Lata dagar i solen.


Nu lyser solen över oss och vi har några lata dagar i solen!
Vi njuter och latar oss, hoppas ni gör det samma! Imorgon kör vi igång igen och jag är "back on track so stay tuned"


Mellanmål 2.0


Slog upp Aftonbladets wellness bilaga och kom på att lite mellanmålstips kan ju aldrig skada.
Att äta mellanmål håller ju blodsockernivån jämn och förbränningen ökar, kan det bli bättre. Wellness bilagan har listat 20 snacks som håller dig borta från godisautomaten, och jag blev sugen på de flesta. Så nu mina vänner kommer några av dem här. Pass på!

Jag måste säga att aftonbladets Wellness bilaga är en helt fantastisk tidning. Den innehåller det mesta inom hälsa, skönhet, träning och livnjutning;) Jag låg i min solstol och bläddrade i den och fick en skön känsla i kroppen, det här med träning och hälsa är ju kul! Vilken tur att jag har det som jobb, världens bästa jobb!

Först ut är den berömda räkcocktailen:
Räkor är fulla med mättande proteiner och näringsämnen som stabiliserar ditt blodsocker, 100 gram innehåller dessutom bara 90 kcal.



Sen har vi den grymt goda avocado med solrosfrön:

Avocado innehåller en hel del fett men framförallt av den bra enkelomättade sorten som inte gör dig rund. Forskare misstänker att det är just fetthalten i avocado som hjälper kroppen att absorbera dess nyttiga antioxidanter extra bra.



Sist men inte minst Kesellaglass:

Blanda ihop 1dl hallon och 1dl björnbär med en halv deceliter vaniljkesella och du har en himmelsk god och antioxidantrik glass. Hallon anses också vara extra bra för fettförbränningen eftersom de innehåller ett slags ketonämnen som ökar förbränningen och motverkar upptaget av fett. Mums!



Missa inte resterande 17 mellanmålen i bilagan. Det fanns massa goda tips för en varm sommardag! Så som det så käckt står i tidningen - Uppgradera eftermiddagsfikat! Ha det;)



Ett liv, en hälsa.


Vilket spännande möte vi hade med Jarkko och Betina idag.
De utbildar personliga tränare och det vill vi ju ha här på Livingroom, ett helt team vill vi ha. Tänk vilken känsla att ha en tränare som hjälper och motiverar bara just mig! Man ska nog ge sig själv den chansen, att bara göra något för sig själv, som bara jag själv tjänar på, menar jag. Det är mitt liv, min hälsa! Åh, nu längtar jag ännu mer efter hösten. Ska bli så roligt med alla spännande nyheter vi har på G! Come and join;)


Proffsiga och duktiga är de, Jarkko och Betina! Tack för idag,)

Härliga måndag!


Idag bjöd härliga Jarina upp till dans på torget.
Han "där uppe" bjöd på både regn och sol. Men vad gör lite regn! Bara skönt på svettiga danskroppar. Tack till er alla som kom och släppte loss, livade upp ett litet torg mitt i Skövde! You rock!
Själv sitter jag snorig och surar, det får man göra när man både är sjuk och jobbar på sin semester;) Tur man älskar sitt arbete!










Fotograf denna afton var Peter, syns va!?


Grattis Linda & David!


Kärleken är fantastisk!
Tänk att Livingroom nu kan titulera sig som äktenskapsförmedlare. Eller kanske mötesplats är bättre? Vilket fall som helst så gifte sig vår toppen instruktör Linda med vår toppen medlem David igår! Hur underbart är inte det! Grattis till er båda! Vart som helst, när som helst kan kärleken grabba tag i oss och bara se till att vi svävar på moln! Se bara till att ha ett öppet hjärta;)

Missa inte BodyJam på torget kl 18.00 med Jarina i morgon!



Bättre sent än aldrig.


Sent inlägg, men bättre sent än aldrig.
Hela dagen har bestått av vandring. Gata upp och gata ner, 19772 steg närmare bestämt. Stannade vid ett hak vid namn Livingroom! Där kände vi oss hemma så där tog vi en välbetjänt paus;) Imorgon drar vi oss hemåt igen, hem till vårt eget kära Livingroom! Underbart!


Vi ses där!

Vi samlar steg.



19645 steg blev det på stegräknaren igår.
Idag 17298 steg, vilken träningsresa! Vi gick Götgatan upp och ner bara för att samla steg! Bra va! Grönan stog på schemat och vi vann alldeles för mycket choklad i alla hjulspel! Inte bra. Är man en godisgris så är det svårt att låta bli att ta en smakbit lite då och då. Får kompensera det med att gå till Norra mälarstrand imorgon och fiska!

Hu, är fortfarande lite skärrad sedan spökhuset, lite läskigt när man är över 40...






Vi kanske ses någon gång igen...


Då kör vi igen!


Då var det dax igen.
Ha, nu jädrans ska vi visa var skåpet ska stå! BodyJam på torget med Jarina! Grym musik och grymma moves! Yes! Kl 18.00 kör vi igång! Vilket gung!


Höstnyhet.



Åt lite för mycket godsaker igår! Hmm, tänkte ett tag och kom på att det fixar jag i höst! Ha, då ni, blir det LR Xfit med vår super Sandra! Extrakilona som jag redan lagt på mig nu i sommar kommer att RINNA bort! Längtar helt plötsligt till hösten;)





Vem vågar utmana Sandra? JAG!!!! Hahaha

Där satt den!


Solen sken, alla var taggade och Therese levererade!
Vilken kväll! Kul att så många kommer på vår utomhus träning mitt på torget. Tack till fotografen Linn för dessa sköna bilder. De förmedlar ren och skär fighting spirit! Där satt den! Vi ses!












Grymt bra jobbat!

Go BodyCombat.



Då var det dax att fylla Hertig Johans torg igen.
I dag kl.18 kör Therese BodyCombat så nävarna glöder. Härlig sommarträning mitt i city! Enjoy;)


Sommarmat för alla.









Kolla in DN vetja;) Massa mums till härliga sommardagar!

Mitt smultronställe.



Mmm, nu vankas det lite sommarledighet och vi drar till mitt smultronställe, Mosebacke i Stockholm.
Alla har vi våra favvoställen och här har ni mitt;) Sitta där en skön sommarkväll och se ut över nästan hela Stockholm är ju så gött! Hoppas att ni alla får chansen till lite "återhämtning" och att ni också får besöka era smultronställen.
Glad Sommar!







Sommarmode.



Malin´s must haves!



















Vill ha;)

Hos Frida & Torben i Köpenhamn.



Vi tog en liten paus och drog till Frida och Torben i Köpenhamn.
En trevlig stad och nu förstår vi vad ungdomarna menar. Det händer mycket och det hela tiden. En kväll satt vi på ett hak i Meatpacking district och vad händer mitt emot?! Jo, där är ett CrossFit Center och folk springer ut och in hela tiden. Så Coolt!

Har kollat in Fridas Ordning&reda
butik och imorgon ska vi våldgästa Torben på hans restaurang i Nyhavn, spännande!






Nytt från USA.


Kolla vad jag hitta i en tidning!
Nytt från USA. Haha, vi var först;)


Afromania i bilder.



Afromania! Bilder säger mer än tusen ord! Jag blev sååå stolt och mallig! Alla brudar, ni är bäst! Dansade som gudar trots regn och rusk! Tack till alla som var på torget och rockade loss! Och tack till Linn som var först ut och visade var skåpet skulle stå! På måndag kör vi all in på BodyCombat med Therese! Come and join!






















Tips från coachen.


Så här tycker en personlig tränare;)
Kanske något att fundera på! Ett hett tips från coachen!


Afrotoner på torget.


Nu har sommaren kommit till Hertig Johans Torg mitt i city!
Ikväll kör Linn all in! Afrotrummorna ska ljuda runt om hela Skövde! Kom och var med! Prick kl 18.00 kör vi igång! Be There or be Squared;)


RSS 2.0