Stjärnor till stjärnor.



Vi har pyntat och gjort fint på gymmet;)
Massa stjärnor lyser på oss alla! Mysigt! Det kommer att bli en glad jul på Livingroom med massor med julklappsträning så pass på! Håll koll på oss här på bloggen så får du reda på allt som händer i jul;)





Anta Utmaningen!







Vem vågar anta sitt livs utmaning? Kom i din bästa form med Utmaningen!

I samarbete med:

Tuff brud på Manhattan.



Om jag säger 2,5 miljon åskådare, 47000 startande och man springer mestadels på betong/cement underlag. Vad säger du då! Att det låter svettigt, tufft och alldeles underbart! Så sa tuffe bruden Christel om sitt första New York maraton! Hon är grym vår Christel! -Att ha hela Manhattans skyline framför sig och bara bestämma sig att dit ska jag, var en härlig och utmanande känsla sa Christel. Och vi tror henne. Så av med hatten för Christel, hon är bara bäst;)




Vem vågar ta rygg på henne? Ett kliv och hon är borta;)

Mer julklappar.



På söndag kl 17.30 kommer Peter leka tomte och ger er hård träning i julklapp!
Så på med utedressen och häng med ut på lite military training! Kul! Man kan behöva kompensera det här med energi in och energi ut nu i juletider.
Kör hårt!


Vilken surprise.


Vilken surprise/julklapp Anna bjöd på i söndags!
Varma handdukar och skön live flöjt, efter ett Yinyoga pass! Ljuvligt för stressade sinnen. Tack till både Anna och Sebastian, ni förgyllde dagen för många.






Fantastiska Betina.



Spring och köp senaste nummret av tidningen Topphälsa!
En helt fantastisk Betina berättar om sin nystart i livet. Så rörande! Jag blev verkligen helt matt, vilken grej OCH vilken tjej! Du är grym Betina!

Snart drar vi igång UTMANINGEN igen med Betina i spetsen, häng på vetja! Håll dig uppdaterad om startdatum och spännande upplägg här på bloggen;)





Tänkvärt och läsvärt!

Jul kommer även i år.



Julen kommer även i år. Vi kommer under december dela ut julklappar i form av kul träning. Lite extra kul allså;) Vi börjar redan på söndag=1:a advent. Anna kommer att ge er en härlig upplevelse, så missa inte tomten på söndag!

OBS!
Alla julklappar som delas ut kan kryssas som surpricepass i tävlingstalongen, så missa inte!


The best of Functional Moves



Se till att vakna tidigt på fredag. Pernilla och Linda från Form i Falköping kommer att köra "the best of Functional moves". Vilken start på helgen! För visst känns hela fredagen som helg;) Lite after work eller jag menar after workout, kanske också passar bra på en fredag! Kör hårt, vi gör fredagen lite längre;)



Mot Sthlm och 2012.


Idag gick resan mot huvudstaden och nya projekt.
Spännande! Redan på tåget stötte jag på massa matnyttiga artiklar om just träning. Trevligt tycker jag, aldrig fel att förkovra sig;) Att sedan läsa och upptäcka att jag måste sälja världens bästa produkt gjorde starten på denna resa perfekt. Att sälja rolig, svettig och hälsostärkande träning är ju den ultimata produkten. Att sedan krydda det med ett brinnande intresse för folkhälsa är ju bara för bra. Vi har sådan tur jag och Peter! Tack för att ni inspirerar och motiverar oss på denna grymma resa.

Kliver lite trötta efter resan, och en lång dag i city in på hotellrummet.
Och se där, möts genast av lite info om träningsmöjligheterna på rummet. Det är bara att hugga i, lite situps, armhävningar och benböj sedan är man full av ny kraft att ta tag i 2012! Kan det bli bättre?




I tidningen kupé på tåget.


Det första Peter hittade på rummet, jag kollade såklart toan;)


Kontoret! Där alla ideér föds;)

Uppvärmning på olika vis.


Ha, här hittade jag Stefan. Uppvärmning sa han. Före ett RPM pass! Jösses, jag blir varm bara av att tänka på RPM. Jag skulle inte kunna riva av ett styrkepass innan liksom. Men är man en proffsig instruktör på Livingroom så är det "a piece of cake". Jag blir imponerad och stolt, vilka instruktörer vi har! Härligt!


Cool som en filbunke;)

Då var det dax igen.


Då var det dax för Sandra och SM i Kettlebells igen!
Johan filmade och Magnus höll koll på tiden, här skulle rankas! Och visst, SM here we comes! Sandra är grym. Vid förra SM tog Sandra hem andra priset, nu kommer hon hem med GULD! Tror jag;) Så håll alla tummar den 3 december för då gäller det! Go Sandra Go!






Sandras trognaste fans, alla vi på gymmet;)

Bästa magpasset ever.


Förbered er för det värsta/bästa magpasset ever!
Vill man som jag bli av med badringen runt midjan så är CXWorks det passet som passar bäst. Vi kommer att dela ut lite "julklappar" på Livingroom under december, så missa inte att prova CXWorks då!

Vill man även bli av med de extra kilona så missa heller inte Itrim, världsledande inom varaktig viktminskning! Nya grupper startar hela tiden. Boka in dig på ett infomöte! Vilken julklapp till sig själv eller någon annan! Det är lättare än man tror!


Mina brudar, så grymma så starka;) Klarade utbildningen galant! You rocks!

Ny vecka, nya tag.


Jag känner mig lite ur balans. Helgen ställde stora krav på mig och jag föll igenom. Åt massa gott och knappt rört på mig alls! Hu, vad läskigt! Men nu är det söndag och imorgon tar jag nya tag! Det är ju som Beda säger, man har inte misslyckats utan bara gjort ett sämre val, så nu tillbaka till verkligheten.

Nu är det lite mer än en vecka kvar på vår tävling och ni alla har gjort ett fantastiskt jobb! Alla instruktörer har tyckt att det är superkul att se så många nya ansikten på passen, så fortsätt så! Träna gruppträning allså, det är ju jättekul och bra!


Så här känner jag mig idag! Tur att en bio står på schemat, där är det ju mörkt...

Fria vikter.


Nu ska här styrketränas. Lyfta lite skrot och bygga snygga muskler. Köpte hem lite hantlar som passar mig;) Har hittat yttligare en schyst hemsida, denna om styrketräning, kolla in. Den är faktiskt både bra och motiverande. Styrketräning är faktiskt ett av de bästa sättet att göra kroppen fast och fin. Så variera mera!





Beda är visst inte lika stark som jag;)

Sett i Aftonbladet.

Allt handlar inte om kalorier. Träning betyder mer än så, än att bränna kalorier menar jag. Man ska må bra. Att vi har olika mål med vår träning är ju självklart. En del vill bara hålla igång kroppen och "smörja gångjärnen"  medans andra tränar för att det är kul. Kul att bygga muskler, kul att ha en stark kropp. Jag hittade en liten tabell i Aftonbladet. Kan vara skoj bara att glutta igenom. Många tränar för att gå ner/hålla vikten i schak, inget fel med det. Bara vi gör det hälsosamt;) Energi in=energi ut liksom. Gör vad ni vill, bara ni gör det med sunt förnuft.










Det handlar om trettio minuter! Den tiden måste vi kunna unna oss för att må bra;)

Julschemat har landat.


Jag smäller av.
Nu är det snart jul! Typ fyra veckor kvar och jag har ingen julstämning känt av. Måste se vart jag gömnde den rosa granen förra året, eller kanske det är dags för något nytt? Julschemat är ialla fall på plats, så nu kan ni planera in all träning i jul, för visst ska här tränas?! God mat, vila och lite träning ska jag boka in, vilken härlig jul;) Återkommer med mer info om öppettider i jul.


Mina tjejer.


Mina tjejer+Ehsan ska på utbildning i helgen. Silvia, Lovisa, Linda, Therese och Ehsan står för en av vårens nyheter på gruppträningsschemat, CXWorks från Les Mills närmare bestämt. Spännande! Hittade några av brudarna på golvet i repan igen, det är tydligen ett bra ställe att öva på;)







Fredagsmys.


Vad är väl en kväll på gymmet?
Inte bara träning i allafall;) Kolla in dessa goa grabbar. Lite träning, mycket mys! Vi ses ikväll.



Crossfit med Niklas & Sandra.


Igår hade vi besök av Niklas.
Han och Sandra fyllde salen och fick alla att svettas ordentligt. Tack för det. Nu vill vi såklart att Niklas ska komma hit igen eller hur?! Mer boys i gruppsalarna;)) Tänk att det är så kul att träna hårt och svettas floder;) Titta bara på hur glad Pia var, träningen eller boysen Pia? Vi vill göra det igen - Niklas och Sandra! Mer Crossfit till folket!








Så här är vi inte vana att se Sandra! Bara titta på...hahah

Färgklickar man blir glad av.


Klev in på Livingroom och mötes av dessa färgglada tjejer!
Vad glad jag blev. Pigga och glada tog de hand om alla medlemmar i sina snygga rosa Livingroomjackor som jag har fixat;) Vilket team vi är, de säljer - jag handlar;)




Vilka tuffa brudar.


Så här kan det se ut en vanlig dag på Livingroom.
Två tuffa brudar hugger tag i kettlebellsen och bara svingar på! Vi gillar ju när ni testar nya fomer av träning och att ni känner er hemma här. Det är ju liksom er anläggning! Utnyttja våra lokaler och vår utrustning, det är det som är grejen! Kul är det också om man hänger/lägger tillbaka det man använt, och att man är rädd om anläggningen. För allas trevnad liksom. Det är ni faktiskt riktigt bra på måste jag säga! Fortsätt så;) Det var verkligen skön stämmning på gymmet idag, fullt på passen och medlemmarna var glada! Gött!







Snyggt jobbat brudar;)

Ett litet tips.


Var ute och surfade runt i cybervärlden och hittade en kul blogg på Cafe.se.
Mr Kalle här nedanför bloggar om träning. En kille som bloggar om träning kan ju vara kul att följa! Ett litet tips bara;)






Se där, testat yoga minsann;)

Vilket Team.


Vilket drag! Mari & Micke var ett grymt team som fick alla att leverera träning med attityd! Så kul! BodyCombat var definitivt passet för dagen, fortsätt så;)

Vill självklart också tacka Micke för att han "kom, sågs och segrade" här hos oss på Livingroom! TACK;)

Missa nu inte nästa team
- Sandra & Niklas på X-fitpasset på onsdag! Kommer att bli grymt:)








Se sån attityd! Grymt!

Sandra + Niklas = Sant.



Nu jädrans blir det åka av! På onsdag kommer Niklas Land som är licensierad Crossfit instruktör, OCH som har varit med i Crossfit SM och teamar med Sandra på LRXfit kl 17.30!!! Det får ju inte missas! Så nu alla hårda tjejer & killar, upp till bevis;)



Grattis till The Big Boss.



GRATTIS PETER! Idag fyller Peter år, så gratta honom gärna;) Han gillar egentligen inte födelsedagar längre tror jag! Just därför har vi nu chansen att ge igen! Han gillar att "jäklas" så nu får han tillbaka;))) GRATTIS!!


Ta hand om dig.


Jag läste något bra i Aftonbladets Wellness bilaga.
Det stod så här:
Alla som har tagit en massage vet hur omedelbart välgörande det är. När du masseras frigörs må bra - hormonet oxytocin. Men massage är inte bara avslappnande och skönt. Ny forskning visar att det också ger en signifikant minskning av stresshormoner och ökar kroppens produktion av immunförsvarsbyggande celler. Unna dig en massage helt utan dåligt samvete (eller övertala din partner att ge dig en). Det kan faktiskt hålla dig friskare i höst!
Vilken bra grej, så boka in lite nyttig lyx hos underbara Mizue på Wafu! Det ska jag göra! Lovely;)


FreePower.

Extra insatt FreePower pass på tisdag kl 20! Allt för att ni ska få chansen att kryssa i tävlingstalongen;) Vet att ni alla tävlingsinriktade medlemmar är på G och jag lovar att om inte Jurgitas rygg blir hel innan månaden är slut, så sätter vi ett kryss i Zumbarutan;) Och glöm inte att all träning är bra för er, även den som inte går att kryssa!


Cecilia Gustavsson - Holistictraining.se

En dag som denna.


Oj, det visste jag inte! Att det fanns en dag som denna! Kram på er alla;)


Ni är underbara.


Ni är bara bäst!
Tack till alla er som var med och tränade på våra Rosa Pass! Vi skänkte tillsammans 2687 kronor till Cancerfonden;) Jag blir varm om hjärtat! Kraaam


Hakuna matata.


Nu var finallåten på nya Afro koriografin korad;) Så grattis till Gunilla & Nova-li! Nu måste nog alla testa det nya Afropasset tycker jag;)) Tack för alla sköna afrolåtar! Hakuna matata!!







Nova-li fick en bok;)

Borta bra men hemma bäst.



Back on track. Hemma igen efter en riktigt skön semester! Några kilo tyngre men piggare och fylld med ny energi. Det är alltid skönt med avkoppling men det gamla ordspråket - Borta bra men hemma bäst, stämmer så väl. Nu känns det bra att ta tag i allt som hösten för med sig och vi planerar för fullt inför våren -12;)

Kul att ni gillar vår tävling, Livingroom group training competition! Ni är många som tävlar och ni gör det såå bra! Glöm bara inte att fylla på med energi!




Vila och åter vila.


Hälsa kan innefatta massa olika saker, en är vila!
Vila och återhämtning. Det är just vad jag och la familia gör nu. Vi badar, solar och äter gott. Sover länge på morgonen och tränar! Underbart!

Det är lugnet före stormen.
När vi kommer hem kör vi igång med nästa projekt, hälsa med ordets rätta bemärkelse! Mer info kommer så småning om...

Kram på er alla! See you soon;)


RSS 2.0