Gympande Seniorer.

Var det någon som läste denna insändaren i SLA idag? Den var skriven av "gympande seniorer" som var besvikna på att Friskis & Svettis har slutat med ryggympa. Åh, jag vill bara ringa upp dem som skrivit insändaren, berätta om oss, vår seniorträning och be dem komma hit. Vi älskar ju seniorer på Livingroom och har tre seniorpass i veckan och bjuder på fika efteråt.
I insändaren står det bland annat om värdet i den sociala samvaron, vänta jag citerar "Inte minst har vi värdesatt den sociala samvaron med andra deltagare. Trevliga pratstunder såväl före som efter passen." Visst är det så, den sociala biten är superviktig när det kommer till träning! För alla. Det gör att man längtar och vill gå och träna.
Vi brukar ofta skämta om att vi ägnar oss mer åt social träning än fysisk träning på Livingroom.
Insändaren.
Finns förresten inget mysigare än att slå sig ner med en kopp kaffe och växla några ord med seniorerna när de fikar efter passen.

Kommentarer
Postat av: emelie

så himla mysig blogg :) keep up the good work.

2010-10-19 @ 19:36:02
Postat av: Anonym

Hej!



Det charmiga med Livingroom är att det är modernt gym med blandade personligheter och åldrar. Och visst är det mysigt med seniorer som kommer och tränar? Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, det är så roligt när det är så blandat på passen. Idag handlar allt om utseende och på vissa gym "måste" man se bra ut, ha vissa märkeskläder osv. Vi inte namnge mitt gammla gym, men iaf. Jag blir bara så sugen att göra ett inlägg till SLA och berätta om Livingroom. Ni är supermysiga och det känns som ni står med öppna armar och kramar om alla som kommer och tränar. Fortsätt med det ni gör, ni är bäst i stan! :)

2010-10-20 @ 21:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0