Vilken härlig valborg.


Vi fick gjort massor denna härliga valborg. Beijers bygg var öppet så dagen startade där med inköp av lister. Skruv, borr och annat små & gott för fortsatt arbete. Och allt blev så bra! Kom och svettas!




Vilket snyggt gym! Måste vara Sveriges snyggaste! Hehe


Vi har en superfighter ibland oss.


Jösses jag har ju glömt att presentera Sandra The Superfighter.
Hon vann ju K1 matcher för någon helg sedan. Så grymt! Men så tränar hon stenhårt också! Bra jobbat Sandra! Inte nog med det hon har blivit med företag också. Hon gick och köpte salongen Erika K. Hon kan hon vår Sandra! Lycka till!




Vilken SuperSandra! GRATTIS!


Jag gör som Göran säger.


Pust, just kommit hem från ett stenhårt functional moves pass med bästa Linda.
Göran var också där. Han tyckte jag skulle fota mina ben i kväll och göra desamma i morgon. Han var helt säker på att jag skulle ha grymmaste träningsvärken. Vi får väl se! Tack Linda, du är så proffsig och cool!


Mina ben, min hund och Peters spiror;)

En härlig dag på Livingroom.


Vilken rolig dag det var på Livingroom idag.
Speglar till vår funktionella hörna kom, solen sken och massa fina affischer från Itrim damp ner i brevlådan. Vi håller på att fylla på med mer träning. Det är ju bra att variera sig så varför inte blanda upp sin styrketräning med funktionell träning? I kväll har jag och Peter bokat in oss på functional moves passet kl 19.00, spännande! Har ju inte provat det än. Så gott folk, ha en underbar torsdag!








Skövdes skönaste gym.


Idag var min Frida på besök från Köpenhamn. Mysigt att ha henne här! Hon har ju hängt med mig i många år nu och känns som att hon tillhör min lilla familj. Men sitta och mysa är ju varken min eller Fridas stora hobby, så idag kom uteserveringen på plats! Vi hann även med att plantera en kitschig Livingroomkruka innan min Nova skulle hämtas. Passar bra till Skövdes skönaste gym! Nu fattas bara grillen. :)


Se så starka de låtsas vara! Hm, skulle gått på Silvias Pump idag men fika istället! :)


Frida satte fart på Peter idag, härligt!


Vi hann bara få ut stolarna så invigdes de av Silvia som lunchade ute i solen.


En nöjd gymägare! Inte så nöjd över den rosa krukan! Hahaha



Me and my magazines.


Sådär, då var Påskledigheten slut och energin påfylld. Idag har jag slappat och väntat på Frida som kommer på besök. Under tiden har jag gottat mig med att läsa LifeStyle Wellness. Tio sidor om Nerio Alessandri, vd och grundare av Technogym. Technogym är en stor leverantör och nyskapande inom sport- och träningsindustrin. Självklart var det Techongym som jag och Peter ville att ni skulle få chansen att träna på. Det bästa till de bästa kan man säga;)










Alltid kul att se vi valde rätt. Så jädra bra, dyrt men det är ni värda!




En liten ledtråd.


Om jag säger hård funktionell träning och denna lilla bild! Kan ni gissa?



Vi har grejer på G.


Åh, jag älskar när det händer massa saker. Just nu har jag och Peter massa roliga planer att jobba med. Hinner man inte möblera om hemma så då gör vi det på gymmet! Vi måste få in mer träning på Livingroom, ny spännande träning! We love news! Så missa inte allt spännande. Var här, där det händer!!




Kolla vad bra det blev!


Soon we will be back.


Läste om vårt populära pass Functional moves i tidningen.
Kul! Kanske inte lika kul för våra härliga instruktörer som av tre, kan bara tuffa Linda köra. Både Sara och Pernilla får ta det lite lugnt pga skada men är snart back in business. För er som inte testat det än, gört! Det är ett tufft pass, precis vad vi behöver nu, innan badsäsongen!








Yes, just do it!




Påskgodis.


Mums, kylen är nu åter full av godsaker.
Efter lång väntan och lagom till våren är goda sallader åter på plats. Perfekt tajming, påskgodis och sen lite träning med en god sallad efteråt. Smaklig måltid!


yammie!

Påskpynt a´la Livingroom.



Kul tips till påsk!
Det är allt pysseltips ni får från mig! Inte så pysslig av mig men det här va kul!




Hittat i bästa ELLE! GLAD PÅSK PÅ ER!!!




Sol ute, sol inne.


I går sken solen ute och inne hos oss sken våra medlemmar!
Inte ens årets soligast dag hittills kunde hålla dem borta från träningen. Jag blir så impad. Men så är de sjukt snygga också! Fast inte så bruna! Än!


Men hälsodrinkens smak var garanterat - Melon & Passion, en riktig sommardrink!

Hallo elle!


Har köpt Livingroomfrukost på Maxi det senaste året och keson har aldrig varit slut.
I lördags och i måndags såg det ut så här på hyllorna! Hmm, kan det vara våra utmanare som är skyldiga till att alla kesohyllor gapar tomma runt om i stan? Underbart! Vi tar över hela stan!


Mums, det är gött även efter 30 dagar!

15 minutes of fame.


Vilket drag! Hela stadsteatern rockade loss på vår avslutnings show i söndags.
Alla blissare och funky kidzare var så coola! Tack till alla barn och ungdomar som livat upp Livingroom under våren. Tack till alla föräldrar, släkt och vänner som såg till att det blev en härlig stämning på showen. Och till björnen Funky och Johan Wendt - you rocks!








Psst, Ni kan aldrig gissa vem som var björn?! Om ni bara visste...



Låt fläsket brinna.



Härliga vår är här! Vilket väder vi haft idag. Sol och värme. Vad passar då bättre än lite hård träning utomhus. Så tisdag den 3/5 kör Peter och Beda igång military training igen, en given succé från förra gången! Missa inte! Anmälan och mer info i receptionen på Livingroom. Alla är tuffa nog att delta så jag ska med! Gött, nu ska fläsket brinna!

Lite skit, svett och muskler har väl ingen dött av?


Passar mig som foten i skon! Hahaha. Nu kör vi!


Glad Påsk!




Ät lite ägg, lite påskägg och chokladägg i påsk! Alla utom ni som är med i utmaningen förstås! Ni håller er bara till ägg! You can do it!!!

Utmaningen är igång!







Till alla medlemmar på Livingroom-Ni är grymma!! I love!!

Skövde mot doping.


Idag var vi på ett intressant möte på Stadshuset här i Skövde.
Nästan alla träningsanläggningar här i Skövde var representerade. Skövde mot doping stod på agendan. Bra initiativ tycker jag. Nu är det upp till bevis, tillsammans kanske man kan "rädda" någon från dopingträsket. Vi gör ett tappert försök och hoppas på att alla är med! Det är så läskigt det här med doping. Vad det gör med kroppen och själen. Och inte minst mot alla runt om som drabbas på olika sätt. Att man vågar!

Så tillsammans med alla träningsanläggningar här i Skövde, polisen, socialförvaltningen, riksidrottsförbundet och Skövde kommun med Pirjo i spetsen ska vi samverka mot doping på våra anläggningar!







Hm, vilken anläggning är vi på här? I källaren på skövde kommun! Bygga ut och måla om kanske?






Smak av sommar.


Mums vilken sommardrink det kom idag.
Det var Itrims goda smoothie som kom i ny läcker smak. Pomegranate/Raspberry, ni hör ju! Det låter ju som ett fyrverkeri av smaker. På svenska kanske det inte låter lika läckert, Granatäpple/Hallon. Men jag lovar, den är hur god som helst! Våga prova!


Prova på rabatt, nu 20:- istället för 25:-! Det gillar vi!

Blod, svett och tårar.


Att ligga i hårdträning för någonting kan ibland sluta i blod, svett och tårar. Som min dotter, Nova-li. Hon har dansat och dansat för att sedan visa upp allt i den kommande showen nu på söndag. Blir tyvärr inget med det! Hon fick sin efterlängtade studsmatta i måndags. Hon och hennes kompis, Love slet hela kvällen med att sätta ihop den. Dagen efter kom hon hem med en hel drös med kompisar, nu skulle det hoppas! I cirka två timmar hoppades det järnet, sen tog det stopp.

Med tårarna rinnade på kinderna åkte vi till Kss.
Där kom domen, ingen dans på sex veckor! Hon är helt knäckt! Där och då tänkte jag på alla de idrottsmän och kvinnor som sliter som djur för att sedan bli skadade och inte kunna deltaga på sina tävlingar. Så synd! Och alla medlemmar på gymmet som är och blir skadade och inte kan träna, stackars er! Men som jag säger till min dotter, det är bara att bita ihop och börja om! Kom igen, det kommer fler tillfällen för att visa upp vad man kan!




Se så söt hon är min tappra lilla studsmattemarodör!

Sommartider hayhay sommartider.


Pust, schemaläggning på schemat idag.
Vi har ju påsktider, midsommartider och sommartider att ta hänsyn till. Tiden går ju så snabbt, vips så är det sommar och sol. Det ser vi fram emot! Men vem ska jobba? Och när?




Dax att bygga ut.


Se var jag hitta mina goa instruktörer härom dagen! I entren, där gick de igenom olika tuffa övningar för magen! Haha, dax att bygga ut! Eller är det inte bara hur charmigt som helst, att var man än är tänker man på träning! Ska se om de ligger kvar när jag kommer till gymmet nästa gång. Kraaam brudar! Ni är för härliga!



Favorit i repris.


Kolla vad jag hitta! Ett snyggt kort på Military Training gänget från förra gången. Nu är det dax igen! Peter och Beda planerar att köra igång en grupp nu i vår. Missa inte! Våga få lite skit under naglarna, kräla i lera och svettas i kapp med pölarna du krälar i! Jag ska se om jag får med mig min söta väninna Nilla på detta äventyr. Skulle passa oss tror jag! Haha, bara hon stylar oss innan!


Kan ju inte vara så hårt? De ler ju!

Att våga utmana sig själv.


I går var det infomöte ang utmaningen på Livingroom.
Jarko och Betina var på plats och gick igenom upplägget. Ska bli så spännande att föjla alla utmanare. Och de är ett gäng! Kul att det är så många som vågar utmana sig själva. Att pressa sig med blod, svett och tårar för att uppnå ett uppsatt mål är så coolt. I love!

Man kan ju utmana sig själv på många olika sätt.
Se på Frida och Torben! De drog till ett nytt land och startade om, nytt boende, nytt arbete och nya vänner! Men att bara våga sig på ett nytt recept, eller ta en ny väg hem, eller gå på ett gruppträningspass man inte gjort tidigare är också en utmaning. När man var yngre var ju allt en enda stor utmaning. Livet kan ju vara det, en utmaning. Jag älskar utmaningar, att pressa sig till det yttersta, vad det än gäller! Det får en att känna sig levande. Så kör hårt nu alla utmanare! 30 dagar, vad är det i resten av ditt liv!?


Nedräkningen har börjat!


Alla satt och höll andan, tror jag!


Hmm, klart att ni fixar det här! Beach 2011 here we come!


De är dessa två hårdingar som driver på er i hela 30 dagar! Kör hårt!



Gymmets egen HD-åkare.


Vill bara be vår egen HD åkande Urban att ta det vackert på vägarna nu när hojjen är framtagen!
Att motorcyklarna nu entrar vägarna är ett härligt vårtecken och Johans fiskeintresse får äntligen stillas! Mer fisk på grillen!

Nämen se där, vika handdukar kan de iallafall! På Livingroom hjälps vi åt! Kraaam!

Vilka stjärnor!


Vilket drag det var på Eurosko i söndags. Andrea var där med våra duktiga blissdansare. Vilken show! Och nu ser jag fram emot söndagens show på stadsteatern ännu mer! De är såå coola våra unga medlemmar så jag spricker av stolthet! Missa inte stadsteatern kl 15.00 på söndag! Då lyfter vi taket där med!






Att den fina butiken står kvar, efter en show som denna!!



We went to Africa.


Tack alla underbara för en härlig Africa Live! Tack Hanna för din energi och dansglädje. Tack Markus och Paul för takten. Och tack Johan för att du kunde genomföra det hela trots ditt grymma bicepspass i går! Tack Linn och Anna för att ni är instrukörer hos oss. OCH tack alla underbara medlemmar för att ni ger järnet på allt vi hittar på! Ett speciellt tack till Els-Marie för att du tar täten och visar var skåpet ska stå! Let´s do it again!














Hakuna matata! Ha en fortsatt trevlig lördag! Love The Coach!






Ledig lördag.


Mmm, jag har ledig lördag.
Och vad passar då bättre än massa magasin? Jag kan gå runt hur länge som helst bland dessa hyllor. Bläddra, tjuvläsa och bara njuta. Det finns ju massor av tidningar och jag läser alla. Så idag ska jag trendspana. Vad blir det nya heta i höst? Vad kommer vi att träna? Och vad kommer vi att snacka om? Det får vi se men jag ska tjuvkika in i framtiden, kanske hittar jag nått kul, den som lever får se! Ha en riktigt go lördag!


Gravid? Nopp, den tidningen är jag tyvärr för gammal för! Så tidningen bredvid passar bättre;)

Lördagslyx.


Nu mina vänner ska ni få ett smakprov på god och supernyttig mat. Jag har själv provat denna goda gryta. Jag var inte kocken men den var gjord enligt detta recept. Taget ur Itrims kokbok. Mums! Så efter värsta bästa afrodansen så blir detta serverat på mitt bord. Gött! Ha en lyxig lördag.








Servera med ett glas vitt vin. Ät och drick allt, men inte alltid! Tjhooo!




Hakuna Matata


Hakuna Matata! Det finns inga bekymmer!
På lördag ska vi dansa bort alla bekymmer med Hanna & co! Ljuvligt. Jag ska till och med köra all in, på med afrobrallan och sjalen runt midjan! Vem är med? De härliga afrobrallorna finns att beställa på www.holistictraining.se. Ser så grymt sköna ut. Jag har just beställt ett par rosa!


Showtime!


Nu är det dags för stora show på stadsteatern igen. Alla våra underbara kidz kommer dansa skjortan av oss den 17 april kl 15.00. Som de har tränat. Nu sitter koregrafin och kidzen och blissarna är redo att visa var skåpet ska stå! Ser fram emot en glittrande och sprakande show! Biljetter finns att köpa på turistbyrån eller på plats på stadsteatern. Och jag som älskar shower! Lovely!



Alla blissare, ni äger!


Kidz, You rock!



Check this out.


Kolla in det här och var förberedd för vad som komma skall...




Starka Karlar.


Se så starka medlemmar vi har.
Daniel tar i för kung och foster land, beach 2011! Det är nog dags nu, att ta tag i det om man vill hinna toppa formen. Så missa inte utmaningen som kör igång den 15 april. Infomöte på söndag kl 14.00. BE THERE! Och missa inte heller Africa Live på lördag kl 14.30! Vi ska göra allt för er så motivationen inte tryter! Nu kör vi!


Det ser bra ut Daniel!

Jag sökte tröst.


Vet ni att kvinnor ofta förknippar känslor med mat. Jag gör det har jag märkt. Hmm, inte bra. Som idag efter mitt härliga pumppass, gick jag hem nöjd och glad. Vad händer sedan? Jo, ont i kroppen och sötsugen slukar jag Macarons i ett navs. Ska ta mig ett snack med Beda och se om hon kan ge mig några råd och tips, som jag sedan självklart delar med mig. Tills dess...se så goda, mums!


Eller är det bara för att de är såå söta i dubbel bemärkelse?! Finns att köpa på Maxi, i fler färger!

Lugnet före stormen.


Jag har gjort det igen. Kört BodyPump så ögonen höll på att ploppa ur sina hålor. Stöön, ljuvliga Silvia var inte ett dugg ljuv när hon fick en pumpstång i näven. Det kändes som alla var lugna och harmoniska innan passet drog igång, sedan hände något. Nadja log inte längre, inte Göran heller och jag trodde jag skulle spy.

Peter gjorde debut på bodypumpen också. Han och Horst brösta upp sig regält innan passet. De var inte lika tuffa efter, speciellt inte Peter! Ha, han trodde nog att det var "a walk in the park" men ack vad han bedrog sig. Ska bli gött att sparka honom på benen i morgon! Men kul var det, och många medlemmar! Grymt att så många kommer på våra morgon och lunchpass! Vi får nog öka dessa pass i höst. Kul! Hoppas vi ses nästa tisdag. Samma tid, samma plats.


Dr Jekyll and Mr Hyde.


Nöjd och glad Göran innan passet!


Nadja kanske var lika nervös som jag, visste hon vad som vänta kanske...


Som två ungtuppar! Helt rätt killar, mer attityd i träningen gott folk!




Infomöte utmaningen.






utmana dig själv!


Vilken vacker kvinna.



Se en så fin kvinna.
Inte bara ler hon vackert utan hon kan konsten att klä sig också. Och allt har vackra Kirsi på Trudes köpt i min butik. Man blir faktiskt så här glad av att träna hos oss!


Tuff brud i lyxförpackning!

Det kom ett het tips.


Det kom ett het tips från Sandra Hille Jonsson. För alla er som har en Iphone så finns denna braiga app. Och den är helt gratis. Så hämta hem och prova.


Ibland behöver man lite motivation, inspiration och en regäl spark i häcken! Haha

Africa Live!


På lördag förvandlas Livingroom till Africa Live! Vi ska bjuda på en riktigt afrika upplevelse. Ni kommer att prova på att dansa västafrikansk dans till levande musik! Stilen vi kommer att dansa heter Djembe (som trummorna), och kommer ifrån västafrika. Det är mycket energi och glädje i dansen med intensiva, mjuka och rytmiska rörelser. Uppvärmning och avslappning görs till inspelad popmusik ifrån bland annat Guine-Conakry och Senegal. Missa inte chansen att förflyttas till afrikas hetta! Märkväl, vi dansar utan skor. Härligt!

Hanna Ringdhal heter tjejen som tar oss till afrika för en stund.
Hon började dansa afrikansk dans 1999. Hanna har dansat för flertalet afrikanska pedagoger i Sverige samt varit iväg på flertalet dans- och musikstudieresor i västafrika, Södra afrika och USA. Hon har regelbundet besökt Guinea för att hämta nytt material och inspiration. Med sig har Hanna:

Markus Neuendorf,

han fick upp ögonen för västafrikansk musik i samband med en musikstudieresa till Gambia 2009. Som slagverkare har han varit runt i världen och både uppträtt och undervisat.

Paul Goobar
,
är här ifrån Skövde och är lärare i bla slagverk på Västerhöjdsgymnasiet. Paul har medverkat i lokala afrikanska trumgrupper och jobbar även gärna med Japanskt slagverk. Vi kommer även träffa vår egen trummare:

Johan Wendt,
och som jag har sagt tidigare så kan han ju allt! Vilken tur att han är vår! På lördag den 9/4 kl. 14.30 då smäller det!









Det kommer att bli världens upplevelse, so don´t miss! Tänk riktiga trummor!!! Jippi.



Ni är bara bäst!


10 238 kronor blev summan Livingroom bidrog med i Spin of hope!
Ni är bara bäst. Tack till alla lag, företag och glada medlemmar. Nästa år slår vi den summan, eller hur?!




Se så snygga Biomlaget va, nästa år ser jag fram emot att alla lag har matchtröjor;)


Vilken releasevecka!


Vilket underbart drag vi har haft denna releasevecka!
Tack till alla instruktörer, personal och medlemmar! Nu laddar vi inför nästa lördag då Livingroom goes Africa! Missa inte!






Härlig vecka, mer sånt!


April,April...


Hoppas ni blivit glatt lurade i dag.
Själv lurade jag Johan i repan. Hehe, han var jättestressad och så ringer jag och driver! Inte bra. Man ska ju föregå med gott exempel, men det kom bara. Så förlåt Johan, men det är ju 1 april och dagen har just börjat, jag kommer säkert få igen...




Ett måste.


Från och med idag är peruker, glammiga tights och accessoarer ett MÅSTE på alla pass!


The Boss

The GlamGirls Rules.



I går gick det sista releasepasset avstapeln. BodyPump med de glammigaste brudarna vi har skådat på Livingroom. Vilka tjejer! Med peruker, glittervantar, leopardkläder och glittertights entrade de scenen. Sen river de av värsta pumppasset! Underbart! Så vill jag ha det jämt. Jag är ju bossen, så kanske ska jag se till att detta blir de nya arbetskläderna! Fast inte på mig då givetvis! Tack tjejer, ni är bäst!








Jag tycket nog att alla som var på passet såg glammiga ut! Skål alla kämpar!




RSS 2.0