SLA.


Tänkte börja denna fredagseftermiddag med att vara lite irriterad. Eller snarare börja med att fortsätta vara irriterad. Och varför är jag det? Jo, SLA.

Igår hade nämligen vår kära stads tidning ett stort reportage om Yoga i alla dess former. Reportaget prydde även framsidan. Flera av bilderna på uppslaget och på framsidan var tagna i vårt mysiga Yogaroom eftersom det är hos oss som Maria Hagman, som figurerar i reportaget, har vissa av sina klasser. 

Jättekul eller hur! Vi är i tidningen. Wihoo. Eller va? Nej. Livingroom står inte med någonstans? Varken i texten eller under bilderna står det något om Livingroom. Trots att flera bilder är härifrån. Andra verksamheter i Skövde nämns i texten, men inte vi. Väldigt underligt.

Så jag ringde SLA. Frågade hur det hade kunnat bli såhär. Svaret blev att han skulle kolla på det, höra med ansvarig reporter och återkomma. Jag sa att "måste det inte stå under bilderna vart de är tagna om det inte framgår i texten." han sa "Jo, du har i princip rätt." I princip?

Jaja, vi får se vad uppföljningen på detta blir. Men visst blir man irriterad? Här anstränger vi oss för att vara Skövdes skönaste gym med de mysigaste och fräschaste lokalerna och när de väl hamnar i tidningen är det ingen som vet att det är hos oss. Ja, förumtom ni då, våra underbara medlemmar.


Dessutom är det vår underbara instruktör Lovisa som syns på bilderna.






Maria Hagmans hemisda www.mhyoga.se



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0