Halv åtta hos mig.


Kolla in TV4 & Halv åtta hos mig i morgon! Det är vår gulliga medlem Sophies dag och jag tror vi får se lite träning. Jag kommer att kolla ialla fall. Kul!

Apropå träning så kan ni köra en spännande kombo på söndag tillsammans med Pernilla, Functional moves45 och Spinning30 med start kl 10.00. Lina & co är i huvudstaden på Nike blast och blir inspirerade. Hoppas de kommer hem med lite roliga foton och massa energi.

Missa inte Lindas CXWORX
på lördag kl 11.00. Tvättbrädegympa på hög nivå;)


I MÅL!Haha, I MADE IT;) Sista dagen på Utmaningen idag. Så imorgon ska jag fira med ett CXWORX-pass. Tänk att det gick. Har tappat ca 3kg i fett;) Och lite muskler har dykt upp, på mig! Underbart. Då är det bara att fortsätta inför beach-2012! På torsdag 2/2 kl 18.30 har vi en liten avslutning för alla Utmanare, då kan man boka tid för sina mätningar och vi kommer att ha lite mingel, KOM!

Missa heller inte det extra insatta CXWORX-passet på lördag 4/2 kl 11.00! Boka Boka! Jag ska ialla fall låta Linda köra livet ur mig;) I LOVE CXWORX!


Hjärtstartare på LIvingroom.Då var vår hjärtstartare på väg. Känns tryggt och bra att ha på gymmet. Som första gymmet i Skövde tror jag minsann:)Full fart framåt.


Jag säger..
.full fart framåt och uppåt! Wiee, vilken ledtråd.EM-besök;)


Fint träningsbesök idag på gymmet, Sjöstrand the goalkeeper! Johan spelar som proffs i Barcelona (handboll) men idag gymmade han hos oss;) Coolt!Livingroom Lila.


Vi har målat om i Sportsroom.
Livingroom lila. Jag älskar Livingroom lila. Nu fattas bara några vita bokstäver så Els-mari  har något att fästa blicken på:) Ni ska veta vad tacksamma vi är när vi får lite tips på saker vi kan förbättra eller bara små saker som gör träningen lite roligare!

Kolla in Kettlebells svingande PT-Beda! Snacka om svingararmar;) Det var en tuff lördag idag. Masssa extrapass och Jurgitas svettiga Zumbadans. Underbar start på dagen.


Kom & svinga kula.


Extra pass på lördag, både CXWORX och Kettlebells, kom & svinga kula!

Ser så kul ut, måste prova;)

Mer tips.
Kanske inte så dumt...Check this out.Lite schyssta övningar att ta med sig överallt! Vet inte riktigt hur de går till men ni kanske vet;) Enjoy!Så kul!
Måste ju bara slänga in lite sköna foton från BodyCombat releasen. Man blir så glad när man sitter och kollar gamla kort. Eller gamla & gamla...senaste releasen. Massa trötta men glada medlemmar och svettiga instrukörer.
Det är så gött att träna;) Come and join.Run Forrest Run.ÄNTLIGEN! Igår kom våra nya snabba löparband. Två stabila krutburkar står nu stadigt placerat bredvid våra andra lite mindre löparband. De är ju igentligen jättebra löparband med de ser så små ut i jämförelse. Så upp och kuta nu mina vänner, snart kör vi ju igång Livingroom RUN! Enjoy!Till och med Johan var i löpartagen, hann inte ens släppa golvmoppen;)


Coolt, gaspedal i armhöjd;)


Kan man verkligen tycka att en träningsmaskin é snygg? Yupp, jag kan!

Mer kettlebells.
Till alla kettlebellsfans!
Extra insatt kettlebells30 på lördag kl 11.30!! Sandra öser på medans järnet är varmt;)
Boka in världens träningslördag!! Passet kan bokas på webben! Bara gört!
Slutet är nära.


Slutet på utmaningen är nära, inte många dagar kvar! Ikväll kl 17.00 finns Louise på plats för genomgång av nya övningar och svarar på frågor som dykt upp. Så alla utmanare...UPPLOPPET HAR BÖRJAT!

För alla andra...
missa inte de extra insatta CXWorxpassen! Fredag kl 16.30 och lördag kl 11.00. Går att boka på nätet! Kom & kör;)


Freddy is on the road.


Härom dagen kom Malin på Freddy på besök. Hon hadde hela bilen full med kläder, så kul! Köpte in så mycket snyggt och träningsvänligt så klart. Vårens nya träningskläder från Freddy är på väg och jag längtar;) Jag tycker det är så kul;) Hoppas att ni kommer att gilla allt nytt.
Peter ska ju såklart vara med, även här;)


Malin räknar...jag gillar ju att shoppa!


Massa snyggt från Freddy kommer snart!

Mitt vinterland.


Vaknade tidigt
och drog upp på berget. Vi, jag och Nova skulle gå en lång promenix. Men så tokigt, det är ju självklart skidspår överallt;) Haha, vi gick en liten runda sen tillbaka hem igen. Det fick bli hemmaövningar idag.

Nästa vecka
har vi satt in två extra CXWorx-pass, fredag kl 16.30 och lördag kl 11.00. Det var ju beach 2012 som gällde, kan ju ingen tro idag, med backen full med snö;)En vanlig dag på jobbet.Vilket roligt jobb jag har. Det händer så mycket hela tiden. Någon som rehabtränar, vissa har fullt upp med sina Fustraövningar och salarna kokar av glada medlemmar. Det är så kul! Idag är det min "lediga" dag men har redan klarat av ett antidoping möte, fakturor som ska betalas, tränat och ska nu vidare på inköp och planering! I love it! Vilken variation.

Har även varierat min träning. Testat CXWorx, (ett grymt svettigt core/bålpass) kört Bodypump, promenixat och pressat mig själv med mina Fustraövningar. Känner mig helt mör men glad. Nu är det fredag och jag ska njuta av varenda minut;) Gört du med!!Frustrabrudar


RehabSara;)


Functional moves release!

What a day.Ibland händer det bara. Allt bara stämmer. Kanske inte allt men. Jag ligger lite efter med lite arbete, viktigt arbete men det blir bara så. I dag blev träningen lite sisådär. Jag har gjort mina Fustraövningar lidandes och hann med en snabb promenix till gymmet. Jag har ont idag. Jag säger bara CXWorx;)

MEN det roliga är idag
inte min egna träning utan alla "Livingroomares". Två nya snabba löparband är på intågande nästa vecka!! Mer Cardio alltså, GÖTT!

Har även suttit i värsta bästa
mötet angående ett grymt konvent som vi ska ha på Livingroom!! YIEEE! Vill ha vår nu!! Mer info kommer i dagarna.

Vill också upplysa om att Pilatesen på torsdagar är en fortsättning. Bra att gå på ca 3 tisdagspass först;) Go for it friends!!


I ´ am in.


Härligt, kroppen värker och jag känner mig helt mör. Nyss hemkommen från ett CXWorx-pass med Tessan och det känns. Kul också att Herr Börjesson haka på, vi kommer att ses igen;) Massa köttiga releaser har det ju också varit men fotona från dem har inte landat i min Iphone än! Kommer ska ni se!

Vill tipsa om The Nike Blast,
ett grymt konvent som är en riktig rysare;) Livingroom kommer också med ett spännande konvent så småningom! I ´am in, are you?Soffan vs Malin, 1-0Attans igår fick jag inte till min träning! Fy skäms Malin! Fick till en långpromenad & ett halvdant hemmaträningspass med en hund hängande i brallan. Inte bra! Det blev kalasfirande istället. Kändes inte alls bra senare på kvällen när jag intog soffläge, Soffan vs Malin 1-0:( Gillar inte att förlora!

Tur då att morgondagen har guld i mund. Vårschema start med Bodycombat release kl 17.30! Och CXWorx!
Premiär!! Ett grymt pass som jag bokat in mig på. (var fullt mån, så tis fick det bli) Gött att vara på banan igen. Barnpassningen kör igång också! Äntligen kan alla små Livingroomare göra entré:) Missa inte tidsändringarna! Måndag och onsdag 9-11 & 16,30-19. Annars allt som vanligt.

På torsdag ska jag gå på föreläsning! Jag älskar äventyr och grymma utmaningar. Kom och lyssna vetja! Det är ett begränsat antal så boka boka! Klockan 17,30 på torsdag den 19/1.Niclas Launtakoski, en grym kille att lyssna på!

Carpe Diem.Allså helt ärligt, Carpe Diem! Vilken dag! Solen skiner och energin flödar, underbart! Idag ska jag ge mig ut och fånga dagen med en lååång uppfriskande promenad. Ett hårt träningspass ska också klämmas in sen ska det firas!
Jag fyller äkta kärring idag;) 44 år, tänk att livet har varat i hela 44 underbara år! Allt har ju självklart inte varit underbart. Men jag är frisk, min famlij lika så, det är underbart!

Så grattis till mig själv, vilket bra liv jag har;)Tack!
Tack till Birgitta Thörn som kom från Sthlm och höll en föreläsning hos oss på Livingroom! TACKTACK!
Och tack till ALLA medlemmar som kom och lyssnade;) Ni är bara bäst!

På torsdag 19/1 kl 17.30
är det nästa föreläsares tur och denna gång kommer ÄVENTYRAREN Nicklas Launtakoski!
Spännande! Kom och lyssna & se! Obs! begränsat antal, anmälan i receptionen!Yieee!!!Yiee! Vi har så mycket kul på G!!

Nu ger vi järnet!


Äntligen! På måndag v.3 drar vårschemat igång och jag lovar det blir en grym vecka. Vi startar redan på måndagen med release på Bodycombat kl 17.30 med Tessan och Mari, temat är "reignite the fire". Det utlovas 200% energi!

På tisdag kl 19.00 är det release på Functional moves med taggade Lovisa, Pernilla & Linda!

Vårens nyhet CXWorx körs måndag kl 18.30, tisdag kl 18.00, onsdag kl 18.30 & torsdag kl 12.00
Kom och ge järnet!

Julias tre bästa kom-i-gång-tips!
Jag bläddrade runt i
Aftonbladets Wellness och såg Julias tre bästa kom-i-gång-tips! Blev så peppad;) Jag gillar Julia och Aftonbladets Wellness bilaga! Provläs du med;)

  1. Bara gört! Oftast är det svåraste momentet att komma iväg. Tänk inte så mycket de första gångerna utan sikta bara på att ta dig iväg. När du är där är det oftast inte så jobbigt.
  2. Ladda med en ny grym spellista som peppar dig.
  3. Sätt upp realistiska träningsmål, hellre träning några få än flera gånger i veckan i början - då minimerar du risken att tröttna efter två veckor.

Bra där Julia! Vi tackar för tipsen;)Malins What´s up lista.


Malins what´s up - lista:


  • Torsdag 12/1 kl 19.00 Peptalk med Birgitta Thörn. Kostnadsfritt!
  • Måndag 16/1 kickar vi igång vårschemat med en av vårens nyheter - CXWork kl 18.30 och Bodycombat release kl 17.30 med Tessan & Mari
  • Tisdag 17/1 release på Functional Moves kl 19.00 med Lovisa, Pernilla & Linda!
  • Torsdag 19/1 kl 17.30 - Att träna inför något extremt - En föreläsning med äventyraren Nicklas Lautakoski, obs! begränsat antal. Anmälan sker i receptionen. Kostnadsfritt! Endast medlemmar.

Lite tider och datum att lägga på minnet;) Vi gör allt för att hålla dig träningsmotiverad;) Det kommer att dyka upp fler What´s up lister, så stay tuned!


Livingrooms fyra nyheter.Tisdagar kl 17.30: Livingroom RUN

Löpträning utomhus som varieras från gång till gång med intervall, backträning och långpass mm. Förprogram finns att hämta i receptionen. För dig som vill förbättra löpteknik och kondition. Detta är för dig som kan springa 5km på ca 27 minuter eller har en bra konditionsnivå genom annan träning.

Mån-torsdagar: CXWork:
Tuffa 30 minuters Corepass som ger en idealisk träning för mage och rygg. Du kommer förbättra din funktionella styrka och förebygga skador. Run faster, play harder & stand stronger!

Tisdagsmornar efter Yinyogan: Mindful Meditation 30:
30 minuter total närvaro i avkoppling, där du hittar lugn och ny energi. Forskning har visat att mindfulness meditation är ett av de bästa sätten för att minska stress och bli mer fokuserande i det vi gör, vilket leder till ökad prestationsförmåga och mer livskvalité. Mindfulness meditation passar alla och du behöver ingen tidigare erfarenhet.
Mindfulness inspirerad meditation.

Onsdagar kl 17.30 Kettlebells 30:
Funktionell styrketräning med Kettlebells, med SM-ettan Sandra! Du får ökad styrka, fysisk kontroll och uthållighet. Teknikerna går vi noggrant igenom vid varje pass.

Bilden nedan visar hur händerna ser ut efter ett pass;) Eller kanske inte, Sandras händer är sviterna av en Kettlebells träningshelg med stenhårda ryssar! Come and join!

Äntligen, på måndag smäller det!!

Första vårtecknet.


Nu klipps & pysslas det på Livingroom.
Det nya vårschemat ska börja gälla nästa vecka och det innebär massa pyssel. Nya pass måste klippas till och plastas in, nya intstruktörer presenteras och bokningssystemet uppdateras. SÅ KUL! Det känns nästan som att våren är påväg;) Det kommer en passbeskrivning på bloggen om de nya passen, men inte idag. Dagen har gått i ett rasande tempo, konstigt att jag hann träna men det gjorde jag;) Bra där Malin.

Ni får inte glömma att berömma er själva.
Jag menar att positiva tankar gör livet lite roligare, även när man stressar. Jag blev så stolt över mig själv när jag lyckades pressa in ett träningspass trots massa stress. Så missa inte peptalk på torsdag med Birgitta Thörn, där har vi en kvinna med massa positiv energi;)
Gladiatorerna.


I morgon är det veckans sista dag
och jag har en lååång arbetsdag framför mig. Jag gillar att jobba hela söndagen men nu får jag för första gången problem med att träna! Jag får se hur jag löser det, den som vill kan;)

I kväll ska jag inspireras av Gladiatorerna.
Hela familjen gym (jag, Peter & Nova) blev bjudna av TV4 på inspelningen av finalen på Gladiatorerna. Det var riktigt kul att få se just finalen. Alla Gladiatorer var trötta, slitna och skadade, men gjorde ändå en riktig kämpar insatts.

Själv har jag fått ny energi och känner mig inte alls sliten.
Konstigt med tanke på hur otränad jag är och nu är inne på dag sex tror jag. Har redan tappat räkningen. Men det är bara att köra på, bara typ 24 dagar kvar!

Vill passa på att informera alla utmanare om att på måndag den 9/1 finns PT-Louise på plats kl 17-18 för frågestund. Och på torsdag 12/1 kl 12-14 finns PT-Betina på Livingroom för mätningar, frågor och genomgång av nya övningar. Missa inte!

Missa inte heller att boka in Peptalk med Birgitta Thörn på torsdag 12/1 kl 19.00 i Sportsroom. Kommer att bli en fantastisk föreläsning. Välkomna!
Kompisträna.
Idag tränade jag med min dotter Nova-li.
Tänk va kul det är att ha en tränarkompis. Man pushar varandra och ser till att man tar i för kung och fosterland. Kanske inte Nova då, hon fick ont överallt och tyckte inte om att träna långsamt. Fustras tänk är ju långsamt. Det är så svettigt och slitsamt att göra långsamt, inget för Nova;)

Det här med en träningskopis är inte så dumt.
En PT kan ju vara en eller varför inte kolla runt på gymmet efter en date? Haha, om man är singel vill säga! Ni vet väl att man kan skicka meddelande till varandra genom Wellness nyckel. Det är roligare tillsammans;)

Stark som en oxe.Känner mig stark som en oxe idag;) Har kört ett Easylinepass & lite Fustraövningar och känner mig så nöjd över mig själv. Vilken egoboost det blir när man klarar dag efter dag med både träning och kost. Tänk jag, stans lataste gymägare har nu tränat i fem dagar i rad! Jag känner mig grym;)

Nu ska jag slänga mig soffan som en vanlig Malin!


Nää, hu..This is not me!!!

Vi bjuder in till Peptalk!Alla kan behöva lite peptalk.
På torsdag den 12 januari kommer fantastiska Birgitta Thörn till Livingroom för att peppa dig inför 2012! Kom & lyssna, skratta och känn!

Jag känner iallafall, det lovar jag.
Till och med mina tåmuskler värker. Men tro det eller ej, det är ju gött...
Träningen idag bestod av Fustra träningsprogram och det är perfekt för mig. Att man max står på löparbandet i tio minuter, är toppen;) Jag liksom tröttnar efter fem, sex minuter. Sen drar man på med lite sköna styrkeövningar, efter det upp på cardion igen. Perfekt! Variera mera!
Listan kommer.Förlåt.
Min what´s up-lista kommer upp på bloggen imorgon:)
Den som väntar på något gott...

Me like EasyLine.Dag tre. Vaknade nästan innan jag somnat. Kroppen kändes tung och stel. OCH det är bara dag tre! Hjälp! Att träna fem, sex dagar i veckan är ju för många av er småpotatis och jag är såå imponerad. Själv har jag bara tjugosju dagar i rad kvar! Kommer att tycka att träning tre dagar i veckan är "no big deal" efter denna utmaning.

Annars tycker jag att jag redan känner en viss skillnad.
Är det möjligt? Eller inbillar jag mig bara? Motiverande vilket fall som helst. Idag bestod min träning av ett EasyLinepass i ett stenhårt "Petertempo". Riktigt hårt och skönt. Har kört lite Fustraövningar också. Det känns vill jag lova. Att det ska vara så svårt att andas!

Jag är så nöjd och glad att jag äntligen har kommit igång med träningen! 2012 here I come!The Future.Armarna känns som spagetti redan idag! Hur ska det gå med mig och min 30 dagars träning. En timme Bodybalance blev mitt träningspass idag och det var tungt vill jag lova. Kanske är det för att min förkylning har krypigt ner och satt sig i lungorna eller så är jag sååå otränad. Tur att jag äntligen sparkat igång mig själv!

Louise och Hanna (vår nya-PT tjej) hade genomgång av Utmaningens träningspass idag. Ska bli spännande imorgon då jag sätter klorna i det. Jag kommer att redovisa min träning här på bloggen och lite längre fram kommer även bildbevis. Misstänker att det kommer att behövas, ingen tror på mig om jag säger att jag tränat hemma eller hur;)

Framtiden är så spännande,
både för egen del men också för Livinggroom. Det är mycket på G! Morgondagens blogginlägg kommer innehålla en lite "what´s up" lista, så missa inte! Nu måste armarna få vila. God natt!


One done, 29 to go!Så där ja, då var man igång.
Första träningspasset avklarat 2012! Vilken skön känsla. Nu är det bara 29st kvar denna månad;) Vilken utmaning jag har gett mig in på. Träna varje dag i en månad. Jag, som inte tränat ordentligt sen jag gick i skolan. Men jag är grymt motiverad och har bestämt mig, jag gömmer mig inte i vassen i sommar!

Härliga 2012, det kommer att bli så nice! Häng på!


RSS 2.0