Kreta Del 6 - Allt har ett slut.


Livingrooms första hälsoresa till Kreta, innebörden av det kunde ingen riktigt veta.
Men efter er medresenärer att dömma, visste jag att denna resa skulle vi aldrig glömma. Det har varit för kropp & själ på många nivåer. Och blandade drycker har fyllt våra depåer. Men alkohol är också en källa till energi, Karin upplyste oss bestämt om detta, visst är hon ett geni!

Vi har tränat Core, Aerobic, styrka och dans, även killarna klarade detta med glans.
Vi har njutit av havsbad, promenader, god mat, shopping, ravinen och massa skratt & prat. Trots att vi lunchtzatziki ej fick smaka, är jag ändå väldigt nöjd när vi återvänder tillbaka. Jag har haft superkul och är glad att ha lärt känna er. Nu ska vi hem och utveckla resan ännu mer. Tack härliga ni för en kul resa denna vår, jag reser gärna med er igen nästa år!
Kram Pernilla;)



























See you soon;)


Kreta Del 5 - Konsten att mingla.


Som vi har minglat denna resa.
Man kan umgås på massa olika sätt. Vi har bla. tränat, shoppat, badat och käkat ihop! Sen på kvällarna minglade vi! Så kul! Att lära känna nya människor är ju toppen. Man kan få vänner för livet. Det är faktiskt det jag uppskattar mest på denna resa. Att fått lyxen att mingla runt bland alla dessa underbara människor! Jag gillar det skarpt, så skarpt att jag vill göra det igen! En resa för både kropp & själ! Love it!




















Stor puss på er alla från Petra! haha


Kreta Del 4 - God mat.


Åt gjorde vi ju också.
Massa god mat. Stor buffe på hotellet varje kväll med massa sötsaker till efterrätt. Mums! Men vi var på grekiska restauranger också. Käka tzatziki, bläckfisk, gyros och massa annat gött. Nästan alla hade bra bordsskick, men inte riktigt alla. Jag nämner inga namn, men titta på märket i skon! Litet tips! Ta inte med henne på fint kalas...mohaha








Kreta Del 3 - Träning, träning åter träning.


Det var bra träning på Kreta.
Hög träningsfrekvens! Alla slet och svettades. En del stog ut hela passen, andra inte. Det fanns de som gjorde ett snyggt avslut och dansade ut lite försiktigt, trodde säkert att ingen märkte. Men det gjorde vi, Sofia fick det till och med på film. När jag vet hur man lägger upp filmer här på bloggen så ska jag visa er! Ingen går säker...

Vi tränade på tennisplan. Det var ju bra att tennisplan kom till användning eftersom hotellet inte hade tennisrack. Boban, Henrik och Per gick varje dag ner till repan och frågade om de kunde spela tennis, samma svar varje gång. Inga tennisrack idag heller. Kanske var det bra att tennisracken inte kom, då dansade de Zumba med oss andra istället! Bra jobbat killar! Och de kunde svänga med höfterna! Lyllos deras brudar!! Haha

Den grymmaste träningen är ändå shoppingen. Och den var härlig. Snygga skor, olivolja, smycken, klockor och massa mer följde med oss alla hem. Säkert har vi hjälpt Grekerna lite nu i svåra tider!


Yoga, bodybalance och pilates behövde vi också lite av. Eftersom tempot var så högt hela veckan! En del är mjukare än andra...


Alla, och då menar jag ALLA, var med på Zumban! Grymt!


En del tar det på blodigaste allvar, andra..ja inte vet jag! Mohaha


Inga stela höfter här inte...


Shopping, grymmaste träningen ever! My Girls, all of them, Peter är ju lite femaleisch!

Kreta Del 2 - Lata dagar i solen.


Vi hade sköna stunder vid poolen.
Allt var ju inte träning. Både poolen och havet fick besök av Livingroom. Efter Peter och Pernillas träningspass blev det alltid ett dopp i havet. Gött! Jag och Victoria gick ut hårt med solandet  redan första dagen och smörjde in oss i någon superkräm som Vicky hade, det sved i huden dagen efter! Tur att Tomas hade ett helt apotek med sig. Peter tål inte solen, inte klor heller sa han till grabbarna som ville kasta honom i poolen, bra att de gjorde det, kasta honom i poolen menar jag. Annars hade han inte badat alls!

Själv är man ju som en graciös simhopperska.
Haha, eller inte! Det fanns lite vatten kvar i poolen iallafall! Ville man inte bada så var det alltid någon som ordnade ett litet dopp ändå, vad har man vänner till liksom. Boban var imponerad av att Pernilla var så stark, jag tror att det bara var hon som fick i Boban, gammal brottare som han är! Inget lätt byte om man säger så...


Tomas apotek! Alla ville vara med Tomas dagen efter. Solsveda allså...


Den här "kvacksalvaren" trodde vi på! Han hade mer i sitt apotek...drickbart! Syns på´n va!


Kolla, om inte magen tagit i, så hade kanonkulan varit tajtare! Haha


Peter gillar inte solen, mindre folk på gymmet då! Hu, inte bra. Bäst att dra något gammalt...Han missa att han va på Kreta!


Man kan bada naken eller med kläderna på! Pernilla var den som klarade av att få i Boban! Hon är stark, vår Pernilla!


Som små sjöodjur, oj, förlåt, sjöjungfrur låg Sofia & Nova-li och guppade i poolen, härligt!


Vi behövde mycket Alovera efter låååånga dagar i solen!

Kreta Del 1 - Let the party begin!


Alla var vi lite trötta när vi äntligen satt på planet till Kreta. Tröttast var grabbarna grus! Klockan ringde redan kl 04.00 hemma hos oss. Vi hade ju inte ens fått väskorna packade. Bättre sent än aldrig. Hungriga och törstiga men glada landade vi på hotellet och var liksom då allting började. Massa träning, sol och bad stog på schemat fast inte första kvällen, då skulle det ju firas - vi var framme!


Goa grabbar vilar lite!


Alla var vi lite nyfikna på varandra och det var inte svårt att mingla!


Thomas vann inte bara resan, han fick massa nya vänner också!


En goodiebag delades ut och det snygga pannbandet åkte på redan till middagen! Det ska ju synas att Livingroom var på plats.


Pernilla beställde en flaska rött till maten, Som någon annan drack upp! Säger inte vem...


Törstigast var Vicky, vi såg henne knappt bakom bärsen! Haha

Hardcore training in Create.


Ett av alla träningspass här på Kreta var Military training! Det hade nog inte mångar räknat med. Vi slet som djur under ledning av tyrannen Peter och Överste Pernilla. Det var löpning i terräng, slagsmål och brottning! Vissa gjorde lite som man ville. Andra gjorde inte så mycket! Kolla bara HenningsPeter, det stog plankan på schemat, han körde sitt eget race! Haha. Sen var det sammarbete som gällde och vilket gäng vi är! Fixade vi lätt!!

Kvällens aktiviteter var shopping och pubrunda.
Lovar att visa er resultatet snart. Haha, kanske inte till allas belåtenhet. Jag har sagt till alla -What´s happens in Create, stays in Create! Vi får väl se...








Vi har landat.


Äntligen, vi är på plats! Det har varit lite svårt med uppkopplingen här som ni kanske märkt. Men vad gör väl det mig, jag kan ju bada, sola och träna istället;) Första kvällen med gänget slutade i kaos! Haha tur att vi delade ut snygga limegröna pannband så alla syndes väl! Underbara Karin satte Skövde på kartan genom att tala om för oss alla att våra fyra energikällor är kolhydrat, protein, fett och alkohol;) Lovely, där satt den!

I kväll ska Pernilla och Peter överraska oss med lite soft träning.
Annars har träningsnivån varit hög. Lite svett och tårar, sen lite spa är vår dag! Jag återkommer med massa bilder inom kort! Ha det!








Packat & klart.


Nu ska jag gå och lägga mig. Allt är packat & klart. Det ska bli så kul! Häng med på bloggen så kanske vi kan locka med dig på nästa hälsoresa! So long!




Hmm, vad är det jag släpar med mig...

Trimmar kroppen inför Kreta.


Nu är det snart dax! Hela dagen har varit kaos. "Papprat" in i det sista och grejsat inför Hälsoresan mest hela dagen. Måste ju även tänka på bikiniformen så det fick bli god sushi från Sushi Yaki. Mums! Deras pilgrimsmusslor är såå goda! Tack för maten Sushi Yaki!






Vägen tillbaka.


Idag åkte Nova-lis gips av.
Underbart! Men det blir en väg tillbaka. Måste ligga i hårdträning att gå på foten igen. Tur att vi åker på träningsresa till Kreta på fredag. Jippi!


Hej då gips, hej Kreta!

Fina naglar.


Åh, vad glad jag är idag! Jag fick jättesnygga naglar av bästa Victoria Larsson på Salong Hemma. Har aldrig haft så läckra naglar förrut, guldnaglar, det ni;) Kolla nu på naglarna inte på prinskorvarna som de sitter på! Haha




Vilka ska jag ta?


Haha, kolla vilka schyssta bågar!
Vilka ska jag ta med mig på hälsoresan till Kreta? Eller kanske ska jag bara trä en säck över mig? Hahaha Den bjuder jag på!












Efter Kreta blir det kniven!

Modell för en dag.


Söndagen den 15 maj var utmaningen klar.
Det firade vi med lite bubbel och annat gott. Jag tror alla utmanare firade lite här och där, kanske med lite huvudvärk som följd;) Ni är sååå bra!

Vi tog hit Nilla från Justnilla, Mizue från Wafu och Andreas från Whiteframe. Lite styling och snygga foton efter en sådan här utmaning är ju kul. Det tyckte iallafall Therese Walter som hade superfina resultat efter utmaningen. Och vilka foton! Jag hoppas jag får visa er snart! I september kör vi igen!










Kolla in Jarkos hemsida så får ni se!!


Utanför Livingroom kanske?


En liten pool utanför Livingroom kanske skulle sitta fint i sommar! Grillen är iallafall på väg.


Inspiration.


Peter var full av inspiration när han kom hem från Rimini.
Vi älskar att hålla oss uppdaterade på vad som kommer och vilka trender som dyker upp. Allt för att ni medlemmar inte ska tappa all motivation till träning. Det ska hända saker, det är mycket roligare då. Det som kommer starkt är ju funktionell träning. Men det visste vi ju redan;) Peter hitta nya maskiner som han vill ha. Det är bara att jobba på så kanske han kan få en!










Hela Riminimässan full av Freddy.


På Riminimässan hängde massor av Freddy kläder.
Inte ett enda plagg hade Peter med sig hem! Men han var nöjd över att han tagit lite kort. Tack för det.

Det dröjer inte länge förrän butiken på Livingroom åter är full av dessa underbara kläder.
Slounge wear, som de kallar kollektionen är så bra, träningskläder man mår bra i och är även schyssta att traska in på Maxi i efter träningen. Bra jobbat Freddy!






Arbetsresa sa han.


Peter har kommit hem. Han sa att Italienresan var en arbetsresa. Dessa kort hittade jag i han mobil.






Hårt arbete han har!


Cherry Tree Blossom.


Mitt absoluta favorit träd. Körsbärsträdet! Jag blir alldeles yr! Det är vår och jag blir lycklig när jag ser dessa bilder!
Njut nu!




Planering på schemat.


Idag är en stor planerar dag. Inte ska vi sitta still på hälsoresan. Inte jag, Peter och Pernilla i allafall. Vi måste se till att alla mår gott och har det bra. Lite måste vi ju bjuda på oss själva också tänker jag. Planerar in lite tok så får vi se vad som blir av;) Tänk om man kunde sjunga, dansa eller något sånt! Vad kan vi? Träna? Inte ens det kan jag;) Haha, den som lever får se...

Kolla på Talang ikväll, där finns det någon som kan sjunga...




Skövdes skönaste gym.










Snygga foton tagna av mästerfotografen Tuana Aziz!

Alla har vi våra laster.


En bekännelse. I allt det nyttiga, har jag en onyttig last. Treo! En bild säger mer än tusen ord!


Stöön, men i sommar ska jag bli av med denna dumma onyttiga last! Lovar!

Storshopping dax.


Idag passade jag på att boka in en ansiktsbehandling hos Mizue. Inte nog med det, jag fyllde på lagret med härliga produkter också. Peter är ju i Italien och jag kände att jag också ville unna mig något! Man måste hitta lite lyx i sin vardag. Om det är att spela golf, laga god mat eller bara sitta och läsa så är vi värda det eller hur?

Jag har haft en riktigt lyxig vecka. Jag och Nova-li har haft tjejmys. Kollat snyftfilmer, facebookat och haft hemmaspa. Det är också lyx för mig! Tid med min dotter. Underbart!

I min shoppingbag fanns Dermarome´s Beauty Secrets. Ett lyxigt magazine med lite produktfakta, fina bilder och ett foto på vår egen bästa hudteraput Mizue! Hon är såå underbar! Och duktig, prova vet jag!









what´s up.


Nedräkningen har börjat.
Bara nio dagar kvar, sedan blir det Kreta! Jippi! Till er alla som ska med, jösses vad vi ska ha det gött. Ni som stannar hemma, det blir fler tillfällen!

Utmanare, missa inte söndagens happenings med start kl 12.00.
Nu tillbaka till min snyftfilm, Allt för min syster. Don´t miss!


Välkommen in.


Jag misstänker att många passar på att få lite sol på näsan nu när solen skiner.
Helt rätt, vi behöver lite D-vitamin. Men glöm inte solskydd! Var rädd om er och ni är alltid välkomna in, även om solen skiner!






Nya tips från coachen.


Kolla vilken pingla. Blossom är ett knipe energi, härlig och stark. Ni ska nu få ett litet smakprov på hennes "budskap". Snart kommer Livingrooms egen Blossom-Pernilla Stoor ge oss lite tips hur vi förgyller vår egen vardag!



Tanken - Därför att allt börjar i tanken: du är vad du tänker. Tankar blir ord, blir handling. Du kan tänka dig i form.
Andningen - Därför att andningen speglar ditt tillstånd. Andas du snabbt eller långsamt, djupt eller lätt, med jämna andetag eller håller du andan ibland? Den som andas mest lever bäst! Du kan andas dig i form.
Vätskan - Därför att vi består av 70 procent av vatten. Vi är flytande och i ständig förändring som ett vatten, utan början och utan slut. Du kan dricka dig i form.
Motionen - Därför att vi är gjorda för rörelse. Vi behöver rusta oss för våra liv, vårt yrke, vår omgivning,vår familj. Du kan träna dig i form.
Närningen - Därför att det handlar om att hitta din unika sammansättning av kost, storlek på potioner och kombinationer av mat. Du kan äta dig i form.
Dygnsrytmen - Därför att det har stor betydelse när du gör vad. Timing is everything! Att du sover ordentligt, och när du gör det. Utan fungrande sömn fungerar inte heller de andra principerna här. Du kan sova dig i form.



Läs mer i det nya nummret av BLOSSOM MAGAZINE. Ett het tips från coachen.

By By Peter!


Idag drog Peter till Rimini på inspirationsresa. Hur han nu kan tro att han ska få inspiration utan mig! Det är technogym som ordnar denna trevliga resa. Han ska till fitnessmässan och till Ferrari bland annat.Lyllos! Men vi har ju underbart väder här hemma och lyllos mig jag har ju Livingroom;)) Imorgon kommer Silvia, Robban och Micke hem från Sthlm! Kul att höra om utbildningen! Nu ska de få bekänna färg! OCH sist med inte minst...Stor TV4 var här idag och filmade Livingroom och Johan såklart! Han var ju såå bra! Nu får vi hålla tummarna på fredag! GO JOHAN GO!


Vad kan detta va?


Hmm, vad kan nu detta va? Det får ni se snart. Om ni kommer och tränar vill säga!



En solig söndag i maj.


Vill bara visa i bild hur det kan se ut på Livingroom en solig söndag i maj.

Massa brudar som slet i TRX:en, Mervi som stog ut med Urban, alla i Easylinen som stog ut med Peter och alla de som kör pump med Lovisa. Jag är impad. Solen sken och ändå tog de någon timme inne hos oss för att hålla igång. Så starkt!










Jag själv läste ut Lemills tidningen vi fick i brevlådan;) Ha en fortsatt skön söndag!




Viktigt meddelande.


Viktigt meddelande till alla medlemmar som tänker träna på tisdag.
Kl 20.00 stängs vattnet av på Livingroom. Allså ingen dusch, toa eller dricka vatten möjlighet! Träna hårt-JA, men vatten-NEJ!


Inte vårat fel, skyll på kommunen;))

Modell för en dag.


Till alla tappra utmanare!
Söndagen den 15 maj har ni tränat stenhårt och ätit supernyttigt i 30 dagar. Dax att föreviga detta resultat! Nilla från Justnilla, Mizue från wafu och Andreas från Whiteframe kommer att finnas på Livingroom. De har riggat för värsta fotosessions bara för er! Ta chansen att ta snygga foton, stylade och redo att erövra kameran. Boka in er i receptionen. De står redo från kl 12.00 fram till kl 16.00. Begränsat antal så boka in er.
Pris. 399:-


Vi bjuder på tilltugg för att fira! Passa på!

Lärorik helg.


Tänk vad kul det är med kunskap.
Peter och Beda har varit i Sthlm på ett nationellt möte med Itrim. Så proffsigt och inspirerande. De har massa idéer och motivation med sig hem. Silvia, Micke och Robban är också i Sthlm på utbildning. Technogym har en utb i funktionell, kondition och styrketräning. Nu kan de ännu mer om träning. Underbart! Vi gillar kunskap, och vi gillar att utbilda vår personal. Bara så ni ska få den bästa träningen här hos oss.


Finn två fel! Hahaha (från Livingroom)





Mina presenter från Peter. Undra om han fick dessa i en goodiebag?

Vilken fotograf.



Ni måste kolla in Andreas Björks blogg.
Han har massor med fina bilder som han fotat. Han kommer även hjälpa oss med en rolig grej som kommer lyfta Livingroom lite till. Missa inte whiteframe blogg!






Delar av vår personal, så goa!

Han kan allt!


Han har talang vår Johan!
Kolla själv får ni se...


Han kan allt...

Så skönt.


Kolla vad gött!
Här sitter Josefine och bara myser efter sin hårda träning. Det gillar vi skarpt, att man hänger kvar en stund hos oss. Bara sitter och chillar, tar en hälsodrink, en kopp kaffe eller bara bläddrar i en tidning. Fortsätt så mina vänner! We like!


Sent ska syndaren vakna.


Åhh, typiskt!
Världens godaste Marabou, caribbean med smak av kokos och banan. Mums! Det är ju snart lördag!


Psst, eller fredag...kolla Talang!

Småscheman på plats.


Nu har vårschemat kommit.
Ta med hem och sätt upp på kylskåpet, lägg i plånboken och klä datorn med dem. Här ska ju tränas i sommar. Missa inte att sprida budskapet till alla era vänner som inte tränar hos oss än, att sommaren är fri! Blir man medlem hos oss nu så tränar man utan kostnad juni och juli! Härligt!


Psst, missa inte andra sidan, där står sommarschemat!

Mellanmålstips.


Mums, vilken god mellis jag hitta på Ica idag.
Keso med nötter och frukt. Snabbt och lätt med en gullig sked i locket. För folk i farten! 



Nyfixat i butiken.


Fick äntligen tid att fixa till det i butiken.
Det är så kul! I love it! Titta och njut!









För korta läckra shorts...träna mera Malin!! Hahahaaa



Måndag morgon.


Måndag morgon och vilket drag! Redan klockan 06.30 strömmade det in hurtiga medlemmar. Träningssugna och fulla med överbliven energi. Eller kanske inte alla. En och annan kom släpande in genom dörren, samlade kraft i lougen, jäspade och sedan tog ta i träningen. Bra jobbat allihopa!




Full rulle överallt! Supernice!


Mer funktionell träning till folket.


Det här måste ni prova! Peter har suttit i flera timmar och kollat upp massor av bra och hårda övningar på denna coola TRX. Hugg tag i Peter så visar han er. Mer funktionell träning till folket!




Hur jobbigt kan det va? Prova så får du se!


Nu var det klart!


Se så starka brudar!
De drogs som flugor kring en sockerbit till vår funktionella vägg. Det blev så bra och vi fick upp TRX:en också. Mer om den sedan. GO GIRLS GO!


Vilka fina modeller! Tack tjejer för att jag fick fota!


RSS 2.0