Under vårt tak.

Nu är det ju faktiskt så fantastiskt att det finns personer som driver egna företag under vårt tak. Och det är mer än dags att de får en riktig presentation här på bloggen. Mizue som har Wafu Hudvård & Relax känner ni nog alla redan till. Men på Livingroom hittar ni även:

Belifestyle - Betina Goddard.
Äntligen dags att stolt presentera vårt senaste tillskott. Betina jobbar som Personlig Tränare, Livscoach och Instruktör i Mental Träning. Hon driver företaget Belifestyle där ledorden är Balans, inre och yttre välmående och utveckling. "Vad du än funderar över och oavsett vilka mål du har, eller vilka hinder du tror att du har framför dig, så kan jag hjälpa dig på vägen." För mer info och kontakt spana in här eller haffa Betina på gymmet. Hon är där nästan varje dag.
Betina sammarbetar även med Fustra och Jarkko Kortelainen. Och i april har vi på Livingroom en riktigt spännande grej på gång med dessa träningsinnovatörer som jag är säker på att ni medlemmar kommer tycka är grymt!

Betina Goddard.
ptbeda - Beda Johansson.
Vår grymma Beda sitter på mycket kunskap ska ni veta. Hon är licenserad och utbildad Personlig Tränare, diplomerad kostrådgivare och utbildad hälsorådgivare inom Itrim. "Genom att motivera, peppa och vägleda dig blir träningen inte bara av utan roligare och mer effektiv. Med skräddarsytt träningsprogram och kostrådgivning når du dina mål." Förutom PT timmar erbjuder Beda också individuell kostrådgivning.
Mer om ptbeda kan du läsa här, och i hennes broshyrer som finns att hämta på gymmet. Vid frågor når du henne lättast på [email protected]
Britt-Marie (Beda) Johansson.
Stoor Framgång & Hälsa - Pernilla Stoor.
Vår kära Pernilla är inte bara en fantastisk instruktör och gruppträningskoordinator. Hon är också Internationellt Certifierad Coach och vid sidan om Livingroom driver hon företaget Stoor Framgång & Hälsa. Där erbjuder hon dig, ditt team eller ditt företag livs-, framgångs- och hälsocoaching samt utbildning inom personlig utveckling & det coachande förhållningssättet. "Coachingens filosofi är att människan är hel, resursstark och har alla svaren inom sig. Människan har möjlighet att påverka och forma sig själv och styra sitt liv."
Hennes hemsida hittar ni här och varje månad lägger hon ut nya coachövningar som verkligen är värda att spana in.
Pernilla Stoor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0