Kvällens DJ: Filip Rapp

Det är ny vecka, Januaris sista dag och jag är frisk som en nötkärna. Typiskt bara att min kamerasladd är som bortblåst. Jag som har massa bilder från igår då det både var FunkyKidz start, Bliss start och Surprise pass.
Och vi fick dessutom upp lite nya grejer från Casall, tröjorna med Livingroom tryck (glöm det jag skrev om väskorna, tanken var att trycka på dem, men tyvärr fungerade inte det) och gjorde om butiken igår. Men, jag återkommer så fort jag kan med allt det. Plus mycket mer.
Men nu till ikväll. Det är ju måndag och med andra ord minplaylist! Ikväll står legenden och fitnessinnovatören Filip Rapp för musiken.
Motivering lyder: Här blir det rock, kanske ingen klassisk träningslista men vi älskar när det vågas. Klassiska rocktoner möter svensk indie vi alla gärna sjunger med i. Kreativt. Stilpoäng för Chesney Hawkes.

Jag kände att det även kunde sitta fint med skaparens egen beskrivning av sin lista. Den lyder: Lite arenarock, massa 70-tals glamm/glitter-rock, en heldel gammal och nyare radio pop, nån enstaka punkstänkare och några hårdrockslåtar. En del låtar är megakända, och en del är totalt okända. :-) Har dessutom kryddat med Skövde-lokala förmågor som Teodoure, Polkapix och (såklart) The Gloria Story!


Äta ute.


Såhär en lördag tänkte jag det kunde passa bra att tipsa om att alla vi Livingroomare har 10% på all mat på resturangen La Vida. Bara att visa upp gymkortet i kassan. Bra va.

Förresten, glöm inte Surprisepasset imorgon! Lika spännande varje gång :)






Livingroom kläder.


Minns ni att jag skrev att några grejer skulle iväg på tryck? Nu är de tillbaka i butiken. Jättefina tröjor och väskor från Freddy som dekorerats med ett litet Livingroomtryck. Spana in dem! 


Malin skickade detta kortet, så vi alla kunde få en liten teaser. Åh, jag vill ner till gymmet och dra på mig tröjan nu!



Kettlebells Workshop!

Oj, oj, oj vad ni ska bli glada nu. Jag har nämligen en liten fredagsöverraskning. Säger bara boka in lördagen den 19 februari. Då kommer vår Sandra, som tog silver i Kettlebells SM, ha Kettlebells Workshop på Livingroom!
Mellan 12 - 16 kommer hon befinna sig inne i stora salen och gå igenom tekniker och övningar med alla som vill. Det blir en typ av drop in klass där man kan komma, stanna och gå när man känner för det.
Vad tror ni om det? Fick ju massa frågor på frågestunden om just Kettlebells, flera som ville lära sig tekniker och övningar. Så nu har vi fixat det.
Alltså, lördagen den 19 februari mellan 12 - 16, anmäl dig i receptionen.
P.S. Jag har blivit sjuk och eftersom jag inte vill smitta någon kommer jag hålla mig borta från Livingroom i helgen. Blir kanske inte överdrivet mycket bloggande heller då min dator snällt, men bestämt, bett om att slippa bli nerspydd.

Inskolning.

Ikväll har jag skakat loss på Afrodance. Så himla skönt! När jag kom ner till gymmet mötte jag bland annat Johans glada ansikte. Han har ju jobbat lite extra då och då på Livingroom, men nu kommer ni få se honom mer kontinuerligt.
I början är det ju lite rutiner att lära sig så ni får lova att vara snälla mot honom. Här nedan visar Torben hur man bokar och bokar av medlemmar på pass.
En kille som kan göra två saker samtidigt, le till kameran och lyssna på Torben.

Dags för revansch!

Okej, som jag sa händer det mycket roligt nu i februari. Låt oss börja baklänges, med vad som äger rum sista helgen denna underbara månad. Bara för jag vet att ni kommer vilja öva, öva, öva och mentalt ställa in er för detta.
För lördagen den 26 februari kl 14.00 är det nämligen dags för CHINS & DIPS tävling igen! Eller ja, Pullups och Dips körde vi sist och det blir det antagligen nu också. Men Chins & Dips klingar bättre.
Precis som förra gången har vi en damklass och en herrklass. Varje tävlande får en minut vila mellan de olika övningar och den som klarar flest sammanlagt vinner enorm ära och valfritt 10-kort. Till evanemanget bjuder vi på chips, dip och dryck. Lördagsunderhållning med andra ord.
Var inte fega nu utan anmäl er i receptionen, utmana dig själv och se det som en kul grej. Jag var med sist och klarade bara 2 pullups och ingen dip. Men jädrar vad motiverad man blev att träna och bli bättre. Att slå sina egna rekord är ju det bästa som finns.
Dessutom har ni ju nästan en hel månad att öva nu. Vi (alla utom jag och Malin) hjälper er gärna med tips och tekniker för att klara av så många som möjligt. Jag fick en fråga på frågestunden om vi planerade att köpa in en chins och dips maskin och kan svara att det inte står på inköpslistan just nu. Men en träningskompis är att rekommendera som stöd.
Så, anmäl er nu! Och har ni några funderingar så tveka inte att fråga.

Förra årets vinnare var Maria..


..och Farid.




Sockerchock.

Igår var det som vanligt massa underbara medlemmar och tränade. Näst intill fullt på varje pass, trots många avbokningar i sista stund. Kan tänkas att vädret satte käppar i hjulet för många. Lova mig att ni tar det försiktigt på vägarna.
Förutom att det svettades i varje hörn på Livingroom var det också gruppträff på Itrim. Det är helt otroligt att se och prata med den första gruppen, som började i december. Vilka resultat! Och hur bra ni verkar må och hur grymma ni är. Ja, jösses..
På deras träff igår stod kolhydrater och fibrer på schemat. Vad som innehåller vad, hur man ska välja, vad man ska tänka och vad som händer i kroppen.
Själv fick jag en chock när jag såg alla sockerbitar. Godissuget försvinner faktiskt. Socker är ju inte särskilt gott egentligen, inte i de mängderna.
Vi hörs senare, det händer en hel del kul i februari som jag ska berätta om.

Inspirerande kväll.


Åh, det har verkligen varit en superrolig kväll här på Livingroom. Ganska lugnt ute på gymet, men ett jädra drag på alla pass. Dessutom var det en hel del som provade något nytt. Gick på sitt första Afrodance pass, första BodyStep, första Easyline, första BodyCombat o.s.v. Och alla de jag pratade med tyckte att sina förstapass hade varit jättekul, ja mer än så. De flesta var lyriska! Så häftigt och väldigt inspirerande!

Jag har gått runt och nästan varit lite avundsjuk hela kvällen. Har känt ett sånt fruktansvärt sug att bara släppa allt och hänga med er in på varenda pass. För ni medlemmar är så glada och peppade hela tiden. Vad ni än tar er för. Ikväll har känts lite som när man var liten och fick stå och se på när storasyster åkte den där häftiga karusellen man själv var för kort för.

Men som tur är behöver jag inte vänta flera år för att växa, utan kan ju komma hit imorgon och svettas jag med. Och det ska jag! För gud vilken energi ni har gett mig ikväll. Känner mig helt uppspelt. Världens coolaste medlemmar är ni! Det lyser om er. 

Just nu känner jag bara för att ge er alla och alla våra grymma instruktörer en stor kram! Livingroom - störst och bäst på gruppträning!


Afropowerdance.


EasyLine.


BodyStep.


Activio.


BollCore.

Vi hann klart!

Kaoset är över. Vi blev typ klara med butiken igår. Vi har gjort den större och bättre. Bara finliret som är kvar. Ni vet, det lilla extra. Ja, sen kommer den ju alltid göras om då och då. Men stommen är flyttat nu. Och det känns suveränt!
Dock är butiken lite kal just nu, trots att vi fick upp allt det nya från Freddy igår. Det går nämligen undan, kläderna hinner knappt lämna kartongerna innan de följer med någon härlig medlem hem. Men som sagt, mer är på väg!
Och alla ni av manligt kön. Håll ut! Kläder till er är på ingång. No worries.
Kläderna från 100 kronors stången fullkomligt flög iväg. Men det finns lite kvar. Pass på!


Kvällens DJ: Oliver Andersson

Underbara måndag är här igen och som alltid firar vi in veckan med en medlems musik i högtalarna. Ikväll är det Oliver Andersson som står för blandning. Kommer bli grymt.
Motivering: Det utlovas episka klubbhits som medvetet blandas upp med trashtechno och hiphop. En dansant lista, perfekt för måndagspasset.

Butiken byggs om.


Igår fick jag och Malin äntligen upp alla de nya kläderna ur kartongerna. Men i samma veva bestämde vi oss för att göra om hela butiken. På riktigt göra om. Flytta hyllor, ställningar och bord. Men eftersom det var fullt pådrag här igår som alltid på söndagar hann vi inte jättelångt. Så just nu ser det hemskt ut, fullständigt kaos. Men vi ska fortsätta idag. Typ nu. 

Förhoppningsvis går det snart, kanske redan ikväll, att orientera sig fram bland allt det nya, snygga i en vacker ombyggd butik. Tills dess får ni alltid spana in REA stången. Nu är det slutspurt. 100 kronor plagget!

Gårdagens Surprise var Zumba med Jurgita. Och oj, så hyllad hon blev! Underbart. Kan avslöja att vi håller på att spåna på en rolig grej med henne som ni kommer kunna ta del av. Men mer om det sen. Nu måste vi få ordning på butiken.

Hörs senare!






Denna kartong ska iväg på tryck. Spännande!


Det nya från Freddy, som just nu ligger huller om buller.


Boka er redan nu på nästa Surprise. Kan vara precis vad som helst :) Kan förövrigt sätta min högra hand på att vi är enda anläggningen i Sverige med nått sånt här på schemat. Kul ju!

Imorgon..

..ska jag och Malin plocka upp lådorna med kläder som kommit från Freddy. Spännande! Först till kvarn säger jag bara. Haha.

En annan sak som är väldigt spännande är vad som döljer sig bakom morgondagens Surprise pass. Eller ja, jag vet ju det. Men inte ni. Så kom och få dig en svettig överraskning!

Varför sitta stilla när man kan gå.

Förresten. Hur go är inte den här bilden? Jag säger bara varför ligga hemma och slappa framför tvn en lördagsförmiddag när man lika gärna kan sitta på en cykel, stå på en cross eller gå på löpbandet medan man slötittar på de ofta ganska dåliga helgprogrammen. Eller vad säger ni?

Underbara lördagar.

Adrenalinet kan inte annat än pumpa genom kroppen lördagsförmiddagar på Livingroom. Det är ett sånt jädra drag, ute i gymet, på passen, frukosten och Kidzroom. Helt underbart, men rätt svettigt.
Vid halv ett brukar det lugna ner sig med folk och då åker diskborste, dammsugare och trasa snabbt som attan fram för att fräscha till.
Silvia överlevde sin första lördagsförmiddag med ett leende. Ett riktigt guldkorn.
Jag fotar - Torben städar.

Fredagsfix.

Titta Mizue då! Idag har hon monterat nya hyllor till sina produkter i butiken. Dessutom har hon 10% på allt från BareMinerals. Som medlem på Livingroom har man alltid 10% på BareMinerals, men fram till slutet av februari gäller det för alla. Så tipsa alla era vänner!

Freddy inköp.

Hallå allesammans. Igår hade jag min sista lektion, så nu är det slut flängandes till Göteborg. Så nu äntligen kan jag hålla koll på vad som händer onsdagar och torsdagar på kära Livingroom.
Men, det jag egentligen skulle berätta var att innan jag drog till Göteborg igår kom Malin från Freddy förbi och vi köpte in höstkollektionen. Så grymt mycket snyggt! Ni anar inte. Nästan så jag vill ha höst nu, nu, nu.
Som tur är kommer ju vårkläderna börja trilla in snart (kanske har det redan kommit en låda) och dem är ju verkligen att dö för.
Här får ni i alla fall en liten, liten teaser på vad som kommer om sisådär ett halvår.








Dem är skorna kommer. Helt fantastiska! Åh, jag vill så gärna ha dem nu..








Sara på väg tillbaka.

Idag har vi hållt tummarna för Sara som opererat knät. Allt gick bra och nu ska hon bara klara av att vara still ett tag för att sen börja sin väg tillbaka. Så nu går det äntligen åt rätt håll, snart har vi en hel Sara och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan hon står på instruktörsplatsen igen.
Sara igår, passade på att träna innan operationen idag. Nu väntar vila.

Functional Moves Release

Det blev en riktigt lyckad Functional Moves Release igår. Tjugosex stycken superkvinnor körde stenhårt igenom det nya passet tillsammans med Linda och Pernilla och precis som Linda hade lovat tog det att svettas till nya nivåer.
Jag kan ju inte säga något om hur det kändes, men alla såg otroligt starka och glada ut. Och de som var med sa att det var riktigt, riktigt bra. Så det måste vi ju tro på. Speciellt var magövningarna grymma, det pratades det mycket om.
För övrigt var Linda och Pernilla så synkade att jag ibland tyckte mig se dubbelt där framme. Att de båda hade helsvart och mörk hästsvans gjorde ju inte synvillan sämre.
Efteråt bjöd vi på torkad frukt, nötter, saft och apelsinklyftor. Det pratades och skrattades som alltid efter en release.
Pernilla drog skämt..
..och Linda gick igenom lite tekniker.

Småscheman på ingång.


Tänkte bara tala om att nya småscheman är på tryck och landar formodligen på Livingroom på tosdags eller senast fredag.

Ikväll är det förresten äntligen, äntligen Functional Moves release med Pernilla & Linda. Som man har väntat va? Klockan 20.00 smäller det och efteråt bjuds det bland annat på torkad frukt och annat gott.

Surprise nr 1: FlowYoga


Hallå där!

Nu börjar vi komma
i fas här på Livingroom med alla nyheter och fix. Vilket betyder att jag har mer tid att lägga här. Känns underbart! Det fortsätter ju såklart att hända mycket saker, men i ett lite lugnare tempo.

Kom på att jag inte berättat att vårt första Surprise pass var vårnyheten FlowYoga. Det kom 17 modiga själar och för vissa var det första gången de testade yoga. Även dem som inte tyckte det var riktigt deras grej tyckte det var väldigt roligt att ha provat.

Och det är precis det som är tanken med Surprise, för ibland drar man sig för att gå på nya pass och vem vet, kanske hittar du ett nytt favoritpass. Så ett hett tips är att försöka gå på så många Surprise pass som möjligt!


Ni har väl förresten inte missat att vi har dukat upp ännu fler skohyllor. Så på kvällningen när det blir trångt vid ingången tar ni bara trappan ner och ställer dem här.

En veckas fri provträning.


Den här går ut till alla er som
ännu inte blivit medlem på Skövdes skönaste gym. (Och till er som behöver hjälp att ragga era vänner att börja.)

I år kommer vi inte
ha en öppet hus vecka då vem som helst kan komma och prova på Livingroom. Främst för att anläggningen är till för en medlemmar och en plats där ni alltid ska få den hjälp och uppmärksamhet som det krävs.

Men också eftersom
vi vill kunna ta hand om de nya intresserade på bästa sätt och inte bara slänga ut dem på gymmet. Dessutom når vi snart fullt medlemskap och kan alltså inte ta in så väldans många mer medlemmar och en öppen provvecka skulle då bli alldeles för galet för att bli bra.

Däremot förstår vi att
endel vill prova oss innan de bestämmer sig för att börja träna hos oss. Och känner du så har vi en lösning. Via vår hemsida kan man göra ett test som visar vad som motiverar just dig till träning. Din motivationskarta registeras hos oss och du blir du kontaktad och erbjuden en veckas fri provträning.

På så sätt får du
möjligheten att prova oss och vi får möjligheten att på bästa sätt hjälpa dig att komma igång utifrån dina mål.

Som grädde på moset
har vi också sänkt inskrivningsavgiften till 229 kr istället för 599 kr. Och tecknar man medlemskap innan sista februari har man chans att vinna en plats på vår hälsoresa till Tunisen. Helt fantastiskt!
Är ni med på den? Tipsa nu alla ni känner.

Klicka dig in och gör testet.

Bli medlem och vinn denna otroliga resa.

Välkommen Silvia!

Igår var första arbetsdagen på Livingroom för vårt nya stjärntillskott Silvia Stoianova! Nu äntligen är hon en del av Livingroom familjen och ni kommer hitta henne bland oss receptionsnissar och som instruktör på flera pass.
Premiärdagen bestod inte bara av att blanda supergoda drinkar, prata med medlemmar och dricka kaffe utan Slivia körde även den nya releasen på BodyBalance. Den prisades, speciellt maglåten. Så att prova är ett måste.
Efteråt bjöd vi på Vitamin Well, nötter och apelsin klyftor. Det blev en mysig stund och ett underbart slut på Silvias första dag.
Lova mig nu att ni tar hand om henne och visar hur fantastiskt det är att hänga på Livingroom.
Fina Silvia.
Det var så otroligt härlig känsla här inne.

Kvällens DJ: Göran Sigmark

Äntligen måndag! Och dags för en ny playlist. Det är den ständigt Functional Moves tränanade Göran Sigmarks tur att hålla i taktpinnen ikväll mellan 17 - 21.
Motivering: Klassiska Idol dängor möter rockens toner. Sing a long faktorn. Nu ska svetten lackas!

Surprise!


Ni har väl inte missat en av våra roligaste nyheter som hoppat in på schemat i vår. Söndagar 17.30 ligger den och heter så käckt "Surprise!"
Det är precis som det låter, en överraskning. Varje vecka kommer det vara olika pass och vi kommer inte berätta vad förrän precis innan passet. Det enda jag kan berätta är att det är ett av de passen som finns på schemat, men ibland kan det också bli något helt nytt. Spännande va?
Faktiskt kom idén till det här passet från medlemmen Gun Garö som en gång i höstas kom fram till mig och sa att det skulle vara så kul om vi kunde ha ett pass där man inte visste vad det var innan man var där. Så man vågade prova något nytt, pass man aldrig annars skulle gå på.
Vi smygprovade detta i december med våra adventspass och det var mycket uppskattat men framförallt fantastiskt roligt! Dessutom så ville vi fira våra längre söndagar med ett eftermiddagspass och vad passar bättre att avsluta veckan med än en överraskning!

Svar del 1.

Okej. Här kommer svar på några av era frågor. Fler kommer sen, måste bara vända mig till spetskompetensen inom de olika områdena först. Men först till det jag vet. Har även tagit mig friheten att svara på frågor som ställts utanför frågestunds inlägget.
emelie: Får man lämna sina barn i kidz room om man vill sola en stund?
Svar: Ja då! Det är inga problem så länge det finns plats. Vi har flest barn i Kidzroom på helgerna och mellan 17-19 på kvällarna. Så kan du passa in det någon av de andra barnpassningstiderna är det såklart allra bäst.
Petra: Hej, jag har några frågor om passen i vår, och lite andra!
Vad är RPM för något? 
Kan ni inte köra någon mer sorts dans typ street eller hiphop? 
Hur mycket kostar det att sola? utan att köpa solkort alltså!
Vad ska man göra för övningar för att träna midjan? på sidorna och så?
Svar: RPM är en form av Spinning och tillhör Les Mills familjen precis som BodyPump, Bodybalance, BodyCombat m.m. Det är förkoreograferade pass gjorda av experter och desamma världen över. Det garanterar att det alltid är superbra pass med grym musik och grymma instruktörer som hela tiden fortsätter utbilda sig. Var tredje månad är det release för nya pass och då gör vi alltid något roligt på Livingroom. Spana gärna in här.
Våren nyhet BodyJam tillhör också Les Mills familjen och är faktsikt mer street och hiphop inspirerad dans. Så det måste du prova (om du inte redan gjort det.) Och kolla in det här.
Att sola en gång kostar 45 kr och vad det gäller övningar för midjan, ja gymövningar överhuvudtaget, är det bästa om du antingen bokar in ett möte med en instruktör för uppföljning och då kollar på vad du vill ha för nya övningar på ditt program, eller snappar upp en av oss när du är och tränar som kan visa dig. Prova också gärna BollCore och Core som finns på gruppträningsschemat. Där tränar man hela magen och gör övningar du sen också kan göra själv.
emelie: Hur många medlemmar har ni? :)
Svar: Nu är vi runt 1500 medlemmar! Soon we will be at member capacity :) Så har ni vänner som vill börja träna på Livingroom är det bäst de snabbar sig, för snart är det fullt.
Josefin: (om LivingMama) Vilken otroligt bra satsning. Hoppas det blir fler tillfällen framöver för oss blivande mammor?! Ni kommer inte att ha någon gravid-yoga eller annan träning anpassad för just gravida?
Svar: Ja visst är det bra! Så länge det finns ett intresse så kommer vi fortsätta med LivingMama. Så det är absolut inte bara en engångs grej, utan något vi planerar att ha. Vad det gäller träning för Gravida är det inget vi har just nu, men vi kollar ju hela tiden på sätt att utöka vår verksamhet. Och Mari som håller i LivingMama skrev precis "Det går att utveckla konceptet även för gravida, det är något jag ser fram emot :)" Tills dess kan jag rekomendera Maria Hagman, en jätte duktig tjej som har kurser i GravidYoga i Skövde och Mariestad. www.mhyoga.se.
Till alla er som undrar om Kettlebells så vill jag bara säga att vi sitter och filar på en lösning på era önskemål. Vi har ju en av Sveriges bästa Kettlebells tjejer, Sandra, på Livingroom så det kommer bli riktigt bra. Och som ni säger så är ju verkligen teknik A och O plus att det är fantastiskt bra träning. Men håll ut lite till så återkommer jag med mer information när vi bestämt hur vi ska lägga upp det här med Kettlebells på Livingroom.
Och alla frågor ni har om olika träningsövningar är alltid bäst att ta på plats då någon kan visa er eller på era uppföljningsmöten.
Fortsätt gärna att ställa frågor!
Har jag förresten sagt att vi gått över till ett databaserat bokningssystem? Ingen mer almanacka med massa kludd. Det var kanske på tiden. Haha.

De nya kläderna..

..från Casall är dösnygga och ser bland annat ut såhär..
Tänk er dessa favoriter till ett par tights. Galet skön kvalité och snyggt som bara den.
Eller varför inte dansa sig svettig i detta? Byxorna är sjukt grymma och den korta grå är nästan att dö för.
Jag fullkomligt älskar färgen som är ännu snyggare i verkligheten. Tröjan åker på nu, shortsen får vänta till vår hälsoresa i Tunisien :)

Snart dags för FunkyKidz och Bliss.

Idag går alla välkomstbrev ut på posten till dem som anmält sig till FunkyKidz och Bliss. Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills det börjar. Äntligen!
I FunkyKidz kan man dansa från 2 års ålder upp till åtta. Det handlar om att släppa loss till härlig musik, lära sig danser och ha kul. I 2 -3 års gruppen är alltid en förälder med och då är fokus på att ha en rolig stund ihop med sitt barn. Så mysigt.
Bliss Dance är Sveriges största dansskola för barn mellan 9 - 12 år. Där är det riktigt coola koreografier till den senaste musiken med vår grymma instruktör Andrea. På blissdance.se kan man också lyssna på musiken och öva på danserna hemma.
Det finns fortfarande några få platser kvar i grupperna så det är bara att anmäla sig nu, nu, nu! Ring, sväng förbi receptionen eller klicka in anmäl direkt här (Funkykidz) eller här (Bliss).
(Imorgon kommer svar på några av era frågor och annat kul. Håll ut!)

Besök från Dahlblads.

Nemen tjenare.
Tidigare idag var Maria från Dahlbergs hos oss och pratade lite. De har en del spännande på g och dessutom en helt ny smak på proteinbar - Lemon! Friskt och fräscht.
Sen har de gjort om från månadens smak till årstidens smak. Våren (jan, feb, mars) bjuder på Mango/Apelsin. Tänk de med lite banan. Mmm. Den måste ni prova!
Vi har laddat upp med massa Mango/Apeldin.

BodyCombat Release.


Ikväll lyxade vi till det med den efterlängtade BodyCombat Releasen. Efteråt stannade alla kvar och mumsade och pratade om det nya passet. Precis så som det ska va på en release. Underbart! 








LivingMama


Den här går ut till alla er mysiga nybliva mammor där ute som vill komma igång och träna. Vår instruktör Mari har utvecklad ett specialdesginat pass till er som vi kallar LivingMama. Det kommer vara tio tisdagar mellan 10.00 - 10.45 med start den 1 februari. Pris för medlemmar är 400 kr och för icke medlemmar 850 kr.

Passet består av lättare konditionsträning följt av styrkeövningar du kan göra ihop med din bebis. Det är fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg och bålövningar där mammor ofta är svagare. Alla övningar anpassas efter dig och din förmåga.

Du kan ta med ditt barn från 6 veckors ålder tills att det börjat krypa. Självklart går det också att komma själv. Under passet är det okej att amma, byta blöja och leka med barnet. Det är alltid barnets behov som går först.

För anmälan och mer information ring eller maila Mari. 0703623946  [email protected]


Fiesta!

Oh herregud säger jag bara! Vilken fest det var igår. Tror aldrig jag sett så mycket folk. Och vilken stämning sen. Alla var så glada och peppade att vi som arbetade befann oss i ett lyckorus hela kvällen.
Önskar jag kunde lägga på musik till bilderna för det är ju halva grejen. Men, men hoppas bilderna kan förmedla åtminstone 1 procent av den helt obeskrivliga känslan som infann sig på Livingroom igår.
Till alla medlemmar.
Vi fick snabbt upp de nya kläderna (men det är bara provisoriskt, vi ska göra om butiken på riktigt sen.)
Galet drag inne på Zumban!

Beda förberedde infoträffen om Itrim. Nästa är måndag 24/1 17.05.
Christins musik fyllde anläggningen.
Fullt på vårt första Core pass.
Gissar att skratta gör ont idag.
På RPM var varenda cykel tagen. Och svetten rann.
Malin fyllde på vårt gottebord mellan varven.
Sandras monster EasyLine.
BodyPump.
GALET!
Och så BodyJam så klart. Vilken eufori!
Och efteråt sken alla som solar.
Kärlek :)
Den här dagen går helt klart till historien. När vi stängde kändes det som en vecka hade passerat. Världens bästa vecka. Nu fortsätter vi i samma stil!

Kvällens DJ: Christin Cannervik


Nu är det äntligen dags att börja spela er ljuva musik på Livingroom igen. Varje måndag mellan 17 - 21 med start  idag. Den första att inta vårt DJ bås 2011 är ingen mindre än Christin Cannervik.

Motiveringen:
 Klubbmusiken kommer dunka tätt på Livingroom ikväll. Det går snabbt. Inte särskilt mycket skönsång men denna lista stavas FÖRBRÄNNING. Och vad kan vara bättre att börja veckan och vårterminen med än just det. En perfekt måndagslista.


Galen Måndag!


Alltså idag är verkligen en fullspäckad dag! Eller förresten, hela denna veckan kommer vara helt galen. Allt händer nu. Vårschemat börjar och med det massa nytt och roligt. Ikväll firar vi starten storslaget med releaser på de nya passen, extra festlig stämning, tilltugg och dryck! Ja ni vet. Hela konkaronget. Och imorgon fortsätter vi festen med BodyCombat release 18.00. Boka, boka.

Så har det ju kommit nya kläder till butiken (äntligen!) som vi måste få upp och göra i ordning. Kidzroom är öppet igen, Minplaylist är tillbaka, nya Itrimgrupper startar, hemsidan fortsätter förbättras, kylen är fylld. Ja gud. Dessutom börjar FunkyKidz och Bliss snart och en annan spännande nyhet som vi kallar LivingMama (berättar mer sen.)

För att inte glöma det viktigaste och roligaste av allt. Alla ni underbara medlemmar som laddat om med ny energi och redo att ta Livingroom med storm. Hos er ligger ju vårt största fokus och helst skulle jag byta några rader med varenda en av er mest hela tiden. Oj, oj. Blir svettig bra jag tänker på det.

Det är så mycket förberedelser och fix här på Livingroom så ni anar inte. Och jag ska berätta om allt, ta massa bilder och blogga som aldrig förr. Så beredd er på att det kommer pumpas ut inlägg här. Men först måste vi bara bli klara med del. Högsta växeln är i och semesterslappheten bortblåst. Svar på era frågor kommer och första delen på årsresumén är på g.

2011 börjar idag! Och det kommer bli en helt galet bra vår. Nu kör vi!


Nya kläder från Casall.


Malin har börjat fixa inför ikväll.


Vårfint i loungen.


Och äntligen lite mat igen.

Samlad trupp.

Hallå allihopa!
Idag samlades (nästan) alla Livingrooms instruktörer och personal för att ladda inför vårschemat som börjar imorgon! De nya ansiktena hälsades välkomna och vi gick igenom lite smått och gott.
Gruppträningsschemat är vårt största någonsin och lätt Skövdes bästa genom tider. Det känns så häftigt! Kommer bli en helt otrolig vår och alla är supertaggade. Ni med va?
Att det dessutom ligger en hälsoresa till Tunisen runt hörnet och väntar gör ju inte saken direkt sämre. Plus massa små event, releaser, temakvällar och annat roligt som gör Livingroom till Livingroom.
SÄGER BARA 2011 HERE WE COME!
Våra yngsta instruktörer var givetvis också med på mötet. Maris lilla Alice och Lovisas William.

Super Monday!

Okej. Så här ligger det till. Jag kämpar just nu med min sista tenta som ska inlämnas imorgon. Därför ligger min totala uppmärksamhet just nu där. Men den är tillbaka här till helgen. Då blir det bland annat årsresumé och svar på era frågor (ställ gärna fler). De ni!
Tills dess vill jag att ni ringar in måndag i almanackan. Måndag den 10 januari. Dagen D. The day of the days. En dag vi valt att kalla Super Monday!
Ja, då smäller det på Livingroom. Vårschemat börjar och vi kör all in! Vårens nyheter BodyJam, FlowYoga och Core30 samlas alla för att förgylla denna start på Livingrooms och Skövdes bästa gruppträningsschema någonsin. Och som ni vet gillar vi ju att fira och lyxa till vardagen. Så räkna med det! Super Monday, here we come.
Men det är fler saker som händer på måndag. Eller rättare sagt. Allt händer på måndag! Minplaylist drar igång igen och någon av er medlemmars spelningslista ska ljuda ur våra högtalare. Och så slår Kidzroom äntligen upp dörrarna efter jullovet och dessutom med lite nya öppettider. (Se här.)
Sist, men absolut inte minst så har vi Infomöte om Itrim 17.05 på måndag. Nyfiken på det? Anmäl dig i receptionen eller via telefon.

I full gång.


Oj, oj, oj! Det blev ett hårt kast rakt in i verkligheten idag. Fullt ös medvetslös var det enda som gällde på Livingroom ikväll. Massa tränande både ute i gymmet och på alla passen. Helt rätt! Och nu är det bara några dagar kvar tills vårschemat drar igång. Hur underbart? Från och med imorgon finns det äntligen småscheman att hämta i receptionen.

Det har inte funnits en sekund över att hänga framför datorn idag så årsresumén får vänta lite. Har dessutom tusen andra grejer att berätta för er. Men slänger upp några bilder från denna galna kväll nu och så hörs vi imorgon igen.

Och glöm för guds skull inte att vi håller öppet mellan 9.00 - 20.00 imorgon och 12.00 - 19.00 på torsdag. Trettondagsafton och trettondagen vettni.


Fullbokat på Functional Moves och ett drag som hette duga.


Pernilla puschde sina deltagare på EasyLine så svetten rann i floder.




Och en hel del kläder flög från vår reastång. Men än finns det mycket fint kvar. Så skynda att fynda.


Frågestund!

Nu är jag tillbaka i Sverige och snart back in buisness. Återstår bara att ta mig hem från Göteborg med en väska nästan lika tung som jag..
Imorgon ser ni (äntligen) min härliga nuna på Livingroom igen och då är det också dags för bloggen att summera året som gått på Livingroom. Inte illa va.
Men nu kör vi big time frågestund! Jag är helt säker på att ni sitter på en hel del funderingar kring saker som kan hamna under rubriken Livet på Livingroom. Så fråga på. Jag försöker finna svar på allt.
Och Sabina, jag har inte glömt att du vill ha lite tips på vad man kan äta efter ett träningspass sent på kvällen. Tänkte om fler kanske har frågor om mat så kan jag lägga alla de på Bedas bord och ägna ett eget inlägg med hennes svar. Låter det bra?
Nu, dags att slänga in en fråga i kommentarsfältet. Shoot!


RSS 2.0