Under vårt tak.

Nu är det ju faktiskt så fantastiskt att det finns personer som driver egna företag under vårt tak. Och det är mer än dags att de får en riktig presentation här på bloggen. Mizue som har Wafu Hudvård & Relax känner ni nog alla redan till. Men på Livingroom hittar ni även:

Belifestyle - Betina Goddard.
Äntligen dags att stolt presentera vårt senaste tillskott. Betina jobbar som Personlig Tränare, Livscoach och Instruktör i Mental Träning. Hon driver företaget Belifestyle där ledorden är Balans, inre och yttre välmående och utveckling. "Vad du än funderar över och oavsett vilka mål du har, eller vilka hinder du tror att du har framför dig, så kan jag hjälpa dig på vägen." För mer info och kontakt spana in här eller haffa Betina på gymmet. Hon är där nästan varje dag.
Betina sammarbetar även med Fustra och Jarkko Kortelainen. Och i april har vi på Livingroom en riktigt spännande grej på gång med dessa träningsinnovatörer som jag är säker på att ni medlemmar kommer tycka är grymt!

Betina Goddard.
ptbeda - Beda Johansson.
Vår grymma Beda sitter på mycket kunskap ska ni veta. Hon är licenserad och utbildad Personlig Tränare, diplomerad kostrådgivare och utbildad hälsorådgivare inom Itrim. "Genom att motivera, peppa och vägleda dig blir träningen inte bara av utan roligare och mer effektiv. Med skräddarsytt träningsprogram och kostrådgivning når du dina mål." Förutom PT timmar erbjuder Beda också individuell kostrådgivning.
Mer om ptbeda kan du läsa här, och i hennes broshyrer som finns att hämta på gymmet. Vid frågor når du henne lättast på [email protected]
Britt-Marie (Beda) Johansson.
Stoor Framgång & Hälsa - Pernilla Stoor.
Vår kära Pernilla är inte bara en fantastisk instruktör och gruppträningskoordinator. Hon är också Internationellt Certifierad Coach och vid sidan om Livingroom driver hon företaget Stoor Framgång & Hälsa. Där erbjuder hon dig, ditt team eller ditt företag livs-, framgångs- och hälsocoaching samt utbildning inom personlig utveckling & det coachande förhållningssättet. "Coachingens filosofi är att människan är hel, resursstark och har alla svaren inom sig. Människan har möjlighet att påverka och forma sig själv och styra sitt liv."
Hennes hemsida hittar ni här och varje månad lägger hon ut nya coachövningar som verkligen är värda att spana in.
Pernilla Stoor.

The music made me do it.


Hur sugen blir man inte på att dansa BodyJam när man ser den här bilden då? Tur att man kan göra det redan ikväll 19.30. Jenny har dessutom bytt ut några låtar till kvällens pass så det kan bli riktigt spännande!


Grattis Maria & David!


Hallå! Ett supermega grattis till Maria Anderrson och David Pilerud som tog hem segerm i lördagens Chins & Dips tävling. I både dam och herrklassen blev det en duell mellan förra årets vinnare och en utmanare. I damklassen fick Maria som mötte Satu behålla vinnartiteln med 22 poäng (10 chins, 12 dips) medan Farid fick lämna över äran till utmanaren David som kammade hem 54 poäng (21 chins, 32 dips). Bra jobbat!!
  

David.


Maria.


Chips & Dip :)


Hälsoresa till Kreta.


Boka upp torsdagkväll 17.00.
Då kommer nämligen Solresor till Livingroom och berättar allt om den kommande hälsoresan till Kreta! Åh, det är så underbart att man knappt kan tro det sant. Snart kommer även nya härliga planscher med rätt info upp och jag säger bara att platserna kommer gå åt fort. Så, som alltid i denna värld, först till kvarn.


Starta dagen med Zumba!

Som alltid på lördagsförmiddagar vallfärdar ett stort gäng till Livingroom. De flesta för att fylla sig själva med glädje och energi inne på Jurgitas Zumba och Latinomix. Nu ni säger jag bara.
För med början den 9 mars kommer Jurgita också lyfta taket på Livingroom fyra onsdagsmornar. Och här pratar vi Livingrooms tidigaste pass någonsin. Det börjar 06.45 och håller på 45 minuter. Alltså den 9, 16, 23 och 30 mars kan du, kvart i sju, dansa Zumba 45 med Jurgita och få en glädjefylld, frigörande och svettig start på dagen! Hur grymt?
Du bokar dig som vanligt på internet (vilket du tidigast kan göra nu på onsdag) eller så kommer du bara. Join the morningparty!
Fyra onsdagar i mars kan du starta dagen ihop med denna superstjärnan!

Nagomi - Klassisk ansiktsbehandling

Åh, underbara fredag. Den spenderades väl med bland annat en ansiktsbehandling hos Mizue. Kan ju vara bland det bästa som finns. Jag gillar allt sånt där, när någon pysslar med en. Fast egentligen, vem gör inte det. Sen är det ju inte fel att man känner sig snäppet vassare efteråt. Ren och fräsch hy, det gör väldigt mycket.
Mina favoritinslag i hela timmen är lätt ansikts och hårbottensmassagen. Mizue har fantastiska händer. Och det är något speciellt med ansiktsmassage. Alla spänningar släppar och ja, jag vet inte, ansiktet känns så vackert. Egentligen så gör hela ansiktbehandlingen att ens nuna känns mer värdefullt. Kanske väldigt flummigt, men det är den bästa beskrivningen jag kommer på.
Så får jag inte glömma brynformningen. Ett annat mycket viktigt moment i behandlingen. I alla fall för mig, eftersom jag hatar, verkligen hatar, att noppa (säger man noppa eller noppra?) min bryn själv. Så det är mer än välkommet varje gång någon annan gör det. Och helst då någon som är duktig på det förstås.
Mizues hudanalys på mig säger jag har känslig hud, med bra cirkulation, vilket gör att ansiktet lätt blossar upp. Så blir jag väldigt torr också. Svaret på detta är Decleórs dagcremé Harmonie Calm. Jag har kört den förut. Fast inte den nya, den med tillägget Calm. Så det ska bli spännande. För jag har väldigt lätt att rodna och när jag är stressad syns det direkt på ansiktet i en oskön form. Men nu jädrar ska rodnader och irritationer lugnas och hudens balans återställas!
Är det nu någon som fått den där lilla stickande känslan av avundsjuka som alltid infinner sig hos mig när någon kommer till receptionen och säger att de ska upp till Mizue så kan ni alltid börja med att spana in på wafuhud.se.
Annars, har er fredag varit bra? Kanske laddat för morgondagens Chins och Dips tävling. I'll be there to watch you!

Instruktörsutfrågning: Jenny Sundequist

Nu i vår började världens coolaste tjej hos oss och tog med sig succén BodyJam till Livingroom. Hennes namn är Jenny Sundequist och nu är det dags att få reda på lite mer om henne.

Ålder: 36

Instruktör i: BodyJam! Utbildad instruktör i aerobic, step up, spinning, BP, BB, tai chi, styrketräning, men kör nu uteslutande dansklasser eftersom det är så roligt att dansa. :)

 

Favoritträningslåt: Allt som har en schysst basgång

Favoritmaträtt: Bara MAT i allmänhet…

Favoritgodis: choklad och lakrits

Bästa träningstips: variera träningen och hitta något som gör dig glad, så blir det en livsstil!

Bästa vilotips: En promenad i solen :)

Började intressera mig för träning: Var ridtjej från början men har alltid älskat dans. Jag kom in på aerobicsbanan när jag var 19 och tog ett snabbt steg till att bli instruktör.

Utbildade mig till instruktör för att: Det är så inspirerande att dela andras glädje i att träna och att vara en bidragande faktor till att andra mår bra!

När jag inte håller pass tränar jag helst: Styrketräning och yoga, men gillar många former av träning och försöker variera mig.

Mål med min träning: Just nu att ta mig runt på Tjejvasan och lite längre fram i vår att springa Göteborgsvarvet. Annars är det för att hålla kroppen frisk och för att få njuta av endorfinerna.

När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: Ladda med ett mål mat ett par timmar innan klassen, så orkar du hela klassen.

När jag inte tränar eller jobbar: försöker jag övertyga alla om att mental träning är hela grejen eller pussar på mina tre tjejer (prinsessorna).

Få vet att jag: Oj, jag är nog ganska genomskinlig! Kanske att jag får lappsjuka bara någon säger att de bor på landet…

Det bästa med Livingroom: Åh, jag älskar Livingroom! Det är så fantastisk stämning och deltagarna bjuder så på sig själva att man aldrig vill gå hem.

 

Underbara Jenny!
Som har stenkoll på alla moves. Från och med måndag byter hon ut några delar i BodyJam passet. Så missa inte det!

Guldis.

Idag var också dagen då en glad Sabina uppgraderade till guldkortet och på så sätt skaffade sig fri tillgång till hälsodrinkar och sol. Plus två frukostar i veckan. Underbart smart faktiskt.

Casall inköp.

Idag har vi haft besök från Casall som visade upp höstens kläder. Vi köpte in massa snygga klassiker plus deras riktiga utstickare. Vad sägs som ett jacka, tröja och linne i glänsande silver. Sjukt snyggt, säger jag! Dessutom kompletterade vi endel. Så snart finns sport BHs i alla storlekar, de väldigt populära good karma pants, handledsskydd och liftingstraps i butiken igen. Gott va.
Förresten. Hur går det med era chins och dips? På lördag smäller det! Inga ursäkter.

Finally!

Äntligen så damp en ny leverans från Freddy ner. Och nu med flera snygga kläder till kille. Som vi har väntat. Nästan allt hann vi få upp och göra i ordning, men fortfarande är det lite pill kvar. Men det tar vi imorrn förmiddag. På tjej kom det bland annat ett par riktigt goa byxor. Säger bara först till kvarn!
De nya byxorna är de som hänger i taket. Verkligen underbara!
Bilden blev visst supermörk och bordet är långt ifrån klart, men i alla fall. En liten tjuvkik på killkläderna.

Kombinera mera.


Se vad jag spanade in igår, Felicia som satt och pluggade efter träningenen. Sånt här får mig alltid att le. När ni medlemmar stannar kvar och bara är hos oss, planerar jobb, pluggar, äter lunch, fikar eller bara sitter och snackar. Det är då jag blir alldeles varm i kroppen och känner "Yes, vi har lyckats!"

För det har alltid varit en del av Livingrooms mål, att ni ska trivas här både före och efter träningen. Att ni ska stanna kvar och ja, nästan längta hit. Bara pågrund av stämningen. Att ni ska kunna kombinera träningen med nytta och nöje, plugg och jobb. Att ni ska se oss som en mötesplats. Och jag tror vi lyckats ganska bra med det målet. Eller? Varje dag ser jag alltid något som får mig att känna det i alla fall. Och det är en underbar känsla. Så tack!

Förresten, på tal om kombinera. Pernilla nämnde häromdagen att vårens gruppträningsschema har fler kombinations möjligheter än vad de någonsin har haft. Grymt tycker jag! Vilka pass brukar du kombinera? 
 


Kvällens DJ: Aron Hvass

Älskade måndag bjuder på minplaylist igen efter en veckas uppehåll. Ikväll står den hårt tränande och väldigt talangfulla fotografen Aron Hvass för musiken och jädrar vad bra det kommer va.
Motivering: Då Aron tar vara på den viktigaste delen - variation, blir denna lista ett självklart val efter en veckas uppehåll. Helgen förlängs då det blandas friskt av dansant House och rivig 60-tals rock. Enjoy!
Vill du också få din musik spelad på Livingroom? Gör en spelningslista i Spotify och lägg upp den här.

Företagsträning.


Igår hade vi kära Bogrens Salonger
på besök. De teambildade lite med stenhård EasyLine hos oss. Efter de hade svettats loss mumsade de på frukt, nötter och proteinbars o minglade.

Vi tycker det är superkul när företag
vill komma till oss och köra diverse pass. Så sitter du där och är sugen på att göra nästa personalmöte lite mer fartfyllt är det bra att slänga iväg ett mail till [email protected] med önskemål på tid och pass, så kollar vi upp om det går att ordna samt prisuppgifter.

Förövrigt var gårdagen en
väldigt bra dag på Livingroom. Som söndagar alltid är. Veckans surprise var Freepower med Jarina ochhon prisades av många förstagångare. Underbart! En som var där och frigjorde energi var Livingrooms nya Itrim bloggare Denise. Glöm inte bort att spana in hos henne.








Release your inner warrior.

En lite rolig grej är att Les Mills har smällt upp stora posters runt om i Svergies större städer med BodyCombat på. Visst blir man sugen att köra. Hos oss finns det tisdagar 18.00.


Lördagsnöje.

Idag vill jag lova att stans roligaste häng var Livingroom. Först 90 minuter Afromania som efteråt beskrevs som 90 minuter ren glädje.
Sen blev det Kettlebells Workshop med självaste SM tvåan Sandra som dagen i ära dessutom fyllde år. GRATTIS! Hon lärde ut grundteknikerna och flera övningar till massa nyfikna själar.


Roddarna är på plats..

..och på dem det går undan vill jag lova!

Afromania på lördag.


Nu på lördag händer det grejer
vill jag lova. Först och främst blir det en annorlunda danslördag. Istället för Jurgitas Zumba och Lationmix dundrar Linn in och kör 90 min Afromania. 

Afromania är 100 procent dansglädje. Passet består av lite längre uppvärmning, teknikträning, underbar musik, energi och härliga afrikanska röresler. Du kommer både svettas och fyllas med glädje. Jag lovar, det här vill ni inte missa!

Sen får vi inte heller glömma att Sandra håller Kettlebell Workshop nu på lördag mellan 12 - 16. Då finns på plats i sportsroom för att gå igenom tekniker och övningar med alla som är intresserade. Det är Drop-in som gäller och man kan komma närsom mellan 12-16, men anmäl er ändå i receptionen så vi vet hur många det blir.

 
Linn när hon är i Gambia och dansar..


..och på den resan kom AfroMania till. Hur coolt är inte det?


Häftig lördag vi har framför oss va!


Dina ben räddar barn!


Nu kan vi stolt presentera att Livingroom är med i Spinn of Hope 2011. Det är ett spinningkonvent, där tanken är att flera lag ska hålla igång varsin spinningcykel i 12 timmar. Anmälningsavgiften per lag är 1500 kronor och de pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. 

Lördag 26 mars är dagen då dina ben rädda barn! Vi kommer ha extra öppet från 07.00 - 19.00 och ha instruktörsledda spinningpass i 12 timmar. Förhoppningsvis kommer vi kunna hålla igång alla våra 25 cyklar hela dagen. Så anmäl nu ditt kompisgäng eller arbetsgrupp till Spin of Hope och bidra med pengar till barncancerfonden. För anmälan och mer info se här.

Tillbaka till verkligheten.


Så, nu sitter jag här på kära Livingroom igen. Skönt att vara tillbaka, men snön utanför känns inte helt okej. Får be till vädergudarna när jag kommer hem.

Men! Innan jag börjar babbla på om allt som är på gång, måste jag bara visa lite av vad som hände här då jag göttade mig i Dubai.


Det var fredagsutmaning. Gå på både Spinning och Functional Moves..


..något som Isabell gjorde. En mycket stark kvinna som orkar allt :)


Veckans Surprise var Pilates med Marjo. Flera stycken som aldrig hade provat det förut och som vanligt fick vår underbara Pilatesguru massvis med beröm.


Detta är från gårdagens FlowYoga med alla hjärtans dag special. Så mysigt!




Glad Alla Hjärtans Dag!

Med risk att bli lite fånig nu måste jag bara erkänna att jag älskar denna dag, alla hjärtans dag. Jag menar det här är ju dagen att fira kärleken. All sorts kärlek. Kärleken till familjen, till vänner, till livet, till upplevelser, kärleken till träning. Ja, vad som helst. Jag älskar allt som har med kärlek att göra. Och idag, 14 februari, gör mig alldeles knäsvag.
Just nu hade jag hellre varit på Livingroom än flygplatsen i München kan jag säga. För där sprider vi extra mycket värme idag. Se så fint de har gjort! Och dessutom så kör Anna alla hjärtans dag special på FlowYogan 18.15 ikväll. Det blir ett roligt, busigt och stärkande pass med masa härliga lovehits, chokladhjärtan och yogi-te. Så mysigt!
Just det, gårdagens Surprisepass var Pilates med Marjo, men jag återkommer med mer om det. Sen måste det sägas att minPlaylist tar kvällen ledigt för att gå på dejt, men återkommer nästa måndag med ny skön DJ. Ha en underbar dag.


Som vi har jobbat.

Ingen semester här inte. Vi har övat på våra träningsmoves, gjort studiebesök på The Quay HealthClub, haft ledningsmöten, funnit inspiration och planerat storslagna nyheter.
Inatt drar jag hem till Sverige och sen kör vi igen. vi har massa kul på gång. Kosttips från Beda, instruktörsutfrågningar, Alla hjärtans dag Yoga, Spinn of Hope, Afromania m.m. Ja, mer om allt snart.

Blingo Organic.

Nu ni! Vår Silvia är inte bara en fantastisk instruktör och medarbetare på Livingroom. Hon jobbar även som säljare för Blingo. Jättefina barnkläder i 100% ekologisk odlad bomull. Och i morgon kommer hon vara på Livingroom mellan 10 - 13 för att visa den senaste kollektionen och ta emot beställningar på det som önskas. Spana förbi vettja!

Ps. Vi har det underbart här i Dubai och njuter av varje liten stund. Malin, Peter och Nova-Li hälsar!


Livet med Itrim.


Jag har en underbar nyhet till er! Denna kära blogg har precis fått en lillasyster. Livet med Itrim. En blogg där Denise Möistad Johansson delar med sig av sin vardag som Itrimare på Livingroom. Så kul och väldigt spännande.
livingroomsports.blogg.se/itrim
Själv har jag precis lämnat Livingroom efter en mysig förmiddag och sitter nu på tåget till Göteborg. Nästa Landvetter och sen Dubai. Känns rätt gött en sån här dag måste jag säga.
Men nog om det. Spana in hos lillasyster nu och så hörs vi när jag har landat. Och glöm för gudsskull inte fredagsutmaningen i morgon. Kör både Spinning 45 och Functional Moves så bjuder vi på banan och Gainomax mellan passen.

Mot Dubai.


Imorses satte Malin, Peter och Nova-Li kurs mot Landvetter och nu sitter de på ett plan påväg till Dubai för en veckas välbehövlig semester. Imorgon eftermiddag följer jag deras exempel, men  blir inte borta lika länge utan kommer hem redan på måndag igen. Och självklart har förbrett mig med roliga inlägg så ni slipper vara blogglösa under dessa fyra dagar. :)

På tal om sol och värme, så är information om Hälsoresan på g. Den kommer inte bli till Tunisien utan till ett superfint nybyggt hotell på Kreta. Men som sagt all information är på gång, det är bra några trådar som behöver knytas ihop. Sen åker nya planscher upp, solresor kommer hit presenterar resan och allt vad den innebär och ni kan börja förbereda er för världens bästa semester.

 




Kommer snart..


Fyra stycken konditionsroddar är på ingång till Livingroom. De väntas komma nästa vecka och finns antagligen på banan redan nästa helg. Härligt va!


Afropowerdance Release.


Jösses vilken dansfest vi har haft här ikväll. Afroreleasen drog massa träningssugna själar och stämningen var topp! Efteråt minglades det och smaskades för fullt. Vi hade dukat upp med annans, vattenmelon, torkad frukt, wasabinötter och jördnötter. I flytande form bjöds det på vatten och flädersaft.

Något som slog mig var hur glada och energifyllda alla var när de kom ut. Som om passet gett dem extra kraft och glädje. Vilket i och för sig inte förvånar mig, för hur underbart är det inte att få släppa loss, inte tänka och bara röra sig till ljudet av trumslag.











Livingroom hjärta IKEA

I helgen och igår åkte Malin och Peter till IKEA och fyllde på med lite saker till älskade Livingroom. Bland annat nya våriga kaffekoppar, ett avlastningsbord att ställa disk på, mysiga filtar till Yogaroom och nya roliga leksaker till Kidzroom.
Ni får alltid gärna komma med förslag på saker ni tycker saknas. Angående kommentarerna på förra inlägget så kommer duschcremé till duscharna ordnas och självklart behöver vi inte använda sköljmedel till handdukarna.

Alltid handdukar.

Igår installerades en tvättmaskin och torktumlare inne i Livingrooms personalrum. Så nu ska ni förhoppningsvis aldrig behöva stå utan små handdukar och behöva hålla tillbaka svetten. Inom en snar framtid kommer vi också "hyra" ut stora handdukar till en mindre avgift till er som vill duscha efteråt men glömt handduk. Kanske även schampoo och duschcremé. Eller vad tror ni? Det kan väl vara bra om man plötsligt kommer på att man vill duscha och inte har med sig någonting.

Kvällens DJ: Nell Fredriksson

Äntligen måndag, äntligen minplaylist och äntligen en spellista från en av gymmets "gamla tanter" för att citera Nell Fredriksson, kvällens DJ. Hon själv beskriver den såhär: "Lite blandat från 1980-talet och framåt. Alla låtar har det gemensamt att jag gillar dom skarpt!! :-)" Oj, oj oj vad grymt det kommer bli.
Motivering: En lista som uppfyller två vitala krav i minplaylist, variation och finess. Här blandas det friskt inom rockens ramar med guldkorn från de senaste decennierna. En retrolista som ändå lyckas bli en grym träningslista. Sånt gillar vi!


Veckans Surprise..

..var inget mindre än Step med Slivia! Och jösses vad många modiga det var idag. Det gillar jag! En hel del som inte hade kört det på flera år och några som aldrig provat förrut. Silvias roliga Step pass ligger annars på torsdagar kl. 12.00. Perfekt lunchträning. På tal om det har ni väl inte missat att vi på vårschemat har lunchpass varje dag mån - tors.
Dagens alla surprisare.
Från i torsdags.

Fredagsutmaning.

Hallå där allihopa. Kan ni fatta att det redan är fredag igen. Och att snön håller på att smälta bort! Jag är så sugen på vår, livet och träning känns alltid lättare då. Eller hur?
Jag tänkte ge er en liten fredagsutmaning att suga på till nästa vecka. Ni har väl inte missat att vi har hottat upp våra fredagsmornar med ett 45 minuter spinningpass 07.00 för att sen dunka på med en timmas Functional Moves 08.00. Utmaningen är att köra båda två. Vissa gjorde detta i morse, men nästa vecka hoppas vi ännu fler hänger på.
Till alla er som väljer att köra denna superkombo nästa vecka bjuder vi på varsin Gainomax och banan, så ni säkert orkar med. Kul va!
Tillbaks till idag, jag kan starkt rekommendera att avsluta veckan och börja helgen med Freepower 16.30 i eftermiddag. En riktig vinnare. Och på tal om Freepower så gästar Jarina tisdagens BodyCombat med detta pass. Freepower är precis som BodyCombat ett kampsportsinspirerat pass blandat med Yoga och Afro. Riktigt skönt faktiskt. Alltså, tisdag 18.00 Freepower istället för BodyCombat.
Vad mer. Jo, jag kan ju påminna er om söndagens Surprisepass. Kan vara precis vad som helst och alltid lika roligt. Glöm heller inte bort tisdagens Afropowerdance Release 17.00 och anmäl er i receptionen till både Kettlebells Workshopen 19 februari och Chins och Dip tävlingen den 26 februari.
Det var nog det hela för nu. Eller förresten, det där med utmaning. Vi har en jättespännande grej på g som kommer starta i april. De ni! Men mer om det sen..
Dubbelt upp nästa fredag? Jag lovar du orkar!

Afropowerdance Release!


Nu på tisdag 17.00 är det dags för Afropowerdance Release och då kommer båda våra grymma Afrobrudar Linn och Anna att få er att stampa, svepa, rulla och släppa all kontroll till en helt ny koreografi. Har du aldrig tidigare testat Afropowerdance är nu det perfekta första tillfället.

Jag gillar verkligen afro, det är så avslappnande på något sätt, samtidigt som man verkligen svettas och får träningsvärk både här och där. Speciellt ben och rumpa. 

Hade jag inte jobbat på tisdag hade jag lätt gått på releasen, är nästan lite avundsjuk på er som kan. Men, men, jag får ju ändå vara en del av det. Duka upp dryck och snacks och mingla med er efteråt. Något särskilt ni är sugna på?


Linn och Anna över för fullt på koreografin till den nya releasen.

Instruktörsutfrågning: Mari Luur Söderlund


Dags att dra igång med lite instruktörsutfrågningar igen. Ännu har vi inte gått igenom alla och nu till våren har det ju dessutom kommit fler stjärnskott till vår crew. Först ut i år blir Mari Luur Söderlund skapare oh instruktör för vår nyhet LivingMama.

Ålder: 29

Instruktör i: LivingMama & BodyCombat, men har instruerat både aerobic dance, spinning, step och core tidigare.

Favorit träningslåt: Ingen speciell men Body Combat låten "The Trooper" är en låt med driv i som får mig att springa snabbt uppför backarna när jag löptränar.

Favorit maträtt: Husmanskost

Favorit godis: Chocklad och nötter

Bästa träningstips: Gör det som känns bra för din kropp just för tillfället och variera dig så att du chockar igång kroppen då och då

Bästa vilotips:Att sova och äta och vardagsträna med promenader och cykling

Började intressera mig för träning: Redan 1995 då jag började träna Kick o Thai Box, sedan körde jag boxklasser i några år och så småningom halkade in på aerobic 1998. Jag gick Academys utbildning i Stockholm och har kört gruppträning sedan dess.

Utbildade mig till instruktör för att: För att jag tycker det är en kick att se folk lyckliga och svettiga efter passen. Det är ju både att ge och ta när man instruerar :)

När jag inte håller pass tränar jag helst: Löpning eller skidor

Mål med min träning: Att hålla kroppen i trim, må bra och vara pigg i både kropp och knopp

När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: Man ska ha ätit bra på lunchen samt ett enklare mellanmål innan Body Combat, då det är ett ganska tufft intervallpass. Efteråt är det bra att fylla på med energi så snabbt som möjligt.

När jag inte tränar eller jobbar: Umgås med mina två barn och min man

Få vet att jag: Flyttade till Sverige från Estland 1992 och talar 5 språk

Det bästa med Livingroom: Att det är så fint och mysigt, bra kollegor och duktiga instruktörer. Variationen av pass och att det helt enkelt är bäst :)


Mari och lilla Alice.




Luncha på Livingroom


Titta här då! Äntligen lite nya lyxsallader och smörgåsar till sortimentet. Välj mellan Skärgårdsallad med räkor, kräftor och sparris, Mezesallad med kyckling, bulgur och fetaoströra, Thailänds nudelsallad med kyckling oh Medelhavssallad med lufttorkad skinka, salami och mozzarella. Superfräscha! De nya smörgåsarna är med rostbiff och curryremoulad och med kyckling och färskost. Muums.
 



Kom och luncha på Livingroom precis som Jenny och Silvia gjorde idag. De provade den nya Mezesalladen och sa att den var supergod!


Nyheter i butiken.


Måste bara visa er det nya i butiken. Freddytröjan med Livingroomtryck (har haft på mig min två dagar i rad nu. Helt underbart skön), långa svarta tights från Casall, vattenflaskor och två supersnygga väskor. En från Casall och en från Freddy.









LivingMama start 1 mars.

Vår mysiga nyhet LivingMama är flyttat till 1 mars istället och det finns fortfarande platser kvar till er nyblivna mammor som vill komma igång med träningen. Det är ett 45 minuter långt pass varje tisdag 10.00 i 10 veckor.
Passet består av lättare konditionsträning följt av styrkeövningar du kan göra ihop med din bebis. Det är fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg och bålövningar där mammor ofta är svagare. Alla övningar anpassas efter dig och din förmåga. 

Du kan ta med ditt barn från 6 veckors ålder tills att det börjat krypa. Självklart går det också att komma själv. Under passet är det okej att amma, byta blöja och leka med barnet. Det är alltid barnets behov som går först. Och självklart kan man även komma utan bebis!

För anmälan och mer information ring eller maila Mari. 0703623946  [email protected]

I söndags.

God förmiddag! Sladden är återfunnen så nu kör vi. Här är Januaris sista söndag i bilder.
Det var start för alla FunkyKidz grupper och den yngsta Bliss gruppen. Så från och med nu kommer Livingroom fyllas av barnskratt varje söndag mellan 12 - 17. Mysigt, roligt och uppfriskande!
Veckans Surprise var inget mindre än den populära combon Easyline och Core30 med Therese. En glad överraskning för alla som hade vågat sig till gymet och deras magar värkte skönt efteråt vill jag lova.
4-5 års gruppen.
2-3 års gruppen med föräldrar.

RSS 2.0