Mot nya världsrekord.



Skriv upp torsdag 30/6 kl 17.00 i almanackan.
Det är nämligen då Christian ska slå världsrekord i "plankan". Ni vet "plankan" typ den grymmaste magövningen ever! Kom och heja på, vetja! Det kan han behöva. Han ska stå minst 25 min! Försök med det ni;) HejaHeja!





Mitt i City.


Det händer grejer hela sommaren i Skövde!
Kryssa i kalendern när det är dax att befinna sig mitt i city. Träna och dansa på Hertig Johans Torg med oss! Nu visar vi var skåpet ska stå;)



Kuta och njut.


Passa på att vara ute och kuta i skog och mark. Glöm inte sen att registrera alla löparrundor på era wellness nycklar! Kul att se senare i höst hur många mil det blev!


Nya öppettider från och med 27/6.


I morgon den 27/6 börjar vi med sommartider. Inga stora ändringar, bara lite finlir;) Ha nu en underbar sommar! KramKram



Måndag-torsdag    07.00-21.00
Fredag                   07.00-19.00
Lördag-söndag      09.00-16.00

Hard Candy Fitness.


Kolla coola Madonna har slagit sig in på samma bana som jag och Peter!
Madonna är ju grym, I like! Hard Candy Fitness heter hennes anläggning, ett annorlunda namn precis som Livingroom. Så nästa gång ni är i Mexico City, glid in på Hard Candy Fitness;) Eller stanna här hos oss! Ni har väl inte missat att Madonna gärna tränar i Freddy kläder! Lovely!


Bakom kulisserna.


Idag är det midsommardagen och jag och Peter kallar in det tunga ateleriet. Här ska fotas! Vi ska bygga varumärke! Alla ska veta vad Livingroom är. Hur? Ni ska få se! Andreas kom med kamernan i högsta hugg och in drällde också våra modeller, stylister och en söt liten Edvard. I love it! En heldag på Livingroom och höstens reklamkampanj är på G. Så kul! Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Tack alla medarbetare för idag! You rock!


















Onsdagsträningen.


I onsdags hade vi massa roliga releaser.
Silvia och Sara körde BodyBalance och i stora salen dansade Jenny och Jarina loss på BodyJam releasen. Det är alltid lika kul att duka upp och göra lite extra på releaserna. Men jag vill göra mer, så i höst kör vi all in på gruppträningen! Ni är väl med!






Afro Caribbean Style! Helt galet kul! Missa inte BodyJam på onsdag morgon!

BodyBalance, ibland kan en bild säga mer än tusen ord. Kolla in och se vad härligt det ser ut på BodyBalance. Både hårdträning och innre styrka. Träning innefrån och ut kanske! Prova vetja!






Efteråt lite snack och snacks;)

Underbara midsommar tider!


Åhh, vilken härlig kväll det blev igår! Tack alla goa medlemmar för att ni tittade förbi och åt upp all mat;) Det var med spänning vi byggde det stabila tältet i blåsten och regnet, skulle vi stå där själva? Johan kocka på med god förhoppning och visst hade han rätt! Massa hungriga medlemmar dök upp! Ni är bäst!

Inne på Livingroom var det BodyPump release med Sara, Lovisa och Pernilla.
De drog såklart fullt hus och var sååå söta i sina midsommarkransar i håret. Vilket team. Resten av oss, blåste upp ballonger, jagade servetter som blåste iväg och hade superkul! Finnns bara en sak att säga...Välkomna till Skövdes Skönaste Gym!

VI ALLA PÅ LIVINGROOM ÖNSKAR ER EN GLAD MIDSOMMAR!










Det var ett starkt gäng som körde BodyPump så svetten skvätte, de visste ju att vi grillade utanför;)


Lite stressade blev vi...kolen ville inte ta sig!


Hungriga vargar! Bra bevis på hård tränning!


Förfest! Jag hörde något om en fortsättning på kvällen...


Horst försökte lassa på lite till men jag fick påminna honom om att han skulle hem och äta;)


Sommarkillen! Han kommer aldrig ta av sig kransen, tyckte själv han blev söt! Hmm


Först träning sen lite proteinpåfyllning!


Killarna tycket tallrikarna var för små!!!


Jessica höll först hårt i sin shake...men what a heck...en kycklingklubba slank allt ner!


Köbildning vid grillen! Coolt va!


Vilken man...Mums


Hmm, Snygga träningskläder...eller kom de bara för maten?


Stefan laddar för semester! Pss, kolla hans korvfat! Hahha


Vilka snygga sommarinstruktörer!


Silvia mycket nöjd med sin ballonguppblåsning;) Hahah


Hmm, Johan gillade det oxå...Mohaha

RÄTTELSE!

BODYBALANCE RELEASE KL 19.00!!!

Jag är ju inte klok! Sitta och blogga halvsovandes, kan aldrig bli bra! Missade tiden på BB-releasen med 30 min. Suck! Förlåt ska aldrig hända igen! 19,00 allså! Vi ses;)

Med skägget i matlådan.


Vi har varit på vår första affärslunch.
Haha, fint ska det vara! Vi var på Mummel med vår ekonomiansvariga bästa Pauline! Vi gillar henne skarpt! När vi bara "mummlar" om det här med ekonomi, så förklarar, reder ut och styr hon upp allt! Vår Pauline. Hon och vår bokförare Jonas Brewitz är de bästa som finns;) Det är inte alltid så lätt att vara företagare...men med bra och proffsiga människor omkring sig blir det lättare! TACK BÄSTA NI!




Mums med mat på Mummel;)

Grillparty, midsommarfest & release.



Missa inte världens bästa torsdag!
Midsommarfest, grillparty och BodyPump release står på schemat! Johan, vår egen kock kommer att grilla mellan kl 18.00-20.00. Ta en kycklingklubba efter Pumpreleasen eller styrkepasset, vi bjuder! Fira midsommar ledigheten med lite potatissallad! Gött! VÄLKOMNA TILL SKÖVDES SKÖNASTE GYM;)) Mohaha!!


I morgon händer det.


Åhh, i morgon har vi två releaser att se fram emot. BodyJam release kl 18.30 med Jenny och Jarina! Vilket team! Jag måste nog gå;) Direkt efter kl 19.30 är det BodyBalance release med Sara och Silvia! Kan det bli bättre? Kom och kör en helkväll hos oss på Livingroom-Skövdes skönaste gym;) För mig blir det en helkväll! See you there!


Lindas Möhippa!


Idag klev ett glatt gäng med brudar in på Livingroom, i spetsen vår egen Linda! Klädd i snygga trikåer och Livingrooms fina pannband fick hon köra ett spinningpass. Utan att veta vilken musik som skulle strömma ur högtalarna! Proffsig som hon är fixade hon det med trots att hennes vattenflaska såg lite skum ut! Dagen fortsatte med skivinspelning och fotografering med Andreas. Säkert en dag att minnas med ett brett leende på läpparna! GRATTIS LINDA!










Vilka snygga "brudar";)

Bäst på gruppträning.


I bland måste man våga sticka ut hakan och tala om att vi är bäst på gruppträning!
I Skövde! Vi tycker det är så kul. Det är superbra träning och vilket drag! Tuffa, coola och proffsiga instruktörer som står redo att utmana dig till att svettas ordentligt! Kan det bli bättre? Javisst, nu är det ju dax för releaser och då blir det ju extra kul! Vilken svettfest! Missa allså inte nästa veckas releaser med start på onsdag. Vi ses!

BodyJam-onsdag kl 18.30 med Jenny & Jarina



Rocka loss med tjejerna på BodyJamen på onsdag!


BodyPump-torsdag kl 17.00 med Sara, Lovisa & Pernilla



För er som är redo att spänna lite muskler. Gött!

Sommarlov.


Kidzroom tar sommarlov och öppnar igen den 15 augusti. Njut av sommar och sol!


Lotta Fred.


Grymmast ikväll var Lotta Fred!
Kolla hennes snygga arm, i dubbel bemärkelse! Cool tatuering & snygga biceps. Nu snackar vi hård träning och snygg brud! Jag säger inget mer, kolla in istället! Tack goa Lotta för att jag fick fota!





Pernilla and La Liga.


Pernilla var på hugget idag och brännde av värsta Activiopasset!
Gött, musiken dunkade och cyklarna spann så de glödde. Det är så kul när jag vågar mig in på de olika passen och fotar lite. Kanske inte är så uppskattat med svetten och mascaran rinnande på kinderna. Men det är ju det som är gött att visa, att fast att vi har det rätt "mysigt" här på Livingroom så kan vi träning! Hård träning! Kör på alla grymma!










Hatten av!



Hatten av för alla som var med på BodyCombat releasen!
Shit, vad ni körde på! De tjoades, visslades OCH svettades. Jag bli också glad och mallig för Mari och Tessan är såå grymma instruktörer. Tack för att ni är så bra!
Nu till mingelbilderna:
















BodyCombat - release!


BodyCombat-release tisdag kl 18.00 med Therese och Mari! Kommer bli grymt så missa inte!


Värva en vän till Itrim.


Värva en vän till Itrim.
Har du en vän som är intresserad av Itrim? I så fall kan ni tjäna en hacka nu! Värvar man en vän till Itrim får man en fri träningsmånad! Din vän slipper inskrivningsavgiften (495:-) och kan börja träna nu men betalar inte förrän i augusti. Vännen kör igång med Itrim i höst! Kan det bli bättre!? Kom in till oss redan nu, ju tidigare man tecknar in sig, ju mer tjänar man!



När du har bestämt dig!








When a dream come true!


Grattis Martina och Henrik! Vilket vackert par ni är och vilka vackra medlemmar vi har! Hurra och lycka i livet! Kraam från oss alla på Livingroom!







Rpm release.


RPM-release på måndag kl 17.30 med Linda Gustavsson och Stefan Borgström! Don´t miss!





Tips från coachen


Ni alla som inte provat det nya Functional moves passet gör det! Grymt kul och massa nya svettiga moves!




Ser ju grymt kul ut! Prova, Prova

Vilket drag!


Vill bara vissa vilket drag det var på EasyLinen idag! Peter körde på så svetten lacka. Alla slet och tog i för kung och fosterland! We like! Bianca gjorde debut och hon stog på sig hela passet. Bra jobbat!




Sale - allt måste bort!




Hm, butiken krympte och försvann! Nu finns massa fina kläder att fynda i loungen!

Månadens övning med Pernilla.


Ni får inte missa vår goa Pernillas "braiga att haiga" hemsida, där hon varje månad ger oss en ny coachövning.
Det skadar inte att ibland bli påmind om det "små tingen" i livet som faktiskt kan få oss att må lite bättre när det behövs. Kolla in här och stärk dig själv!


Det kom ett sms.


Vissa människor tar en bara med storm! Mitt i all bedrövelse kliver Karin i på gymmet i västa 80-tals stassen! Pernilla var snabbt framme med kameran och skickade dessa foto som sms till mig. Hon var såå snygg! Och som hon dansa loss på Bodyjamen sen! Vilken kvinna! Tack Karin, du gav mig och Peter en sol på en annars lite grå himmel den dagen! Big Hug!




Obs! Det var 80-tals tema på passet - Karin tog det på allvar! Vissa gör det!

Gudarna måste vara tokiga.


Vad var det som hände igentligen?
Det bara öste in vatten hos oss på Livingroom. Säkert på många ställen runt om. Suck, jag har inget emot lite regn men kanske inte inne i vårt fina spinningroom, powerroom, personalrum, förråd, butiken eller i väggarna på toaletterna mm. Brunnarna utanför oss var visst igentäppta. Hm, men vad gör man? Jo, vi öser vidare och visst ska vi hitta på något bra att lätta upp stämningen på! En grill kanske...när det slutat regna!


Alla pass körs som vanligt och missa inte alla releaser som börjar nästa vecka! Jippi!

Info time.


Här kommer lite info om pingsthelgen. Vi firar pingst och håller öppet lördag 9-16 och söndag 9-16. Så kom och träna! Missa inte att gratta Jarina som fyller år på pingstafton;)




Grattis Jarina, ett år visare!

Snart dax för sommarrea.


Spana in vad som finns kvar i shoppen nu.
Jag planerar en liten sommarrea. Har inte bestämt när men det är på G. OCH min sommarrea är ju inte att leka med så håll koll! Måste ju göra plats för alla höstnyheter som är på väg in i butiken! Jippi!








Itrim växer.


Itrim växer så det knakar. Kul! Inför hösten har vi utbildat fler hälsorådgivare som kommer att hjälpa Beda med alla nya Itrimmare som vill hitta en ny livsstil. Itrim är ett jättebra koncept som vi kommer att jobba mycket med i höst. Det kommer för hoppningsvis hända en hel del här på Livingroom framöver så stay tuned!




Beda får hjälp i höst!

Sommartips!


Lite varma sommartips!




Tips från coachen.


Phu, vilken värme!
Härligt men glöm inte att dricka mycket vatten. Speciellt vid träning. Bästa skönhetstipset också. Prova nya Vitamin Wells vatten med vitaminer! Två flugor, en smäll;)


Det finns de som trotsar värmen.


Det var varmt idag.
Men trots det körde Silvia på ordentligt på lunchpumpen. Svetten rann men vad gör det? Det är ju liksom det man är ute efter. Bra jobbat! Det fanns de som var ännu modigare och tog en tupplur i solariet! Hett, hett, hett. Vill man vara fin får man lida pin;)




Ni är grymma båda två!

Functional Moves Release.


Äntligen! Release på Functional Moves i kväll kl 17.00!
Nya grymma moves och sköna låtar! Missa inte! Återkommer med foton och lite tyck & tänk! Be Were!


Soltid på Apoteket.


Sitter just nu på klipporna på kusten. Härligt! Jag har återigen bränt näsan och axlarna. Därför kommer här ett litet tips. Om du köper solskydd på Apoteket  får du 25% rabatt! Nu ropar dem på mig...Johan Wendt ska entra scenen!!! Ring & rösta vetja!!


I morgon smäller det!


I morgon smäller det! Livingroom och Johan kommer vara med i TV!
Så coolt!! Nu måste vi rösta! Så missa inte talang i morgon kl 20.00. Kanske är det fler från Livingroom som är med! Don´t miss!


Kom igen nu Johan och visa var skåpet ska stå!!!! Yeeaahh!!!

Dopningsfritt!


Kolla vilken nice loggo.
Det är för vårat samarbete ang doping i Skövde! Inget vi gillar! Doping allså. Alla anläggningar ska vara med, Skövde kommun och polisen också. Hoppas att det funkar och att vi hjälper någon att komma ifrån detta läskiga beroende! Falköping är också på! Nu kör vi!


Affischer ska upp överallt!

Dax att rösta på fredag.


Nu är det dax att rösta på Johan på fredag!
Missa inte heller att Livingroom är med i Tv!! Kul! Kolla in talang nu på fredag, då rockar vi!! GO JOHAN GO!!!


Vår egen rockers!

Sommaren är här.


Sommartider HeyHey sommartider. Underbart! Men bara för att solen skiner ska man inte sluta träna! Det märks här på Livingroom att man väljer lite utomhusträning. Helt rätt! Tänk lite beachvolleyboll på stranden, en golfrunda, löpträning och/eller härliga promenader. Gör vad ni vill bara ni rör på er! Vi saknar er, men vet att ni snart är tillbaka här inne hos oss;) Nu ska vi passa på och njuta av det fina vädret!








RSS 2.0