Guldläge.

Vilken morgon! Guldläge för vila, återhämtning eller varför inte...
Pump some iron at Livingroom Sports;)
Yieee!


I Love Mac´s.


Energi in, energi ut! I love Macarons. I say no more;)



Nytt & Snyggt från Casall.



Det damp ner ett paket från Casall.
Snygga linnen och träningsjackor hänger nu i butiken. Tiden är nu inne för lite vårsnygga träningskläder i härliga färger. Som man blir glad av!





Många strängar på sin lyra.



Som en i Livingroomteamet
måste man ha många strängar på sin lyra. Se bara på Silvia, hon är inte bara en toppinstruktör med service som ledord utan en grym "mattläggare" och inredningsarkitekt också. Hon har gjort så fint i entren/skoställen bara för att alla ska trivas och må bra! Det tackar vi ju för;)


Vår grymma Silvan;)

Hoppas vi ses på lördag:)


CXWORX med Lovisa. Lördag den 3/3 kl 11.00! Boka nu! Har du inte provat CXWORX än gör det, så himla grymt pass.
Kolla in det här.

Hoppas vi ses på lördag;)


Det ska vara lätt.


Idag sken solen så härligt.
Är det bara jag som blir inspirerad av vädret? Jag blev så sugen på nyttig mat och träning;) Eller är det för det har varit en helg full med god mat och lata dagar? Vilket som så missa inte Itrims lätta handflatemetod. Kolla deras kokböcker som vi har på gymmet. Goda recept och massa bra råd om ett nyttigare liv;)
Om man vill och behöver vill säga;)







Think raw rather than pretty.




Think raw rather than pretty! Release på Afropower på fredag kl 17.00 med Linn & Anna! Kolla här och bli inspirerad.
Boka redan nu och få den bästa AfterWorkouten ever. Vilken vecka;)


Bon Voyage.


Återhämtning, vila eller micropaus.
Något vi alla behöver. Jag tycker sällan att jag har tid för vila, kanske tycker att jag inte alltid behöver det heller. Men har faktiskt insett att jag presterar bättre om jag tillåter mig återhämtning.

Pernilla har tagit sig tid för vila och återhämtning
och är nu på resande fot till Mexico. Så klokt. Innan  hon packade sina väskor skickade hon en länk till mig och skrev: Read this. Och det gjorde jag. Något jag här delar med mig och gör som jag, testa! Vad har vi att förlora mer än fem minuter av vår tid, jo inget!

Bon voyage!





Mot nya mål.


Jag gillade detta nummer av Fitness Magazine.
Massa matnyttig träningsläsning. Och det är ju faktiskt dags att sätta upp nya träningsmål, det är ju snart vår. Vad sägs om Starka muskler, Snygg hållning! Me like!




Åh, så spännande.




Min nya inspirationskälla, tror jag;)

Inför Vasaloppet.


Vet att det finns Skövdebor därute som är på väg till Sälen och Tjejvasan, Vasaloppet, Kortvasan & Ungdomsvasan mm. Vad kul! Tänk att det är så stort, Vasaloppet! 61 000 st deltagare är anmälda. Vilken grej. Inte konstigt att Magazinet Elle skiver om ländskidsåkning. Det är ju hippt ju; Kanske ska ge mig ut i spåret ändå??

Håller alla mina tummar för er alla Vasaloppsåkare på Livingroom;)
Visa nu var skåpet ska stå!






Svänga sina lurviga.


Det finns olika sätt att träna.
Vill man svänga sina lurviga någon annanstans än hos oss på Livingroom kan man alltid svänga förbi Restaurang Valle den 2 mars. Då blir det rock på hög nivå;)

Rusa dit och rocka loss vetja!



Alla gillar Fustra.


Nu finns säkert Fustra-metoden snart i LA också;)
Har du inte provat än och är nyfiken på en Personlig tränare, boka upp en provtimme med Louice i repan! Kan ju bli hur bra som helst inför den stundande sommaren;)





Fettisdagen 2012.



Om man tränar och håller sig sund gör det ju inget om man spårar ur en gång om året! Eller? I morgon är det Fettisadagen eller Semmeldagen som den också kallas. Och jag tror att jag ska sluka en hel semla;) Tur då att man redan är bokad på ett CXWORXPASS på kvällen. Energi in, energi ut! Mums!

Passa på att fika i morgon:)




Butiken växer.


Vi har blivit med Mivitotal.
Butiken har växt och krypit ut i loungen;) Både Peter och Jag dricker nu Mivitotal Sport. Hoppas att vi piggnar till och känner oss starka snart, det är ju vår på gång!







Sissel på G.


Då är hon på plats, Sissel.
Vår alldeles egna företagssköterska! Det känns så bra att ha henne hos oss, både tryggt och fantastiskt spännande. Ett nytt steg för oss och ett stort steg för Livingroom. Och lugn, det kommer mera....

Välkommen Sissel till Livingroom teamet!! Vi ser fram emot att ha dig hos oss!


Fina Sissel på sitt fina kontor;)

För hälsans skull.



Ett samarbete mot doping - För hälsans skull.


Härliga kollegeor och goda vänner.


Igår var vi på vift. Jag och Peter skulle leverera en Funkykidzs björndräkt till våra kära kollegeor på Lifeclub i Götene. Vi körde fel. Mariestad är inte Götene. Vi har varit på Lifeclub förrut, men vi tjöta så mycket i bilen dit så vi missa alla skyltar. Haha! När björnen väl var levererad fortsatte vi vår färd, hem till Herr & Fru Lifeclub, Cilla och Andreas. Åhh, det är alltid lika trevligt att träffa dessa goa människor! De är så driftiga! Inte nog med en träningsanläggning, de driver hotell OCH café också.

Vi träffades för första gången på en resa till Rimini med Technogym. Det sa klick och vi hade så kul. De är som vi fast kanske lite snyggare;) Tack för en trevlig kväll, våra goa vänner;) Ses snart.


Vilket drag.


Vilket drag. Tack bäste Herr Nelson för att du kom och fick alla att känna rytmen. Man blir såå glad när man tittar på dessa kort, alla ler! Vilken lördag, tack tack alla som var där. OCH NELSON, KOM TILLBAKA!












Teamwork Afropower.



Ikväll ska det dansas Afro!
Anna och Linn kommer att låta trummorna eka och håret svepa! Du vill väl vara med! Vad passa bättre denna fredag än att rulla in höfterna inför helgen;) Kom och va med vetja!


Come and feel the heat!

Äntligen!



Äntligen fick jag packa upp
lite nya fräscha träningskläder. Som jag har väntat;) Jag älskar att packa upp nya varor. Det är ju som julafton ungefär. Sprätta upp kartonger, prova och göra snyggt. Så kul! Nu är våren på väg...




Kom ihåg var ni såg honom först!


HejaHeja, idag är det kval för Niclas och vi på Livingroom håller alla våra tummar!

Kom ihåg var ni såg honom först;) Go Niclas, Go Niclas...



Vårdepp.


Snart är våren på väg och med den lite vårdepp för en del.
Men det finns saker som kanske hjälper. Kolla in vad jag hittade på Aftonbladets "Hälsa". Lite tips som kan komma till nytta;) Kram på er!





Snygg blid från Damernas, den blir man ju glad av!

Alla hjärtanspresent till er;)



Vi vet ju att ni gillar hård träning. Så från Sandra till er alla Kettlebellsälskare!
Extrapass på lördag den 18:e kl 12.oo!! Wiooo!


Puss på alla hjärtans dag!



Puss på er alla från oss alla på ALLA HJÄRTANS DAG;)



Ut & kuta.



Dax att boka LR Run! Kolla in dessa tuffa, tappra & hårda medlemmar, de kutade snabbare än blixten!
Vem är på imorgon?


Let´s party med Nelson!



Nelson är på intågande brudar;)
På lördag den 18.e kl 9.30 dansar han Zumba med er så det immar på speglarna! Det kommer att bli 100% party! Det är såå kul att vi får köra lite dans med en kille! Kom & rocka loss vetja! Han kör ca 60 min ren & skär dansglädje sen kan ni om ni vill, haka på Tessan och köra CXWORX kl 11.00! VILKEN LÖRDAG!
Boka Boka;)





ExtraExtra.



Då kör vi ett extrapass CXWORX på lördag igen;)
Bra att ni gillar´t! Så kom och pressa magen kl 11.00 med Tessan! På lördag den 18-2 kl 11.00 allså. Det blir en toppen lördag, jag lovar. Håll utkik, det kommer mera...






Kickoff!

Kickoff ikväll med bästa gänget;)


Upp på bloggen bara.



Hahah, Peter är med på CAFE-Kalles BLOGG;)






Tack för en super show,)

Kul start på en fredag;)



Vi va på Ljust & Fräscht igår. Peter och jag fick biljetter till den showen av vår underbara personal/instruktörer.
TACK BÄSTA NI! Det var en helt galet rolig show som fick oss att skratta hejdlöst. Riktigt roligt blev det när vi sedan blev uppringda och tillfrågade om Peter kunde köra en timmes boxpass med Herr Shyffert och hans kollega Malin. Självklart var svaret. Peter älskar ju att köra skiten ur folk det vet ni ju, så samma sak gällde här. Mycket svett & stön men så kul!
Bra jobbat, och undrar om de vågar komma tillbaka till Skövde någon gång;)
Kul start på denna fredag!



En smak av hallon & chocklad.


Men hallå, idag levererades Dalblads nya smak -hallon & chocklad! Det lät så gott. Ska smaka på den, det första jag gör imorgon när jag glider in på gymmet. Det kom även en ny smak på deras goda och nyttiga bars också, mums.
De är inte så dumma våra hälsodrinkar. Det är så himla bra att få i sig något direkt efter träningen. Det är ju inte alltid man har en banan i fickan menar jag;) Så har ni inte testat våra drinkar, Gör´t!









Livingroom på Twitter!


Nu ska ni få höra på nyheter! Jag har nämligen tagit ännu ett steg ut i de sociala medierna och börjat twittra för Livingrooms räkning. Kul va! Så kan ni få reda på senaste nytt ännu snabbare och alltid vara uppdaterade på vad som händer på Livingroom. Jag kommer twittra om allt möjligt som sker på och kring Livingroom. Det blir tips, information, funderingar, motivation m.m. Kommer bli toppen!

Så in och följ @livingroomsport!




Sveriges kanske snabbaste skridskoåkare.




Vi har ett Wild Card på Livingroom. Niclas Wikström ska göra ett ärligt försök att prestera så bra som möjligt på
RED BULL CRASHED ICE WORLD CHAMPIONSHIP 2012!!

Niclas började sin karriär på hockygymnasiet i Öresund  där han också kom i kontakt med balansbollen. En amerikansk hockydude kom till skolan i Öresund och introducerade balansträning i hockyvärlden. Han har åkt mycket aggressive inlines, vilket innnebär att man åker och hoppar med inlines i ramp. Han är snabb som en vessla & kommer att explodera vid starten. Det är just det som kommer att ta honom till final!

Red Bull Crashed Ice livesänds på SVT PLAY 18 feb kl 18.00 och vi håller våra tummar för Livingrooms eget WILD CARD!



Ett fysfenomen.


Så här snabb är han...bara skorna blev kvar!

Så coolt Kerstin Björk.



Kolla in denna fantastiska kvinna.
Efter problem med en höft började Kerstin träna upp sin balans på en balansplatta. Idag står hon på en Pilatesboll! Är inte det coolt. Så imponerande.




Vad konstigt!?



Jag fattar inte. Det är så konstigt. Under Utmaningen fick jag till träningen utan problem, nu inte alls. Jag har bokat in mig på massa olika roliga gruppträningspass men inte lyckats gå på ett enda! Jag fatta inte. jag blir så sur och besviken på mig själv. Hur kan det vara så svårt att prioritera sig själv och sin träning:(

Okej, imorgon är en annan dag. Nya tag, nya prioriteringar!






LR run - Only for the toughest!


Först och främst så måste jag bara säga att på fredag är det ett extra insatt CXWorks pass med Lovisa 16.30. Nu kör vi stenhårt för att bygga upp våra bålar. Det är viktigt att vara stark i rygg och mage, då orkar kroppen mycket mer.

Idag var också vår härliga Sissels första dag hos oss, det är hon som kommer driva vår företagshälsovård och det blir så fint på hennes kontor. Har ni redan nu några frågor till är det bara att maila [email protected]. Annars kommer snart en fin broschyr med information om vad Easy Living har att erbjuda.

Glöm inte att anmäla er till LR run imorgon. Only for the toughest!


Äntligen dax för LR Run.



Det snöar idag. Och igår frågade jag Anders om han skulle köra igång LR Run nästa vecka ändå. Självklart sa han. Han sa också att det är "gött" att springa ute nu. Kallt, tufft och svettigt! Så nu alla löpare, upp till bevis! Ni är de tuffaste, hårdaste och de outtröttliga! Nästa vecka går startskottet, boka in tisdagen 7/2 kl 17.30 utanför Livingroom!

Det finns träningsscheman över LR Run i receptionen. Och ni kan även se en profil på jogg.se, där man kan söka sig fram till LR Run och redan nu se hur rundorna ser ut. Ialla fall det två första! Efter varje runda kommer man kunna se tider och statestik på eventuella framsteg, dvs gruppens, ingen individuell. Kul! Bra jobbat Anders! Det kommer att bli toppen, så skynda att boka plats via vår hemsida som vanligt! BokaBoka!




Liten presentation.



Julia, vår YogaJulia, hon har hittat på nya roliga aktiviteter. Så nu lämnar hon över sitt Yoga-pass till Kristina Krantz i morgon. Kristinas yogaklasser genomsyras i sin tur av medveten andning och fokus på den medvetna kraften i positionerna, ofta sammansatta efter ett tema.

Kristina förklarade för mig att, citat "För mig är yoga livsenergi, det är det som knyter samman livet med träning, jobb och familj. Yogan är länken mellan kropp, sinne och själ och ger den inre och yttre styrkan för att jag ska vara i balans. Yogan är andningshålet som gör skillnad." Slut citat. Lät ju hur skönt som helst. Kanske dags att börja yoga.

Hon presenterade sig själv som en yogafrälst, träningsglad och hälsomedveten knäckebrödsbakande tjej som nu kommer att inspirera i Yogaroom. Åh, det här ser vi fram emot! VÄLKOMMEN I GÄNGET KRISTINA!



Proffsiga Katarina.



För att komma dit man vill och nå sina uppsatta mål behöver man ibland ta hjälp av proffs. Det kan gälla sin träning och då finns det Personliga tränare att tillgå. Det kan gälla sitt eget "jag" och då kanske en coach kan hjälpa.

Jag och Peter har bestämt oss. Vi vill mer! Mer Livingroom, mer träning och mer glädje! Så vi tog hjälp av proffsiga Katarina på GREAT. Hon ska styra upp skeppet tillsammans med oss. Det känns så bra. Man ska inte vara rädd för att be om hjälp. Aldrig någonsin, vad det än gäller. Det finns de som kan, kan det som man själv kanske inte har jättekläm på.

Så nu organiserar vi, planerar och sätter det på pränt. Och allt tillsammans med världens bästa marknadsutvecklare Katarina! Vi ser fram emot vårt nästa möte! Spännande!



Känns så proffsigt;)


Det blev fullt på "tavlan" fort!


Vad skulle vi göra utan Katarina? TACK BÄSTA DU!

RSS 2.0