Morgonmöte.


Upp med almanackan nu. Dags för lite morgonmöte här på bloggen. Det händer nämligen en del på gruppträningsfronten den närmsta tiden och jag vill såklart att ni ska ha koll på allt.

Punkt 1. Imorgon kör Natalia hela 90 minuters Best of Zumba kl. 20.00. Kommer bli galet roligt och svettigt. Sista torsdagspasset för i år så passa på :)

Punkt 2. Boka er på adventspassen. Bara två kvar nu. Nu på lördag kan det vara precis vad som helst och bakom den sista luckan gömmer sig våren stora nyhet!

Punkt 3. Nästa vecka är det Releaseweek! Då blir det extra taggade instruktörer, ny koreografi och ny musik på RPM, BodyBalance och BodyPump. Tiderna som gäller är: Måndag 17.30 RPM med Stefan & Linda. Tisdag 19.00 BodyBalance med Sara. Torsdag 18.00 BodyPump med Sara & Pernilla. Som alltid bjuder vi på dricka och snacks efteråt. 

Punkt 4. Anteckna riktigt noga nu! För på måndag händer det grejer, inte bara är det Release på RPM utan också storslagen premiär för FlowYoga på Livingroom. Klockan 18.00 intar Anna Humlesjö stora salen för att introducera vårens nya yogaform. Efteråt blir det mingel och tilltugg utanför salen. Men inte nog med det, på måndag är även dagen då Maria kör sin sista Yinyoga hos oss. 17.30 i lilla salen är vad som gäller (det står inte med på schemat, men går att boka via hemsidan.) Även efter detta pass blir det något smaskigt efteråt!

Ja, jösses! Vilken festmåndag va. Men Lucia ska ju firas. I alla fall, sist men inte minst. För att vi skulle få till allt detta blev vi tvugna att stryka måndagens BollCore 18.00 . Alltså ingen BollCore nu på måndag. Den återkommer veckan efter samtidigt som FlowYogan flyttar in i Yogaroom.

Sådär. Nu förklarar jag morgonmötet avslutat. Vi hörs lite senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0