Wafu Hudvård & Spa


Titta vad fint Mizue har gjort på sin Aromabar. Här hittar du underbara julklappar vill jag lova. Och det bästa av allt är att både Decléor, mdformulations och bareMinerlas har suveräna paketpriser såhär vid jul. Glöm inte att spana in Mizues hemsida då och då, där kommer det upp nya erbjudanden som det här.


Ny smak!


Nu gör november sin sista dag det här året och som alltid när en ny månad gör sig redo kommer en ny smak från Dalblads. Låt mig presentera Vanilj & Kanel. Njut!


Tack Grahn's!


Igår var en av höstens absolut viktigaste dagar. Nämligen Bliss & FunkyKidz showen. Då alla våra grupper visar upp de danser de lärt sig under kursen. Så häftigt! Och nervöst. Haha. Det är massa pill innan och mycket som ska stämma.

Som vanligt blev det en gnutta kaos innan start, men det hör till när mästerverk skapas. Ett tag hade ingen koll på läget. När ska jag gå ut? Var är Diplomen? Ska alla upp på scenen? När, var, hur? Ja, ni vet. Dessutom hade vi glömt lakan till 4-5 års gruppen och färgen i skrivaren var slut på Livingroom så inga körscheman kunde jag skriva ut. Det blev att hoppa in i bilen, ut i snöstormen och med andan i halsen upplevde jag den läskigaste bilresan någonsin.

Så precis innan start, när allt börjat falla på plats, inget saknades och barnen var taggade till tusen, hade vi satt oss på fel platser. Förra året hade vi de första raderna reserverade till barnen och antog att det var så i år med, men icke. I år var det visst de sista. Så då var det bara att snabbt som attan få med sig alla upp till de rätta platserna i takt med att föräldrarna strömmade in.

Någa minuter över tre satt alla ner, dörrarna var stängda och ljuset släcktes. Showen började och den var magiskt! Det är verkligen så häftigt att se alla barn glänsa på scenen och höra deras jubel åt varandra. Jag satt med ett ständigt leende och dansade med. Allt kaos var bortblåst. Kvar fanns bara glädje.

Vi instruktörer vill tacka alla föräldrar som gett oss möjligheten att dansa och skratta med era barn. Det är verkligen underbart att lära känna dem och se hur de utvecklas och har roligt. Vi hoppas ni har varit nöjda och tyckte att showen var lika bra som vi gjorde. 

Och ett stort tack till Petra Grahn från Grahn's Konfektyr som kom som en räddare i nödden med specialgjorda  klubbor till alla barnen. Det var lycka på pinne.

Tyvärr hade vi ingen kamera igår, orutinerat men sant, Därför skulle det vara väldigt kul om ni som hade det ville skicka kort från showen till frida@livingroomsports.se som jag kan lägga upp här. Så alla kan få ett litet smakprov på vad vi fick uppleva.

Vårens kurser börjar v. 4 och det är fritt fram att anmäla sig. Antingen i receptionen eller via hemsidan (kommer upp snart.) Men vänta inte för länge. Grupperna fylls upp ganska fort.


Dessa godingar fick vi av Petra Grahn. Pricken över i:et! Hoppas nu bara på att några bilder från showen trillar in på min mail.


Kvällens DJ: Ludvig Svensson.

Måndag brukar vara veckans mest hatade dag. Men tack vare minplaylist by Livingroom kan man inte annat än älska måndagar. Om två timmar drar vi igång Ludvig Svenssons lista. Han har en speciell plats i vårt hjärta, då han drog i väg till Stockholm ett tag, men kom tillbaka till Livingroom och Skövde som en upplyst medborgare.
Inget annat gym kunde erbjuda samma känsla och kvalitet som vi, sa han. Inte ens i huvudstaden. Jubel och applåder! Nu, varje gång vi ser hans krulliga kalufs minns vi dessa ljuva ord. Ikväll står han för musiken och känslan på Livingroom. Han kallar den Sveriges skönaste gymlista. Varsågoda. Ta i, svettas och njut!

Förändring förnöjer.


Okej, ni vet ju att livet på Livingroom aldrig står still. Alltid är det något på gång. Och igår skedde det en liten förändring här. En förändring som helt naturligt kommer att skapa viss förrvirring. Därför vill jag att ni hör upp nu. Så behöver ni inte bryta ihop när ni är trötta, stela, vill stretcha och finner ett tomt Stretchroom.

Det är inte borta! Det har bara flyttat till en lugnare gata. Bytt granne från Powerroom till Yogaroom. De två hade helt enkelt mer att säga varann. Vi kan även meddela att Stretchroom trivs fantastiskt bra på sin nya adress och hoppas att alla gäster ska göra desamma.

Så, nu har ni koll på läget va? När ni blir stretchsugna går ni inte genom butiken utan dit Meetingroom låg förrut. Bredvid kontoret.

Det som förut var Stretchroom, men nu gapar tomt, ska bli ett nytt Meetingroom. Ett mer avslappnat och mysigare Meetingroom. Det kommer stå klart senast den 6 december. För då är infoträffen för Itrim och den ska hållas där inne.
Fräknig och fin.


Åh, härliga måndag. Gissa vem som är tillbaka. Pernilla! Underbart skönt och inte en dag för tidigt.Söndagsfrukost.


Imorses gick telefonen varm här på Livingroom. Dagens snöoväder skördade många träningssjälar och avbokningarna haglade tätt. Men långt ifrån alla blev kvar i sina sängar. Den ena snögubben efter den andra droppade in och både Easyline, Bodypump och Spinning fick ett gäng svettisar med sig. Även gymparken som ett tag verkade övergiven fylldes upp. Inget kan stoppa en Livingroomare!

Och precis som alla andra söndagar kom Herr och Fru Pikkemaatt med barnen Felix och Lina för att avnjuta familjefrukost, träning och lek. Det är en fast tradition de skapat sig, spelar ingen roll om det är farsdag eller snökaos. Söndagförmiddag spenderas alltid hos oss! Supermysigt.


Förförra veckan.


Idag.

Skyltsöndag.


Imorgon är inte bara dagen för vår stora Bliss & Funkykidz show, utan även första advent vilket enligt tradtionen också betyder skyltsöndag. Dagen då alla butiker julpyntar och gör det fint. Malin, som för en gångs skull planerar att vara steget före, håller nu på för fullt att piffa till vår butik och resten av Livingroom.

Nu känns det att julen är här :)


Första luckan.


Nemen tjenare.
Idag känns bilder med undertext helt rätt, så jag kör på det.


En ask full av paradis var vad som avslutade Antons vistelse på Livingroom igår. Ja, vår kära praktikant hade uppmärksammat hur svaga vi är för godsaker och gav oss denna. Tack! Det tog inte lång tid innan vi var nere i andra lagret och pillade. Nu är den för längesedan slut.


Och titta här då! En ny stjärna är tänd. Han sveper över golven och lär sig allt snabbare än blixten. Låt oss presentera Johan Wendt, nu en del av Livingroomgänget! Var snäll mot honom, okej?


Idag var ju inte bara Johans premiär utan också de mystiska adventspassens. I sann julanda bjöd vi på glögg, pepparkakor och ischoklad.


Och bakom lucka ett gömde sig ett (hard)Core pass med Peter. Många modiga själar vågade sig dit och efteråt kom de ut svettiga med stenhårda magar och ryggvärk. Underbart! Dock var kameraskötarna för upptagna med alla godsaker och missade därför att fota träningspasset. Kommer inte hände igen. Jag lovar.

Se så nu allihopa. Boka in er på nästa lucköppning. Vi kan alla behöva lite extra spänning och utmaningar i vardagen. Även nästa lördag väntar mys och godsaker efter passet.

Snart underbara måndag.


Fredag kom och gick, men nu, bättre sent än aldrig kan vi tillkännage måndagens spellista som kommer dunka i takt med bicepscurlsen mellan 17 och 21 på måndag. Även denna vecka har en av Livingrooms urmedlemmar skapat en lista som föll oss helt i smaken.

Gratulerar Ludvig Svensson som med sin lista kommer få oss att älska det sista settet i benpressen.
Motiveringen lyder: Nu blir det fart. En lista med stor variation där The Who Och David Guetta plötsligt känns som en helt naturlig blandning. Det blir pampigt från start till slut. Det gillar vi!


Fredag.


Idag är det praktikant Antons sista dag. Under veckans gång har han hunnit bli en riktig hejare på att blanda drinkar. Han har också lyckats bli en utomordentlig diskare och städare. Livet på Livingroom blir inte glassigare än så. Jo lite, han har ju fått träffa alla er underbara medlemmar, tjöta med oss, handla mjölk och bananer, träna och lära känna Wellness nyckeln. Att döma av hans ständigt glada humör verkar det som att han har trivts i alla fall. Vi hoppas det. Och en sak är säker, vi kommer minsann sakna hans unga blod och snabba ben.

Tur då att Beda är tillbaka. Hemkommen från Stockholm och fullärd inom Itrim. Oj, oj vad vi har saknat henne. Nu kan saker och ting börja gå tillbaka till det normala. För snart kommer även Pernilla hem från Thailand "brunbränd och atletisk" (Urbans ord). Ja, på måndag kan vi andas ut, då är vi fulltaliga igen. Redo att göra december till den mysigaste träningsmånaden någonsin.


Saker kommer, saker går, men ferdagsfrukosten den består.

Söndag närmar sig.


Ja, snart är det dags för
den stora Bliss & FunkyKidz showen på Stadsteatern! Bara två dagar kvar. Jag lääängtar. Igår var det Bliss elevernas sista lektion innan de ska upp på scen. Och de var allt lite pirriga vill jag lova.Showen är på Stadsteatern nu på söndag klockan 15.00. Biljetter finns att köpa på Turistbyrån och Stadsteatern.


Just nu..

...hör man Anders skrika "TA I NU DÅ!". Till tung hårdrock boxas och sparkas det för fulla muggar.


Vinnaren Daniel (som jag skrev om tidigare idag) in action.


Planera din träning.


Snön har tagit över gator och torg. Vägarna är hala och jävliga. Bilen känns som ett heltidsjobb. Bara att gå utanför dörren är ett stort projekt. Det enda som känns lockande är soffan, nerkrupen framför tvn och helst med något gott att tugga på. Träna? Inte idag..

Eller hur, ett väder som detta kan göra vilken hurtbulle som helst till soffpotatis. Både motivation och vanorna sätts på prov. Snön må vara vacker, men väldigt mycket i vägen. Kyla kan vara mysigt, så länge man är inomhus med tända ljus. Jag menar, bara jag glömmer något i bilen, vilket innebär att jag måste klä på mig och gå ut igen, gör mig alldeles matt. Att då hitta orken till ett träningspass är inte lätt.

Men jag är ledsen, vi är inga björnar, vi kan inte bara gå i ide. Kroppen behöver fortfarande röra på sig för att må gott. Men hur får man till det? Det gäller att vara lite smart.

Det finns ju trots allt saker vi måste göra. Som att åka till jobbet, handla, köpa julklappar och annat fix. Packa då träningsväskan och ta alltid med den. Vart du än ska. För när du redan är utanför dörren, har skottat, borstat bilen och är på väg någonstans kan du lika gärna göra ett stopp på Livingroom. Eller hur?

Dessutom kan du planera in en frukost, lunch eller fika med dina vänner hos oss och hinna med ett litet träningspass innan eller efter. Du kan komma till Livingroom direkt efter jobbet, träna, duscha, göra dig iordning och sedan dra iväg på det där julbordet med släkten utan att åka hem innan.  

För det svåra är ofta när man ska hem emellan varven. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Då är det lättare att säker inte blir av. Att man stannar kvar istället för ta itu med bitande kyla, snöstorm, mössa, vantar, halsduk. 

Det gäller att inte göra saker svårare än de behöver vara, att göra så få mellanlandingar man kan, och inte låta saker ta för lång tid. Försök också tänka "vad skönt det ska bli att komma in till Livingroom och svettas" istället för "vad skönt det ska bli att krypa ner under en filt" när kylan tränger sig på.


Nu finns julschmat att hämta i receptionen. Ha ett i fickan, på kylskåpet och på jobbet. Planera mera!


Adventspass.


Nu ni! Snart är det advent och det ska firas. Varje lördag fram till jul kommer vi ha lucköppning med spännande träningsinnehåll på Livingroom.

Klockan 11.00 är det som gäller och passet varar i 45 minuter. Vad och vem som döljer sig bakom luckan är olika från gång till gång och givetvis superhemligt. Efteråt kommer det bjudas på glögg och annat gott som hör julen till. Första luckan öppnas nu på lördag!

Boka dig på adventspass.


Julen ska firas med mys, överraskningar och svett! 

Stolta!


Såg ni den här artikeln i SLA i måndags? David Bergsten (på bilden) som vann i 75-kiloklassen på Thaiboxningsgalan är Livingroommedlem. Vi gratulerar i mängder och kan inte låta bli att känna oss stolta. Speciellt Peter som hade honom som medlem redan i källaren på Plaza och brukade träna lite kampsport och bloxning med honom efter stängning. Och titta vart det ledde! Grattis än en gång! 


Mina nya bästa vänner.


Jag är helt såld på Froosh som kom till Livingroom förra veckan. Verkligen det perfekta mellanmållet. Supersmarriga och mättar sådär lagom. Men det bästa är att de innehåller ingen skit. Inga tillsatser eller konserveringsmedlen. Bara frukt. Och det känns minsann på smaken vill jag lova. Åh, jag kan verkligen inte prisa denna dryck nog. Så god!

Dessutom är jag väldigt svag för snygg produktdesign och fundiga formuleringar. Textnörd som jag är. Helt klart en bidragande faktor till att Froosh just nu känns som det bästa som hänt världen.


Beroendeframkallande.


Ingredienser: Bara frukt :)


Julschema!


Idag är det precis en månad kvar till julafton och vad passar bättre då än att presentera det kommande gruppträningsschemat. Det är skickat på tryck och finns snart att få tag på i receptionen. Tills dess får ni spana in det här och på facebook. Senare ikväll dyker det även upp på hemsidan. Enjoy!
Lägg oss under granen.


Nu kan du ge bort Livingroom i julklapp! Det bästa paketet någon kan få, eller hur? Från och med nu kan du köpa 10-kort träning för bara 595 kr. Ge det till dig själv, någon du håller kär, den där vännen som aldrig får tummen ur eller familjemedlemmen som är hemma över lovet.

10-kortet säljs endast fram till 30 december och gäller februari ut. Mysiga presentförpackningar till silverkortet åker snart på tryck och kommer finns på anläggningen nästa vecka. Lägger upp en bild på dem så fort jag kan!

Och varför sluta där. Vi har ju även andra underbara julklappstips. Som en skön behandling hos Wafu Hudvård och Relax. Eller någon av alla de härliga produkter som finns i hennes butik. Vem vill inte börja det nya året med en ansiktsbehandling eller massage?


Ett presentkort hos Mizue kan inte slå fel. Jag önskar mig alltid behandlingar i julklapp.

Just nu..

..sitter sköningarna Chris och Daniel och förgyller tillvaron på Livingroom. De värmde upp med varsin Celsius, hade gött tryck i kroppen hela träningspasset och varvar nu ner med mat, prat, kaffe och en lussebulle i loungen. Helt okej början på en tisdagkväll eller vad säger ni?


Kvällens DJ: Maria Anderrson


Ni har väl inte missat att det blir ikväll istället för igår som Maria Andersson lista spelas på Livingroom. Snart, snart fyller den varje vrå.

Herr och Fru Livingroom
Vad är nu detta? Vilka är det som ska gifta sig på juldagen? Malin och Peter såklart!! Herr och Fru Livingroom. Verkligen på tiden tycker vi andra i Livingroom familjen :)


Motivation.

Avslutar denna kväll med en bild på underbara medlemmen Michel Bergqvist som alltid är glad, trevlig och stilig. Han tar gärna en fika i loungen efter träningspasset och snackar skit med oss som jobbar. Vilket ingen kan ha missat är något vi älskar att göra.
Men framför allt får Michel träning att se så gött och enkelt ut. Idag sprang han sig genomsvett och körde sen biceps och triceps. Och det såg så skönt ut. Kände mig genast motiverad att dra på mig träningskläderna och hänga på.

Tekniska problem.

Marias lista har inte kunnat spelas ikväll på grund av tekniska problem. Vår sladd gav upp. Så typiskt!
Men gråt inte! Vi kommer spela den i morgon istället. Då blir det inget annat än Marias musik mellan 17 - 21. Och det har ni mitt hedersord på. Så ladda om och kom tillbaka med mycket energi imorgonkväll. Det kommer behövas. 

Praktikant.


Säg hej till Anton Jansson allihopa! Typ världens snällaste kille som ska praktisera hos oss denna veckan. Han går på Helenaskolan, ägnar sin lediga tid åt handboll och fotboll och har en hel del jobbiga träningspass i bagaget för den som vill ha tips.

Idag följer han Peters arbetsuppgifter och därmed stod städning först på schemat. Spinningroom kommer vara skinnade rent lagom till alla RPMare stormar in.

Kvällens DJ: Maria Andersson.

 

Måndagkväll närmar sig med stormsteg och det betyder minplaylist by Livingroom. Idag är det allas vår egen Maria Andersson som står för musiken. Ska bli spännande att se om ni svettas lite extra nu när anläggningen fylls av rockklassiker.

På grund av tekniska problem kunde inte listan spelas ikväll. Den kommer strömma ur högtalarna imorgon istället. Men den är värd att vänta på!Funkykidz avslutning!


Igår var det stort kalas på Livingroom! Det var nämligen FunkyKidz avslutning för 2-3 åringarna. Familj och vänner kom för att se och våra minstingar dansa. Förutom härlig dans stod fik, diplom ohc ballonger på schemat. Och så kom såklart Funky björnen och kramade om sina favoritbarn.

De andra FunkyKidz och Bliss grupperna visar upp sin danser på en stor färgsprakande show på Stadsteatern nu på Söndag kl. 15.00. Det ska bli så roligt! Jag läängtar! Alla är så otroligt duktiga och coola. Kommer bli en dansshow i världsklass! Biljetterna kostar 100 kr (gratis för barn upp till 12 år) och finns att köpa på turistbyrån och Stadsteatern.

Till alla Funkykidz och Blissare: Vi samlas 14.00 på stadsteatern (4-5 år behöver inte komma förrän 14.30) ombytta och klara. Har ni några frågor eller undrar något så tveka inte att ringa till receptionen och fråga 0500-480049.
Nya tag.


Förlåt!
Uppdateringen på bloggen har varit riktigt dålig det senaste. Livet på Livingroom står verkligen inte still. Tvärtom, det händer massor, så mycket att vi knappt hinner med. Därför har bloggen blivit lite lidande. Plus att jag var i Köpenhamn i helgen och varken hade koll på vad som hände här eller tillgång till dator. Men nu blir det andra bullar. Ska försöka uppdatera er om allt som är på gång.

I helgen kom Mizues fina Aromabar upp i butiken och det möblerades om kring Easylinen. Lite mer avskilt nu och snyggt som bara den. Eller vad tycker ni?

 


Andra listan utsedd.


Idag är det ju fredag! Och det betyder att minplaylist till måndag ska utses. Trumvirrvel tack! Andra listan att spelas blir ingen mindre än vår egna hustomte Maria Anderssons!

Motivering:
Egentligen räcker det nästan med att det är Maria som har gjort den. Men förutom det så innehåller listan härlig klassiker som får kroppen att röra på sig ännu lite mer än vad den hade tänkt. Den är genomtänkt och dessutom prövad. Flera medlemmar har redan lyssnat in och prisat den. Så varsågoda, ett litet smakprov på vad som kommer strömma ur högtalarna på måndag kväll.


Sandras Superpass.

Internet har krånglat hela dagen. Så typiskt just när jag hade massa att berätta. Och nu, när det fungerar har jag super bråttom. Men men.
Imorse hoppade Sandra in på Functional Moves tid och körde ett eget komponerat mördarpass med styrka, kondition och balans. No mercy säger jag bara.
Oj oj oj, svetten bara rann om dem. Och de hade alla en gnutta hat blicken. Fast samtidigt såg det ut som de alla var på en stor lekplats. Det är så på Sandras pass, hon får sånt som är skitjobbigt och för kroppen blodigt allvar att ändå kännas roligt och se ut som en lek.
Marie-Louise, som var med på passet, sa till mig i förbifarten när hon sprang intervaller. "Skriv att Sandra inte vill att det ska finnas några medlemmar kvar, hon håller nämligen på att ta dö på oss."
Ja, det säger ju nästan allt.

In fruit we trust.

Vart har den här veckan tagit vägen egentligen? Imorgon är det redan fredag! Jag fattar ingenting. Känns som det var måndag igår. Ja ja.
Titta vad som flyttade in på Livingroom när jag var iväg. En Froosh kyl med massa goda smoothies :)  Jag har bara hunnit prova hallon & blåbär och den var super smarrig.
Ni har väl förresten inte glömt att Sandra går in och kör ett balans, styrka och konditionspass imorgon klockan 08.00 istället för Pernillas Functional Moves. Det kommer bli grymt!

Kvällens Activio..

..lämnade efter sig 25 stycken svettiga pulsband. Bra jobbat! Torben får äran att tvätta dom :)Itrim - Snart hos oss!


Nu drar vi snart igång med viktminskningsprogrammet Itrim på Livingroom! Det är världsledande inom varaktig viktminskning och har flera egna center runt om i Sverige. Allt bygger på vetenskap och forskning, vad som är bevisat fungerar.

Programmet är uppdelat i tre olika
faser för att man ska lyckas med sin viktnedgång och, det viktigste av allt, behålla den. Läs om dem här. I Itrim ingår individuell rådgivning, gruppträffar och motionstillfällen. Alla får hjälp med vad de ska äta, hur de ska träna och alla de nya vanor som krävs för att nå ett hälsosammare och lättare liv.

Är du nyfiken, har frågor eller är intresserad att börja Itrim? Vi kommer ha en informationsträff på Livingroom den 6/12 klockan 17.05 där du får reda på allt. Ring gärna och boka in dig på träffen. Den är inte bindande på något sätt. Första Itrim gruppen kommer dra igång den 15/12 och sen kommer det starta nya kontinueligt efter årsskiftet. 

Vår underbara Beda är uppe i Stockholm nu nästan hela november och utbildar sig till hälsorådgivare och lär sig allt om Itrim. Hon kommer hjälpa, vägleda och motivera alla Itrim kunder att nå sin mål.

På vår hemsida och på www.itrim.se kan du läsa ännu mer.

Fel skor?

 
Känner du igen dessa snyggingar? De saknar nämligen sin ägare som idag runt tio, elva tiden råkade få med sig Mariannes liknande dojor istället. De som vandrade iväg var i storlek 38 och med ett band i stället för två. I fall detta känns igen, ring till Livingroom på 0500 - 48 00 49 så fixar vi så rätt skor hamnar på rätt fötter.
 


Vad kan detta vara?Igår kom ett spännande paket till Livingroom. I det fanns vepor, affischer och broshyrer till vårens gruppträningsnyhet som vi ännu inte avslöjat! Och vi håller det hemligt en stund till..

Och just nu..

..ger Linda 30 medlemmar en rejäl genomkörare inne på Functional Moves. Gissar att hela bunten kommer vakna upp med skön träningsvärk imorgon.


Just nu..

..är det fullt ös inne på Zumban!


Kvällens DJ: Daniel de Bruin.


Nu är det bara en halvtimme kvar
tills premiären för minplaylist drar igång. Och först ut är Daniel de Bruins lista. Den kommer spelas från 17 - 21. Nedan ser ni ett smakprov på vad den innehåller. Visst blir man träningssugen :)

Koll på läget?


Vet ni vad som händer nu på onsdag förresten? Resia och La Classe annordnar en liten mässa på Arenan med tema Livskvalité - Medvetenhet - Hälsa. Livingroom plus massa andra företag kommer finnas på plats och prata och svara på frågor från nyfikna själar som vill ha koll på läget.

Dessutom kommer Charlie Söderberg, ni vet han från lyxfällan, hålla ett föredrag. Spännande! Kvällen börjar 18.30 med mingel. Sen fortsätter det med livemusik från Hot Lips, Modevsining, Buffé, Charlies Föredrag och lotteri med fina priser.

Klockan 21.30 stänger mässan och efterfesten inne på O'Learys börjar. Känns som det kan bli en riktigt kul kväll faktsikt. Alla är välkommna. Biljetter finns att hämta i receptionen.

Så, känner du för att öka din medvetenhet och träffa lite skönt folk vet du var du ska gå.


Kvällens program.


Alla företagen som kommer vara där.


Inga mera ursäkter.

Tack vare Johanna kan ingen längre skylla på studierna när träningen inte blir av.
Se och lär.14.11.10


Idag är det farsdag, alla pappors dag. Och till Livingrooms pappa Peter önskar vi dubbelgrattis. För idag är det nämligen också hans födelsedag! I present av Livingroom fick han en massa dammråttor och hela dagen har han firat med dammsugaren i högsta hugg.Den första listan utsedd.


Oj oj. Det blev sent, mycket senare än beräknat. Vi ber om ursäkt. Men nu äntligen har vi kommit till ett beslut om vilken playlist som ska bli den första att spelas i minplaylist by Livingroom.

På måndag mellan 17 - 21 kommer Daniel de Bruins lista att strömma ur högtalarna på Livingroom. Det var mycket jämnt mellan flera av spelningslistorna och vi vill understryka att alla fortfarande har chans att väljas till kommande måndagar.

Motivering: En lista med peppande och rufft tempo. Variationen är inte den bästa men vägs upp av inbjudande finesser. Grattis Daniel!

Min playlist.


I eftermiddag/kväll kommer vi gå ut med vilken playlist som blir den fösta att spelas på måndag! Spääännande. Flera suveräna playlist har skapats och alla har chansen att bli spelade framöver. För varje måndag kommer era spelningslistor strömma ur högtalarna på Livingroom, så vi kommer behöva en hel del. Alltså är det är bara att fortsätta leverera grymma listor med underbar träningsmusik.

Själv sitter jag pillar lite med min nu.
Vill att alla låtar ska vara sånna där som man bara inte kan sitta stilla när man hör. Låtar som gör att hela kroppen rör sig nästan automatsikt. Då blir träningen roligare och så orkar man mer :)

Ditch the workout - join the party.


Nu måste jag ju berätta lite om igår. Trots att mina ben fortfarande var svinförbannade efter tisdagens BodyPump släpade jag mig hit för att köra mitt första Zumba pass någonsin. Jurgita stod som instruktör och det bjöds på fest. Hälften av tiden hade jag ingen aning om var jag skulle göra av varken ben eller armar, men det spelade ingen roll. 

Jag viftade, trampade, hoppade, svängde allt vad jag kunde och svetten rann som bara den utan att jag tänkte på det. Det kändes ungefär som när man sätter på stenhög musik hemma och dansar runt som om ingen såg en. Det enda som sakndes var ett glas vin. Haha. Då hade det varit fullbordat. 

Igår var också dagen då vår nya yogatjej Anna gjorde sin premiär som Livingroom instruktör. Och succé blev. Deltagarna var mycket nöjda med vårt nyförvärv vilket känns underbart. Ni som missade henne igår kan komma på hennes Flowyoga vecka 50 & 51 som sedan kommer ligga på vårschemat.

Försökte mig på en bild inne i yogarummet, men det var lite mörkt för min stackars iphone.
Anna efter premiären.


Bodyvive.


Nemen hallå!

Idag bröt vi schemat och bjöd in Linda från Form i Falköping som körde Bodyvive imorses vid 8.00. De som var med kom ut svettiga och glada. Bra tecken! Det var massa positiva reaktioner på passet, så vem vet, kanske finns det en framtid för Bodyvive på Livingroom. Only time will tell. Vad tycker ni, något att satsa på?

Nästa fredag ligger Pernilla fortfarande och solar sig, så då går Sandra istället in på Functional Moves tid och kör ett surprise pass med styrka, kondition och balans. Samma tänk som Functional Moves, fast på Sandras vis. Missa inte!Hejdå Pernilla!


Igår vinkade vi av vår härliga Pernilla. Nu drar hon till Thailand för sol, bad och dykarcertifikat. Vi är inte ett dugg avundsjuka..


Njut och ha det underbart!

Lämna plånboken hemma.


Har du hört talas om tillvals kortet? Kanske inte. Helt ärligt har vi varit lite dåliga på att informera om detta nya typ av medlemskap som föddes i början av hösten. Men nu så! Dags att ge det sin stund rampljuset och tillsammans med ett skönt erbjudande dessutom. Hör här.

Tillvals kortet är en härlig uppgradering av silverkortet. Höjer du upp din månadsavgift till 499 kr får du antingen alltid fria drinkar, fri frukost eller fri sol. Med andra ord kan du träna och dricka så många drinkar du vill, äta frukost varje morgon eller sola när som helst du känner för bara 499 kr/månad.

Tar du dig gärna en drink efter träningen eller äter frukost då och då tjänar du snabbt in på att ha tillvals kortet. Låt mig illustrera. Det vanliga medlemskapet är 399 kr/mån. Då räcker det att du dricker mer än tre drinkar, äter mer än två frukostar eller solar mer än två gånger i månaden för att du ska tjäna på att uppgradera dig till tillvals kortet.

Nu till erbjudandet! Uppgradera dig nu och få resten av november fritt. Din månadsavgift höjs upp för december och du behöver inte betala något för november, men kan dricka, äta eller sola fritt från dagen du bestämt dig. När du uppgraderar dig till tillvals måste du skriva på ett nytt avtal och binda dig i 12 nya månader.  

Visst är det underbart!

Intruktörsutfrågning: Linn Lundquister


Hon har rytmen i blodet och har dansat under solen på Afrikas savanner. Varsågoda allesammans, Linn Lundquister.

Ålder: 38 år
Instruktör i: AfroPowerDance
Favoritträningslåt: Just nu är det Waka Waka med Shakira
Favoritmaträtt: Svårt att välja... Allt som är lagat med lite kärlek och helst av andra (trött på att laga mat just nu). Mormors spenatsoppa kanske eller mammas gryta med "heta räkor" står högt i kurs!
Favoritgodis: Nötter, mörk choklad.
Bästa träningstips: Träna med både hjärta och hjärna = hitta träningsformer du tycker om och träna smart så att du stärker både själ och kropp = Ta hjälpa av Livingrooms engagerade och duktiga instruktörer ;)
Bästa vilotips: Var nöjd med dig själv! Det genererar sinnesro!
Började intressera mig för träning: Hm... Tidigt. Alltid gillat att röra på mig. Bestämde exempelvis i 12-års åldern att jag skulle bli gymnastiklärare och blev det.
Utbildade mig till instruktör för att: Sprida rörelseglädje genom den afrikanska dansen!
När jag inte håller pass tränar jag helst: Spinning för det är så härligt svettigt och rensar hjärnan.
Mål med min träning: Hålla mig frisk och pigg, känna glädje, landa i kropp och själ.
När och vad man bör äta för att genomföra mina pass: Förutsätter att du liksom jag äter regelbundet och tillräckligt dagligen... Men det passar mig att äta stadigt 2-2,5 timmar innan passet. Då äter jag gärna någon pastabaserad rätt. Efter passet äter jag mängder av allt, blir alltid våldsamt hungrig.
När jag inte tränar eller jobbar: Umgås jag med min underbara familj.
Få vet att jag: Får rysningar av särskrivningar. Tidigare sysslat en hel del med Bothmergymnastik (vilket typ ingen någonsin har hört talas om...?). Skrivit en fet uppsats kring interaktionen mellan rörelse, kropp och identitetsbildning med gymkulturen i fokus. Oj! vilket seriöst svar det blev :)
Det bästa med Livingroom: Alla härliga människor som jag får möjlighet att träffa och lära känna.


Såhär svettig och glad blir man efter Linns pass.


Ja men titta, fötterna stampar, håret sveper och ryggraden rullar. Underbart!

Just nu..


..svettas, hoppas och tjoas det inne på BodyStepen. Vilket drag säger jag bra!

Välkommen Anna!


Idag har Pernilla haft möte med vår nya Yoga tjej Anna Humlesjö som tillsammans med Julia ska utveckla och utöka Yogan på Livingroom i vår.

Annas specialité är FlowYoga som är en dynamisk energigivande yoga med flow som länkar samman yogarörelserna till en helhet. Det är en av nyheterna till vårschemat, men redan på julscemat (som börjar den 13 december och snart kommer upp här) värmer Anna upp er med några FlowYoga pass. Känns super spännande! Förutom FlowYoga kommer hon också köra YinYoga.

Redan nu på torsdag 19.00 kan ni träffa Anna då hon hoppar in på Julias Yoga75. Vi hälsar henne superduper välkommen till vår Livingroomfamilj!
 
 


Ta det försiktigt.


Snön har våldsamt tagit över hela staden och därmed gjort vägarna väldigt läskiga. Vill nu bara be er underbara att ta det lugnt på vägen hit till Livingroom. Stressa för guds skull inte. Det är okej om du kommer lite sent till ett pass. Vi lovar att inte bli arga och att ta bort varningen. Bara du kör försiktigt. Inga olyckor tack, okej.

Just det, gå även försiktigt. Speciellt i trappan ner till oss. Den är inte att leka med sådana här dagar.


Nu har de öppnat upp första parkeringsraden. Cykelställsarbetet är nästan helt klart.

Instruktörsutfrågning: Natalia Bobadilla


Äntligen dags att lära känna vår Zumba drottning Natalia Bobadilla lite bättre.

Ålder: 24 år.

Instruktör i: Zumba.

Favorit träningslåt: R&B, latinomusik, ragga .. svårt att välja en låt . Om jag är på dans/träningshumör så är det JUST NU - Gyptian - Hold You ( Soca refix ) .

Favorit maträtt: Skomakarlåda och det mesta med kött :)

Favorit godis: Non stop.

Bästa träningstips: Kom i form genom att ha kul.

Bästa vilotips: En filt och en kopp te i soffan.

Började intressera mig för träning: När mina föräldrar kastade in mig i fotbollen ;) Men min riktiga kärlek har alltid varit dansen, även fast den har kommit och gått så är det hjärtat.

Utbildade mig till instruktör för att: När jag för första gången fick ta del av ett Zumba pass kände jag att det var något jag kunde stå för och ville dela med mig utav, älskar det !

När jag inte håller pass tränar jag helst: Allt beror på humöret . Jag tycker det är skönt att försvinna in med musiken . Så det brukar sluta med lite kondition & styrka. För att inte glömma Hiphop klasserna !

Mål med min träning: Att folk ska ha kul, skaka loss och känna musiken.

När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: Mycket vätska men lätt mat. Har gjort misstaget att äta för tätt inpå eller för mycket, man vill känna sig lätt när man ska shakea ;)

När jag inte tränar eller jobbar: Lutar jag mig tillbaka, träffar mina vänner & min familj och njuter av alla äventyr.

Få vet att jag: Är född i Chile och att jag är ett serie-freak - Vänner, Cougar town, Gosspi girl, How I meet your mother .. U name it !

Det bästa med Livingroom: Är atmosfären och personalen såklart !

Alltid fin i färgglada kläder :)

Shake it, shake it.

Måndagsmöte.


Tänkte att det låg fint med ett litet infomöte såhär i början av veckan. Det är nämligen några ändringar i gruppträningschemat som kan vara bra att känna till.
På onsdag 18.00 blir det 30 min PilatesCore med Marjo istället för BollCore med Sandra. Ingen boll alltså, men oj vilken träningsvärk ni kommer få i bålen. I vår kommer vi ha både BollCore och ett vanligt Core pass på schemat, så ett litet smakprov på vad som komma ska.
På torsdag så kör vår nya stjärna Anna Yoga 75. Hon är utbildad i flera olika yogastilar och kommer ha fasta klasser på vårschemat. Tillsammans med Julia ska de utveckla Yogan och ta den till en ny nivå på Livingroom. Väldigt spännande! Närmare presentation om henne kommer förstås. Men som sagt, nu på torsdag 19.00 hoppar hon in för Julia. Så kom och testa och träffa henne då.
På fredag händer något lite utöver det vanliga! Linda från Form i Falköping gästar oss och kör BodyVive 08.00 istället för Pernillas Functional Moves. Ett pulshöjande pass där du tränar styrka och uthållighet med hjälp av gummiband och en liten boll. Kom och prova det. Vi vill gärna höra vad ni tycker om BodyVive och om det skulle passa på Livingroom.

Dagens tidning.


Ni läste väl tidningen till morgonkaffet? Om inte, är det bara att leta upp närmaste SLA och spana in våra mysiga seniorer på sidan 8. Söndag var det ja.


Öh, ja vad ska man säga.
Vi måste ha Skövdes absolut hurtigaste medlemmar. Så här såg det ut inne på Bodypumpen klockan 10.00 idag. Jag menar, det är ju trots allt söndag. Ingen som hört talas om sovmorgon? Jösses, jag slutar aldrig imponeras.

Congratz!


Hallå!

SUPERMEGA GRATTIS till Maria Anderssson och Farid Shaba!! Värdiga vinnare i gårdagens Redbull Competition a.k.a Chins (som blev pull-ups) & Dips tävlingen. Ni var grymma! Alla var grymma!

Och kul var det! En riktig liten publik dök upp och plötsligt var Livingroom som värsta mini arenan. Hög musik, tjoandes och massa applåder. Sjukt bra drag faktiskt!

Vi kör igen i februari! Så nu är det bara att öva, öva, öva. Jag ska lätt slå gårdagens reslutat då, vilket inte bör bli allt för svårt eftersom jag klarade hela två pull-ups och ingen dip. Haha. Men nu är jag taggad till tusen att bli bättre. Igår var bara uppvärming, i februari då jädrar. Då hoppas vi på att fler vågar ställa upp.

Så hur mycket klarade vinnarna då? Jo, Maria Andersson gjorde 5 pull-ups och 10 dips. Totalt 15 poäng. Farid Shaba klarade 15 pull-ups och 44 (!) dips. Totalt 59 poäng. Men det bör nämnas att Pontus inte var långt efter han gjorde 20 pull-ups och 33 dips.

Hatten av till er!

Vinnaren Maria!


Vinnaren Farid!
Ser man på.


Ja, visst måste man gnugga sig i ögonen. Men det är sant. Det är Torben ni ser. Bilderna är inte photoshopade. Han tränar! Sällan skådat.

Nu ska jag gå och hälla upp chips. Snart smäller det!


Kom igen nu!

Chins och dips, Redbull och chips med dip. Behöver jag säga mer? Jo just det.
Vi ses imorgon 14.00! Inga ursäkter.

Önskemål blir verklighet.

Jag sitter inne på så mycket information om våren. Ni anar inte. När tiden är inne ska jag berätta allt. Jag kan säga så mycket som en sak. En hel del beror på er. Medlemmars önskemål som blir till verklighet.
Under utvärderingsveckorna fick vi in runt 200 (!) vad-tycker-du lappar. Det häftigaste av allt var att cirka 90 % innehöll 10 poängare. Hur stolt blir man inte då? De innehöll också flera idéer, önskemål och förslag vilket vi är superglada för. Vi suger åt oss allt, funderar och spinner vidare.
Speciellt en idé som jag diskuterade med en medlem känns väldigt spännande och rolig. Så fort den är spikad ska jag berätta. Och ett helt nytt pass tillkommer, kan ni gissa vilket?
Men hallå, har man sagt a får man säga b. Visst känner ni lite så nu. Förlåt. Men, men en sak kan jag berätta. Som en liten helg present. Efter årsskiftet kommer vi ha öppet längre på söndagar. Två timmar för att vara exakt. Så när 2011 blir det alltså 9.00 - 20.00 som gäller på söndagar. Härligt va? :)

10 liter juice.

Oj, oj, oj. Tror minsann att vi slog rekord i frukostätare idag. Ett tag fick vi vara tre stycken som bara jobbade med frukostbuffén. Hela tiden var något slut. Jag tror vi serverade uppemot 10 liter juice! Och ägg ska vi inte ens tala om. Ja, jösses vilka matvrak vi har att göra med på Livingroom. Men det gör oss såklart bara glada! Äta bör man annars dör man. Och annars får träningen ingen verkan heller för den delen.
Det är nog mer än dags att börja titta på ytterligare bord och stolar till loungen. Och verkligen mer porslin. Torben diskade sig alldeles svettig idag.

BodyBalance


Okej, tänk er ett spänt gummiband
i stormvind. Det är jag. Yep, såhär efter BodyBalance känner jag mig uttöjd, åtstramad och skakig. Samtidigt som jag är sådär go och varm i hela kroppen. Gud så skönt det var. Men jobbigt också. Jösses vad mage och ben fick kämpa, speciellt mage. Ibland var varenda muskel i kroppen spänd, ganska ofta faktiskt. Så inte konstigt att jag darrar lite nu.

Vissa saker var lite kluriga
att få till, men det gjorde det nästan bara roligare. Och dessutom var det imponerande och inspirerande att titta på alla de runt omkring som fick det att se enkelt ut. Och att titta på Marjo, att se denna fantastiska kroppskontroll, denna perfektion i varje rörelse. Så häftigt och väldigt motiverande.

Jag behövde verkligen sträcka ut mig
. Har jag gått och känt mig så himla kort nu i några dagar, varit småsur på varenda lång människa jag stött på och förbannat mig över att jag troligtvis växt klart. Bara några centimeter till, snälla.

Men när jag såg mig själv i
spegeln under passet med ben och armar uträckta åt alla möjliga håll kände jag mig genast längre och smidigare och insåg att jag inte är så kort och klumpig som jag inbillat mig. Så det var skönt, nu kan jag släppa det.

Sist men inte minst var musiken underbar.
Den fyllde rummet med en känsla av lugn och styrka. Efter passet gick man ut rakare i ryggen och med huvudet högre. Träning är bästa botemedlet mot höstdepp.


Tusen tack.

Vill förresten passa på att ge er alla en stor kram. Varje dag får jag superfina kommentarer från medlemmar om denna lilla blogg. Fler och fler hittar hit och antalet läsare ökar hela tiden. Hur kul som helst. Så tack, tack och tusen tack. Ni gör mig glad.
Vill också påminna om att ni gärna får skicka bilder och texter till mig på frida@livingroomsports.se som jag kan lägga upp här.
Nu ska jag rota fram lite träningskläder. Det är nämligen snart dags för mig att köra BodyBalance, som vikarierar åt ordinarie Yoga 75 ikväll. Inte illa va? Bara tanken av att jag ska träna gör mig nöjd. Haha.
Ses där.

Ingen mer Knus S.

Hallå, jag har ju helt glömt uppdatera er i vår mixerkris. Knus S nr 2 höll inte heller måttet. Den startade ibland av sig själv vilket resulterade i skrämda medarbetare och efter bara några dagar började den lukta bränt och utsöndra läskig rök. Inte okej. Så hej då Knus!
Istället införskaffade vi oss en klassiker från OBH Nordica. Vi har haft den lilla varianten som reserv och nu slog vi till på den stora. Än så länge är vi mycket nöjda. Den är lätt att lyfta, locket sitter inte som berget och den blandar bra. Den spelar oss inga spratt, gör inga konstiga ljud och förvirrar inte med några specialknappar.
Den bara mixrar, precis som den ska. Nu är det bara att hålla tummarna att den pallar trycket. Livingroom är ett underbart ställe att jobba på, om man är människa vill säga. För en mixer måste det vara den värsta arbetsplatsen i världen.
Hälsa på vårt ny tillskott..
..och säg adjö till Knus S.

Instruktörsutfrågning: Stefan Borgström


Äntligen dags för ännu en instrukörsutfrågning. Nu med Stefan Borgström, mannen som får folk att svettas som aldrig förr och samtidigt behålla leendet på.

Ålder: 39 (kan man inte tro)

Instruktör i: Bodystep och RPM, har lagt BodyPump på hyllan

Favorit träningslåt: Prodigy funkar alltid...

Favorit maträtt: Skaldjur i alla former

Favorit godis: Är inte så glad i godis men, jordnötter

Bästa träningstips: Det viktigaste är att man har kul

Bästa vilotips: En god bok. Ordentligt med sömn.

Började intressera mig för träning: För att utmana mig själv och hålla mig i form

Utbildade mig till instruktör för att: Tyckte det såg så himla kul ut att leda klasser och blev så inspirerad när jag var på min första BodyPump klass. Var helt tagen, är det här på riktigt?

När jag inte håller pass tränar jag helst: Allround, vad känner jag för idag?

Mål med min träning: Att hålla förfallet på lagom avstånd

När och vad bör man äta för att orka genomföra mina pass: Har alltid trott på allsidig mat. Ordentlig frukost, äta ofta och inte allt för stora portioner. Glöm INTE att äta efter träningen. Inför RPM så bör man grunda med vätska under dagen

När jag inte tränar eller jobbar:
.....så åker jag MC eller fotograferar

Få vet att jag: Flugfiskar, har varit tävlingscyklist

Det bästa med Livingroom: Fantastisk atmosfär, fråscht, en otrolig cykellokal


Spelar ingen roll om det är på cykel..


..eller bräda, du kommer vara helt slut efter Stefans pass.

Supermammor.


Känner att det är minst sagt dags att hylla alla våra Supermammor på Livingroom. De är väldigt många och jag är sjukt imponerad av dem allihopa. Vilka förebilder säger jag bara.

De går runt här med sina jättemagar och tränar på som ingenting. För att inte tala om efteråt sen då. När bebisen är ute i vida världen. Ja, då är de snabbt uppe på fötter och tillbaka hos oss så fort de känner sig redo för att komma igång igen. Hur grymt är inte det?


Kristina fick en dotter den 16 oktober och redan förra veckan var hon tillbaka hos oss :)


Och kolla Lovisa då! Vilken brud :)

Afropowerdance.


Titta vilket stort gäng som var med och rörde sig till afrikanska rytmer igår. När jag gick in i salen för att ta kort ville jag inget hellre än att stanna kvar, hoppa in och hänga på. Det var så härlig musik och mysig stämning. Allt de gjorde såg så skönt ut.

Hade gjort vad som helst för att kunna vara med ikväll 19.30, men Göteborg kallar...

P.S Imorgon kväll är det BodyBalance med Marjo istället för Yoga 75. Så ni vet :)

Activio.


Spanade precis in på Activion som håller på nu. Jädrar vilket drag det är där inne. Activio, som är pulsbaserad spinning, har verkligen växt och blivit till ett av våra populäraste pass. 

Såg att de som har utvecklat Activio har en egen blogg, dock längesen den uppdaterades, men det kan ju vara kul att kika in där ändå.

Min playlist, by Livingroom.

Åh! Nu är det äntligen dags att lansera det nya by Livingroom. Det är bland annat detta vi planerat på våra möten och som jag har hintat om ett tag.
Vi kallar det Min Playlist. Konceptet är enkelt. Dags ta träningsupplevelsen till ännu en ny nivå! Få din musik spelad i högtalarna på Livingroom. Träna till dina favoritlåtar, de som får dig att orka mer och kämpa längre. Varje måndag mellan 17.00 - 21.00 kommer vi spela er medlemmars bästa träningsmusik.
Hur? Det är enkelt. Skapa en spelningslista i Spotify som är minst två timmar lång. Döp den till ditt namn följt av Livingroom. Därefter går du in i det nya eventet på vår Facebooksida som heter min playlist, by Livingroom och postar din spelningslista. Det gör du genom att helt enkelt markera listan och "dra" den in i kommentarsfältet.
Varje fredag väljer vi ut vilken lista som kommer spelas följande måndag. Listorna bedöms utifrån olika kriterier. Men variation och finess värdesätts extra högt.
Så, nu återstår bara en sak. Börja knåpa ihop en fantastiskt playlist! Den första kommer strömma ur högtalarna måndagen den 15 november. Så ni har ett tag på er.
Är det något du funderar över? Fråga på!


You've got mail.

Hallå!
Igår ska det ha ramlat in ett mail till alla er som använder Wellness nyckeln med förra månadens träningsresultat. Om så inte är fallet, beror det troligtvis på att din mailadress är felstavad i systemet. Vi gör vårt bästa för att rätta till detta i den mån vi kan. Men då vi bara ser vilka mailadresser som våra mail inte levererats till och inte vilka personer så kan det ibland bli svårt att hitta vilken som tillhör vem, även när vi enkelt kan se felet.
Därför ber jag er nu, som inte fått något mail, att kontakta receptionen och lämna rätt mailadress. Vill du inte ha träningsrapporter varje månad kan vi stänga av det. Men för att du inte ska missa annan information vi skickar ut så är det viktigt att vi har rätt adress.

Bakom kulisserna.

Hallå, jag har ju helt glömt att berätta att vi receptionsnissar var ute och åt på Mummel i fredags. Så härligt att de slagit upp dörrarna igen, otroligt god mat och mysig stämning. Det var båda storcheferna och vi som egentligen styr Livingroom ;) Vi firade och pratade om framtiden. Bland annat nämndes något om en hälsoresa till värmen.. De ni!
Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen. Ni medlemmar har så mycket att se fram emot. Redan nu i vinter, men speciellt till våren. Livingroom står aldrig stilla!
Kanske de sämsta bilderna någonsin. Men, men.

Redbull Competition.

Välkommen november! Eller vad säger ni?
Ja jag vet, inte den roligaste månaden på året kanske. Men vi har en lösning på det, en massa saker kommer hända på Livingroom. Ni kommer inte ha tid att tänka på mörkret och det tråkiga vädret. Vi har speciellt en grej på g, som vi planerat ett tag och kommer presenteras vilken dag som helst nu!
Men först och främst. CHINS OCH DIPS TÄVLING nu på Lördag! Eller Redbull Competiton som vi valt att kalla den. Vem är egentligen starkaste tjejen respektive kilen på Livingroom. Kanske är det du som orkar göra flest chins och dips av alla.
Klockan 14.00 kör vi igång. Vi tänkte att vingar är inte helt fel i ett sånt här sammanhang, därför bjuder vi alla tävlande på Redbull. Dessutom dukar vi upp med massa chips och dip då det stod högt på önskelistan och passade tävlingen som handen i handsken.
Tveka inte! Det är ju mest en rolig grej. Vi har allt sätt att det finns riktiga talanger på anläggningen så ta er i kragen och anmäl er nu i receptionen. Du har hela veckan på dig att öva. Dessutom kommer flera instruktörer vara med och hur kul är det inte att utmana dem!
Vad får vinnarna då? Ja, förutom den enorma äran vill säga. Valfritt 10-kort! Sol, drink eller frukost. Så kom igen. Nu taggar vi till.
(Jag har förresten precis skrivit klart min tenta. Hela helgen har jag kämpat, därför denna bloggbrist. Ge mig ett grattis! Haha)

RSS 2.0