina triceps värker.
I slutet av passet var alla genomblöta och små svettpölar återfanns överallt på golvet. Mina krafter var slut och kroppen rörde sig i slowmotion trots att det var ett mycket snabbare beat som fyllde rummet.
Jag förstår nu vad Pia menade med en nära dödenupplevelse första gången som kan bli en skön genomkörare i framtiden.
Uppvärmingen börjar..
...och ingen av oss kan ana hur svettiga vi snart ska bli.
Medan vi stod och hoppade fortsatte livet på Livingroom. Här i form av magövningar på boll.
Självaste Karin a.k.a. Superwomen och Per, glad efter sitt första Gympa pass.


Jag och Malin efter passet. Hon är genomsvettig och jag är inte bara rosig om kinderna
utan i hela ansiktet. Vi är trötta, men oj så glada. Dels för att vi skrattat så mycket åt oss
själva och varandra, dels för att det var ett väldigt glädjegivande pass.
Tips till er som vill köra nästa vecka. Ta med en vän, för då bjuder passet på många skratt.
Speciellt om ni båda har rätt taskig taktkänsla.
Tips till mig själv inför nästa gång. Äta mellanmål innan, ha tofs och ta med en liten handduk.

"Tur att torsdagar och Karin återkommer"


Idag är det torsdag om någon råkat missa det. Och jag tar mig friheten att citera medlemmen Pia Skoglunds Facebook skrivna ord för att illustrera vad denna dag kan bjuda på.

"Torsdagens gympapass är något för den som inte provat bästa Karins pass. En nära dödenupplevelse så här i början, men blir en härlig genomkörare efter ett antal gånger. Tack till Karin."

/Pia Skoglund 20 augusti.

"Till er som missade ett superbra gympapass med Karin i torsdags, ni missade verkligen något! Tur att torsdagar och Karin återkommer."

/Pia Skoglund 27 augusti.

Jag tänker gå på det idag. Kanske du med? Känner för att svettas och prova något nytt. Dessutom behöver jag lite inside information om detta hyllade pass. Bäst att jag äter en rejäll lunch så jag orkar med..

Vi ses på Gympa 18.00 ikväll!



Viktig information.


Känner du någon som vill bli medlem, eller om du själv inte ännu är det, skynda! Vårt 1 års erbjudande är snart slut. Det är väldigt, väldigt få kort kvar för 299kr/mån istället för 399kr/mån. För studenter 269kr/mån istället för 349kr/mån. Kanske räcker de inte ens veckan ut..





Morgonträna?


Nu sådär på kvällskvisten ska vi snacka lite morgonträning. Jag personligen imponeras väldigt av de som regelbundet går upp extra tidigt på morgonen för att hinna träna. Imorse pratade jag med tre medlemmar som utan tvekan tillhör den kategorin. Jag undrade hur de motiverar sig att gå upp, om de har några tips och varför man ska morgonträna.

Det lät ungefär såhär:

"Det är så skönt! En dag när jag känner mig helt slut och inte vill gå upp tänker jag på hur skönt det kommer bli. Jag vet att hela dagen kommer bli underbar om jag gör det. Faktiskt så blir hela dagen annorlunda när man tränar på morgonen. Alla borde göra det. Om jag kunde hade jag gjort det varje dag. Samtidigt är det bra att ha en dag som man alltid morgontränar, för då är det liksom bestämt och då gör man det. Sen tycker jag att träning har blivit så roligt och att tänka på mina mål motiverar mig, både morgon och kväll"

/ Åsa Larsson-Hammarsten. Morgontränar (nästan) alltid onsdagar och helg förmiddagar:

"Lägg dig i tid! Det är ett bra tips. Fast i och för sig är jag morgonpigg och vaknar nästan alltid tidigt ändå. Men när jag ligger i sängen och känner att jag inte orkar brukar jag tänka att sover jag en timma till och struntar i träningen kommer jag ändå inte bli piggare. Dessutom kommer jag ha dåligt samvete. Alltså, en timme till som gör mig inte piggare och ger mig dessutom dåligt samvete. När jag tänker så blir det inte så svårt. Lika bra att gå upp och göra nått man mår bra av."

/ Niclas Hamberg. Morgontränar tre gånger i veckan och avslutar alltid med en frukost i vår lounge.

"Jag är en morgonmänniska, så det är inte så jobbigt. Sen är ju det här mitt liv nu! Det är roligt att vara här och det är skönt att röra på sig. Dessutom är det lika bra att få det gjort direkt på morgonen så kan man göra andra oväsentliga saker resten av sin tid. Lägga sig i tid är viktigt och att motivera sig med hur mycket bättre man mår hela dagen."

/ Caisa Kindbom. Morgontränar (i perioder) tre gånger i veckan. Värmer upp och varvar ner med pratstunder.


Niclas njuter av sin frukost efter träningen.


Caisa är lika pigg och glad som alltid.

Ja, till dig och mig som inte lyckats få in morgonträning i vår vardag är det tydligt att vi missat något. För visst låter det härligt. Ett av mina mål är att försöka ta efter dessa kloka ord. Jag ska börja med att lägga mig i tid, i morgon, så får vi se om jag lyckas kompromissa bort mina snooze mornar. Fungerar inte det får det bli att skriva "if you snooze you loose" med stora svarta bokstäver i taket.

Är du en morgontränare? Dela gärna med dig av dina tips.


Morgonstund har guld i mund.

 
God förmiddag.

 
Det har varit en mysig och rätt så lugn morgon här på Livingroom. Flera morgontränande och några frukostätare, så som det brukar vara. Själv har jag alltid önskat att jag var en morgontränare, att jag hoppde upp ur sängen och började dagen med ett svettigt träningspass. Så ser tyvärr inte verkligheten ut. Jag ligger och drar mig i sängen så länge jag bara kan. Intalar mig själv att jag kan behöva lite vila.  
  
Men, tänkte försöka ändra på det! Och kanske hjälpa er andra där ute med samma lata inställning. Därför har jag denna morgon tagit mig in i hjärnan på några av våra morgonpigga medlemmar och tagit reda på hur de motiverar sig att gå upp och varför. Deras svar och tips kommer upp senare ikväll. Stay tuned!
 
Just det! Det var värst vad maten vi fick in i måndags flög iväg snabbt. Som tur är kom det nytt i morse och nu är kylen välfylld igen.






Lystring!

Det här inlägget går ut til er som är sugna på en utmaning och vill komma i form. Om precis en vecka drar vi igång ett fem veckors bootcamp med Military Training på Livingroom. Det kommer vara två 75 minuters pass i veckan. Tisdagar 17.00 och Lördagar 15.00.
Military Training är precis vad det låter som, militärinspirerad utomhusträning i grupp. Man tränar både fysisk och mental styrka, uthållighet och kondition samtidigt som man är ute i den friska luften. Tack vare resten av deltagarna och ledarna pressar man sig själv att prestera mer än man trodde var möjligt. Annorlunda och effektiv träning som ger snabba resultat.
Det är en träningsform som blivit riktigt populär och älskad på senaste tiden runt om i Sverige, speciellt i storstäderna. Och nu har det alltså kommit till oss.
Ledarna för detta Bootcamp kommer vara vår Personliga Tränare Beda och Peter känd från sina tuffa boxpass. De kommer få svetten att rinna och musklerna värka. Du kommer både hata och älska dem.
De som testat Military Training säger att det bästa är att man orkar mer än man gör när man tränar själv. Att alla hejar på och hjälper varandra och att man är utomhus hela passen. Ledarna ser till att man inte fuskar och man hinner inte tänka eller känna efter om det är jobbigt. Man bara gör det!
Priset är ordinarie 700 kr, men nu första vändan kör vi halva priset, alltså 350 kr. Det drar igång den 14 september och anmälan gör du i receptionen på Livingroom. Det är begränsat antal platser, så vänta inte för länge! Vill du ha ännu mer information så finns det att hämta i receptionen. Du behöver inte vara medlem hos oss för att delta i Bootcampet.
Så nu är det bara att äta gröt, ladda om och se fram emot nästa tisdag!



En förmiddag med FunkyKidz.

God eftermiddag.
Denna tisdag den 7 september har jag och Jarina ägnat åt att öva till FunkyKidz som drar igång nu på söndag. Jarina är danslärare i 2-3 års gruppen och 4-5 års gruppen. Jag fungerar som hennes sidekick i den sistnämnda.
Och eftersom rytmerna flyter betydligt trögare i mitt blod än Jarinas blir det mer bus, hopp, tjoande, hålla handen och tröstande än dans för min del. Jarina lyssnar dem på, mig skrattar dem åt. Kul är det och kul ska det va.
Men i alla fall, hela förmiddagen har vi övat på danserna till 4-5 års gruppen. Och trots att det är väldigt lätta danser är det rätt mycket att lära in. Dessutom är det så roliga och söta rörelser att man börjar skratta och tappar koncentrationen.
Lätt grymmast är fågeldansen. Ni vet garanterat vilken jag menar. Man kvackar med händerna, viftar med armbågarna, tvistar ner, hoppar upp, klappar händerna och så om och om igen. Sen gör man det super långsamt och sen med världens speed. Och mellan varven härmar vi fåglar. Ska bli kul när 20 småttingar springer runt som kollibrier. :)
Martina, grundaren av FunkyKidz visar fågeldansen.

Vi kör fågeldansen och ser precis livrädda ut för varandra.

Så gör dem.
Så gör vi.
Dags för golvgympa nere på botten till en underbar låt.
Sjögräset kom inte med.

Tagen på bar gärning! Jarina ligger på golvet och simmar och jag minns inte vad vi ska göra.


Ja, såhär kul är FunkyKidz.

Förstår att du nu lyckats utveckla ett starkt behov och begär för denna träningsform.
Tyvärr är grupperna helt fulla, men nya börjar igen i vår. Är du över fem år, är det för alltid kört.

MEN! Gråt inte. Jarina håller nämligen i Freepower varje onsdag och Zumba lite då och då.
Kanske hämtar hon lite inspiration från FunkyKidz till passen i framtiden.
Ses om en stund. Då blir det tal om något helt annat. Ja, raka motsatsen skulle jag vilja påstå.


Lite påfyllning.

Nu har vi äntligen mat i våra kylar. Sallader, sushi, frallor och annat gott för den behöver något i magen innan eller efter träningen. Min favorit är fruktsalladen. Riktigt läskande och precis lagom när man bara är sugen på nått gott.
Idag köpte också in lite nya produkter från Savon de Marseille som vi hoppas dimper ner nu i veckan. Tvål, duschcreme och bodylotion i dofterna cherry och olive lavandel. Dem är inte bara väldigt fina utan doftar också otroligt gott!
Har ni några tips på något roligt vi kan ta in i matväg eller till butiken?



1 års dagen.


Igår fyllde vi 1 år och då kan man ju inte annat än att fira! Här är dagen i bilder.

Vid halv tio dundrade alla våra Unghare, Josefin, Elina, Sandra, Christopher och Sofie in sjungandes med denna vackra blomma. Tack :)

Fullt ös medvetslös inne på BodyPumpen.

"Får det lov att vara lite Celsius, vår nya dryck som piggar upp, ökar ämnesomsättningen och bränner kalorier?"

Malin dansade mest runt hela tiden...

..sen dukade vi upp ett smaskigt bord med lite smått och gott..

..Ebba svängde förbi och fyllde på batterierna med lite vattenmelon...

..våra medlemmar myste, Pernilla åt och Torben posade. Det de alla gör bäst ;)

Fler kom och firade :)
Smakprov på FunkyKidz för de minsta..
..och från det ena smakprovet till den andra.

Till sist rev Lovisa av ett 45 min EasyLine pass med fokus på core..

..efteråt fick de sig alla en välbehövlig proteindrink.
Tack för en underbar dag! Första året avklarat, nu kör vi 100 till, minst.


5 september 2010.

Hej.
Nu är det dags. Väntan över. Livingrooms egen blogg sparkar äntligen igång och håll i hatten, för det kommer gå undan, mycket ska berättas. Men låt oss börja med en mjukstart, en kort presentation.
Idag är inte bara dagen då denna blogg föds utan även 1 års dagen för självaste Livingroom Sports & Harmony. Jepp, 5 september 2009 slog vi upp dörrarna på Staketgatan 14 och betydelsen av gym och träning skulle aldrig mer bli sig lik i Skövde.
Nu öppnar vi flera fönster in till denna värld av träning, skratt, svett, skvaller, event, kläder, mat, tips, medlemmar, instruktörer, ja allt vad Livingroom innebär, genom denna blogg. Er guide, personen bakom dessa ord, blir jag, Frida Ströberg a.k.a din källa till Livet på Livingroom.
Sådär, uppvärmningen avklarad. Imorgon höjer vi pulsen. Då kommer alla bilder från dagens 1 års firande upp plus en hel del annat. Sov gott.
Let's do this! Välkommen :)

RSS 2.0