Öppettider i påsk.Öppettider i påsk:

Skärtorsdag             6.30-20.00
Långfredag              12.00-17.00
Påskafton                12.00-17.00
Påskdagen              12.00-17.00
Annandagpåsk        12.00-17.00
Ni är alla mina hjältar.Tack till alla er som med glädje ställde upp i Spin of hope! Ni är alla mina hjältar, utövare som instruktörer;) En redovisning kommer! Bra kämpat!! Pss, ni som käka frukost, hoppas den va go! KramKram
Nu ger vi järnet!I morgon är det dags
att hjälpa till! Dina ben kan ju rädda barn! Boka in dig på ett av alla spinningpass i morgon och skänk 125:- tiil barncancerfonden! Det kommer att kännas bra i hjärtat, jag lovar;)
Efterfest;)Där satt även BodyPumpreleasen!
Härligt! Alltid lika kul med ny koreografi;) Nu kör vi på den så svetten lackar!
Tack till alla, instruktörer och deltagare, ni är grymma!


Livskvalité på olika vis.


Tänk vilken livskvalité
att träna för sin hälsa, för att bli äldre & för att må bäst. Träna för att få en stark och fungerande kropp men också för att kunna unna sig lite godsaker i mellanåt. Som igår på våra releaser, först lite CXWorx och Bodyjam sen massa MumsMums! Kan det bli bättre? I love it;)

Hittat på facebook.Var ute och surfade runt på Livingrooms facebooksida, och titta vad jag hittade där! Så kul! Massa fina rekommendationer dök upp i rutan framför mig;) Jag blev så glad. Är inte jättehaj på Facebook men har förstått att det är en fantastisk kanal för snabb information. Me like. Så tack alla för fin feedback. Forsätt gärna lämna rekommendationer! Vi syns i cybervärlden;)

Release Week!Vilken vecka vi har framför oss! Massa roliga releaser att boka!

Onsdag 28/3

CXWORX  kl 18.30 med Silvia & Linda!
BODYJAM kl 19.10 med Jarina!

Torsdag 29/3 BODYPUMP kl 17.30 med Karin, Linda & Lina!

BOKA NU!


Robert är min hjälte.Robert Damjanovic var först
med att köpa det "blå bandet" som vi säljer till förmån för barncancerfonden. Det tillsammans med Spin of hope hoppas vi att vi kan hjälpa till att skänka pengar till något som berör. Nästan varje dag får en familj beskedet att ett barn har drabbats av cancer. Tre av fyra barn överlever. På lördag kan du vara med och skänka en slant till forskning kring barncancer. Dina ben kan rädda barn.

Boka in dig idag på ett spinningpass på lördag. Det går att boka via bokningssidan. Hela fam Jansson Szabo ska vara med och cykla, instruktörerna ställer upp och vi kommer att ha kul samtidigt. Skänk 125:- och cykla för barnen;)
Vi kan också göra skillnad! Boka nu!

Sommartid heyhey.

Full fart på gymmet trots sommartid;)


Jag är på G.


Igår missade jag
"löparskolan" igen. Men det var för att jag köpte nya löpardojjor och idag var det dax för premiärloppet. Peter var min coach. Allså, jag höll på att stryka med! Jag flåsa, pusta och trodde verkligen att jag skulle dö. Peter sprang bredvid och gjorde höga hopp, sprang baklänges och sprang med höga knän. KUL!

Men uppe på berget
var det grymt. Solen sken och fåglarna kvittrade. Och jag känner att jag är på G. Underbart! Nu kör vi;)

Härliga releasetider.


Japp, då var det dags för massa härliga releaser.
Tänk att man kan tycka att det är så kul! Jag älskar releaserna. Lite festlig stämmning, hård ny träning och massa glada människor. Kan det bli bättre? Nästa vecka är det BodyPump, CXWORX & BodyJam på tur. Håll i hatten!

Känn in pulsen som höjdes regält på RPM releasen igår! Härliga releasetider!!


Också lite fest såklart!

Världens bästa Lotta Fred.


Välkommen säger vi till världens bästa Lotta Fred.
Nu har vi blivit med en till BodyPump instruktör! Bra, tycker vi. Man kan aldrig ha för många duktiga instruktörer. Vi rustar för framtiden kan man säga;)

Ibland har man tur.Kolla in Ida som gled in på gymmet en dag och fick två biljetter till IFK´s hemma match. Ibland har man tur. Det var några lyckliga själar som fick en kväll i handbollens tecken. Hoppas kvällen blev lyckad;)Mot nya höjder!


Ibland behöver man stanna upp, reflektera över vadagen och påminna sig om vad man har för mål. Det gäller i allt, livet, jobbet och träningen. Och självklart gäller det också för Livingroom. Så igår tog hela teamet till den fina anläggningen Lifeclub i Götene just för att göra det. Det blev en dag full av inspiration och härlig energi. Vi pratade bland annat om Livingrooms historia, värdegrunder, framtiden och lyssnade till medlemmar som tyckte till.

Livingroom växer nämligen så det knackar. Massa roliga nya saker är på gång och det händer hela tiden något nytt. Vi vill bli bättre och bättre för varje dag som går. Allt för er, kära medlemmar! Glöm aldrig att berätta för oss om det är något som inte stämmer eller om ni har roliga idéer eller planer på hur saker kan förbättras. Varför inte dela med er lite redan nu? Skriv i kommentatorsfältet vetja! 
Och så åt vi massa god mat också :)


RPM release.Äntligen! Nu laddar vi för releaseweek.
Redan på onsdag den 21/3 kl 18.30 kör vi release på RPM. Kom och tokkör med Linda, Karin och Stefan! Nu kör vi;)
Skövdes största träningskonvent.


Vill bara ge er en liten försmak på vad som komma skall:) Missa inte denna roliga träningsdag. Vi ser till att ni får lunch men också lunchunderhållning! I SAY NO MORE! Yieee!

Mumsigt...


Fick ett sms av Silvia en dag. Hon var absolut tvungen att läska mig med härliga foton på nybakat bröd som hon fått av Ronny Hvass! Jag vet inte men, hur ska jag tolka det? Mumsigt bröd i mobilen när man är hungrig och inte har tillgång till mat på ett tag kan ju medför fara. Jag var på väg att sluka mobilen ju. Men jag inbillar mig att hon gjorde det för att vara snäll och visa vilka fantastiska medlemmar vi har! Och förresten...jag kan ju inte äta allt, alltid, även om jag vill! Tack iallafall;) Och Ronny, jag vet att brödet var jättegott, de slutar aldrig prata om det...Kram


Sett i SLA.

Ni har väl inte missat!


Jag skulle ju vara med.


Kolla in det här gänget! De har hakat på Beda och hennes löparskola. Jag skulle också vara med! Men som vanligt nu för tiden var jag någon helt annanstans. Men nästa torsdag ska jag ta täten! Måste ju få igång löparbenen nu så man kan dra till New York och springa maraton, det vore grejer det!


Härligt möhippegäng från Form.Igår fick alla som var med på Activiopasset
en liten överraskning. In stormar ett gäng glada brudar som har möhippa. Den stakars söta bruden fick helt oväntat hålla i passet! Tur att hon är en duktig och erfaren instruktör från Form i Falköping. Trötta men glada drog de vidare ut i vimlet! Love was in the air!


Psst, de tog en dusch innan vimlet!

Vind i seglet.


Googlade på "vind i seglet" och denna härliga bild dök upp! Den får avsluta min arbetsdag denna fredag. En fredag som gav mersmak, framtiden ser större ut;) Ha en riktigt trevlig helg! We will!


Tur att man är frågvis.Snubblade nästan över en söt liten tjej vid namn Malin Rapp på gymet härom dagen. Hon låg eller snarare hängde i en av våra maskiner. Det såg så spännande ut så jag var tvungen att knalla fram och fråga vad hon sysslade med. Svaret kom snabbt och sedan kunde hon knappt sluta att prata gott för sin "Redcord" utrustning. Jag fick även en demostration i några grymma övningar! Undra om hon visste vem hon pratade med! Gymmets svagaste liksom;)

Det är helt fantastiskt ibland då man vågar fråga eller bara börja prata med folk man faktist inte känner. Som i fallet med Malin Rapp, det visar sig att denna lilla söta tjej är så tuff och grymt cool. Hon är en extremsportare! Hjälp, jag bli lite skakis av bara tanken, extrem! Malin håller på med något så grymt som Kitesurfing, kolla här så förstår ni vad jag menar, liten men tuff! Tack gulliga Malin och Erik för att ni tog er tid för en tjötig och frågvis receptionista!


En spännande påse tyckte jag, vilken tur att jag vågade fråga;)


Jag tror att Malin körde hårt med Erik denna kväll, han såg lite mör ut;)


Malin in action!

För säkerhets skull.


Något att se fram emot.Jag tokladdar just nu inför vårt kommande träningskonvent. Ska bli så kul! Tänk en dag med träning, lunch, träning, föreläsning, mer träning, modevisning, ännu mer träning och massa annat kul! Jag lovar att det kommer bli en dag att minnas;) Så boka in dig nu, antalet platser är begränsat. Nu ska vi ha sköj;)


Närmare presentation finns på vår facebook för dig som är nyfiken. Mer info kommer!

Bilder säger mer än ord.SH`BAM MADE ME CRAZY! Haha, vilket drag det var i söndags på SH`BAM`n. Tack till Ulrika från Form som kom och körde järnet med oss och tack till alla som var med! Bilder säger mer än ord;)Peter is back on track.


Det är ett tag sedan
som vi såg Peter in action på något gruppträningspass. Men i lördags hände det. Han kämpade och slet på CXWORX passet och har idag jätteont i revbenen!!! Hm, jag tror nog att vi alla vet att det är träningsvärk, utom Peter! Han är ju såå vältränad så något måste ha hänt under natten påstår han;)

Jaja, jag laddar iallafall för kvällens SH`BAM pass, så kul! Jag har ju ingen träningsvärk alls, men så kan jag ju det här nu;) HahahaVi får se.Idag tränade jag och Peter CXWORX. Efter passet körde vi lite skön boxträning. Hmm, inte lika skönt nu men träningsvärken ger ett litet bevis på att musklerna har jobbat på bra idag;) Härligt! Imorgon blir det att testa SH`BAM! Ska bli spännande och kul. Blir det SH`BAM är på Livingroom i höst? Vi får se;)


När motivationen dalar.


Spännande! Är det så här vi vill ha det?

Tiden är inne! Nu kör vi;)

Så bra.
Me like EasyLine.EasyLine
- Snabb och effektiv cirkelträning. För alla gammal, ung, man och kvinna. Ju snabbare rörelse, desto mer motstånd och tvärtom. Effektiv träning på endast 30 minuter. Hög förbränning. Inga inställningar. Prova EsyLine du också!Se så hurtiga seniorer;) De gillar också EasyLine!

Frukostträning.


Upp & hoppa;) Vi starta denna fredag med RPM kl 7.00, 8.00 Functional Moves & 9.00 Spinning senior30!
Självklart står vår goda frukostbuffé uppdukad. Vilken morgon;)Dina ben räddar barn.Spin of hope är ett insamlingevent till barncancerfonden och har under de tre första åren samlat in över 2,6 miljoner kronor och har haft ca 14 500 deltagare! Nu är det din tur! Dra ihop kompisgänget, tjejligan eller jobbarkompisarna och skänk en slant. Det är kul! Och kom ihåg - DINA BEN RÄDDAR BARN!

BOKA IN LÖRDAGEN DEN 31/3, SÅ KÖR VI;)

Låt mig presentera.


Vi har många olika aktiviteter på Livingroom. Låt mig presentera vår Kinesis:
Kinesis betyder rörelse på grekiska. Du rör dig fritt och tränar kroppen naturligt och funktionellt. Du måste hålla balansen, fokusera på hållningen och jobba med bålstabiliteten, en riktig utmaning.

Du har över 400 separata rörelser och över 250 övningar att välja på.
Låter det spännande så fråga våra instrukörer om lite sköna övningar i Kinesisen nästa gång du tränar;)
Favorit i repris.I fredags var det Afrofest.
Och imorgon är det favorit i repris. Så boka in er på morgondagens afterworkout - Afropower! Få in det härliga fredagsgunget och den sköna känslan redan kl 17.00! Sharp;)

Och tack till er fantastiska afrodansare!
Det blev en toppen releasetimme! Hakkuna Matat;)


På tur.

Sitter i skrivande stund i lobbyn på Savoy hotell i Jönköping. Vi är på uppdrag. Föreläsning om hälsa och träning är temat för dagen. Kul att vara på en roadtrip;) We will be back!


Come as you are, leave like a star.

På söndag den 11:e mars kl 18.00 kommer bästa Ulrika och gästdansar med oss! Hon kommer att köra ett SH`BAM pass, som är en dansklass från Les Mills. Jag, Jenny och Jarina ska rocka loss, ska du?

Våga prova något nytt...Come as you are, leave like a star!
Att lägga på minnet.Fram med kalendern och boka in två datum!
Lördagen den 31 mars & lördagen den 21 april! Två viktiga datum för dig och ditt välbefinnande! Håll ögonen öppna, mer info kommer! Jag lovar detta vill du inte missa!!


Jag blev riktigt nöjd.Allså, i söndags anföll kreativiteten mig.
Helt våldsamt. Hela butiken fick ett ansikslyft;) Jag blev riktigt nöjd med mig själv. Precis som alla ni som tränar med kontinuitet ska vara. Ni är grymma. Jag blir så avundsjuk. Tänk att det är så svårt att få till träningen bara två gånger i veckan. Nu har jag iallafall bestämt mig för träning på torsdag och på det extra insatta CXWORX passet på lördag den 10/3 med Tessan kl 11.00. Nu måste jag bara verkställa det också!
Lätt att boka in, svårt att fullfölja! Men nu, nu är det dags om jag ska hinna slipa på formen till baddräkten ska på!

Eller ska jag gömma mig i vassen denna sommar också?
Kanske inte så konstigt att jag gillar kläder;)


Think raw rather than pretty.Ikväll händer det! Africa to Livingroom!
Kl 17.00 med Anna & Linn


Hjärtat slår för alla.Idag kom Peter med vår hjärtstartare.
Nu känner vi oss trygga och vår Peter såg nöjd ut;) Hoppas bara att vi inte behöver använda den någon gång! Kanske är första gången man känt så när man har storshoppat!

Tack för hjälpen Peter!


En vanlig dag på jobbet.En dag på Livingroom
kan innebära massa olika aktiviteter. Kolla bara på mina goa personliga tränare Louise och Hanna. Allt är ju inte träning det gäller ju att visa upp sig också, som här på Blossoms turne - Det goda livet!
Självklart var vi på plats med Livingroom.

Fitness is a state of mind!Sloungewear.Sloungewear från Freddy = slappa träningskläder för träning & gött liv;) En ny stor låda med Freddykläder kom på posten idag;) Jippi! Ska packa upp allt i morgon. Vilken skön fredag. Afrorelease kl 17 & en butik full med kläder! Kan det bli bättre? Helgen bjuder dessutom på extra CXWORX pass på lördag kl 11 med Lovisa och Kettlebells med Sandra efter det kl 12! Ja, jädrans va bra!


Mer kettlebells till folket.Då kör vi ett extrapass Kettlebells på lördag 3/3 kl 12.00! BOKA NU! Sandra är på är ni?RSS 2.0