Group training competition!

Imorgon börjar november och därmed drar vår grymma tävling äntligen igång. Det här är vad som gäller för dig som vill vara med. Du får en talong av oss i receptionen. Den är din, en värdehandling skulle man kunna säga och den ska du alltid, alltid ha med dig under november månad. Reglerna är enkla. Det ska sitta ett kryss i varje ruta på din talong. Lyckas ingen med det är det personen med flest kryss som vinner. Lyckas flera, drar vi en vinnare. För att få ett kryss, måste du boka in dig via internet, dra ditt kort och få en biljett. Biljetten visar du tillsammans med din talong för någon av receptionsnissarna som sedan gör ett kryss på passet du ska gå på och en liten signatur. Du kryssar alltså inte själv. Kryss utan signatur är ogiltiga. Det spelar ingen roll hur många gånger du går på ett och samma pass, du kan endast få ett kryss per pass. Så lägg all energi på att pröva så många av de 20 olika pass vi erbjuder och var med om att vinna en grym träningsväska med kläder från Freddy, skor från Bloms och masa annat gött. Lycka till!Marcus is on the road.


På söndag kommer Marcus från Form i Falköping och kör BodyPump och Spinning med er!
Kul! Fyll salarna nu och visa killen var skåpet ska stå!!!


Det kom ett brev.I går kom det en blomma och ett brev, jag läste brevet och blev så rörd! TACK;)


Tänk vad tiden går, det är ett år sedan vi träffades. Sedan dess har allt varit jättebra och jag trivs så bra tillsammans med dig. Egentligen är det lite märkligt att det gick så fort att fastna för någon man inte kände alls tidigare. Det är inte helt enkelt att förklara så här men jag hade en annan förut som var ganska lik dig. Det var helt annorlunda och inte alls som med dig. Ibland var det till och med så att jag inte ens ville träffa den förra och ibland gick jag hem utan att vi gjort något tillsammans, det var inte kul helt enkelt.

Det kommer aldrig att hända med dig, det är alltid kul att vara med dig och en dag utan dig känns inte riktigt bra faktiskt. Vilken tur att jag vågade gå till dig första gången och se hur du var, det var faktiskt lite jobbigt, tänk om det inte hade hänt eller känts bra, vad tråkigt det hade varit att inte få lära känna dig.

Hoppas vi får många fina år tillsammans. Tack för att du finns och att jag får vara med dig, Livingroom

// Ronny Hvass


Tack underbara Ronny, you made my day;))) Stor kram

Klockan är 07:00.Ni är grymma! Kl 07:00 stormar ett gäng morgonpigga RPM:are/välgörare in och kastar sig på spinningcyklarna, ihop med en taggad Stefan! Det var tuff musik, tuff träning OCH tuff film som kördes "där inne" i salen denna morgon!

Tack och well done, nu skänkte vi yttligare några hundra till Cancerfonden!
Nu ska vi summera och redovisa vad slut summan blev;) Spännande!

Åter igen, tack alla som deltagit på alla våra Rosa Pass, det gjorde ni bra! Kraaam
Fustra Personal Trainers hos oss!Personlig Träning är något vi alla har nytta av oavsett mål.
Behöver du en kick-start eller någon som guidar dig och får dig att pusha lite hårdare i din träning? Du kanske har kört fast och tycker att inget händer eller besväras du av ömhet i nack, rygg och axlar? Oavsett vad så hjälper vi dig att komma i form. Boka in en gratis provträningstimme redan i dag! Anmälan sker i receptionen.Våga prova något nytt;)

Don´t missDet sista Rosa Passet! Haka på Stefan kl 07.00 RPM45 och cykla för Canserfonden i morgon!The winner takes it all!!


Var med och tävla nu i november och du har chans att vinna en träningsväska full med träningsgrejer;))


Schysta Skoakademin sponsrar med träningsskor från Biom/Ecco, vi med träningskläder från Freddy och massa annat smått och gott som gör träningen ännu roligare!

Den som tränat flest & mest olika pass 1 nov - 30 nov och som har bokat in sig via internet vinner! Vinnaren presenteras på livingroomsports.blogg.se.

För att medverka skicka ett mail innan den 30 nov (tävlingens slutdatum) med förnamn, efternamn, telefonnummer till pernilla@livingroomsports.se och hämta ut en tävlingtalong i receptionen. Mer info fråga oss på Livingroom.

Turn it up!


Hämta en tävlingtalong i repan-chans att vinna den ultimata träningsväskan;))

Beda ska bli lyckligare;)


Beda ska medverka i detta lyckliga projekt! Hon ska bli lyckligare! Undra om hon kan det, hon verkar lycklig och harmonisk tycker jag;) Vår ljuvliga Yoga-Anna är en av coacherna, så nu får vi följa detta projekt på nära håll! Va kul!

Det är aldrig fel att hitta sin egen passion, se möjligheterna, sträva framåt och nå sina mål som Pernilla säger;)
Se mer på stoor.se! Fler coacher huserar på Livingroom, är du nyfiken på det, så fråga Pernilla, Anna, Julia (sköna Yoga-Julia) eller Betina;) Våga prova något nytt;)


En skön samarbetspartner.


På jakt efter fler underbara samarbetspartners, kollade vi in hos Sandra på Erika K.
Hon är en "Livingroomare", hos henne får du som medlem 10% på diverse trevligheter;) Så schyst! Jag vet att hon har en grym hårbottenmassagebehandling! Hmm, heter det så? Gå ner till Sandra och se vad hon har!! Min dotter har önskat sig "Dreadlocks" hos Sandra! Så spännande!OCH hon tänker grönt! Miljövänligt allså;))) Så bra!

Stefan goes Pink.Anta utmaningen och kör ett Rosa Pass med Stefan på fredag kl 07.00!
Du svettas, trampar och rockar!
- Vi skänker pengar till Cancerfonden! Missa inte Stefan, nu när det drar ihop sig till The grand finale!!


Luras inte av hans rosa charm, han kommer rocka loss!!! Be There!

Nya & snygga.Vi köpt nya snygga kettlebells;) Men pass på, de kan vara lite "glatta"! De är jättesköna att träna med men se till att hålla i ordentligt så ni inte tappar dem eller swingar iväg ett "klot" i huvét på nån;)) Ett litet tips från HON som kan det här med Kettlebells, SuperSandra;)) Swing it folks!
Inte så stark, men han sjunger bra!

Vitaminer & mineraler.Hmm, kan det stämma? I wish;))


Annas Rosa Pass.Ni missar väl inte Annas Rosa Pass?!
Ikväll kl 18.00 är det Flowyoga75 och ert slit belönas med att vi skänker 20:- per person:)) Anna har laddat med massa kul! Come and join!
Homecoming!

Hej, hej, hej och hej och ännu ett hej. Jag skulle kunna skriva hej tusen gånger. Åtta månaders hej skulle jag kunna skriva. För att ta igen svunnen tid så att säga. Men det ska jag inte. Av många bra anledningar ska jag inte det. Âven om jag på något sätt gärna skulle vilja.

Någon som sitter och är förvirrad nu? Tänker ”Har Malin blivit tokig?” Nej, Malin har inte blivit tokig. Lugn, du är bara ny eller glömsk. Det är i nämligen bara jag, Frida, som skriver. Den emigrerade Livingroomaren som för lite mer än ett år sen startade den här bloggen. Och som den 5 september 2009 var med och öppnade dörrarna till Skövdes skönaste gym. I över ett och ett halvt år levde jag mer eller mindre för Livingroom och allt som skedde där varje dag. Tills jag bestämde mig för att packa alla mina saker och flytta till Köpenhamn. Remember? Och nu sitter jag alltså här, i Köpenhamn. Jag har dansk konto, danskt personnummer, gymkort, läkarkort, frisör, två jobb, fantastisk lägenhet, cykel, stammisställen, nya vänner, underbara kollegor, ja hela fadderullan. Jag pratar en rörig blanding av danska och svenska, men gör mig alltid förstådd och förstår allt. Ibland är vardag bara vardag, men det är mer sällan än ofta. Det är ett fint liv härnere. Ett livsnjutar liv.

Men nu till saken. Nästa helg kommer jag hem! Till Livingroom. Det kommer alltid vara mitt hem, inte Skövde, Livingroom. Och jag är och förblir Livingroomare. Det är nog alla som en gång tecknat kort eller arbetat hos oss. Jag hann med en hel del homecomings under min tid, och alla sa desamma, det finns inget gym i världen som Livingroom. Gymmet jag tränar på härnere vill jag inte ens prata om. Inte för att det är fruktansvärt dåligt eller så. Det är trevlig personal, bra gruppträning, mysigt omklädningsrum, technogym maskiner men ja, det når bara aldrig upp. Men jag tränar på, det ska tillägas, för det här är ju trots allt lite av en träningsblogg. Och jag är beroende av Pilates och BodyBalance. Har ni inte provat det än, så gör det! Det är verkligen fantastiskt. Speciellt när livet är hårt och man känner sig svag. Så vips kännerm an sig stark och modig igen. Ja träning överhuvudtaget är ju fantastiskt. Det kan rädda vilken pissig dag som helst och göra en bra dag bättre. Men allt sånt vet ni ju redan.

Ja, jösses, jag skulle kunna skriva i timmar. Jag har saknar er, saknat allt så mycket. Jag tänker på Livingroom varje dag. Och jag är stolt. Stolt att få varit en del av Lvingroom, stolt över Malin som driver den här bloggen helt perfekt, över er alla som svettas, alla som jobbar på Livingroom och så vidare och så vidare. Det är faktiskt en underbar känsla. Stolt.

Dags att avrunda. Jag kommer alltså nästa helg. Lördag och Söndag vill jag vara på Livingroom från morgon till kväll om det kan låta sig göras. Och jag vill så gärna träffa er. Så nu banne mig kommer ni och tränar. Okej? Eller tar en kopp kaffe åtminstone.

Jeg glæder mig helt vildt meget! Kram Frida

Jag har varit fruktansvärt dålig på att ta bilder sen jag flyttade ner. Men här har ni i alla fall min älskade cykel. På väg till träning till och med. Och i bakgrunden är gatan vi bor på. Höger sida. Bästa gatan i stan!

Och här är en liten bit av vår lägenhet. Det är egentligen stolarna jag vill visa. Vi har målat dem själva. Med vi, så menar jag mig och min roommate Malin.

 


Mera Rosa Pass.
På måndag den 24/10 bjuder Anna upp till ett Rosa Pass!
FlowYoga75 kl 18.00 blir något utöver det vanliga, så missa inte! Ni Yogar, vi skänker 20:- per deltagare! Det börjar likna något i vår "välgörenhetsburk", så boka in er på en härlig upplevelse. Obs! Begränsat antal, så skynda;)))

Amanda HigginsNi har säkert sett henne eller iallafall hennes blanketter i lougen, Amanda Higgins.
Hon har gjort en liten undersökning ang era gruppträningsvanor. Tack till Amanda men också till alla er som tog er tid att svara på frågorna. Vi kommer nu bli lite klokare och veta lite mer om vad vi ska satsa på i framtiden;)

Bra jobbat Amanda, vi ser fram emot svaren;)))

Nyckel till hälsa.Inom kort kommer vi att summera tiden som gått på Livingroom.
Och med det menar jag att vi kan dra ut rapporter i Wellness system alias "nyckeln" om hur många kilon vi lyft, kalorier vi brännt och hur långt har vi igentligen kommit i vår strävan efter god hälsa? Spännande tycker vi och vi kommer att redovisa detta här på bloggen. Så missa inte att använda "nyckeln", den kan ju faktiskt bistå med motivation och information om dig och din träning. Det är ju också genom din "nyckel" som du blir kallad till dina uppföljningar, där får du meddelanden och varför inte skicka några roliga meddelanden själv till någon på gymmet;) Stay tuned!!

Rosa Pass!I morgon kör vi ett ROSA PASS igen!
Det är tjejerna Jenny och Jarina som bjuder upp till dans, vad de hittar på får vi se på BodyJam passet i morgon onsdag kl 18.30;) Så fyll salen med dansglädje så skänker vi 20:- per deltagare till Cancerfonden! Det är roligare tillsammans;) Vi ses!


Hälsa på mässa.För alla er som inte var på hälsomässan som var på Arena den 7-9 oktober, här kommer ett litet kik på vår monter;)

Snygga vattenflaskor.Kanske dags att investera i en ny vattenflaska?
Kolla våra Livingroom flaskor i butiken;) Nya och läckra! Bättre än en plast mugg och mer hygieniskt än att dricka direkt ur kranen! Och vilket pris, härligt;)


En dag i golfens tecken.Söndagen var en dag i golfens tecken. Vår egen golf-PT Lovisa Filander hade Borgunda IK "Golf" på besök här på Livingroom. Hon föreläste, visade styrkeövningar anpassade för golfare och körde ett golf inspirerat EasyLine pass. Kul och motiverande tycke Stefan Wigholm som var dages värd;) Sånt gör vi gärna igen!
Några "golf" moves i Kinesisen också!


Tillbakablick.Längtar redan efter nya releaser;) Jag tycker det är så kul med releaser. Ser redan fram emot nya. Men nu är det oktober och håll utkik efter våra rosa pass;) På de passen händer det något extra och vi skänker 20:- per deltagare till Canserfonder, så don´t miss;)


Jag säger bara Petra.


Här har i ett riktigt energiknippe;)
Tack Petra för att du lyser upp Livingroom!


Vi gillar Magnus;)Vi fick superhjälp härom dagen då vår underbara Sara gjorde illa sitt knä!
In på Livingroom stormade Magnus från Form i Falköping och körde BodyPump så det rök i Sportsroom;) Tack Magnus;)) VI GILLAR KILLAR!!!  Skulle allt va kul med lite manliga instrukörer här på Livingroom;) Så hallå boys, come on! Massa goa brudar väntar på er;)) Hehe

Och Sara, we miss you! Kraaaam och krya!


TackTack;)

Underbart kul;)Tänk vad de hittar på! Silvia och Johan planerade, viskade och genomförde det första "rosa passet" galet bra! Först svettig Step med en ROSA Silvia och lagom till stretchen kom Johan in och sjöng och spelade live för trötta deltagare;) Såå mysigt. Och som Pia sa - kul med en upplevelse efter passet;) Så håll utkik efter "rosa pass" i oktober! Vi skänker 20:- per person till Cancerfonden på dessa pass, så fyll dem!
Underbart kul idé, I LOVE;)))

Rösta på Fitnessfighten.se


Kolla in fitnessfighten.se och rösta fram Lasse Meriläinen, det är han värd!!
Som han har slitigt och nu är han nominerad och har chans att vinna om vi bara röstar fram honom!! Så rösta, och heja Lasse;))

Vill du ser mer av Lasses förvandling? Rösta på fitnessfighten.se nu!!!

En rosa dag.I morgon är det en rosa dag på Livingroom!
Vi kommer att skänka 20:- per person som bokar in sig på Silvias Step,
tisdag kl. 18.00;) Vi kommer att ha lite rosa dagar och rosa pass nu i oktober till förmån för bröstcancerfonden. Ni behöver bara boka in er på ett rosa pass, som vi meddelar vilket det är och när här på bloggen och på Livingroom. Fyll alla rosa pass och vi tillsammans skänker vi både en tanke och pengar! Inte nog med det...Ni som STEPPAR MED SILVIA I MORGON KOMMER ATT BLI GLATT ÖVERRASKADE!!! Missa inte;)

Tack alla för fina gratulationer till vårt (och alla inblandade) pris som Årets Rookie! Så kul! Tackelitack än en gång;))Steppen imorgon tisdag kl 18.00 allså! Missa inte;))

Grattis till alla oss!Vi vann! Vilken kväll, det var riktigt kul. Inte bara för att vi vann utan med trevligt och mysigt sällskap har man redan vunnit. Vi känner oss stolta och glada givetvis och detta pris ger oss bara mer energi...nu lägger vi en växel till! Det är ju förstås inte bara jag och Peter som vunnit detta pris utan hela vår underbara stab av personal, instrukörer och medlemmar!! TACK ALLA;) Vi har en plan...ni hänger väl på...Kraaam


Mingel med dryck och chips!


Så snygga;)


Mums, vilken mat!


Bra underhållning, vilket drag!


PRISUTDELNING;)


Gött vi vann;)) Nu kör vi!!

Freddybruden Åsa.Vilket leende!
Man blir ju så glad att se ett leende som detta! Åsa lyser upp våra dagar och vår Freddykassa;) Hela hon var klädd i Freddykläder denna dag, iallafall upptill och med väska;) Vackert!


Underbara Åsa;)

Musiköron.


Hör upp alla musiköron!
Sista dagen att lämna ett bidrag till musiktävlingen: hitta finallåten till den nya Afrokoriografin, går ut på söndag! Chans att vinna soltimmar;)) Lite sol i höst är ju inte så dumt. Ett 5-kort sol står på spel! Skicka in, skicka in!!! Eller lämna bidraget i receptionen;)


Hälsomässa på Villamässan.Ni kommer väl och hälsar på oss på hälsomässan i helgen.
Vi har en stor monter med massa kul! Kom och kolla in oss vetja! Start på fredag kl 10.30 och ända fram till söndag kl 17.00. Provsmaka Itrims goda produkter, gör en kroppsmätning eller varför inte träffa våra personliga tränare. Kolla in våra instruktörer när det visar upp vad de kan på scenen! Ni hittar oss en trappa upp! Hoppas vi ses! på Arenan!En sån älskvärd banan.


Ibland blir man så glatt överraskad.
Som när jag gör härliga hälsodrinkar på gymmet och får tag på den här bananen;) Så fin och älskvärd. Det var knappt att jag ville knäcka den på mitten! Men hård och känslokall man är vad det just det jag gjorde, men vilken smaskig drink det blev;) Lovely!
Mer banan till folket;)

Sista blogget idag!Vilken bloggstorm! Massor att blogga om idag;) Eller faktiskt lite extra tid till just bloggen, kul! Har just kommit hem från mitt allra första RPM pass. Helt slut! Men vilka instrukörer vi har på Livingroom! De är grymma! De bara "köttar på" som Linda så härligt säger;) Svetten rinner, livet känns tungt och då tycker brudarna Linda & Karin att man ska "kötta på". Jag gjorde som de sa och jag lovar...jag sover gott inatt;)) TACK BÄSTA KARIN & LINDA!!! Det var så kul!

Tur att söta Malin Floberg bakade världens godaste bullar till oss på Livingroom idag. Jag ville ta två, men det fick man inte minsann. Då fick man onda ögat av Silvia och Johan:( De skulle säkert ha dem själva! Tack underbara Malin, en bulle var precis vad jag behövde efter monsterpasset.


Fick ett spännande samtal just nu...vilken fantastisk avslutning på en underbar dag! Kram alla!
Och tack Malin, Linda och Karin, you rock;)

Nominerade till Årets Rookie!


Grattis till alla oss Livingroomare! Vi har blivit nominerade till Årets Rookie! På näringslivsgalan på torsdag får vi veta vem som tog hem det ärade priset;) Jag tycker att det är kul att bara ha blivit nominerad! Grattis då, mina kära medlemmar, det är ju tillsammans med er vi har gjort det, kammat hem nomineringen allså! Tjohoo!
Återkommer efter galan, nu ska här firas...


Vad konstigt de har stavat Livingroom...han/hon var nog inte så intresserad;)
Eller bara kass på engelska!

Kanelbullens dag!Hur kan jag missa?
Det är ju kanelbullens dag idag! Tur att jag är på väg till Livingroom och RPM:en, tar med några bullar på vägen....Mums!


Bedas Lärjunge!Här är Malin;) Bedas nya lärjunge! Hon pluggar i uppsala och gör sin praktik hos oss, kul! Hon är en toppenpingla som vi hoppas vi ser mer av här på Livingroom i framtiden!


Beda verkar supernöjd med lite hjälp! Kan behövas dessa dagar när Itrimmarna hittar hit;)

Jag har bokat RPM.


Idag ska jag klämma mitt första RPM-pass!
HU! Kommer jag att överleva? Jag gillar utmaningar och idag utmanar jag Linda och Karin;))) Eller kanske bara mig själv...
Hon är en av dem som kommer att piska hästarna på kvällens RPM. Kom och kör!


Linda och Karin teamar ikväll! Vilket TEAM!! Här ska svettas;)

Vi gillar rosa!
Lite då och då kommer det dyka upp rosa dagar på Livingroom. Vi vill vara med och bidra! Håll koll på vad som händer här på bloggen och på Livingroom, tillsammans är det roligare;) Så missa inte Livingrooms sätt att skänka en slant!
Massa cyklar, två instrukörer!


Imorgon tisdag kl 17.30 är det RPM.
För den som vill utmana sig själv regält ska absolut anmäla sig på det! Två vansinnigt taggade instrukörer kommer att ta er till outforskade platser;) Möt våra grymma brudar Linda & Karin imorgon och du...Ride it like you stole it!!!


RSS 2.0