Måndagsmöte.


Tänkte att det låg fint med ett litet infomöte såhär i början av veckan. Det är nämligen några ändringar i gruppträningschemat som kan vara bra att känna till.
På onsdag 18.00 blir det 30 min PilatesCore med Marjo istället för BollCore med Sandra. Ingen boll alltså, men oj vilken träningsvärk ni kommer få i bålen. I vår kommer vi ha både BollCore och ett vanligt Core pass på schemat, så ett litet smakprov på vad som komma ska.
På torsdag så kör vår nya stjärna Anna Yoga 75. Hon är utbildad i flera olika yogastilar och kommer ha fasta klasser på vårschemat. Tillsammans med Julia ska de utveckla Yogan och ta den till en ny nivå på Livingroom. Väldigt spännande! Närmare presentation om henne kommer förstås. Men som sagt, nu på torsdag 19.00 hoppar hon in för Julia. Så kom och testa och träffa henne då.
På fredag händer något lite utöver det vanliga! Linda från Form i Falköping gästar oss och kör BodyVive 08.00 istället för Pernillas Functional Moves. Ett pulshöjande pass där du tränar styrka och uthållighet med hjälp av gummiband och en liten boll. Kom och prova det. Vi vill gärna höra vad ni tycker om BodyVive och om det skulle passa på Livingroom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0