Tack Grahn's!


Igår var en av höstens absolut viktigaste dagar. Nämligen Bliss & FunkyKidz showen. Då alla våra grupper visar upp de danser de lärt sig under kursen. Så häftigt! Och nervöst. Haha. Det är massa pill innan och mycket som ska stämma.

Som vanligt blev det en gnutta kaos innan start, men det hör till när mästerverk skapas. Ett tag hade ingen koll på läget. När ska jag gå ut? Var är Diplomen? Ska alla upp på scenen? När, var, hur? Ja, ni vet. Dessutom hade vi glömt lakan till 4-5 års gruppen och färgen i skrivaren var slut på Livingroom så inga körscheman kunde jag skriva ut. Det blev att hoppa in i bilen, ut i snöstormen och med andan i halsen upplevde jag den läskigaste bilresan någonsin.

Så precis innan start, när allt börjat falla på plats, inget saknades och barnen var taggade till tusen, hade vi satt oss på fel platser. Förra året hade vi de första raderna reserverade till barnen och antog att det var så i år med, men icke. I år var det visst de sista. Så då var det bara att snabbt som attan få med sig alla upp till de rätta platserna i takt med att föräldrarna strömmade in.

Någa minuter över tre satt alla ner, dörrarna var stängda och ljuset släcktes. Showen började och den var magiskt! Det är verkligen så häftigt att se alla barn glänsa på scenen och höra deras jubel åt varandra. Jag satt med ett ständigt leende och dansade med. Allt kaos var bortblåst. Kvar fanns bara glädje.

Vi instruktörer vill tacka alla föräldrar som gett oss möjligheten att dansa och skratta med era barn. Det är verkligen underbart att lära känna dem och se hur de utvecklas och har roligt. Vi hoppas ni har varit nöjda och tyckte att showen var lika bra som vi gjorde. 

Och ett stort tack till Petra Grahn från Grahn's Konfektyr som kom som en räddare i nödden med specialgjorda  klubbor till alla barnen. Det var lycka på pinne.

Tyvärr hade vi ingen kamera igår, orutinerat men sant, Därför skulle det vara väldigt kul om ni som hade det ville skicka kort från showen till [email protected] som jag kan lägga upp här. Så alla kan få ett litet smakprov på vad vi fick uppleva.

Vårens kurser börjar v. 4 och det är fritt fram att anmäla sig. Antingen i receptionen eller via hemsidan (kommer upp snart.) Men vänta inte för länge. Grupperna fylls upp ganska fort.


Dessa godingar fick vi av Petra Grahn. Pricken över i:et! Hoppas nu bara på att några bilder från showen trillar in på min mail.


Kommentarer
Postat av: Britta

Min son glömde sina gympaskor, är det någon som har fått med sig dom? I så fall lämna i dom till receptionen....tack på för hand =)

2010-11-30 @ 10:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0