Danslördag!


Idag är det lördag och det betyder dans på Livingroom. Först Zumba 45 och sen Latinomix 45 direkt efter. De flesta kör faktiskt båda passen, vilken innebär en och en halv timmes höftrullande. Bättre sätt att börja en lördag på får man leta efter!

"Lördagens danspass hör till två av flera som är mina favoritpass. Det är ett riktigt "Let´s dance" fast utan reklam och en Tony (Erwing förstås). Jurgita är en mästarinna på att få oss hitta hål i höfter (som naturligtvis bara finns hos en del), forma liggand åttor med dom samma, få oss att shake:a både överkroppen och rumpa, göra snake och slide. I sista skälvande minuterna får hon oss att ge det där yttersta med härliga tillrop och pushing. Tack bästa Jurgita för lördagmorgon tillsammans med dig!"

Skrivet av Pia Skoglund på vår facebooksida. Hon missar sällan en lördag på Livingroom.

Denna lördag är det extra mycket dans i våra lokaler. Just nu är en Zumba möhippa i full gång inne i lilla salen. Och klockan fyra ska instruktör Natalia fira sin födelsadeg med ett Zumba pass för sina vänner innan födelsedagsfesten drar igång. Kul idé!

Vill man boka privata pass, vilka som helst, typ för möhippa, födelsedagsfirande eller liknande är det bra att ringa till receptionen för pris och information. I somras hade vi många roliga möhippor på anläggningen och en del kombinerade med någon ansiktsbehandling för bruden på vårt dagspa.


Gissa bruden..




Lite gott efteråt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0