Lystring!

Det här inlägget går ut til er som är sugna på en utmaning och vill komma i form. Om precis en vecka drar vi igång ett fem veckors bootcamp med Military Training på Livingroom. Det kommer vara två 75 minuters pass i veckan. Tisdagar 17.00 och Lördagar 15.00.
Military Training är precis vad det låter som, militärinspirerad utomhusträning i grupp. Man tränar både fysisk och mental styrka, uthållighet och kondition samtidigt som man är ute i den friska luften. Tack vare resten av deltagarna och ledarna pressar man sig själv att prestera mer än man trodde var möjligt. Annorlunda och effektiv träning som ger snabba resultat.
Det är en träningsform som blivit riktigt populär och älskad på senaste tiden runt om i Sverige, speciellt i storstäderna. Och nu har det alltså kommit till oss.
Ledarna för detta Bootcamp kommer vara vår Personliga Tränare Beda och Peter känd från sina tuffa boxpass. De kommer få svetten att rinna och musklerna värka. Du kommer både hata och älska dem.
De som testat Military Training säger att det bästa är att man orkar mer än man gör när man tränar själv. Att alla hejar på och hjälper varandra och att man är utomhus hela passen. Ledarna ser till att man inte fuskar och man hinner inte tänka eller känna efter om det är jobbigt. Man bara gör det!
Priset är ordinarie 700 kr, men nu första vändan kör vi halva priset, alltså 350 kr. Det drar igång den 14 september och anmälan gör du i receptionen på Livingroom. Det är begränsat antal platser, så vänta inte för länge! Vill du ha ännu mer information så finns det att hämta i receptionen. Du behöver inte vara medlem hos oss för att delta i Bootcampet.
Så nu är det bara att äta gröt, ladda om och se fram emot nästa tisdag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0