Trevlig shopping helg.



Fredag igen;)
Hur fort går veckorna igentligen. Inte mig emot, hela helgen är en enda stor shopping helg, kul! Missa inte att vi har 20% på alla kläder och skor i butiken plus att om du shoppar får du en goodiebag;) Så skynda att fynda!




Trevlig Shopping helg;))

Check in!


Om du Checkar in via Facebook hos oss & visar upp det i receptionen får du en kall och god Cellsius!

Så långt lagret räcker;) Vi är såå malliga för att ni tränar hos oss!! Tack;)




EFTERLYSNING!



Efterlyser ett par svarta EccoWalking skor stl 38 med en förhöjning på vänster sko!
Den vandrade ut på fel fot! Om det kändes lite galet på vägen hem från träningen idag så var det inte träningen som var felet, det var skon;) Kom in och byt;))) Tack snälla för hjälpen!

Shoppinghelg


Butiken är fylld med schysta träningskläder och i helgen har du chans att fynda!
Fre-sön är det 20% på alla kläder & skor;)) Det är den stora shoppinghelgen i Skövde och självklart är vi på. Så kom & shoppa! Alla som shoppar får en Goodiebag!






På söndag har ni också chansen att köpa fina ekologiska barnkläder från Blingo.
Silvia kommer på besök mellan 9-12 med höstkollektionen och vi kan handla, känna och titta på allt fint;) Hon kommer också lotta ut fina presenter till de som shoppar. Jag älskar shopping;)


Då ses vi i helgen;)

Move your body.


BodyJam release med Jenny & Jarina! Onsdag 28/9 kl 18.30! Come and dance our ass off;)

I´ll;)))



Bok & Biblioteksmässa, nå´t för alla!



Ett hett tips från coachen, ta er till bokmässan i GBG nästa år!
Det var jättekul! Det finns ju böcker om allt, Livstil och hälsa, kost, träning mm. Massa roliga människor och så böcker såklart! Jag gillar mässor, därför är ju vi med på Hälsomässan på Arenan nästa helg. Villamässan har utökat med en hälsomässa också! Så kul! Kom och besök oss där vetja;) Vi kommer att visa upp hela vårt breda register. Så missa inte! Mer info kommer...









Lyllos Nova;)

Mumsigt...


Innan bokmässan!
Råkade visst hanna lite fel härom dagen. NK:s underbara fik på bottenvåningen;) i Götet.






Novas & Peters, jag drack vatten...

Ett underbart pass.



Ooops, vad fel jag hade! Jag trodde att BodyBalance var ett lätt och skönt pass. Skönt var det men lätt...
Jag har sån träningsvärk i magen! Så bra. Ett hett tips från coachen;) Nu är jag påväg till Göteborg och bokmässan. Ska träffa min Frida och kolla vad som är på G i Köpenhamn. Tjooho, ht gött i helgen mina vänner;)








For your body and mind.



BodyBalance release ikväll med Silvia och Sara kl 18.00, Underbart!





Tappra RPM-riddare.



Igår var det RPM-release! Vi älskar våra releaser, men igår var Livingroom en enda stor byggarbetsplats:( I allafall utanför Spinningroom och Sportsroom. Så vad hittar vi på då för att lätta upp stämningen? Jo, lite Goodiebags är ju alltid kul;)

Tur att vi har våra toppen instrukörer och så coola medlemmar
som kör på ändå, trots spikar och hammare som dräller omkring. Idag är allt klart hoppas vi;)) Så missa inte BodyBalance releasen ikväll kl 18! Vad vi då hittar på får alla ni som är där se;)) Välkomna!










Mer Goodiebags åt våra medlemmar;))

En regnig dag som denna.


Vad gör man en regning dag som denna? Man kan såklart bädda ner sig i soffan, kolla på film, läsa en bok eller varför inte träna? Att träna och röra på sig kontinuerligt skapar balans mellan kropp och psyke. Kan vara bra när vi närmar oss mörkare årstider.



Men som sagt, vad finns på schemat idag? Sorry, men release uteblev på BodyCombaten (en sjuk intruktör) men vi kör på som vanligt med Tessan och BodyCombat, full fart allså! Härligt häng efteråt med lite godsaker som messmör, tävling och annat kul;)



Våga utmana denna tuffing;)
Eller kör hårt på något annat roligt och svettigt pass!



Självklart står hela gymmet och vi redo denna underbara måndag. Styrketräning är optimal träning för att stärka kroppen. Och med Micke ute i gymmet blir det en toppendag att träna på;) Kom och kör!


Messmör - Ett av livets goda ting.



I morgon startar vi upp veckan med BodyCombat release kl 17.30.
Vilken måndag vi ska ha, Stefan från Fjällbrynt har varit här med massa messmör som vi ska ha fest med i morgon:) Tack Stefan! Att det fanns så mycket gott att göra med messmör, det hade jag ingen aning om. Men här ska provsmakas, tävlas och delas ut, så missa inte! Hela dagen blir en fest! Men först lite BODYCOMBAT.


Detta är BodyCombat!




Detta är Messmör!








Välkomna;)

Trevlig helg.



Hjälp vad tiden går fort.
Redan fredag! Nu stundar en härlig helg med massa kul träning, säkert massa go mat & dryck;) Njut! Nästa vecka är det ju flera roliga releaser att se fram emot. Konstigt att man anpassar sig så väl till årstiderna, nu tycker jag att det ska bli riktigt mysigt med höst! Om det blir en varm, torr och färgglad höst! Lite tända ljus och mys i soffan;) Nu är tiden inne, ta tag i dig själv och se till att du får lite egen tid. Träna, bry dig om dig själv och bara va! Carpe diem, mina vänner, Carpe diem!


Lite av det här...


Eller mycket av det här;) Det är ju helg! Trevlig helg!

For a fitter planet


Äntligen mina vänner var det dags för releaser igen! Hela vecka 38 kör vi så ryker, så pass på!

Mån 19/9 kl 17.30  BodyCombat med Tessan & Mari
Tis   20/9 kl 17.30  RPM med Stefan & Karin
Ond 21/9 kl 18.00  BodyBalance med Sara & Silvia
Tors 22/9 kl 17.00  Bodypump med Lina och Sara

For a fitter planet! Come and join;)


Från godisbutiken.


Mmm, ibland gillar jag att fönstershoppa.
Att drälla omkring bland massa härliga skyltfönster och bara läskas av allt snyggt! Jag snygga till i min egen butik härom dagen och jösses vad mycket snygga träningskläder det finns där! Jag älskar Freddys sköna "Slounge" stil och Casalls sporttopp är toppen. Sen har det ju toppats med ett nytt märke också, MXDC är ett lite tuffare märke som sticker ut lite, kul! Så missa inte att shoppa loss bland allt ögongodis!










Starkt jobbat.



Vilket härligt gäng det var som sprang Sla-loppet!
Massa Livingroomare entrade Skövdes gator! Starkt jobbat! Efteråt var det öppet hus och prisutdelning! Grattis till alla vinnare;) Fast även om jag kom typ sist så känner jag mig som en vinnare, jag kom i mål! Underbart! Nästa år då du...
















Vår bästa tid är nu.


Tack så mycket ni underbara!
Jag och Peter blir så glada och tacksamma när det dimper ner diverse presenter;) Personalen också förstås, det är  ju de som äter upp allt det goda! Haaha, kanske inte Bengts goda kladdkaka den tog vi...;)






Haha, vilka presenter sen då;))) I love! Och det gör visst Elin också;)

Ett litet tips.


Jag gillar rosa bandets månad;) Missa inte det i Oktober! Ett litet tips från coachen;)


Håll utkik efter Livingrooms rosa band;)

Vardagsmotion.


Haha, kolla vilken kille! Han sa att detta var hans vardagsmotion. Att knalla omkring på Livingroom med två tunga "lila påsar". Vem som helst kan ju komma på ett Öppet Hus;))) Se vad våra katter släpa in! Hahah


Säkert flera kg!

Ut och kuta


Nu ska vi kuta runt hela Skövde! Sla-loppet med start utanför Livingroom kommer att ha ett helt gäng joggare ifrån oss. Det är Livingrooms alla härliga Itrimmare som ska visa var skåpet ska stå:) Beda och Karin står för uppvärmningen som startar kl 9.30 OCH har du inte anmält dig så kan du göra en efteranmälan vid starten mellan 8-9.

Efter loppet öppnar vi upp dörrarna till Livingroom. Och har en hel kavalkad av 30 minuters pass under hela dagen! Allt för att Itrimmarna plus alla andra ska ha chansen att få testa vår heta gruppträning! Man kan provsmaka Itrims goda produkter mm. Kom och mingla! Klockan 15.00 har vi ett infomöte om just Itrim - vårt världsledande viktminskningskoncept! Kom och lyssna!

Missa inte releasen på Functional Moves torsdag kl 18.00 med Sara, Pernilla och Linda! Come and join;)




Nothing´s Gonna Stop Us Now


Här är två grymt tuffa killar!
Inget stoppar dem från tuff träning, inte ens ett ben i gips.





We likes!

Release på Functional Moves


Be wise. Gå på Functional Moves releasen på torsdag kl 18.00 med hetningarna Pernilla, Linda och Sara!!
Det kommer att bli grymt, jag lovar! Efteråt något svalkande för torra strupar;) Be there!


172 hälsodrinkar


Tack alla goa och glada medlemmar för bartömningen igår;)
172 st hälsodrinkar, 10 st rulltårtor, 10 kg frukt och massa annat gött försvann i ett härligt firande av vår 2 årsdag;)) Lovely! Mer party till folket, det är vårat motto;))


Missa inte veckans alla trevligheter. Torsdagens release på Functional Moves och lördagens Öppethus tillsammans med Stadsloppet!! Jippi!!















Underbart drag på alla pass;) You rock!!

Vi gillar att festa;)



I dag är det fest!
Vi bjussar inte bara på Skövdes hetaste träning, utan massa annat gött idag när vi fyller 2 år!
Kom och festa loss med oss, jag och Peter är Livingrooms egna bartenders och blandar massa goa hälsodrinkar;)
Come and join;)

I fredags var det också partydax här på Livingroom, när det djuriska brudarna Linn och Anna hade release på Afropower.
Helt klart Afropassion;)










Djuriska kvinnor;) Linn & Anna

Hipp Hipp Hurra!



Nu ska här firas;) På måndag den 5 september fyller Livingroom 2 år;)) Massa kul så missa inte träningen på måndag! Svettig träning och härligt gung! Be there!


Släpp loss djuret inom dig!


Afropower release med djuriska inslag! Vågar du missa?

Fredag 2/9 kl 16.30 släpper vi loss djuret inom oss! Come and join!


Ett minne blott;)



Äntligen börjar det att bli klart vid entrén.
Skönt, inga mera skor att snubbla över;) Vi tycker själva att det blev toppen med att ha skoställen en trappa ner! Snyggt och fräscht och förhoppningsvis mycket roligare när vintern hälsar på! Pernilla tog ett lustigt foto härom dagen, det ser ut som hemma;) Alla skor i en enda hög precis innanför dörren;) Alla såg inte Johans fina skylt;)) Haha, han får lära sig att vara lite tydligare!


RSS 2.0