Sugen på nått nytt?


Hallå.

Det kan låta löjligt, men ibland när motivationen sviker hjälper det att köpa nya träningskläder. Något man tycker om och känner sig snygg i. För som alltid när man köper något nytt vill man ju använda det, och vips så är du igång med träningen igen.

Verkar som en del av er anammat detta, eller helt enkelt varit i behov av nya träningskläder för nu behövs redan påfylling. Från Freddy har det kommit en stor kartong, som vi inte hunnit packa upp.. Och imorrn blir det att beställa lite från Casall.

På listan står vattenflaskor, sport bh i svart och vitt, 3/4 tights i mörklila och gråbrunt och linnen i samma färger. Har ni några önskemål på något från Casall är det bara att säga till i receptionen, så kanske vi kan ordna det. Så länge ni gör det innan lunch imorgon vill säga. 

Casalls höstkollektion.

Ni får ha lite överseende med att butiken ser ut som ett kaos just nu. Vi ska göra om och fixa inom de närmsta dagarna. Snart, snart är den snygg igen :) Vi lovar.


En liten teaser från Freddy.


Det finns bara ett par kvar av dessa snygginar i storlek small. Tror inte vi får in dem igen så först till kvarn helt enkelt. Lite liknande byxor har kommit i svart.


Mina nya favvotights från Casall, som typ redan är slut, kommer komma in i en 3/4 modell.


Förutom kläder och träning diskuteras det även mycket politik här i sofforna på Livingroom. Sandra, Dani och Torben mitt i ett samtal om de olika partierna. Alla där ute, glöm inte att rösta på söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0