Svar del 1.

Okej. Här kommer svar på några av era frågor. Fler kommer sen, måste bara vända mig till spetskompetensen inom de olika områdena först. Men först till det jag vet. Har även tagit mig friheten att svara på frågor som ställts utanför frågestunds inlägget.
emelie: Får man lämna sina barn i kidz room om man vill sola en stund?
Svar: Ja då! Det är inga problem så länge det finns plats. Vi har flest barn i Kidzroom på helgerna och mellan 17-19 på kvällarna. Så kan du passa in det någon av de andra barnpassningstiderna är det såklart allra bäst.
Petra: Hej, jag har några frågor om passen i vår, och lite andra!
Vad är RPM för något? 
Kan ni inte köra någon mer sorts dans typ street eller hiphop? 
Hur mycket kostar det att sola? utan att köpa solkort alltså!
Vad ska man göra för övningar för att träna midjan? på sidorna och så?
Svar: RPM är en form av Spinning och tillhör Les Mills familjen precis som BodyPump, Bodybalance, BodyCombat m.m. Det är förkoreograferade pass gjorda av experter och desamma världen över. Det garanterar att det alltid är superbra pass med grym musik och grymma instruktörer som hela tiden fortsätter utbilda sig. Var tredje månad är det release för nya pass och då gör vi alltid något roligt på Livingroom. Spana gärna in här.
Våren nyhet BodyJam tillhör också Les Mills familjen och är faktsikt mer street och hiphop inspirerad dans. Så det måste du prova (om du inte redan gjort det.) Och kolla in det här.
Att sola en gång kostar 45 kr och vad det gäller övningar för midjan, ja gymövningar överhuvudtaget, är det bästa om du antingen bokar in ett möte med en instruktör för uppföljning och då kollar på vad du vill ha för nya övningar på ditt program, eller snappar upp en av oss när du är och tränar som kan visa dig. Prova också gärna BollCore och Core som finns på gruppträningsschemat. Där tränar man hela magen och gör övningar du sen också kan göra själv.
emelie: Hur många medlemmar har ni? :)
Svar: Nu är vi runt 1500 medlemmar! Soon we will be at member capacity :) Så har ni vänner som vill börja träna på Livingroom är det bäst de snabbar sig, för snart är det fullt.
Josefin: (om LivingMama) Vilken otroligt bra satsning. Hoppas det blir fler tillfällen framöver för oss blivande mammor?! Ni kommer inte att ha någon gravid-yoga eller annan träning anpassad för just gravida?
Svar: Ja visst är det bra! Så länge det finns ett intresse så kommer vi fortsätta med LivingMama. Så det är absolut inte bara en engångs grej, utan något vi planerar att ha. Vad det gäller träning för Gravida är det inget vi har just nu, men vi kollar ju hela tiden på sätt att utöka vår verksamhet. Och Mari som håller i LivingMama skrev precis "Det går att utveckla konceptet även för gravida, det är något jag ser fram emot :)" Tills dess kan jag rekomendera Maria Hagman, en jätte duktig tjej som har kurser i GravidYoga i Skövde och Mariestad. www.mhyoga.se.
Till alla er som undrar om Kettlebells så vill jag bara säga att vi sitter och filar på en lösning på era önskemål. Vi har ju en av Sveriges bästa Kettlebells tjejer, Sandra, på Livingroom så det kommer bli riktigt bra. Och som ni säger så är ju verkligen teknik A och O plus att det är fantastiskt bra träning. Men håll ut lite till så återkommer jag med mer information när vi bestämt hur vi ska lägga upp det här med Kettlebells på Livingroom.
Och alla frågor ni har om olika träningsövningar är alltid bäst att ta på plats då någon kan visa er eller på era uppföljningsmöten.
Fortsätt gärna att ställa frågor!
Har jag förresten sagt att vi gått över till ett databaserat bokningssystem? Ingen mer almanacka med massa kludd. Det var kanske på tiden. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0