Afropower release


Låt afrotrummorna ge dig den perfekta avslutningen på en hård vecka! På fredag kl 16.30 har vi Afropower release med Anna och Linn. Efteråt skålar vi för helgen;) Stampa med fötterna , svep med håret, vi dansar Afro! Underbart!

Vill också ha er hjälp med att hitta en Afro finallåt!
Härligt gung, a lá WackaWacka och ni kan vinna finfint pris! Den som kommer upp med ett tips som leder till att Anna och Linn har med just din låt som finallåt på passet vinner ett 5-kort sol! Du kan du ligga där i solen och njuta i höst! Så leta nu reda på en skön Afrolåt!! God tur;)

Ge Anna och Linn era förslag!! Toppen!




Linn stampar in golvet;)


Keep cool


Hmm, det var inte mycket som blev rätt här på bloggen igår.
Det är helt klart inte bra att stressa! Ibland vill man hinna så mycket på kort tid och se hur det blev, fel mailadress OCH mobilnr till Betina, fel veckonr på provapå osv. Jag vet att jag inte är ensam med att stressa, så läs nu mina stressaavtips;) De kommer att ge dig världens bästa höst!

Rätt provapå vecka är nu - v.35 och rätt mail och mobilnr till Betina är [email protected] - 0763907075. Rätt ska vara rätt;)



Goda anti stressråd:

1.   Sov
2.   Jobba inte ända till läggdags
3.   Säg nej
4.   Träna
5.   Ät rätt
6.   Sätt punkt för arbetsdagen
7.   Håll ordning
8.   Tänj din irritationsgräns
9.   Hitta något som ger dig lugn
10. Carpe diem


BodyBalance, låter som ett gott råd mina vänner;) Stay cool!

Rättelse igen;)



För att boka personlig tränare på torsdag maila Betina på [email protected] eller ring 0763907075!
F´låt ska inte hända igen;)




TESTA OSS PÅ LIVINGROOM


ProvaPå vecka hela v.34!
Testa vår grymma gruppträning, styrketräna eller bara kom in & kika;)












Gratis personlig tränare


Kan det bli bättre? På torsdag har du chansen att träna en timme med vårat PT-team, helt utan kostnad! Ring eller maila Betina och boka en PT;) Ett perfekt tillfälle för att få en nytändning inför höstens träning. Det är kul och jag lovar du kommer inte att ångra dig.

Vi startar nu upp ett samarbete med Fustra som är ett utbildningsorgan inom PT-verksamhet.
De har ett funktionellt tänk med sin träning som vi gillar jättemycket. De är också grundarna till utmaningen/fitnessfighten om ni nog känner igen! Missa inte heller fitnessfighten som startar den 1:e sept, anmälan på fitnessfighten.se. Kolla också in våra utmaningskämpar på deras hemsida;) Ska bli spännande att få presentera våra personliga tränare här på bloggen så småningom. Så håll utkik! Alla borde träna med en PT någongång, så misssa inte chansen nu på torsdag.

Boka på [email protected] eller ring 0763-9007075 och investera en timme i dig själv;)










Vi lever bara en gång, så var rädd om dig!


Core30 release



Idag går alla våra pass på gruppträningen igång! Release på Core30 med Mari kl 17.00! Missa inte!!! Alla vill väl ha en snygg, stark och rak hållning;) Kör Core och Pilates och ni är snart hemma. Härliga Flowyoga kl 18.00 och ett svettigt BodyCombatpass blir en bra start på träningsveckan! PROVA HELA VECKAN, VETJA!



Så här ser vi ut, därinne;)

Låt oss fira, snart fyller vi oxå år;)


GRATTIS HiFi-Punkten i Skövde! På tisdag 30/8 firar HiFi-Punkten 20 år i Skövde och då har de 20% i hela butiken. Kanske är det dax att investera i ett par schysta hörlurar eller varför inte i ett hemmabiosystem nu när vi går mot höst;) Vi har tänkt att ragga lite samarbetspartners så att ni, mina kära medlemmar kan tjäna lite på att ha ett kort  hos oss. Men det är bara det bästa som är gott nog;) Så håll koll!




Månadens övning av Pernilla Stoor.

Missa inte Pernillas coachingövningar! Gå in på www.stoor.se och läs och hör;)




Frukostdax.


Nu när hösten kryper närmare vill jag bara påminna er om vår goda frukost. Vi har riktigt mysigt här efter ett svettigt morgonpass och en välbehövlig frukost. Bästa och viktigaste måltiden på dagen.
Frukosten serveras:
Mån-fre kl 7-10
Lör-sön kl 9-11
Välkomna;)


På två hjul.


Kolla vilket fullt cykelställ. Jag blev på så gott humör när jag kom till gymmet härom dagen och såg detta;) Bra för miljön och gött tryck på passen, underbart! Tack till "henne" som fixa det här;) Wiii




Nice;)

Tillbakablick



Vill bara tacka alla instrukörer och alla ni som dansade loss i sommar på torget! Ni var super;))

Jurgita rev av det sista passet och kom med i tidningen;) Good Girl!




Härliga Jurgita;))

Vilket härligt gäng


Vissa dagar startar lite annorlunda här på Livingroom.
Klockan 09.00 måndag, onsdag och fredag fylls vår louge av glada seniorer. Först river de av värsta passet i EasyLine eller Spinning, sen blir det fika av. Kaffe och god macka eller kaka! Det förgyller vår dag att höra dem skratta och bevisa att bara för man har klivit upp ett steg på livets trappa kan man träna! Helt fantastiskt, de öser på rätt bra vill jag lova! Keep up the good work!











I min lilla butik



Det har kommit massa mysiga träningskläder till min lilla butik.
Snart är de klara med golvet där och då ska jag göra höstfint i butiken;) Alltid roligt med en ny säsong, nya fina färger och roliga modeller. Märk väl att höstens färger är silver, kammo och blått. Idag har sommaren besökt oss och vi njuter i fulla drag, utom Peter, han längtar efter kyla och en ny luvtröja med Livingroom tryck på;) Coming soon!








Ännu en hård dag på jobbet;) Lovley!

Zumba love.



På måndag blir det lite extra Zumba love!
Vår egen Miss Zumba Natalia ska ut i världen och resa så Jarina & hon ska ha värsta Zumba partyt! Måndag kl 16.30 är nu bokad hoppas jag! Härlig musik och härliga moves ska ljuda över Livingroom, come and join! Efter partyt bjuder vi på något svalkande! See you!

LR Xfit.


Då var det dax för Peter att entra scenen igen.
Klockan 17.30 är det veckans sista LR Xfit pass! Ett underbart sätt att avsluta veckan på. Be there! Lite bilder från premiären av LR Xfit! Svettig, tufft och alldeles toppen!




TESTA OSS PÅ LIVINGROOM



VECKA 34-35 KAN NI TA MED VÄNNER, NÄRA OCH KÄRA TILL LIVINGROOM!
HAR NI INTE TESTAT OSS ÄN SÅ PASSA PÅ!



Mer glamour till folket.


Igår hade vi selebert besök på Livingroom. Nick Söderblom som jobbat som personlig tränare i ca 25 år kom och berättade om hans liv som PT i Hollywood. Det var jättekul att få höra hur han tog sig till Hollywood och hur allt började. Jag gillar hans snack om att man ska våga ta vara på livet och utmana sig själv. Det kan man ju göra på olika sätt, utamana sig själv menar jag. Att bara som min dotter, våga gå till banken och prata kort och konton själv när man är tretton är ju stort för henne. Andra behöver mer, högre, djupare eller snabbare utmaningar än det, men det är inte det som är grejen. Bara våga! Så missa inte UTMANINGEN på fitnessfighten.se

Att Nick vill att vi ska våga vara snygga tycker jag också var en bra tanke.
Varför är det lite "fult" att bry sig om sig själv och hur man ser ut? Alla tycker vi ju om olika. Det eller den jag tycker är snygg behöver ju inte betyda att andra tycker samma. Men att bry sig om sitt yttre eller innre för den delen behöver ju inte vara fel. Man är ju inte ytlig bara för det. Jag älskar glamour!

Synd bara att jag inte har kommit igång med min träning, men jag fick ett super tips från Nick.
Han sa att man ska träna det man tycker är kul och att man visst kan punktträna! Att köra stenhård stryka på en kroppsdel tex. rumpan och sedan hoppa på ett afropass var toppenträning. Inte så dumt tycker jag! Så tack alla ni som kom och tack Nick för att du bjöd på dig själv, OCH UT I SVERIGE NU OCH GÖR OSS LITE SNYGGARE! LYCKA TILL!







Härliga kilotapp.


Äntligen börjar man komma in i sina rutiner efter en härlig sommar.
Kanske har det smygit sig på ett par extra kilon kring midjan;) Misströsta inte, gör slag i saken och kika lite närmare på Itrim! Ett kanon koncept som hjälper till att bryta våra dåliga vanor med en massa bra saker istället! Nu har vi ett toppen erbjudande på just detta. Härliga rabatter för härliga kilotapp;) Fråga oss gärna eller gå in på Itrims hemsida för mer info! www.itrim.se

Missa inte heller Nick Söderblom i morgon kl 17! ÅH,HÄRLIGA FREDAG;)








Directly from Hollywood





Vad har Pierce Brosnan (alias James Bond), Backstreets Boys och Olivia Newton John mm gemensamt med alla oss på Livingroom!? Jo, på fredag den 19:e kl 17 kommer Hollywood PT:n Nick Söderblom att inspirera oss till hård träning nu i höst! Vi har lyxen att få lyssna på honom och hans sätt att se på träning! Har han lyckats att motivera massa kändisar så kanske han kan motivera dig också;) Missa inte detta tillfälle, det kommer att bli super!!



The American style;) Vem vill inte ha det här??? Hmmm...




Till alla våra underbara medlemmar! Låt dig inspireras!
Vi bjuder på en After Work i hälsans tecken, så missa inte fredagen den 19:e kl 17 på Livingroom!!




I Love Pilates


Jag gillar verkligen pilates! Än har jag förvisso inte provat, men allt som har med pilates att gör verkar så skönt! Marjo, vår egen pilatesguru har bett mig säkert tusen gånger att prova på hennes pilatespass och nu äntligen är det dags. På tisdag nästa vecka ska jag göra debut i Yogaroom. Det hon sa till mig igår fick mig att bli eld och lågor:
-efter tio gånger känner du skillnad, efter tjugo gånger ser du skillnad och efter trettio gånger har du en ny kropp! Det kan jag behöva! Ryggen värker, musklerna är borta och jag har dålig hållning! Så nu Marjo är jag din;) Kraaam











Text lånat från expressen.se och svt.se;) Tack för det!

Skövdes hetaste gruppträning.



I morgon kör vi igång Skövdes hetaste gruppträning! Starta dagen med det nya passet LR xfit30. Du kommer må som en gud resten av dagen;) Missa inte att ni kan lämna kidsen hos oss from imorgon. Inget mer SOMMARTIDER, nu kör vi på för fullt! Äntligen;) Vi ses imorgon!



Det kom ett mail.


Det kom ett tips på min mail.
Läs det här. Artikeln var jätte intressant och mycke längre men läs och bli glad, ni som styrketränar. Vi som inte börjat än...nu gör vi det! Vi vill ju också förlänga åldrandet! Let`s go!







Kanal TV4 PLUS



Missa inte att ha på TV4 PLUS lite då och då från vecka 34!
Då kommer vi på Livingroom nämligen ha Tv-reklam;)
Vem vet ni kanske är med på TV;)




Ont i hela kroppen.



Jamän herregud, vad kämpigt det var!
Silvia var som vanligt på hugget och alla elva lunchträningsdelatagare var taggade till tusen. Nova-li och hennes kompis Tea körde igenom pumppasset som om de aldrig gjort något annat! Go girls go! Själv trodde jag att jag skulle dö. Svetten rann och hjärtat slog hårt i bröstet. Men what the heck, nu skulle ju fläsket brinna och det gjorde det ju, eller var det mjölksyran? Hmm, kul var det ialla fall! Tack för det Silvia!






Nu kör jag igång



Har legat på latsidan hela sommaren (hmm, hela livet tom) men nu är jag på G.
Äntligen! Har bokat in mig och Nova-li på BodyPump idag kl 12.00. Nu ska fettet brinna!

Ska även testköra det ev. nya konceptet LivingTogether;)
Ett ungdomskort som gäller för ungdomar från 13 år, men enbart träning med målsman. Kan det vara något tror ni? Vi vill ju vara en anläggning som passar alla men det är viktigt att det blir rätt. Så hjälp oss, vad tycker ni? Ni är viktiga för oss! Vi vill att ni ska trivas och ha kul, oavsett om du är en 26 årig singelkille/tjej eller en Greta 65 år, en familjefar eller en kvinna 40+ (det nya 20;) mm. Vågar vi släppa in dem, trettonåringarna?

Nu måste väskan packas och skorna snöras på, nu ska här tränas! I´ll be back!




Se vad sommaren har gjort med mig, måste ta tag i det;)





Svettiga höstnyheter.


En vecka kvar, nedräkningen har börjat! V.33 kör vi full gas på gruppträningen. Gött! Lite nyheter vill vi ju också presentera i höst. Vi vill ju inte bara vara störst utan också först;)

Först vill jag presentera Zumba toning. Vår underbara Jurgita kommer få er att svettas floder. Zumba toning är ett latinoinspirerat Zumbapass med vikter. Svettigt och superkul! Join the party!



Nästa nyhet är LR Xfit. Nu snackar vi tuff funktionell intervallträning. Där du använder utrustning som Kettlebells, medicinbollar eller egen kroppsvikt mm. Sandra som är SM-två i kettlebells och även SM-etta i kickboxing kommer tillsammans med Peter (hans meriter är så gamla så de gills inte, det räcker med att ni vet vem han är;) köra skiten ur er i höst på LR Xfit! Vågar ni?


Skövdes hetaste gruppträning.



Kolla in det här! Skövdes hetaste gruppträningsschema, 60 pass i veckan!
Du kommer inte kunna sitta still i höst;) Nu är vi på Livingroom utvilade och redo att få er yra av rörelsegädje. Alla instrukörer är fulla av energi som de är heta på att få dela med sig till er! Måndag den 15 augusti kör vi igång Skövdes hetaste gruppträning! Shout it out!



Småscheman finns snart att hämta i repan;)

Lättare än du tror!


Nu kör vi igång nästa Itrim grupp så pass på!
Måndagen den 8/8 kl 17.05 har du chans att förändra ditt liv! Ta tag i dåliga vanor och må bättre. Anmäl dig i receptionen på Livingroom eller ring 0500-480049.

Det är aldrig försent att ta tag i sitt liv.
Efter sommarens lata dagar, kan det vara på sin plats att fortsätta att ta hand om sig fast på ett annat sätt. Att äta rätt och komma igång med lite motion är ett steg i rätt riktning. Låt oss på Livingroom och Itrim hjälpa dig, så kommer denna höst bli din bästa i ditt nya liv. Det är lättare än du tror!




Sommarens lata dagar är över!


Nu är det slut på friden mina vänner.
I morgon tisdag 2/8 kan du anmäla dig till 1 tim provträning på Livingroom med Betina eller någon annan i teamet. Anmälan görs på [email protected] eller 0763907075. Tid 9-15.

Världens chans att komma igång efter sommarens lata dagar!


RSS 2.0