Big shopping på G.


Ni har väl inte missat att det är shoppinghelg på G. Jag tänker också bjuda på nice price i butiken på fredag-söndag. Så passa på att fylla garderoben med schyssta träningskläder. Killar, ni har väl inte missat att jag har till er också. Pass på!



Gomorgon!


Dagen viktigast mål är ju självklart frukosten. Så missa inte att köra ett härligt morgonpass hos oss och sedan äta en god frukost. Frukosten står dukad från kl 07.00-10.00 varje vardag och 09.00-11.00 på helgen. En mysig start på dagen. Hoppas vi ses.


Morgonstund har guld i mun.

Love på jobbet!


Vilken lycka att jobba på Livingroom. Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag. Alla goa människor som "rör" sig på vårat gym fyller mig med kärlek och energi. Kärlek var tema på BodyBalance releasen och det dinglade kärlek i öronen på bästa Silvia också. Kan det bli bättre?

Just nu har vi utvärderingsvecka och vi tar tacksamt emot era tyck och tänk.
Vi vill ju leverera träning och livskvalité på bästa sätt och då frågar vi er. I vår strävan mot toppen är ni det viktigaste! Så fram med det!


Love is in the air. Det är ju vår!

Stentufft party.


Vilket stentufft BodyCombat pass!
Och vilken energi Tessan och Mari levererade. Tack för det. Kul att ni sluter upp bakom instruktörerna när det vakas releaser. Allt blir så mycket roligare då. Och roligt ska det vara att träna hos oss. Och Gott!

Ikväll Dansar Jenny & co BodyJam in NewYork style. I morgon kl 17.00 blir det BodyPump med The GlamGirls. Don´t miss. Kommer att bli super. Absolut värt ett besök på Livingroom då, jag lovar. Nu kollar vi lite foton från igår tycker jag.






Starka ölkorvar och lakrisklubbor stod på menyn.



Go BodyCombat.







Vad väntar ni på! Låt svetten rinna!

Grattis!


Idag fyller min fantastiska dotter Nova-li tonåring. Hon är det bästa som finns och nu är hon inte mitt barn längre utan min tonåring. Hon var helt knäckt över det i går. Hon vill vara barn lite till. Helt rätt tycker jag. Vuxen är man ju så länge, barn så väldigt kort tid. Men jag vet att hon kände sig ganska vuxen igår när hon hjälpte mig med söta Edvard. Se så söta.

I söndags var Nova-li och hennes kompis Emma på besök på gymmet. Vilka grymma brudar. De slet som djur, fyllde på dricka, byggde om butiken, rensa förrådet och packa upp mer goda Itrimgrejer. Barnarbete? Nopp, de gjorde det på fri vilja, coolt! Tack ungdomar, ni är bäst!




Coola brudar i baren!




Nu har vi gjort stan.


I lördags var vi och visa upp oss på Skoakademin.
Våra tjejer dansade loss i Eccos nya gympadojjor Biom. Inte bara sköna utan snygga också var betyget! På tal om dans, ni missar väl inte att Jenny kör release på BodyJam kl 18.30 nu på onsdag. I 90-talsanda där vi får känna oss "hot hot hot"! Jag ska vara hottast! Hehe. Kom och joina.








Vi är där du är;)




Kul kväll på Dna.


Vill bara tala om att vi hade en kul kväll på Dna förra veckan. Tack till alla som var där både medlemmar och personal. Jag vann inte ett par nya Converse, men jag såg flera jag ville ha. Så "back to work" mina vänner.






Snyggt jobbat töser!



BodyBalance release.


Ni måste gå på BodyBalanse releasen idag kl 19.30! Silvia och Sara kör tema kärlek. Helt underbart! Kärlek behöver alla och varför inte träna samtidigt. Hmm, kan misstolkas men ni vet vad jag menar;) Come in love.



I mina tankar.


Just nu lever jag i en drömvärld. Vill ha sommar inte mera snö, så om jag verkar lite borta...är jag någonstans varmt. Ärligt talat jag har glömt mitt mobila bredband i Sthlm, kommer på posten i morgon. Så hela mitt bloggliv är i misär. Men titta på bilden och dröm er bort så är jag back in business i morgon.


Snart mina vänner!

Missa inte!
Release Week! Med start i morgon med BodyBalance kl. 19.30 med Silvia och Sara som gör comeback från sin knäskada! NI MÅSTE VARA DÄR! Tema kärlek.


I morgon kör vi.


Ni missar väl inte Spin of hope i morgon med start kl 09.00. Första dagen på jobbet avklarat! Lika kul som vanligt. Man blir verkligen full av energi att vara här med er. Alla är så roliga och trevliga. Nu kan man gå hem och göra fredag. Må gott alla så ses vi i morgon!


Se upp för rullgrus.


Jippi, i dag är det riktigt löpar väder.
Men se upp alla ni som ger er ut, det finns massa rullgrus. Vill ju inte att ni ska hoppa omkring på kryckor hela våren. Missa inte morgondagens alla happenings. Klockan 09.00 kör vi i gång Spin of hope och mellan ca 12.00-14.00 finns vi på Skoakademin. Full rulle allså!


Be carefull out there!

Itrim är så bra!


Nu är kursen avslutad och jag och Peter är så glada att vi har Itrim på Livingroom.
Det är så seriöst och proffsigt. Precis som jag! Hehe. Itrim arbetar verkligen långsiktigt och Birgitta Thörn arbetar med hjärtat. Allt som de gör är evidensbaserat och de har ett expertråd i ryggen. Känns otroligt skönt att vi kan arbeta säkert med viktminskning. Så nu är det hem och se fram emot badsäsongen, jag tänker inte gömma mig i vassen i år!




Snart kryllar det av snabba "quickfix" i tidningarna, kom ihåg att Itrim gör både och!


Mums, det är ju gött också!



Rpm release.


Bra jobbat alla ni som var på Rpm releasen idag!
Ni är värda all lyx vi kan erbjuda. Blod svett och tårar...
sen lite flärd. Perfekt!






Och tack till Stefan och Linda, ni är grymma!



Missa inte!


Missa inte vår modevisning i morgon tillsammans med Dna!
Torsdag 24/3 kl 17.30 på Dna!


Kul tävling har de också, fota och vinn ett par Converse! Läs mer på Livingroom.

Naked truth about denim.


Modebranchen + träningsbranchen = Malin.
Se vad vi sprang på. I ett skyltfönster låg diverse träningsredskap klädda i denim. Det var ju det jag höll på med i mitt förra liv, jag drev en jeansbutik i Skövde. Nu kan jag inte ens gå och shoppa utan att bli påminnd om att det är träning som gäller. Ingen mer "Time out" allså när vi kommer hem.


En boxsäck och hanskar i jeans. Japp, om jag får de boxhanskarna ska jag visa Peter!


Ja, det är jag i bakgrunden! I Wish...


Kolla hantlarna! Kul!


We like event.


I dag har vi visat upp oss på ett event som Swedbank och Lindströmsbil hade. Vi gillar ju att visa upp oss. Vi är stolta över Livingroom och alla våra medlemmar. Och jag och Peter är stolta över våra tjejer och killar som vill vara ute och representera oss när vi ligger här på ett hotell i storstan. Tack för ni är så bra ambassadörer, både personal och medlemmar! We like you!






Hoppas vi förgyllde kvällen för några och att de som hade frågor fick svar.





Dina ben räddar barn.


Ni har väl inte missat att på lördag kan dina ben rädda barn.
Och vem vill inte det. Att träna för den goda saken är ju den optimala träningen. Så var med och skapa nordens största spinningevent. Anmäl ett lag och skänk 1500 kronor per lag eller droppa in och kör en timme och skänk 125 kronor per timme. Har du frågor prata med Pernilla, hon kan allt! Nu kör vi!




Så här vill jag att det ska se ut, för barnens skull.


Nu på lördag går racet, be there!




Kurs är kul.


Tur att det är så kul med kunskap.
Klockan väckte oss redan kl 04.10. Stön, men vad gör man inte för kunskapen. Sen var det Itrim och vackra Birgitta Thörn för hela slanten. Vilken kvinna! Hon vet vad hon pratar om, känns tryggt och otroligt proffsigt. Then we hit the town! Min dotter Nova-li fyller tonårig om ett par dagar och då krävs det presenter, OCH då menar jag STHLM-presenter!

I morgon fortsätter vi att förkovra oss i ämnet Itrim. Sen får vi se vad Sthlm har att erbjuda. Itrim hade nya goda produkter som vi tar med oss hem, Kul!




Mums såå good!


Peter checkar in.



Gött där blev man av med Peter.
Ibland måste man vara smart. Tänk Stockholm, shopping och en skön after work. Tänk en trött och grinig Peter efter en lång kursdag. Hu, jag hitta det bästa stället för honom, Långholmen! Själv drar jag på stan, vi syns!






Nå´t gott till honom också! HeHe




Ni hittar oss överallt.


Vill bara tala om att veckan som kommer finns vi över hela stan. På tisdag gästar vi Lindströmsbil tillsammans med Swedbank. Dna kör vipkväll med tema Converse på torsdag och då finns vi där. Sista men absolut inte minst visar vi upp oss hos Skoakademin på lördag. Så vill ni se oss in action på en annan plats än på Livingroom, be in town!


Här är jag och Peter, ni ska vara på stan i Skövde ok!

Årets sista snögubbe.


Lyra och hennes mamma afroLinn
kom på besök härom kvällen. Utanför låg snön djup och då passade de på att bygga årets förhoppningsvis sista snögubbe. Dagen innan var det vår i luften, så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag fick se konstverket. Fin blev den iallafall.

I morgon åker jag och Peter till Sthlm. Jag ska fotografera och blogga massor. På Livingroom får ni ju inte missa RPM-releasen på onsdag kl 18.00. Det är Linda och Stefan som kommer att få er att svettas. Vi hittar självklart på något spännande till det. So don´t miss!


Snögubben som bara fick stå kvar under natten, på morgonen efter var han kvaddad.


Skål och välkomna.


Haha, vilka underbara medlemmar vi har!
Kolla bara in Matti. Han tränar flitigt nästan varje dag. Efter träningen gör han det enda rätta, tar en hälsodrink. En och annan godisbit slinker också ner. Men vad gör väl det när man tränar så hårt som han? Här på Livingroom är alla välkomna, även godisgrisar;)


OBS! Det är julgodis och vid jul är allt tillåtet!


Vad gör personalen en lördag?


Vi vet ju vad ni gör på fritiden, tränar hos oss.
Men vad gör vi. Johan, vår nya stjärna roar sig kungligt. Han var vipgäst på Schlagerfestivalen. Johan fick tom gå på efterfest. Yes, så är det att jobba på Livingroom;) Han ska ni hålla ett öga på, han kan dyka upp var som helst!

Nästa vecka ska jag och Peter till Sthlm och gå på kurs. Vi ska passa på och besöka lite gym tänkte vi, spännande. Alltid kan man lära sig något nytt. Stay update! Nu väntar helgen och all den roliga träning som finns hos oss. Hoppas vi ses!


Jag älskar glitter och glamour!


Nu mår han allt, vår Johan när han får hålla om damerna! Här med Sarah Dawn Finer.


Jag tar timeout.


Jag har bestämt mig, jag tar timeout. Jag har träningsvärk även idag, värre till och med. Så jag måste vila. Tur att min nya Elle damp ner i brevlådan! Man måste ju låta kroppen återhämta sig. Alla är förstås inte som jag som tur är. Jurgita kom insvepande på Livingroom i morse kl 06.40 med en hel drös glada zumba-dansare efter sig.

En av dem var Gun. Hon kan den damen. Först dansade hon zumba kl 06.45 sen iväg till simhallen! Jag blir såå imponerad. Själv tar jag nya tag i morgon. Vad det blir får vi se, men träna ska jag. Jag ska nu inta soffan i horisontellt läge. Gött!


Vilka tjejer! Uppe med tuppen för att träna. I love it!

I hans träningsväska.


Jag skulle kunna proppa en träningsväska full med snygga träningskläder till honom. Ibland skulle jag vilja vara kille eller är det för att jag gillar schyssta saker? Fast det tar tid och det kostar massa stålar, att fylla en väska menar jag. Jag har varken eller. Men jag tittar gärna. Se själv om det är något som faller i smaken, att ge bort eller bara behålla själv.





















En schysst handduk, den perfekta presenten.













Vill ha!


Sitter och surfar runt och hittade då dessa underbara plagg. Vill ha!
Sån är jag. Jag vill ha allt. Kläder, skor, väskor och ja, till och med en rosa fotboll! Tur att det finns lyxiga magasin att dregla över. Elle är en sådan tidning. Lyxig och full av inspiration. Men missa inte allt fint som finns i butiken på Livingroom. Och vet ni, mer kommer!














Ska kolla vad jag kan hitta till killarna nu. Det är nästan ännu roligare att dregla över;)










Vår på väg.


Våren är på väg och vi ska snart i badkläderna. Itrim har en superbra kokbok med enkla och jättegoda recept. Finns att köpa hos oss. Tänk, snart ska grillen fram. Vi kommer att ta fram grillen här på Livingroom lite då och då. Vi har ju massa kockar i vår personalstab numera. Längtar!


Mums, mat är såå gott och ett måste, se till att alltid äta bra, speciellt när vi tränar!


Världens grymmaste instruktörer!


Helt ärligt, på Livingroom huserar världens grymmaste instruktörer.
Jag tog mod till mig igår eller blev lurad av min goda vän Nilla att gå på två pass på raken. Jag som är såå otränad. Men vad gör väl det när man blir peppad av dessa fantastiska tjejer och killar! Det flödar energi, glädje och ren styrka på dessa pass! Alla måste prova!

Jag och Nilla kämpade oss igenom Lindas stentuffa BodyPump. Linda är stenhård i dubbel bemärkelse, jag lovar! När jag slet med nästan bara stången, fyllde hon sin med massa vikter! Hon är grym!

Efter detta styrkepass tyckte Nilla att vi skulle runda av med BodyJam. Ett roligt konditionpass sa hon. Det var jätteballt. Jag kände mig som Eminem, ni vet den vite rapparen, fast mycket stelare. Jag hade duktiga Karin framför mig och hon kunde svänga, det vill jag lova. Någon som faktiskt kan det här med BodyJam är ju såklart Jenny.

Världens bästa Jenny! Hon fick oss att skratta, se tuffa ut och svettas. När jag kom hem till min dotter så ville jag ju visa henne hur vi dansat, hon bara skaka på huvudet och tycke jag skulle öva lite till och inte se så sur ut. Jag ska nog visa henne, morsan kan! Alla kan. Det är det som är så kul. Jag är nog fast, gruppträning är min grej. Nu ska jag bara läka mina onda muskler sen på´t igen.


Vet ni, hon pratade och peppade medans vi knappt kunde andas!


Vissa medlemmar är också stentuffa!


Kolla Nillas vikter, jag tror hon har mer än mig!


Så cool! Jag vill dansa som Jenny.


Maria öste på med hela handen i bandage, vi var grymmast i världen!





Vill inte bli sjuk.


Den här tiden på året är ju toppen egentligen. Synd bara att våren inte kan snabba sig lite och att man både blir lite vårtrött och sjuk. Men våren kommer och undertiden ska vi försöka hålla oss så pigga och glada vi kan. Så lite tips från mig till dig.


Tips från coachen.


Grattis Tomas!


Ibland ska man ha tur.
Precis som Tomas, inte nog med att han tog tag i sitt nya liv och började träna. Han vann en hälsoresa också! Så i maj följer han med oss till Kreta. Kul tycker vi och säger åter GRATTIS! Det kan löna sig att träna hos oss;)




Kolla här, inte bara brudar drar till Kreta. Vi är nu ett härligt gäng som åker, missa inte! Finns fortfarande ett fåtal platser kvar! Massa sol, skratt och träning.

Sabine Itze-Wärn.



Jag säger bara Sabine, vilken energi!
Hela Sportsroom vibrerade när Sabine körde NIA för oss här på Livingroom. Jag som tyvärr satt och tryckte näsa mot rutan kunde också känna energin som flödade där inne. Det såg ut som om alla var på fest! Vilken start på en lördagskväll.












Efteråt fortsatte festen med lite smått och gott. Mer energi till folket!


Vinn ett par Converse!


Missa inte chansen att vinna ett par schyssta Converse. DNA har en rolig tävling på facebook, kolla upp!


Gamla och skiiitiga men ack så sköööna!

Hitta mig där solen alltid lyser.

Ja, då var man visst i en ny stad, i ett nytt land, i ett nytt hem.
När jag lämnade Livingroom igår regnade det, precis som det ska om det hade varit på film. Och längs mina kinder rann tårar så som vattnet rann längs fasaden. Men titta därinne, där är det ju varmt, mysigt, tryggt och underbart. Och jag tänkte vad håller jag på med, lämnar jag verkligen det här.
Men så kom jag ihåg. Utmaning. Jag ju ska utmana mig själv, leva livet och ta över Köpenhamn. För visst är det vad livet handlar om? Utmaningar. Kanske är det till och med livets mening. Och när jag vaknade i morse sken solen, fåglar sjöng om frihet och jag satte mig på ett tåg.
Slutligen vill jag ge ett sista tips. Jag har suttit och gått igenom hela bloggens arkiv. Till höger här, kan ni trycka på varje månad och läsa allt som skrivits sen bloggen startade i september. Saknar ni mig eller Torben, eller bara vill vara en smula nostalgiska någon dag kan ni leva er tillbaka en stund. Jag vet att jag kommer göra det många gånger.
Så mina vänner, so long! Vi ses utan tvekan igen. Följ dina drömmar, låt ingen kliva på dig och glöm aldrig bort att le. Och som Bowie hade sagt, turn and face the strain.
Bli inte förvånade om ni hittar mig här, sittandes bredvid Torben när solen lyser.
Tack för allt ni sagt, alla kramar, presenter, lyckönskningar och alla gånger ni fått mig le.

En bild säger mer än tusen ord.


Världens coolaste
spinningsal med världens grymmaste medlemmar!




En kall kväll i Mars.

Ciao Bella!



Så kom då dagen med stort D.
Nu har även vår söta Frida tagit tåget till Köpenhamn. Men så är livet. Människor kommer och går, men de finns alltid kvar i ens hjärta eller hur? Lev livet och ta Copenhagen med storm goa Frida, Livingroom finns alltid kvar;)

Vi har självklart haft en liten avskedsfest för Frida och Torben. Lite krig och fred lekar på Laserdome och sedan en mycket trevlig kväll på restaurang Glädje. God mat och mycket skratt, precis som det ska vara på "hejdå-fester".


Underbara Frida.


Charmiga Torben.


Mysiga Beda.


Goa Pernilla.

Medveten närvaro i nuet.


Skriv upp söndagen 20:e mars i almanackan. Då är det nämligen en infoträff om mindfulness kl. 18.00 här på Livingroom. Anna Basterås som är dipl. stressterapeut och avspänningspedagog kommer att hålla en kurs på 10 veckor i just mindfulness. Alla kan vi behöva stressa av lite grann. Leva i nuet och njuta av vad som faktiskt händer i livet just här och nu. Så missa inte detta tillfälle! Ett hett tips från coachen.






Kartongerna har landat


Det är alltid lika roligt när butiken fylls med nya kartonger som vi måste packa upp. Det påminner mig om mitt gamla liv. Vi var som barn på julafton, rev och slet upp säsongens nya kläder. Så blev vi idag när freddykartongerna landade hos oss. Härligt! Massa nytt och snyggt i butiken allså.

Modellen på bild är vårt nya stjärnskott Jarina. Henne kommer ni träffa i repan, på olika pass och så tar hon hand om alla små godingar i kidzroom tillsammans med Mikaela. Så välkommen min sköna!




Även till kille!


Färgglada skor också, så sätt lite färg på fötterna!

Utmaningen!


Minns ni att jag (Frida) nämde att vi hade något spännande på gång tillsammans med Fustra, Jarkko och Betina. Nu ska ni få höra! Det här är faktiskt riktigt häftigt. I sammarbete med dem kommer vi köra Fustra Superstar program också kallat Utmaningen på Livingroom. Anta den och du kan komma i superform lagom till våren och vår hälsoresa! Och priset, ynka 395 kr!

Utmaningen börjar den 15 april och håller på i 30 dagar. Du som deltar får ett individuellt träningsprogram och kostupplägg via mail. Du får också en ny övning varje dag på Jarkkos blogg och kan ställa individuella frågor via mail som besvaras av Jarkko, PT och grundare av Utmaningen.

Den 10 april kl. 14.00 kommer det vara infoträff och uppladdning inför Utmaningens start. Den anmäler du dig till i receptionen. Då kommer Jarkko och Betina berätta mer om upplägget, kosten och hur man ska motivera sig och tänka för att uppnå sina mål och klara Utmaningen. Den 10 april är även sista dagen för anmälan och betalning om du vill va med.

Vill du anmäla dig redan nu funkar det utmärkt. Maila bara till [email protected]. Skriv namn, din vikt i kg och sitt midjemått i cm. Skicka också med en helbild framifrån, helbild bakifrån och helbild från sidan. Klädsel på bilderna: för tjejer top och shorts. För killar byxa/shorts. Och efter du har anmält dig betalar du 395 kr hos oss i receptionen.

Häftigt va!







Morgonstund har guld i mund.



Kolla in alla pigga glada dansare som körde zumba kl.06.45 i morse, vilken start på dagen! Go girls Go!

Tips från coachen


Alla behöver ibland lite ny inspiration.
Så jag drog runt bland alla härligt lyxiga magasin igår och se vad jag hitta. Damernas värld full med träningsinspiration, härligt. I tidningen fanns också ett träningslexikon som bla. tog upp träningsformen NIA. Kul! För på lördag kommer nämligen Sabine från Sturebadet i sthlm och kör ett inspirationpass hos oss kl. 14. Så coolt! Missa inte det, boka in dig på webben och låt schlagerlördagen starta hos oss.








Underbara Sabine Itze-Wärn som ni kan träna med nu på lördag!

Självklart kan man ju starta träningsdagen redan kl. 09.30 med zumba och latinomix med vår egen stjärna Jurgita. Mer tips kommer, Malin the coach.







Välkommen Robban!

Här har ni ännu ett tillskott till Livingroom familjen. Fantatiska Robban kommer precis som Micke att jobba ute i gymparken, med hälsoplanen och på den kommande trainerspoten. Han är supermysig, riktigt grym på träning, väldigt hjälpsam och noga med tekniker så det kommer bli suveränt detta.
Det går liksom inte att inte tycka om Robban. Han är bara en sån som man gillar direkt. Jag känner nästan en gnutta avund över alla underbara och duktiga människor som ni på Livingroom kommer träffa och hänga med nu när jag försvinner. Det känns verkligen som att lämna sin familj.
Men, men nu är inte läge att bli snyftig. Nej, nu firar vi istället att Robban är en av oss! (Kommer alltid oss, för jag är och förblir Livingroomare oavsett vad.)

När våren kom till oss.


I går kom våren på besök och den var tvungen att släppas in. Så bort med inte så snygga skoställ som stog i vägen. Känns luftigt och fräscht tycker vi.




Kolla här, även loungen fick sig en vårstädning.

Sådär, där satt mitt första riktiga blogginlägg, More to come kära vänner. Kram Livingroom Malin.


Man måste våga prova något nytt.


Nemen hallå! Det blir en riktig bloggbomb idag. För nu håller nämligen Malin på att ta över här. Jag kommer fortsätta skriva några inlägg under veckan så jag väntar med mitt adjö. Över till Malin.

Precis som Torben och Frida ger sig ut på nya okända äventyr gör jag det också. Datorer och kommunikation i tal och skrift har inte varit min grej tidigare men man måste ju våga prova något nytt. Och som ni alla modiga medlemmar gör när ni går på surprise-passen varje söndag!





Just nu..

..den nya rodden är på plats och mer än redo att användas. Underbart!





Torbens sista dag.


I lördags jobbade vår kära Torben sin sista dag. På frågan vad han skulle sakna mest svarade han utan tvekan alla medlemmar. Och det visade sig vara ömsesidigt. Ja, hela dagen fylldes av kramar och lyckoönskingar. Till och med en och annan tår. Som tur var gav Marjo och Carina honom ett överlevnadskit så att nu han kan ta Köpenhamn med storm.













Tack Torben, Livingroom hade aldrig blivit vad det är utan dig.


Snart dags för nya Releaser.

Igårkväll fick jag sms från Pernilla. Hon var nämligen på Les Mills kvartalsutbildning i Karlstad för den nya BodyPump Releasen. Nästa helg dra ännu fler instruktörer iväg och i början av april kör vi efterlängtad Releaseweek!
"Grym musik och tuffa moves."

Instruktörsutfrågning: Anna Gordh Humlesjö

 

Ikväll åker vår älskade yogainstruktör Anna Gordh Humlesjö till Skottland och är inte tillbaks på Livingroom förrän måndag den 14 mars, så tills dess får vi njuta av henne här på bloggen.

Ålder: 27 

Instruktör i: Flow Yoga, Yin Yoga Flow

Favorit träningslåt: "Halo" Beyonce

 

Favorit maträtt: sötpotatis
Favorit godis: Mörk choklad

Bästa träningstips: Träna på morgonen, då blir hela dagen skön sen

Bästa vilotips: sov minst 6-8h gå o lägga sig tidigt så man kan gå upp och träna tidigt 

Började intressera mig för träning: började dansa och yoga när ja va 13

Utbildade mig till instruktör för att: Jag vill dela med mig av mitt yoga passion till alla, för de har gett mig så mycket själv.

När jag inte håller pass tränar jag helst: Yoga Dance Flow (min egen blanding av dans och yoga)

Mål med min träning: träningen i sig är målet, jag gillar känslan av att yoga.

När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: man bör helst träna på tom mage, alltså inte äta något större ca 2 h innan. 

När jag inte tränar eller jobbar: yoga och dans är de jag gör mest även på min fritid, men annars chillar jag med mina underbara vänner, bloggar eller lyssnar på musik. 

Få vet att jag: går upp frivilligt halv 6 varje morgon för att yoga och meditera

Det bästa med Livingroom: är att jag tror att de är sveriges skönaste och mysigaste gym, de känns inte som ett arbete de känns som att gå på semester varje gång jag kommer till Livingroom.
Söt och harmonisk. Underbar kombo.

Anna strålar energi, så är det bara.

Hälsoresan!!

I torsdagskväll var ju solresor och pratade om vår hälsoresa till Kreta. Ni som inte var där, här kommer allt som behöver vetas.
Fredagen den 20 maj klockan 09.30 lyfter planet mot Kreta från Landvetter. Och vi ses där mellan sju och kvart över sju innan incheckningen.
Väl på Kreta blir det en underbar vecka av sol, bad, spa, träning, skratt och mycket mer. Hotellet är ett 5 stjärnigt hotell med spacenter, helt nybyggt och superlyxigt. I Priset ingår stor frukostbuffé och middagsbuffé, del i dubbelrum. Träning morgon och kväll. Allt från zumba, bodybalance, intervallträning, powerwalk längs stranden och mycket mer. Det finns även ett gym där man kan träna hur mycket man vill. Det ingår också två föreläsningar, en om kost och en om mentalträning.

En heldag som är ledig då man kan följa med och vandra i Samariaravinen, ligga på playan, spela tennis, shoppa eller andra roliga aktiviteter. Livingroomgruppträffar under veckan med överraskningar ingår också ;)

Anmäl dig till Pernilla eller i receptionen och gå sen in till ticket och betala handpenning så är du garanterad din plats. Bestämmer du dig innan 15 mars får du 400 kr rabatt och priset är då 8800 kr för allt. Efter 15 mars, 9200 kr.
Vi har redan en hel drös som anmält sig och det kommer bli en helt fantastisk resa! Säger bara gemenskap, livskvalité och glädje för både kropp och själ. Vid frågor så maila [email protected]

Dagens träningspass: Flytta.

Ja, packa, slänga, spara och ta med är banne mig svettigt. Idag körde jag, Malin och Peter ett 6 timmars långt träningspass i min lägenhet i stället för på Livingroom. Men innan vi började med det var vi och köpte en dator till Malin, så hon kan blogga med stil när jag drar. Ja, där har ni min efterträdare. Och det kommer bli fantastiskt bra. Men som sagt, jag är ju fortfarande kvar ett litet tag till.
På Livingroom däremot roade de sig bland annat med infomöte om hälsoresan till Kreta och 90 min best of Zumba. Ni som av olika skäl inte kunde komma till infomötet behöver inte oroa er. Imorgon ska jag lägga upp allt viktigt som sades här på bloggen.
Sov gott!

New in.

I butiken finns nu lite påfyllning. De bästa Sport BHs i alla storlekar och färger, favoritbyxorna Good Karma, supersnygga väskor från Freddy och efterlängtade dragremmar och handledsskydd. Bara att shoppa loss!




Happenings.


Titta vad fiffigt.
Vi har gjort i ordning små happenings kalendrar som står ute i loungen. Så nu kan du enkelt hålla koll på vilka datum som händer vad. Den kommer ständigt fyllas på och uppdateras, så få som en vana att spana in den varje gång du tränar.

Dock är allt skrivet i väldigt
kortfattad form, som små kom ihåg anteckningar, och det kommer givetvis upp mer information om allt. Både här på bloggen, på anläggningen och på Facebook.


Välkommen Micke!


Här har ni en snubbe som kommer göra livet lite lättare på Livingroom. Ni vet jag nämde förbättringar igår. Vi ska nämligen bygga en så kallad trainerspot ute på banan och där kommer bland annat Micke att hålla hus för att hjälpa till vid frågor om övningar, nyckeln och så vidare.

Han kommer också ha hand om era hälsoplaner och skapa, ändra och gå igenom träningsprogram. Micke kan vara en av de trevligaste människor jag någonsin mött. En så otroligt ödmjuk och mysig person. Och självklart duktig på träning! Så ni är i mycket goda händer vill jag lova.

En liten rättelse. Torbens sista dag är på lördag, inte torsdag. Härligt va!


Just nu går Micke parallelt med Peter. Idag stod inlärning av Wellness System på schemat. 

Pulley.

Hallå. Goda nyheter! På måndag kommer en ny maskin till gymparken. Nämligen en styrkerodd från Technogym. Peter har verkligen spenderar plånboken på sig nu.

Bittersweet goodbye.


Nu är mars här.
Och i mars händer det massa kul på Livingroom. Först och främst är det ju infokväll om Hälsoresan nu på torsdag 17.00. Och kl. 20.00 samma kväll kör Natalia 90 min best of Zumba!

På tal om Zumba så börjar
Jurgitas morgon Zumba nästa onsdag. Jag lovar er att en bättre start på dagen är svårt att få. Fyra onsdagar 06.45 till 07.30 är vad som gäller och efter det är morgontröttheten som bortsuddad!

Sen får ni inte glömma
Spinn of Hope. Kanske det mest betydelsefulla eventet på Livingroom hittills. Anmäl ett kompisgäng, familjen eller kollegorna och låt dina ben rädda barn. 26 mars är det som gäller och all info hittar ni här.

Förutom detta planeras
även massa annat kul och diverse förbättringar för fullt. Men mer om det sen.

Nu till det lite mindre
roliga med mars. Om jag nu får vara så självgod och kalla det mindre roligt. Både jag och Torben lämnar nämligen kära Livingroom för att söka lyckan i Köpenhamn. Sitter i skrivande stund på tåget hem därifrån nu. Har varit och hämtat nyckeln och spenderat några timmar i min nya lägenhet.

Känns såklart jättekul.
Samtidigt som jag har fet seperationsångest. Jag älskar ju Livingroom och allt vad det innebär. Men men, mot nya äventyr.

Torben jobbar sin sista dag
redan nu på lördag så vill ni ta avsked av honom är det dags. Jag är däremot kvar till nästa torsdag. Men gråt inte! Nya underbara ansiktet har ju redan äntrat Livingroom och fler är på ingång.

Nu undrar ni,
vad händer med bloggen? No worries. Såklart lever den kvar, fast under annan regi. Men känner jag mig själv rätt kommer jag nog vara här inne och pilla lite ändå. Så helt av med mig blir ni inte. Förresten kommer ni knappt märka någon skillnad.

Så, nu vet ni.
Jag bloggar på som vanligt och låtsas som ingenting fram tills jag drar. Kommer antagligen bli en liten övergångsperiod här, men det är ni med på va?

Mitt nya kvarter. Kom och hälsa på vettja.

RSS 2.0