Första luckan.


Nemen tjenare.
Idag känns bilder med undertext helt rätt, så jag kör på det.


En ask full av paradis var vad som avslutade Antons vistelse på Livingroom igår. Ja, vår kära praktikant hade uppmärksammat hur svaga vi är för godsaker och gav oss denna. Tack! Det tog inte lång tid innan vi var nere i andra lagret och pillade. Nu är den för längesedan slut.


Och titta här då! En ny stjärna är tänd. Han sveper över golven och lär sig allt snabbare än blixten. Låt oss presentera Johan Wendt, nu en del av Livingroomgänget! Var snäll mot honom, okej?


Idag var ju inte bara Johans premiär utan också de mystiska adventspassens. I sann julanda bjöd vi på glögg, pepparkakor och ischoklad.


Och bakom lucka ett gömde sig ett (hard)Core pass med Peter. Många modiga själar vågade sig dit och efteråt kom de ut svettiga med stenhårda magar och ryggvärk. Underbart! Dock var kameraskötarna för upptagna med alla godsaker och missade därför att fota träningspasset. Kommer inte hände igen. Jag lovar.

Se så nu allihopa. Boka in er på nästa lucköppning. Vi kan alla behöva lite extra spänning och utmaningar i vardagen. Även nästa lördag väntar mys och godsaker efter passet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0