Tack för allt.



Tack för allt du underbara blogg!
Nu glider jag vidare till livingroomsports.se!
Jag kommer att titta in from time to time! Vi ses!


Träna med Rickard Nordstrand.



På lördag är det en stor Thaiboxningtävling på Valhall här i Skövde.
Time2fight, tror jag att tävlingen heter. En kille som ska dit är Rickard Nordstrand också känd för detta:

Nu på lördag den 28/4 kl 15.00 kan du träna med Rickard hos oss på Livingroom!
Så kul, alla kan vara med, tror jag;) Boka nu!




Lite lyx piggar upp.



Har känt mig lite trött
och sliten ett tag och idag kom jag på vad som piggar upp. Lyx, mmm lyssna bara på ordet LYX! Lyx kan vara en massa olika saker. För mig skulle en timme hos Mizue på Wafu-Hud & relax vara superlyxigt just nu. Bli lite ompysslad och få en lite ansiktsbehandling så glåmigheten försvinner. Jag och säkert många med mig är så dålig på att unna sig lite lyx! Jag tror jag börjar nu, dags att ringa Mizue;)



Ta pulsen.


Jag läste i Sofis mode lite om puls och att få koll på sin maxpuls. Så här stod det:

Det allra lättaste sättet att få koll på i vilken pulszon du tränar är att använda en pulsklocka. Då får du en siffra på din ansträngning och ser enkelt var på skalan du ligger. -Pulsklockan kan också hjälpa dig att få ut mer av din träning. Även om du tror att du är helt slut kan pulsklockan visa dig om det finns mer att ta av - ofta har du mer krafter än du tror. Du kan också räkna ut din maxpuls med formeln 220 minus din ålder. Om du är 25 år är din maxpuls alltså 220-25=195.

Kroppens olika pulsnivåer brukar delas in i fem zoner:

  • Mycket lätt, som innebär att du tränar på 50-60 procent av din maxpuls.
  • Lätt, det vill säga 60-70 procent av maxpulsen.
  • Medel, 70-80 procent
  • Hård, 80-90 procent
  • Elit, 90-100 procent av maxpulsen.

Det allra bästa är att kombinera lågintensiv träning med högintensiv för att undvika att hamna i en bekvämlighetszon. Kroppen är smart. Den vänjer sig snabbt. Låt lågintensiva promenader vara din dagliga träning och lägg till högintensiv träning ungefär tre gånger i veckan. En vilodag på det och du har ett bra upplägg för att boosta förbränningen.

Vad de kan i Sofis mode;) Och kolla vilka snögga klockor jag hittade i Topphälsa!

 

I Topphälsas test av pulsklockor!


Hallo, Livingroom Runners.


Tänk vad tiden går fort när man har roligt! I morgon har Anders avslutning med sina LR Run löpare. Han har filat i flera veckor på en trevlig och innehållsrik avslutnig. Det kommer att bli toppen ska ni veta, så missa inte det ni som har kutat runt hela Skövde med Anders.

Han har bokat upp Pernilla som ska pusha er framåt och uppåt mot era löparmål;) Så vi ses på gymmet alla LR RUN löpare!




Celsius.



Har fått dille på Celsius.
Man blir ju både pigg och glad! Ska få bli min sommardricka;)




Ruff Raffieträning.


Jag måste erkänna
, jag är helt kass! Jag och Peter var med på Thereses Box i torsdags och jag har inte kunnat röra mig ordentligt sedan dess, idag är det ju söndag! Vilken träning! Jag vet att boxen är ett tufft träningspass men detta var grymt. Therese är ju också Ruffieinstruktör och i torsdag körde hon lite ruffieövningar på passet. Så kul, så kämpigt! Tror nog jag ska be henne köra ett Ruffiepass en dag, vem vågar vara med?





Inte ens Peter klarade sig utan träningsvärk;)

En dag i en fighters liv.



En dag var jag lite extra intresserad av Sandra. Hon är ju Livingrooms egna "lilla fighter" och jag var tvungen att fråga hur hennes dag egentligen ser ut när hon ska gå en match. Här är svaret jag fick:

- Vi jag, Karen och Miro anmälde oss till februaricupen i kickboxning som skulle hållas i Göteborg. I en tunering grupperas man i olika viktklasser och det är viktigt att hålla sin vikt annars kan man tvingas gå upp en viktklass.
Jag upptäckte på matchdagens morgon att jag låg ett kilo över min matchvikt och fick börja min kamp, här skulle vätskebantas. Jag skickade ett sms till min tränare för att få lite tips. Duscha skållhett så länge som möjligt var svaret. Det var exakt vad jag gjorde men det hände ingenting på vågen...

Det var bara att inse att jag var tvungen att hålla mig varm och svettig hela vägen till Göteborg. Så inlindad i glapack, med fyra tröjor och fyra brallor, vinterjacka, mössa och med värmen på, satt jag mellan två killar i bilen och hoppades att jag skulle gå ner ett ynka kilo. Väl framme var det invägning som gällde. Först ut var Karen och han vägde för mycket. Miro klarade sig inte heller. Och jag, hade gått upp ett halvt kilo!

Så det var bara att inse fakta. Jag, Miro och Karen fick ta bastun till hjälp. Vi joggade, körde höga knän och hoppade. Jag fick en "svettdräckt" och överdragskläder. Vår stackars tränare skämdes över oss för vi inte lyckats hålla vikten. Efter 30 min i bastun vägde vi in oss igen. Karen klarade sin vikt efter yttligare 10 min i bastun, Miro vägde in med rätt vikt och jag vägde fortfarande för mycket!

Arg på mig själv fick jag inse att jag fick gå upp en viktklass och gå en tungviktsmatch. Då blev det andra bud, nu var jag helt plötsligt tvungen att fylla på med energi. Jag gick min match med vinst!

I bilen hem skrattade vi gott åt dagens tumult. Och vi var rungande överens om att "bastuspring" slipper vi gärna. Vår förening heter Södra ryds fightcenter men vi har nu döpt om oss till Södra ryds fatcamp. Vi har lovat vår tränare att han inte ska behöva skämmas över oss vid en tävling igen.

En dag i en fighters svettiga liv!


Hu, vad står vi inte ut med för att uppnå total lycka;)

Blåbär och päron.



Vad sitter bättre än en hälsodrink
efter ett tufft träningspass? Jag testade en av de nya smakerna, päronsplitt ikväll och gissa om den var god! Mums! Blåbärssmaken är också en hit, kom och testa, baren är öppen till klockan åtta:)



Vi blev för få.



Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Istället för att träna hårt hela dagen på Freddykonventet, får vi dansa oss svettiga med bästa Jurgita på Zumba & Zumba toning på lördag! Vi fyllde inte salarna så Freddyteamet ställde in konventet denna gång. Men mina vänner...det kommer mera;)



Inställt denna gång, men det kommer mera:)

Idag box i morgon afro.



Armarna känns som spagetti, benen som två cementklumpar och hela jag är slut. Jag och Peter tog oss i kragen och bokade in oss på årets första boxpass. Peter gick ut hårt men även han sitter som en säck potatis i soffan nu. Det var ett roligt pass som Therese brände av ikväll. Massa tuffa övningar och lite ruffie inslag kryddade kvällen.

Nu tar jag mig en god knäckemacka med banan och keso, sen blir det bingen. I morgon dansar vi Afro!! 


Barhäng.


Härligt barhäng på Livingroom ikväll;)
Alltid lika roligt att agera bartender & blanda Skövdes godaste hälsodrinkar!


Twitter!



Du har väl inte missat mig på twitter?? Bli först med det senaste!


Tuff brud.


Kolla in det här!! Carolina Enlund kom hit i söndags med ett enda mission och det var att bränna 1000 kalorier. Vilken toka! Men upp på bandet och 1 timme och 9 minuter senare var hon klar! MEN missa inte hennes framfart! Det var uppförsbacke och det gick fort! Vilken tuff brud! Du är grym, Carolina!

Vilket blir ditt mission?



Bedas löpare.



Beda drog ju igång västa bästa löparskolan
för ett par veckor sedan. Och gissa om de springer! Fick härliga foton skickade till mig och självklart ska de upp på bloggen. Jag tror nog minnsann Beda är stolt över sina löpare!




Visst ser det härligt uppfriskande ut!! Själv får jag springa med tyrannen Peter:(


Redo för take off?



Uppladdning! Är ni redo för take off!?

I kväll 17.30 Smäller det! Bodycombatrelease med Tessan & Mari!
Lite mjukare men ändå svettigt och hårt: BodyBalancerelease med Silvia & Marjo kl.19.30!

Vilka utmanar du?


Nu kör vi.




Vilken måndag! Vi startar upp releasepartyt med BodyCombat kl 17.30! Det kommer bli fokus på funktional styrka och Mari & Tessan hälsar: It´s the ultimate you! Nu gäller det!

Klockan 19.30 drar vi ner på tempot men dock inte på styrkan och låter Marjo & Silvia visa hur man spänner musklerna på BodyBalance-releasen. Underbara måndag, jag längtar...



Världens bästa Jenny Åberg.


Allså, man blir så glad.
I dagens SN kunde man läsa om Jenny som har kämpat ihop med sina andra "Itrimmare" i ca fem månader och gått ner hela 20 kilo. Precis lagom till våren, så härligt. Bra där Jenny. Än finns det tid om man känner att man vill tappa ett par kilon, ring oss;)






Time to spend some money.


Åhh, vilka snygga bra löpardojjor det finns.
Slog upp min nya Elle tidning idag och blev så läskad, igen. Var ju på Intersport på Stallsiken härom dagen och fick ett fantastiskt bemötande. Blev "upptvingad" på löparbandet för att prova ut det perfekta paret. Kanske blev det inte de snyggaste skorna men de bästa för just mig. Nu glider jag flåsande runt i skogen helt grön i ansiktet men skorna, de bara glänser!







Mjölk ger starka ben.


Visst är det kul att läsa på våra mjölkpaket!
Det står så kuliga saker. Som idag var det lite brottarsnack! Grymt bra träning, brottning. Inget för veklingar. Bra jobbat Arla;)



Så spännande & kul.



Att det kan vara så kul
att snickra på en ny hemsida! Jag sitter nu dag ut och dag in och bara samlar matrial till vår fina nya hemsida. Snygga bilder på vår personal och instruktörsteam, bilder på gymmet, på passen och texter! Massa text. Tur man har en egen lite Copywriter i familjen. Frida sitter nu och sliter sitt hår för att reda ut alla mina "kråkfötter". Men den kommer att glänsa;) hemsidan allså. Det var Mindius som vågade ta sig ann oss.

Vi vill ju ha en levande hemsida! Det händer så mycket hos oss och det vill vi förmedla. Alla läser ju inte bloggen, konstigt men sant;) Jag älskar min blogg, jag gillar att skriva om allt som händer, ge tips och annat smått och gott. Nu kommer det direkt på hemsidan. Så spännande! Här en liten smygtitt!

Mindius som hjälper oss med vår sida är så bra! De styr upp hela skeppet, ska till och med gå på kurs, hemsidekurs! Längtar efter att få lansera hemsidan nu. Det kommer bli lättare att se gruppträningsschemat, träningstips, vad som är på G och massa annat kul så, stay tuned!








Tips på vägen...



Hur håller man ångan uppe? Vad blir man inspirerad av och vilka knep håller oss på banan?
Några knep hittade jag i veckans Sofis mode:

  • Bli insirerad av böcker, bloggar, andra människor och träningstidningar.
  • Sätt rimliga mål.
  • Skaffa en träningskompis (missa inte vår tävling!)
  • Anmäl dig till ett lopp.
  • För träningsdagbok
  • Spara inte träningen till helgen.
  • Klä dig för träning.
  • Skaffa en PT.
  • Överträna inte.
  • På´t igen;))

Det är roligare tillsammas!

 


Gör som Pernilla.


Var med på Pernillas Activio-release på tisdag den 10/4 kl 19.00!
Det kommer bli ett pass fullt med glädje och energi! BOKA NU!




Glad påsk!

Passa på & relexa i påsk! Lite god mat, lite trevligt sällskap och massa träning. Pulka kanske! Glad påsk!


Vi snyggar till Maxikvitton.



Om du sveper förbi Maxi stormarknad i Skövde och går in och köper dig något där, kommer du få ett snyggt kvitto.
Vi snyggar till Maxis kvitton nu i april. Jarina gör det i alla fall. Go girl Go;)






Glad i påsk.









Skövdes största träningskonvent.



BOKA NU PÅ [email protected]!


Det kommer att bli en härlig dag
full av träning. Chans att köpa superbilliga träningskläder, modevisning, föreläsning och massa annat skoj! Ta med vänner, familj eller varför inte kärleken;) En toppen dag tillsammans garanteras! Endast 400:- ink lunch! Come as you are, leave like a star!



Pass i påsk.



I morgon är det skärtorsdag
och påsken är här. Ni har väl inte missat att vi har lite påsköppettider! Vi har öppet hela påsken men lite begränsat. Skärtorsdagen stänger vi kl 20.00 och långfredagen tom annandagen har vi öppet 12-17! Ät gott hela påsken, njut och träna;)

PASS I PÅSK!

Långfredagen CXWorx kl 12.30  med Silvia
Annandagpåsk Easyline kl 12.30  med Peter, Zumba90 kl 14.00 med Natalia, Flowyoga kl 15.00 med Anna, Mindfullness kl 16.00  med Anna.


Glad Påsk!

Livingroombebis!



Det ska hållas igång!
Mikaela ska snart få en liten Livingroombebis;) Men är hon hemma och tar det lugnt? Inte! Här ska förebyggas och byggas för vad som komma skall! Du är så duktig, Mikaela! Go for it!



En fri sommar.


Så står det klart att vi äntligen ska bygga ut och bli ännu större! Känns helt fantastiskt. Och då får vi plats med fler härliga medlemmar som kan fylla våra dagar med glädje och livslust. Det kommer firas storslaget i höst vill jag lova. Vänta ni bara kära medlemmar ;) Men redan nu kör vi ett härligt erbjudande för nykomlingar. Bli medlem i april och få juni och juli kostnadsfritt. Det gäller endast 12 mån avtal och bara i april. Så skynda er att berätta för era nära och kära eller bara folk ni möter på stan. Alla är välkomna! Vem vet, det kanske hinner bli fullt till hösten. Bäst att passa på.



Löpargodis istället för påskgodis.



Aha, då var vi inne i påskveckan! Läskigt:(
Massa påskgodis överallt! Här ger jag er lite löpargodis istället:)


Hälsokoll.



Har du koll? Det har vi!


Vill du ha koll på din grundstatus. Vi hjälper dig med att se den - Hälsoprofil med livsstilsprover. Vi gör en Hälsoprofilsbedömning. Hälsoprofil är den ledande metoden för att motivera till en bättre livstil. Syftet är att öka medvetenheten mellan livstil och upplevd hälsa och öka insikten om den egna möjligheten att påverka den. Utifrån samtal, frågoformulär, konditionstest, blodtrycksmätning samt skelettmätning och livsstilsprover (kolestreol. blodsocker och blodvärde) skapar vi tillsammans en handlingsplan och du formulerar dina mål. (ca. 1 tim)

Boka upp dig för en Hälsoprofil! Boka hos Sissel på 0767-221160. Företagsköterska på Easyliving.
[email protected]

Nu till ett intropris av endast 995:-! Normalpris 1900:- Gäller bokningar som görs senast 30 april.


Kompisträna.



Nu dra vi igång en tävling på Livingroom.
Du kan vinna en spahelg för två! I våra "lådor" som står uppställda lite varstans på gymmet kan du fylla i ditt namn och minst två namn & telefonnr till vänner, familj eller någon annan som inte träna här hos oss på Livingroom. Du har chans att vinna och dina vänner får ett fantastiskt erbjudande! Ju fler namn och telenr, större chans att vinna. Tävla & Vinn;)

Det är roligare tillsammans.


RSS 2.0