GOTT NYTT ÅR!

Vad passar bättre denna sista dag på året än att presentera vårschemat 2011. Så, varsågoda! (För större, tydligare bild klicka här.)
Frågor på det?
Och givetvis, GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA.

Ett lättare liv.

Go kväll.
Vi har spenderat hela eftermiddagen och kvällen öknen. Där flyger tankarna fritt. Och bland annat dök ni som går på Itrim upp i mitt huvud. Jag tänkte på hur grymma ni är. Verkligen inspirerande. Hur skönt det måste kännas när man verkligen bestämmer sig och sen följer sitt beslut. Och så tänkte jag på hur tufft det måste vara ibland speciellt nu över jul och nyår. Och så funderade jag på "ett lättare liv" och att den meningen måsta hjälpa lite när det känns svårt.
När vi kom hem för en stund sen hade jag fått bilden nedan skickat från Torben, med texten "Beda preppar inför onsdagens Itrimträff."
Lustigt sammanträffande.
Imorgon är årets sista dag. Spend it well!


Lite öppettider.

Okej, jag har helt tappat greppet om verkligheten. Och Livingroom, hur har livet på Livingroom varit de senaste dagarna? Kan ingen tala om det för mig. Ett enkelt mail med en bild till [email protected] skulle göra mig så glad.
För just nu lever jag i en dröm av sol, bad, god mat, vänner, fantastiska byggnader, äventyr och lyxen att inte behöva tänka, bara känna. Allt är bara ett steg bort och livet har aldrig känts enklare.
Men, nu är det här ju inte en blogg om Dubai. Så nog om det. Tillbaka till Livingroom. Och vad jag vet just nu, vilket inte sträcker sig längre än till våra öppettiderna de närmsta dagarna. De delar jag därför gärna med av till den som inte har riktigt koll. Så låt se.
Idag har vi öppet till 20.00. Imorgon är det stängt och på lördag, den första januari 2011 är det 12.00 - 15.00 som gäller. Sen händer det något spännande, för då kommer den första söndagen 2011 och för att bli ännu bättre har vi bestämt att ha öppet två timmar längre på söndagar från och med årsskiftet. Med andra ord kan du ta för dig av Livingroom mellan 09.00 - 20.00 nu på söndag.
Måndag och tisdag är inga konstigheter (utom att jag kommer hem). Vi har då öppet 06.30 - 21.30 och alla pass är som vanligt. Sen kommer onsdag och något som kallas trettondagsafton. Då kör vi mellan 09.00 - 20.00. Men alla pass rullar på enligt schemat. Däremot på torsdag, trettondagen håller vi dörrarna öppna mellan 12.00 - 19.00 vilket innebär att Easyline och Gympa får lite ledigt.
Innan jag tog mig till datorn..
..och min utsikt just nu, från vår uteplats.

Mr & Mrs Livingroom




Idag är det den 25/12 - 2010 vilket innebär att Malin och Peter gifter sig! Och ingen är gladare än Livingroom. Ha en underbar bröllopsdag underbara ni.


GOD JUL!

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul. Bara luta er tillbaka och njut av denna dag.

Mot Dubai.


Nu är det så
att jag drar iväg för att fira Jul och Nyår med mina kära föräldrar som flyttat till Dubai. Kommer alltså inte kunna hålla lika bra koll på allt som händer på Livingroom de närmsta dagarna. Men! Det betyder inte att bloggen kommer ligga nere. Åh nej, jag ska hålla er fullt uppdaterade ändå (men kanske inte lika ofta.)

Tänkte också ta med er på en promenad längs memorylane. Vad hände egentligen på Livingroom 2010? Jag tänker speciellt på en kväll som ännu inte sett bloggljuset, vilket måste ändras på. I alla fall, det jag ville komma till är att även fast jag är borta, är jag ändå här.

Och glöm inte bort, i morgon, dan före dopparedan, är det inga gruppträningspass och vi stänger 20.00.




Tomteverkstad.


Nemen, en liten tomte kom nyss in genom dörren tillsammans med Ulla Lindér. På kortet står det "God Jul på Er alla. Tack för ett mycket trevligt bemötande! Det känns väldigt bra och harmoniskt att träna hos Er. Hälsn. Ulla Lindér." Åh! Precis så vi vill att det ska kännas. Vi spricker snart av glädje här inne. Kan jag säga hur underbara ni medlemmar är en gång till? Tack, verkligen!

Och en liten tomte passar perfekt här i dag för vi har värsta paketinslagnings ruschen i receptionen. Smarta medlemmar som kombinerar träning och julshopping .




Kände att jag behövde slänga upp en bild på alla tränande också, vi är ju trots allt ett gym ;)


HÄLSORESA


Nu ni! Livingroom goes hälsoresa! Äntligen, efter mycket planerande, är allt klart. Det blir en vecka i Tunisen på ett 5 stjärnigt all inclusive hotell som ligger precis vid havet.

På schemat står bland annat massa träningspass, utflykter, aktiviter, sol, bad och oändlig glädje. Kommer bli helt galet underbart.

I slutet av januari (återkommer givetvis med exakt dag och tid) kommer Solresor som hjälpt oss sätta ihop resan till Livingroom. Då kommer de berätta mer om resan, hotellet, staden, det vi planerat och allt man kan göra. Det finns redan nu en intresseanmälan i receptionen där du kan fylla i namn och nummer om du är intresserad av att följa med. (Vem är inte det?)

Lite datum att lägga på minnet. 7 mars är sista dagen för att boka sin plats (Det är begränsat antal platser, så först till kvarn.) 1000 kronor betalas in senast 14 mars. Resterande summa på 7695 kr betals in senast den 11 april. Och på kvällen 26 maj drar vi!

Vår julklapp till er :)



Ännu mer julklappar!


Titta! Det bara ramlar in presenter på Livingroom. Ni är helt otroliga!


Av Nina Olsson fick vi en ljussläckare..


..perfekt till oss kortisar som annars får kämpa så lungorna spricker.


Och denna fina fylld med Skumtomtar fick vi av Maria Andersson.


Kortet är nästan det bästa :)


Skaraborgs Offset var visst rädda att vi frös här nere på Livingroom :) Som ni vet är vi ganska ofta ute i sista minut, och flera gånger har jag och Torben kommit med andan i halsen till Skaraborgs Offset med saker som behöver tryckas nu, nu, nu. Och de har alltid hjälpt oss få klart allt. Tack!


Underbara Maggan kom in med dessa godsaker till Malin & Peter som de ska ha på sin bröllopsdag! Så mysigt.

Tack alla, för allt och att ni finns. :) 


Det mystiska paketet.


Minns ni när jag la upp det här paketet? Kom på att nu kan jag berätta átt det var..



..massa coola BodyJam saker. Som den har vepan. Nu ska vi bara få upp allt också :)






Minplaylist tar jullov.

Till er som inte spanat in vår facebooksida idag så kan jag meddela att minplaylist nu går på lite ledighet och återkommer igen måndagen den 10 januari. Samma dag som Kidzroom öppnar och vårschemat börjar.
Er musik ska fylla våra lokaler varje måndagkväll hela våren så vi kommer behöva en hel del grymma listor. Inget att vänta på. Sätt igång och pilla med din playlist redan nu. Och lägg sen upp den här.

Underbara älskade!

Hallå! Kom precis på jag helt glömt att berätta om i fredagskväll. Så nu kör vi.
Runt femtiden drog jag på mig träningskläderna för att spendera kvällen på det bästa tänkbara sätt (svett & skratt i kombo med bästa vän). Och när jag kom ner till Livingroom toppades upplevelsen av att vi hade fått ännu fler julklappar. En till Tomefar, tomtemor och alla nissar och en speciellt till mig. Åh!
De är bara så, vi har Sverigest underbaraste medlemmar! Karin Dahlberg hade bakat världshistoriens godaste knäckebröd till oss och av Felix och Lina (som brukar hänga med mig i Kidzroom) fick jag en marsipangris. Tack! Tack! Tack!


Så goda!


Fina, färgglada Karin!


Torben vräker i sig av Karins julklapp...

..och jag med. Fantastiskt gott med en liten ostskiva på.

Min fina gris och lite läskiga tomte :)

Endorfinpåslag.





God morgon.

Rise and shine! Eller vad pratar jag om. Ni hurtbullar har väl redan hunnit skotta hela kvarter vid det här laget ;)
Eller kanske är ni just nu på väg ner till oss. Och då har jag en smått tråkig nyhet att berätta. Kaffemaskinen är fortfarande ur funktion. Ja vet, skittråkigt! Vi är minst lika ledsna och koffeinstinta som ni.
Men! Imorgon kommer räddningen i form av lagning. Så håll ut! Bara en dag kvar. Vill också passa på att be om ursäkt för denna kaffelösa helg. Det har varit helt utanför vår kontroll.
Nu tänker vissa, men den där kaffebryggaren dom riggat upp då? Ja, den ja. Det som kom där ur vill vi helst inte kalla kaffe. Ni som smakade det håller nog med.
Imorgon åker lappen bort.

Sista Luckan = Vårens Nyhet = BODYJAM!

Nu äntligen kan jag avslöja vårens nyhet! Ja, för idag klockan 11.00 öppnade vi den sista luckan på adventskalendern och bakom den gömde sig inget mindre än BodyJam. Men inte nog med det, vi fick också äntligen presentera vårt nyaste tillskott till Livingroom. Grymma BodyJam instruktören Jenny Sundequist!
Hon gick direkt hem hos deltagarna som kom ut och befann sig i värsta lyckoruset efter passet. Häftigt :) En annan rolig sak är att Jenny faktiskt hörde av sig till Pernilla efter att ha läst här på bloggen om att ni medlemmar var sugna på BodyJam. Inte illa va?








Maria kunde inte sluta rulla på höfterna, jag gissar att hon gör det än ;)


Välkommen till oss Jenny!

Mmmmmmm!

Nemen titta vad som kom på posten i dag! Ett gottegram från Techogym och Svensk Fitness. Inte att leka med :)
Till alla er som bestämt er att gå på adventspasset imorgon kan jag med glädje berätta att denna korg kommer stå till bjuds efter passet. Och till er andra. Visst blir ni sugna..
Ja, för imorgon ska det verkligen firas!! Bakom sista luckan gömmer sig ju vårens stora nyhet! Och det innebär inte bara att det kommer ett nytt pass på schemat utan också en helt ny underbar instruktör till Livingroom! :) Missa inte!

BodyPump Release.

Igår stod veckans sista Release på schemat och det i form av BodyPump. Temat för passet var halt och lytt. Nej, förlåt. Det var ett dåligt skämt. Jag syftade på att Instruktör Sara har åkt på knäproblem (förmodligen menisken) och kunde inte riktigt köra alla övningar och att instruktör Lina är gravid i 6:e månaden. Väldigt charmigt instruktörs team igår med andra ord :)
De körde i vilket fall skiten ur alla deltagare som kom ut med ett leende på läpparna och skakiga ben. Den nya Releasen gillades! Frågan är bara hur många som knappt kan gå idag?
Efteråt smaskades och minglades det för fulla muggar. Mycket trevligt!
Sara spanade runt och hjälpte till med tekniken då hon inte kunde göra övningarna.
Oj, oj, oj. Grymma! 
Julmust, apelsinjuice, clementiner, saffransknippen, nötter och polkagrisar stod och väntade medan gänget stretchade. 
Härliga Sara och Lina :)

Best of BodyBalance

Lite mysiga bilder från gårdagens BodyBalance. Alla var så lugna och harmoniska efteråt. Jag blev väldigt avundsjuk, men höll god min och bjöd på dricka, clementiner nötter och godis.

Stort tack till Camilla från Form i Falköping som kom och körde BodyBalancen igår :)

Öppettider över Jul & Nyår..


..blir nästan som vanligt. Bara två ynka dagar med helstängt. Ni hittar dem här. Däremot är det inga gruppträningspass 23 dec - 26 dec och 30 dec - 1 jan. Men jag tror ni klarar er bra ändå :)

Nu börjar det bli dags för mig att göra i ordning lite mys för Best of BodyBalance med Camilla. Den nya Releasen kommer vi köra igång i vår istället. Den som väntar på något gott..


Snart Julafton!


Men hallå! Idag är det ju bara 10 dagar kvar till jul. Fattar ni eller? Ni har väl inte missat att vi har den absolut bästa julklappen av alla! 10 kort träning för 595:-. Ge det till någon du tycker om så kan ni svettas ihop. Även helt perfekt för den som bara är hemma över helgdagarna.

Eller varför inte slå på stort och köpa en månads träning för 695:- eller kanske till och med tre månader för 1497:-. Jag menar vem vill inte komma i form och känna isg lite starkare till våren liksom?

Idag sparkade vi även igång med lite fler julklappstips. Träningskläder för halva priset ;)







Igår.


Varsågoda, här kommer en toppenkväll i bilder. Som vanligt när jag intar mysbeslysning pallar inte min kamera trycket, men vad gör det :)


Innan RPM releasen laddade vi alla cyklar med en Gainomax. Den nya koreografin är inte att leka med, så lite energi var ett bra drag. Dum som jag är glömde jag lägga en Gainomax på fantastiska Lindas cykel. Förlåt! Men eftersom hon är grymmast i världen klarade hon det galant ändå :)


Och ut ur Spinningroom kom sen ett gäng darriga och svettiga personer som mumsade.


Alla var helt slut! Dem orkade knappt tugga, än mindre prata :)


I stora salen satt ett gäng beredda för den första Flowyogan på Livingroom.


Ser det inte fantastiskt skönt ut.


Fick på något vis till en härlig julbild precis när yogisarna kom ut för att fira premiären med lite godsaker.


Anna fick mycket beröm och det pratades livligt om hur underbart skönt det hade varit :)


Livingrooms Yogabrudar Anna och Julia! Häng med dem i vår och ni kommer bli de mysigaste människorna i världen.


I en annan del av Livingroom stod ytterliggare ett gottebord och väntade..


..på dessa härliga personer. De var på Marias sista Yinyoga på Livingroom. Tack för en underbar tid Maria, medlemmarna har verkligen älskat dig! Till våren kommer det vara Anna som håller i YinYoga istället, det får ni inte missa :)




Underbar måndag!


Oj, vilken härlig måndagkväll vi haft här på Livingroom. Massa folk, skön stämning, bra musik och Releasemys! Bättre blir det inte.

Men nu lite tråkiga nyheter. Vår kära Sara har åkt på knäskada. Så imorgon blir det ingen BodyBalance Relase med henne. Istället kommer Camilla från Form i falköping hit och kör en "Best of BodyBalance" och vi kommer bjuda på gottigheter och mys efteråt ändå. Så det blir nästan som en Release :)

En annan sak också, Easyline Senior står inte med på julschemat, men vi kommer köra det på onsdagar klockan 09.00 ändå. Och på schemat kommer det snart stå med.

Är helt slut i huvudet, så jag lägger upp fler bilder från denna fantastiska luciakväll imorgon. Hörs då!


Festbordet! Efter RPM och Flowyogan bjöds det på julmust, apelsinjuice, saffransgifflar, tomteskum, polkagrisar, nötter och clementiner.

Näst bäst i hela Sverige!


Nu håller jag på att fixa för fullt inför RPM Releasen och Flowyoga premiären, men var bara tvungen att smyga mig in på kontoret och slänga upp en bild på Sandra. I helgen tog hon  silver i Kettlebell SM! Hur grymt är inte det? Stort grattis!! Nästa gång blir det guld :)


SÅ GRYM!



Nu måste jag fortsätta med allt som händer denna måndag. Ur högtalarna har Lovisas lista precis börjat strömma :)

Morgondagens Playlist.

Bättre sent än aldrig känns som en rätt sliten fras i det här sammanhanget, men jag drar till med den ändå. Tiden är i alla fall inne att äntligen presentera morgondagens musik som ska fylla anläggningen mellan 17 - 21. Åh det är ingen annan än vår härliga instruktör Lovisa Filanders playlist!
Motivering: Det märks tydligt att Lovisa vet vilken musik som får kroppen att vilja röra på sig lite extra, och kanske är det inte så konstigt efter alla år som instruktör. Vi tror denna blanding av sött och salt ska få er medlemmar att svettas lika hårt som på alla Lovisas pass. Valet av hennes lista är också ett billigt trick att äntligen få träffa hennes söta son William ;) Som vi hoppas ska komma till Livingroom imorgon för att lyssna på sin mammas sköna playlist.

Julpyssel :)

Idag var sista barnpassningen för i år och då bjöds det på julpyssel. Julmusik fyllde Kidzroom och vi mumsade på tomteskum med händerna fulla av glitter. Hade helt glömt hur glad man blir av att pyssla. Det var verkligen super mysigt och roligt. Och allt blev så fint! Men tiden gick alldeles för fort. Hade kunnat hålla på hela dagen :)
Alla tog med sig sitt pyssel hem, men eftersom min lägenhet i år skippat julpyntet hängde jag min tomte på Livingrooms fina gran :)
Kidzroom öppnar igen 10 januari.

Vad kan detta vara?

En tidig julklapp från oss till er. Fler skåp till omklädningsrummen!

Bakom lucka nummer tre...

Och nu till igår, lördag. Då var det dags för det tredje adventspasset. Och bakom luckan gömde sig inget mindre än underbar Freepower med Jarina. Det blev succé. Flera som aldrig hade testat passet förut och älskade det! Wiihoo.
Nästa lördag ska den sista luckan öppnas och bakom den gömmer sig vårens efterlängtade nyhet! Boka er :)
Boka er på nästa lördags pass!

Julklapp!

I fredag förmiddags fick Livingroom en julklapp av medlem Björn Seeberg :) Han sa att Peter skulle förstå. Så vi väntade med att öppna den till han och Malin kom hem från Ikea.
Jag kanske är Sveriges mest nyfikna person, så jag gick och klämde på paketet hela dagen. Väntade och väntade på att klockan skulle så sex då Herr och Fru Livingroom hade sagt att de skulle komma tillbaka.
Så äntligen kom de och Peter rev upp paketet. Det var Push Up Stands. Något som Björn saknat på Livingroom och "gnällt" över hos Peter. Och nu orkade han inte vänta längre. Väldigt kul och gulligt. Tack Björn! Vi måste ha de mest underbaraste medlemmarna i världen som till och med köper utrustning till oss. Haha.
Björn Seeberg :)
Peter blev superglad!
Lite smått och gott från Ikea. Som servetter, nya äggkoppar, skålar m.m.

Tillbaka.

Okej, musten gick ur mig. Men jag tror jag segat klart nu. Hoppas verkligen det i alla fall. Huvudet är fortfarande tungt och näsan snorig, men viljan är starkt. Dessutom har jag nu hunnit samla på mig lite av varje att berätta om från helgen som gått. Därför blir det en hel del inlägg denna mysiga söndag den tredje advent. Jag hoppas det kan kompensera den senaste tidens frånvaro lite grann.
Börjar med att slänga upp en bild på dessa starka träningssjälar som gav gärnet på EasyLine i fredagskväll. Stor eloge till er :)

Sista helgen.


God morgon. Jag har hamnat i någon slags vaken koma. Jag vet inte vad jag ska skriva. Förutom att på måndag börjar julschemat och höstshemat gör sin avslutande helg. Idag är alltså sista chansen för i år att avsluta veckan med underbara Freepower. Och imorgon är årets sista danslördag med Jurgita. 

Så, passa på! Inga ursäkter (förutom sjukdom).




Återkommer när jag fått ordning på tankarna. 


Morgonmöte.


Upp med almanackan nu. Dags för lite morgonmöte här på bloggen. Det händer nämligen en del på gruppträningsfronten den närmsta tiden och jag vill såklart att ni ska ha koll på allt.

Punkt 1. Imorgon kör Natalia hela 90 minuters Best of Zumba kl. 20.00. Kommer bli galet roligt och svettigt. Sista torsdagspasset för i år så passa på :)

Punkt 2. Boka er på adventspassen. Bara två kvar nu. Nu på lördag kan det vara precis vad som helst och bakom den sista luckan gömmer sig våren stora nyhet!

Punkt 3. Nästa vecka är det Releaseweek! Då blir det extra taggade instruktörer, ny koreografi och ny musik på RPM, BodyBalance och BodyPump. Tiderna som gäller är: Måndag 17.30 RPM med Stefan & Linda. Tisdag 19.00 BodyBalance med Sara. Torsdag 18.00 BodyPump med Sara & Pernilla. Som alltid bjuder vi på dricka och snacks efteråt. 

Punkt 4. Anteckna riktigt noga nu! För på måndag händer det grejer, inte bara är det Release på RPM utan också storslagen premiär för FlowYoga på Livingroom. Klockan 18.00 intar Anna Humlesjö stora salen för att introducera vårens nya yogaform. Efteråt blir det mingel och tilltugg utanför salen. Men inte nog med det, på måndag är även dagen då Maria kör sin sista Yinyoga hos oss. 17.30 i lilla salen är vad som gäller (det står inte med på schemat, men går att boka via hemsidan.) Även efter detta pass blir det något smaskigt efteråt!

Ja, jösses! Vilken festmåndag va. Men Lucia ska ju firas. I alla fall, sist men inte minst. För att vi skulle få till allt detta blev vi tvugna att stryka måndagens BollCore 18.00 . Alltså ingen BollCore nu på måndag. Den återkommer veckan efter samtidigt som FlowYogan flyttar in i Yogaroom.

Sådär. Nu förklarar jag morgonmötet avslutat. Vi hörs lite senare.


TACK!


Titta vad som kom levererat till oss! En stor korg fullproppd med frukt. På kortet står det "God Jul & Gott Nytt år önskar vännerna på Itrim Sverige". Tusen tack Itrim!!

Så ifall du nu ligger hemma på soffan och inte har något att göra. Släng på dig träningskläderna, kom hit, lyft lite skrot eller svettas en stund i konditionsparken och mumsa sedan frukt med Torben :)



Gårdagen.


Igår var det verkligen fullt ös medvetslös här på Livingroom. Jag kom direkt från tåget och kastades rakt in i ett kaos. Okej, riktigt så farligt var det inte men nästan. Överallt var det fullt upp. I receptionen, ute på gymmet, inne i gruppsalarna och inte minst Kidzroom! 

För att inte tala om allt fix till Itrim. Igår hade vi ju vårt första infomöte och självkart var det en hel del saker som skulle fixas i sista stund. Men allt blev klart! Och det kom massa motiverade själar och lyssnade. En del av dem börjar sin viktminskningsresa redan nu i december, en del i januari och en del ville fundera lite.

För er som inte kunde komma igår har vi nästa infomöte måndagen den 10 januari 17.05. För att anmäla sig till det är det bara att ringa oss på 0500-480049. För mer information läs här.

Mötena och alla gruppträffar hålls i vårt nya Meetingroom, före detta Stretchroom. Visst blev det bra eller vad tycker ni? Dock är det inte helt klart än, stolarna är provisoriska, fler tavlor ska upp och så ska det mysas till ytterliggare.











Lördagens adventspass.


För er som inte redan vet eller var där kan jag nu berätta att bakom lucka nummer två gömde sig en fet spinningkonsert med Mötley Crue! Helt klart väldigt lyckat och uppskattat, så ni kan hoppa upp och sätta er på att vi kommer köra fler konserter i Spinningsalen framöver :) Önskemål på band eller artist?

Det var sånt drag att alla bilder blev super suddiga, men det får vi helt enkelt leva med.











Julpyssel i Kidzroom.

Måndag är här igen och med det går vi in i höstschemats sista vecka. Nästa måndag är det julschemat som gäller och med det lite färre pass. Men gråt inte, för det första är det bara fyra veckor vi pratar om och för det andra har vi ordnat lite överraskningar längs resans gång.
Första veckan på julschemat, med andra ord nästa vecka, kör vi nämligen fartfyllda releaser på Les Mills passen. Yeey! Extra taggade instruktörer, nya låtar och övningar och dricka och snacks efteråt. Tider och teman för dem kommer upp här och på hemsidan imorgon. Satsa på att gå på alla!
Dessutom har vi ju två härliga adventspass kvar. Den sista av dem (lördag 18 dec) kommer vara vårens stora nyhet som vi ännu inte avslöjat. Spännande! Själva adventspassen har också haft en annan speciell roll inför vårschemat, men mer om det senare. Haha. Åh, vad jag älskar att säga A men inte B.
Men nu till rubriken. I samma veva som julschemat kickar igång tar Kidzroom jullov. Det kommer alltså inte vara någon barnpassningen mellan den 13 december och 9 januari. Sista barnpassningen blir alltså nu på söndag mellan 9 - 12. Då firar vi denna underbara höst av lek och skratt med roligt julpyssel i Kidzroom. Så ta mer er småttingarna till gymmet och fira tredje advent hos oss!
När Kidzroom öppnar igen måndagen den 10 januari är det några välkomnade ändringar i tiderna. Måndag & Onsdag: 8 - 11 & 16 - 19 Fredag: 8 - 11 Lördag & Söndag: 9 - 12.

Kvällens DJ: Martin Ungh.

Turen har nu kommit till Martin Ungh att få ljuda sin playlist på Livingroom. Motiveringen kom lite på efterkälke men nu ska ni få höra!
Motivering: Kanske inte en blandning av sött och salt, men visst finns ingridienserna där för ett grymt träningspass. Trash metal blandas medvetet upp med rosa tuggummipop och toppas sedan med lite old school indie. En sak är säker, det lär inte bli en lugn stund.
Vad tror ni? Kommer dt bli grymt eller kommer det bli grymt :)

Måndagens Playlist


Det är vagnfel, spårfel, signalfel, dörrfel och naturhändelser. Alla tåg är försenade. Men vad gör det? Det är ju fredagkväll och med andra ord dags att presentera nästa playlist. Den fjärde personen att inta Livingrooms DJ bås är ingen mindre än Martin Ungh!

Återkommer med motiveringen.

Rock on.


Imorgon är det dags för lucköppning två! Jag säger bara boka er på adventpasset. Kommer bli något utöver det vanliga vill jag lova. Riktigt grymt! Åh, det är nästan så jag vill avslöja.. men nej.. Det går ju inte..

Hade så gärna varit med imorgon och spanat på adventspasset, men jag drar iväg på äventyr idag och kommer inte hem förrän måndag eftermiddag. Känns sådär just nu, då jag först ska till Göteborg ikväll och sen Uppsala imorgon och sen hem. I runda slängar 10 timmar på tåg. Beräknad tid. Kan säkert bli det dubbla. Hela min helg kanske fastnar på ett tåg. Åh fy, håll tummarna för mig.

Men, tillbaka till morgondagens stora överraskning. Har givetvis ordnat fotograf så alla vi som inte har möjlighet att komma kan spana in vad som gömde sig bakom luckan här på bloggen. Dock inte förrän på måndag.. Så varför inte stilla sin nyfikenhet med att helt enkelt komma! Jag skulle lätt gjort det.

Nu dags för lite träning, har lyckats intala mig själv att jag behöver det extra mycket nu när jag ska sitta still så mycket. I förberedande syfte har ekat i mitt huvud. Och det har faktiskt fungerat. Tre dagar i rad är jag uppe i. Applåder?

Vi hörs senare med presentation av måndagens playlist.


En liten teaser inför imorgon..


Snart, snart, snart!


Nu är det inte långt kvar tills viktminskningsprogrammet Itrim finns på Livingroom! På måndag 17.05 hålls det första infomötet och då ska allt vara klart. Det fixas och donas för fullt inne i nya Meetingroom. Malin och Peter är alldeles vita i ansiktet. Det är många småsaker som måste stämma, sladdar som ska dras, möbler som ska på plats, system som ska läras in, produkter som ska upp. Ja gud.




Lådor fulla med smrriga måltidsersättningar. Dock har vi inga ställningar att få upp dem på än..


..men här får ni i alla fall ett litet smakprov på mellanmålen.



Ny BollCore instruktör.



Titta vilken stjärna jag mötte i loungen igår. Pappa Anders är Boxinstruktör, men Ludvig verkar mer vara inne på en framtid inom BollCore. Balansen övades flitigt på en liten boll och som vi alla vet ger övning färdighet. Snart håller han sina egna klasser. Vänta ni bara.


Äntligen!

Åh, titta vad som trillade in på min mail. Bilder från Bliss & FunkyKidz Showen! Skickade från Johanna Ungh Larsson som satt på första parkett och njöt. Om någon där ute sitter på fler fina bilder så tveka inte att maila mig. [email protected].

Dansa in julen.


Nu ni har vi två riktiga partytorsdagar framför oss. Imorgon och nästa vecka blir det nämligen extra lång Zumba. Hela 90 minuter för att vara mer exakt. Natalia vill pumpa ut det sista ur torsdagspassen innan julschemat drar igång. Så kom och svettas med er!

Såhär mitt i veckan kan jag dessutom passa på att påminna och adventfirandet på lördag med lucköppning och överraskningspass. Det börjar kl. 11.00 och kan sluta hur som helst :) Boka dig på adventspass.



RSS 2.0